Geçinemeyenler kulübü

Ya ben ciddi ciddi sevgilimden cocuk yapmayı düsünüyorum.
Şu bekar anne olmak konusunun fake olmasına o kadar üzüldüm ki yaa öfff.

Yakayım bir cigarette

Buraya bir daha yazmayacağım. Burdaki herkes belli bir standartta yaşıyor gayet durumları iyi kişiler. Markada giyiyorlar en pahalı arabalara da biniyorlar en lüks evlerde de oturuyorlar. Kendi çocuklarını ömür boyu devlet okulunda mı okutacaklar hiç sanmıyorum. Öyle olsa kreşden başlamazlardı okullara para harcamaya. 19 yaşındaki çocuğun karekteri zaten şekillenmiştir altına 100 binlik araba alınca şımarmaz düzgünce okuluna gider gelir. Ailede biter çocuğun karekterinin oluşması o da çok küçük yaşlarda şekillenir zaten. 2. Kez başıma geldi harcamalarımın eleştirilmesi saçma duyar kasılması. Onu yapan üyeyle zaten konuşmuyorum artık. Ben çocuğuma lego alarak kötü örneğim evet sigara içenler kötü örnek değil. Lütfen kimse cevaplamasın. Polemik istemiyorum. Buraya da yazmayacağım artık. İyi forumlar

bir daha gelmemek istememen isabet olmuş bencede çünkü; iki seferdir anladık ki fikirler çogu kişiyle uyusmuyor genel anlamda.
yalniz polemik istemiyorsan burda ki insanlar sana o yaşta cocuga araba alinmaz ceycey diyip fikirlerini soyledikleri icin gidip baska topiklerde arkalarindan atma.
polemiği sen yaratiyorsun konuyu dun konustuk bu gece gecenin bilmem kacinda gelip alakasiz sekilde devam ettirmende ki amaci anlayamadim acikcasi.
neyse kendine iyi bak.

Üstelik burada gizli gizli takip edip sonra banlatan meçhul insanlar varken bitmiş mevzuyu açıp polemiğe çevirmek hiç hoş değil. Durduk yere hepimiz banlanacağız.
Konuya katılmadım ama H Heytttt be bazı konularda buradaki insanların fikirlerine de açık oldum. Amaç insanları kızdırmak değil kendi açından doğruyu göstermek.
Ben mesela bir ara oyuncak işinde yoldan çıkmıştım filmin dedikleri mantıklı geldi bir kısmını kaldırdım ve yeni almadım. Çocuğun oynama süresi arttı. Farkında olmadan hata ediyormuşum. Sana da ergenliğini bitirmemiş bir insana araba almak tehlikeli diye uyardılar. Bu kötü bir şey değil, aksine mantıklı. Kulak asman iyi olurdu ama paşa keyfin bilir tabii. İyi forumlar

Bence de gelme başka yerlerde atıp tuttuktan sonra buraya gelmeye yüzünün olmaması gerek normal şartlarda. Byee

Neyapsamkisimdi covid regli geciktiriyor mu?
Dün gece böyle baş ağrısı, boyun ağrısı yaşadım. Annemler tansiyon da olabilir limonlu su iç dedi. Cidden geçti boyun ağrım. Ama tüm gece baş ağrısından uyuyamadım doğru düzgün. Kahvaltıdan sonra ilaç aldım ama çok halsizim. Üstüne başım da ağrıyor ilaç da kar etmiyor. Dün regl olmam lazımdı ki normalde hiç gecikmez düzenlisidir, hala gelen giden yok.
Covid olmuş olabilir miyim? Belirtiler benzemiyor sanki dimi? Tansiyon mu yoksa sence bu?

Benim covidin ilk 2 gününde daha covid olduğumu bilmiyorken 2 gün sadece ve sadece baş ağrısı çektim. Halsizlik ve eklem ağrıları kademeli olarak başladı. Biraz kendini gözlemle derim

Migren bende yok ama şüpheleniyorum bazen. Migren ağrısını diğer baş ağrısından ayıran ne?
bende ışıga hassasiyet, mide bulantisi yapiyo.
surekli agriyan, ayni zamanda birde zonklayan siddetini surekli arttiran bir agri dusun.

Dünden beri geçmiyor vallahi. Uyuyunca geçerdi, ara ara uyandım hala ağrıyor diyr geri uyudum. Çok tatsız ya. Belki de migrenim var haberim yok.
yeteri kadar su iciyormusun khomyuk? susuzlukta yapar.
bir bardak su icip ayaklarini biraz havaya dikerek uzan istersen

ben çocuğumu kendi bilgimle ve bu işin uzmanı pdr profı yakınımdan aldığım destekle yetiştirdim bugüne dek. Okulda öğretmenlerinin parmakla gösterdiği apartmanda da yediden yetmişe herkesin sevdiği bir çocuktur. Ona 19 yaşında almak istediğim eski arabaya duyar kasanlar lütfen 20 bine gelinlik alacaklarına onu tableti olmayan eğitim alamayan çocuklara bağışlasınlar

Offf cey cok sıktın, kendin hiçbir işe yaramıyorken doktor kuzenim avukat amcam tanıdık proflar diye diye kendini ispatlamaya calıstın zaten. Sıktı bence artık. Yeter yani yemiyoruz. Ben alıp gönderiyorum rahat ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…