Geçinemeyenler kulübü

Onun isi bu kuzum. Baska bi meslegi yok tamamen buna odakli. Tüm piyasalari surekli okuyor ve ciddi mesai harciyor buna.

Ben de iste 1 gram altin aliyorum surda dursun diyorum
ben al sat yapmayi bile beceremem
sabah acip bakiyorum +3 5 lira aaa yukselmis kar etmisim diyip seviniyorum aksam bakiyorum -44 lira
sabah bozsaydim keske yeaa diyip kaldigim yerden devam hiç şaşmiyor durum

Bak onu bastan beri sevmemistim.
Ama theknack sempatik gelmisti.

Ayyy o da hamileligi istemeyip bayilmali, bebegi kaybetme korkulu biseyler yasamisti.
Hemen bebekle ilgili topiklere sarmisti.
Ayy birebir ayni hahaha
2 haftada bütün depresyonu atıp hevesli hevesli bebek alışverişine çıkması.

2 haftada bütün depresyonu atıp hevesli hevesli bebek alışverişine çıkması.
hayret ya hic bilmiyorum ben bu konulari, halbuki bdv de cok takilirdim.
bir arada aren vardi boyle tuhaf tuhaf konular acardi ailesiyle ilgili falan en son onunda bir suru uyeligi cikmisti KudrAlobar yonetime soyleyelim de senin telefon numarani bir bulsunlar polis yollayalim evine bu kadar iskence goruyorsan diyince abla yapmayin etmeyin kurbaniniz olayim diye yalvarmaya baslamisti

Nasıl bilmezsin herkese bildirim attırdı.

Kudra buranın dedektifi ya. Acayip iyi yakalıyor

Bu insanlarin vakti mi cok

Tamam pandemide ben de foruma cok sardim gece gündüz burdayim da 5 ayri üyelik acmak ve senaryo üretmek cok farkli bisey.

Bence kopya cekmek bile öğretici niye çünkü yazarken atlamamaya çalışıyorsun vee en ince ayrintiya ladar ogreniyorsun. Ben de ilk ve son kopyami din dersinde namazlardan çekmiştim
evet kesinlikle hatirladigim seylerin cogu kopya hazirlarken yazdiklarim
benide din kulturu hocamiz yakalamisti ilk kez

Bu insanlarin vakti mi cok

Tamam pandemide ben de foruma cok sardim gece gündüz burdayim da 5 ayri üyelik acmak ve senaryo üretmek cok farkli bisey.
Benim de ömrümde tek hesabım bu, evde iş bitince bi bakim dediydim. Dışardan falan da izlememiştim evvel.

Benim de ömrümde tek hesabım bu, evde iş bitince bi bakim dediydim. Dışardan falan da izlememiştim evvel.

Ben disardan cok okudum. Türkcem cok iyi degilken kendimi ifade edemem diye üye olmadim hep okudum durdum. Sonra dedim ya allah bismillah
Türkten ne farkim var artik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…