- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.672
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.821
Ajzjzjxj evet.Ay o sey degil mi, yine kazara hamile kalmali, annesiyle sorunlari olan, abisiyle arasi iyi olan, sanirim muzisyen veya tiyatrocu bi üye vardi.
ben al sat yapmayi bile becerememOnun isi bu kuzum. Baska bi meslegi yok tamamen buna odakli. Tüm piyasalari surekli okuyor ve ciddi mesai harciyor buna.
Ben de iste 1 gram altin aliyorum surda dursun diyorum
Ajzjzjxj evet.
2 haftada bütün depresyonu atıp hevesli hevesli bebek alışverişine çıkması.Bak onu bastan beri sevmemistim.
Ama theknack sempatik gelmisti.
Ayyy o da hamileligi istemeyip bayilmali, bebegi kaybetme korkulu biseyler yasamisti.
Hemen bebekle ilgili topiklere sarmisti.
Ayy birebir ayni hahaha
hayret ya hic bilmiyorum ben bu konulari, halbuki bdv de cok takilirdim.2 haftada bütün depresyonu atıp hevesli hevesli bebek alışverişine çıkması.
Nasıl bilmezsin herkese bildirim attırdı.hayret ya hic bilmiyorum ben bu konulari, halbuki bdv de cok takilirdim.
bir arada aren vardi boyle tuhaf tuhaf konular acardi ailesiyle ilgili falan en son onunda bir suru uyeligi cikmistiKudrAlobar yonetime soyleyelim de senin telefon numarani bir bulsunlar polis yollayalim evine bu kadar iskence goruyorsan diyince abla yapmayin etmeyin kurbaniniz olayim diye yalvarmaya baslamisti
Kudra buranın dedektifi ya. Acayip iyi yakalıyorhayret ya hic bilmiyorum ben bu konulari, halbuki bdv de cok takilirdim.
bir arada aren vardi boyle tuhaf tuhaf konular acardi ailesiyle ilgili falan en son onunda bir suru uyeligi cikmistiKudrAlobar yonetime soyleyelim de senin telefon numarani bir bulsunlar polis yollayalim evine bu kadar iskence goruyorsan diyince abla yapmayin etmeyin kurbaniniz olayim diye yalvarmaya baslamisti
aaaa bildirim atilan konusi neydi?Nasıl bilmezsin herkese bildirim attırdı.
Vay bee.ben sadece kopya cekenleri yakaliyorum.Kudra buranın dedektifi ya. Acayip iyi yakalıyor
Bekar anne olmak.aaaa bildirim atilan konusi neydi?
ceylan02 ve nursel2 de ayni uyeymis buldum simdi
cidden çok saglam hafizasi var, ben belli konular haric digerlerini aklimda tutamam mesela.Kudra buranın dedektifi ya. Acayip iyi yakalıyor
Onu nersen buldun simdiaaaa bildirim atilan konusi neydi?
ceylan02 ve nursel2 de ayni uyeymis buldum simdi
ay ben cok kopya cektim ya allah affetsinVay bee.ben sadece kopya cekenleri yakaliyorum.
bakarken bakarken buldum Mistralgagnant konularini aratirken kazen bey bir konusuna yazmis.Onu nersen buldun simdi
Bence kopya cekmek bile öğreticiay ben cok kopya cektim ya allah affetsin
evet kesinlikle hatirladigim seylerin cogu kopya hazirlarken yazdiklarimBence kopya cekmek bile öğreticiniye çünkü yazarken atlamamaya çalışıyorsun vee en ince ayrintiya ladar ogreniyorsun. Ben de ilk ve son kopyami din dersinde namazlardan çekmiştim
Ama ayni senaryoyu üretmek?? Turmus mu senaryo bariBu insanlarin vakti mi cok
Tamam pandemide ben de foruma cok sardim gece gündüz burdayim da 5 ayri üyelik acmak ve senaryo üretmek cok farkli bisey.
Benim de ömrümde tek hesabım bu, evde iş bitince bi bakim dediydim.Bu insanlarin vakti mi cok
Tamam pandemide ben de foruma cok sardim gece gündüz burdayim da 5 ayri üyelik acmak ve senaryo üretmek cok farkli bisey.
Benim de ömrümde tek hesabım bu, evde iş bitince bi bakim dediydim.Dışardan falan da izlememiştim evvel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?