- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.861
sevgilinde düsünuyor muYa ben ciddi ciddi sevgilimden cocuk yapmayı düsünüyorum.
Şu bekar anne olmak konusunun fake olmasına o kadar üzüldüm ki yaa öfff.
Yakayım bir cigarette
Neden sevgiliden? Neden evlenmiyorsunuz?Ya ben ciddi ciddi sevgilimden cocuk yapmayı düsünüyorum.
Şu bekar anne olmak konusunun fake olmasına o kadar üzüldüm ki yaa öfff.
Yakayım bir cigarette
sevgilinde düsünuyor mu
Neden sevgiliden? Neden evlenmiyorsunuz?
ozaman yap gitsinEvet
Evlenebiliriz de ama beni ürküten bazı seyler var.
Yakında bir bdv konusu patlatacak gibiyim, spoiler vermeyeyim
Buraya bir daha yazmayacağım. Burdaki herkes belli bir standartta yaşıyor gayet durumları iyi kişiler. Markada giyiyorlar en pahalı arabalara da biniyorlar en lüks evlerde de oturuyorlar. Kendi çocuklarını ömür boyu devlet okulunda mı okutacaklar hiç sanmıyorum. Öyle olsa kreşden başlamazlardı okullara para harcamaya. 19 yaşındaki çocuğun karekteri zaten şekillenmiştir altına 100 binlik araba alınca şımarmaz düzgünce okuluna gider gelir. Ailede biter çocuğun karekterinin oluşması o da çok küçük yaşlarda şekillenir zaten. 2. Kez başıma geldi harcamalarımın eleştirilmesi saçma duyar kasılması. Onu yapan üyeyle zaten konuşmuyorum artık. Ben çocuğuma lego alarak kötü örneğim evet sigara içenler kötü örnek değil. Lütfen kimse cevaplamasın. Polemik istemiyorum. Buraya da yazmayacağım artık. İyi forumlarBak şimdi eğitim başka, zaten anne baba çalışıyorsa mecbur özele gönderirler başka seçenek yok. Dersin ki 60 binlik okula yolluyorum tercihindir der geçeriz , ama eee araba isteyecek hakkı dersen o kızı tutamazsınben hiç araba istediğimi hatırlamıyorum ya da pahalı markalar özel olarak hiç istemedim. O yüzden cok tuhaf geliyor ki bence tuhaf.
bir daha gelmemek istememen isabet olmuş bencede çünkü; iki seferdir anladık ki fikirler çogu kişiyle uyusmuyor genel anlamda.Buraya bir daha yazmayacağım. Burdaki herkes belli bir standartta yaşıyor gayet durumları iyi kişiler. Markada giyiyorlar en pahalı arabalara da biniyorlar en lüks evlerde de oturuyorlar. Kendi çocuklarını ömür boyu devlet okulunda mı okutacaklar hiç sanmıyorum. Öyle olsa kreşden başlamazlardı okullara para harcamaya. 19 yaşındaki çocuğun karekteri zaten şekillenmiştir altına 100 binlik araba alınca şımarmaz düzgünce okuluna gider gelir. Ailede biter çocuğun karekterinin oluşması o da çok küçük yaşlarda şekillenir zaten. 2. Kez başıma geldi harcamalarımın eleştirilmesi saçma duyar kasılması. Onu yapan üyeyle zaten konuşmuyorum artık. Ben çocuğuma lego alarak kötü örneğim evet sigara içenler kötü örnek değil. Lütfen kimse cevaplamasın. Polemik istemiyorum. Buraya da yazmayacağım artık. İyi forumlar
Üstelik burada gizli gizli takip edip sonra banlatan meçhul insanlar varken bitmiş mevzuyu açıp polemiğe çevirmek hiç hoş değil. Durduk yere hepimiz banlanacağız.bir daha gelmemek istememen isabet olmuş bencede çünkü; iki seferdir anladık ki fikirler çogu kişiyle uyusmuyor genel anlamda.
yalniz polemik istemiyorsan burda ki insanlar sana o yaşta cocuga araba alinmaz ceycey diyip fikirlerini soyledikleri icin gidip baska topiklerde arkalarindan atma.
polemiği sen yaratiyorsun konuyu dun konustuk bu gece gecenin bilmem kacinda gelip alakasiz sekilde devam ettirmende ki amaci anlayamadim acikcasi.
neyse kendine iyi bak.
Bence de gelme başka yerlerde atıp tuttuktan sonra buraya gelmeye yüzünün olmaması gerek normal şartlarda. ByeeBuraya bir daha yazmayacağım. Burdaki herkes belli bir standartta yaşıyor gayet durumları iyi kişiler. Markada giyiyorlar en pahalı arabalara da biniyorlar en lüks evlerde de oturuyorlar. Kendi çocuklarını ömür boyu devlet okulunda mı okutacaklar hiç sanmıyorum. Öyle olsa kreşden başlamazlardı okullara para harcamaya. 19 yaşındaki çocuğun karekteri zaten şekillenmiştir altına 100 binlik araba alınca şımarmaz düzgünce okuluna gider gelir. Ailede biter çocuğun karekterinin oluşması o da çok küçük yaşlarda şekillenir zaten. 2. Kez başıma geldi harcamalarımın eleştirilmesi saçma duyar kasılması. Onu yapan üyeyle zaten konuşmuyorum artık. Ben çocuğuma lego alarak kötü örneğim evet sigara içenler kötü örnek değil. Lütfen kimse cevaplamasın. Polemik istemiyorum. Buraya da yazmayacağım artık. İyi forumlar
Benim covidin ilk 2 gününde daha covid olduğumu bilmiyorken 2 gün sadece ve sadece baş ağrısı çektim. Halsizlik ve eklem ağrıları kademeli olarak başladı. Biraz kendini gözlemle derimNeyapsamkisimdi covid regli geciktiriyor mu?
Dün gece böyle baş ağrısı, boyun ağrısı yaşadım. Annemler tansiyon da olabilir limonlu su iç dedi. Cidden geçti boyun ağrım. Ama tüm gece baş ağrısından uyuyamadım doğru düzgün. Kahvaltıdan sonra ilaç aldım ama çok halsizim. Üstüne başım da ağrıyor ilaç da kar etmiyor. Dün regl olmam lazımdı ki normalde hiç gecikmez düzenlisidir, hala gelen giden yok.
Covid olmuş olabilir miyim? Belirtiler benzemiyor sanki dimi? Tansiyon mu yoksa sence bu?
Öfff inşallah değildir amaaanBenim covidin ilk 2 gününde daha covid olduğumu bilmiyorken 2 gün sadece ve sadece baş ağrısı çektim. Halsizlik ve eklem ağrıları kademeli olarak başladı. Biraz kendini gözlemle derim
Migren bende yok ama şüpheleniyorum bazen. Migren ağrısını diğer baş ağrısından ayıran ne?Hatta migrenim tuttu sanmıştım.
Geçmiyor oluşu. Asla geçmiyor 24-72 saat aralıkları boyunca.Migren bende yok ama şüpheleniyorum bazen. Migren ağrısını diğer baş ağrısından ayıran ne?
Dünden beri geçmiyor vallahi. Uyuyunca geçerdi, ara ara uyandım hala ağrıyor diyr geri uyudum. Çok tatsız ya. Belki de migrenim var haberim yok.Geçmiyor oluşu. Asla geçmiyor 24-72 saat aralıkları boyunca.
bende ışıga hassasiyet, mide bulantisi yapiyo.Migren bende yok ama şüpheleniyorum bazen. Migren ağrısını diğer baş ağrısından ayıran ne?
yeteri kadar su iciyormusun khomyuk? susuzlukta yapar.Dünden beri geçmiyor vallahi. Uyuyunca geçerdi, ara ara uyandım hala ağrıyor diyr geri uyudum. Çok tatsız ya. Belki de migrenim var haberim yok.
Offf cey cok sıktın, kendin hiçbir işe yaramıyorken doktor kuzenim avukat amcam tanıdık proflar diye diye kendini ispatlamaya calıstın zaten. Sıktı bence artık. Yeter yani yemiyoruz. Ben alıp gönderiyorum rahat ol senben çocuğumu kendi bilgimle ve bu işin uzmanı pdr profı yakınımdan aldığım destekle yetiştirdim bugüne dek. Okulda öğretmenlerinin parmakla gösterdiği apartmanda da yediden yetmişe herkesin sevdiği bir çocuktur. Ona 19 yaşında almak istediğim eski arabaya duyar kasanlar lütfen 20 bine gelinlik alacaklarına onu tableti olmayan eğitim alamayan çocuklara bağışlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?