- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.672
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.841
Ben kenarından geçmemiştim.Ben disardan cok okudum. Türkcem cok iyi degilken kendimi ifade edemem diye üye olmadim hep okudum durdum. Sonra dedim ya allah bismillah
Türkten ne farkim var artik?
ay olaylar olaylar ya mune ablada ciddi ciddi yorum yazmis acaba ben yorum yazmismiyim hic
Keşke hepsi fake çıksa, boş yere sinir yapmış olsak.yok yazmamisim
Konusmayi da gectim anlasilir ve kurallara uygun bu denli guzel yazmanizi neye borclusunuz?Ben disardan cok okudum. Türkcem cok iyi degilken kendimi ifade edemem diye üye olmadim hep okudum durdum. Sonra dedim ya allah bismillah
Türkten ne farkim var artik?
Konusmayi da gectim anlasilir ve kurallara uygun bu denli guzel yazmanizi neye borclusunuz?
Dil kursu mu diyecektim nirvana yani. Ya çok güzel takdire şayan. Ne mutlu size. Güzel ulkemde yasayan herkesin kelimeleri yerli yerinde kullanıp, doğru yazması dileğiyleTürk Dili ve Edebiyati okudum
Misss gibi diplomam bile var
ay birde kaynanasi kizmiş ya erkek dr un onunde kulodunu nasil indirdin diyeKeşke hepsi fake çıksa, boş yere sinir yapmış olsak.
Türkçe merakı nerden geliyor peki?Türk Dili ve Edebiyati okudum
Misss gibi diplomam bile var
Ama hala ince esprilerde ben iptal
Dil kursu mu diyecektim nirvana yani. Ya çok güzel takdire şayan. Ne mutlu size. Güzel ulkemde yasayan herkesin kelimeleri yerli yerinde kullanıp, doğru yazması dileğiyle
Gercekten doğru ve etkili iletişim için şart ben de şaşırıyorum ama gerçek bu, çok üzücüBazen bdv'de üyelerin imla hatalarını düzeltiyorumsonra diyorum ki sus kız mor. Millete anadilinde giydirmek sana mı kaldı
Türkçe merakı nerden geliyor peki?
"Sana ne! "demediginiz için teşekkürler. Ahiret sorularımın sonuna geldik.Ex eşim Türktü. Onunla evlenince ögrenmeye başladım.
"Sana ne! "demediginiz için teşekkürler. Ahiret sorularımın sonuna geldik.
Ben sizi diger basliktan da hatirliyorum. Guzel akıcı etkileyici yazanlar hep dikkatimi çakar, unutmadim ordan.Hahahahaha yok yahu kuzu gibi mizacim vardir kimseye öyle tepkiler vermem
Ben teşekkür ederim, ilginize
Ben sizi diger basliktan da hatirliyorum. Guzel akıcı etkileyici yazanlar hep dikkatimi çakar, unutmadim ordan.
Oha o kadar geriye ben de gidememKudrAlobar a soralım, o anlamış. Üç beş hesabı varmış, hepsi birleştirilmiş bugün, knack 2021 girişli idi, şimdi 2016 model görüniyi.
Gram 'ın kisaltmasi gr mi g mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?