- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.650
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.881
ceycey lutfen artik çık topikten.ben çocuğumu kendi bilgimle ve bu işin uzmanı pdr profı yakınımdan aldığım destekle yetiştirdim bugüne dek. Okulda öğretmenlerinin parmakla gösterdiği apartmanda da yediden yetmişe herkesin sevdiği bir çocuktur. Ona 19 yaşında almak istediğim eski arabaya duyar kasanlar lütfen 20 bine gelinlik alacaklarına onu tableti olmayan eğitim alamayan çocuklara bağışlasınlar
Yazını okuyunca büyük kızımın o dönemini hatırladım. Muzu kesip vermiştim bir kere. Bunu yapıştır diye tutturdu. Başka vereyim dedim, kabul etmedi, illa onu yapıştır diyor.Bak dün olan olay, uykuyu kesti ama bazen çok yorgun olursa uyku arıyor. Bu da lanetlik olarak dönüyor. Gece yatmadan meyve yiyor, çilek de sever. Biz yemedik o yedi. Tek bir tane çilek yedik. Aşırı gerildi. Ağlamaya başladı. Ben yiyecektim geri çıkar onu. Saçmalama onun çıkmayacağını biliyorsun. Midem erittiyor onu fln dedik. Bildiğin kesiyoruz gibi ağladı. E yatalım dedik. Koçtu salon kapısını kapadı, geri çıkarmadan gidemezsin dedi. Oğlum saçmalama diyorum yarın yersin diyorum. O benim payımdı diyorum yok. Ağla ağla ağla. Neyse ikna oldu yattı yatağa ağlıyor hala. En sonunda eşim kızdı, bundan sonra herkese ayrı tabak hazırlayacağım bencillik yapıyorsun şımarık dedi. Dediği bu. İyice ağlamaya başladı, acıttııığğn diye bağırıyor. Komşular dövdük sandı kesin. Neren acıdı baban ellemedi diyorum kalbimi acıttıııı ben başka eve gdip onların çocuğu olacağım diye diye uyudu. Bazen böyle krizler de oluyor ve gerçekten bağırmayan kızmayan ceza vermeyen anne baba olmal çook zor. Benim o sabrım da yok
Ekrana çok bakiyor musun isik hassasiyetin var mı eğer bunlar varsa bi göz muaynesi olmanı tavsiye ederim yakın zamnda kızımın başından gectiDünden beri geçmiyor vallahi. Uyuyunca geçerdi, ara ara uyandım hala ağrıyor diyr geri uyudum. Çok tatsız ya. Belki de migrenim var haberim yok.
Birkaç sene sonradan bildiriyorum, rahatlama falan yok, boşuna beklentiye girmeyinCanı sağolsun da Bi kaç seneye rahatlarsın umarım diyeceğim de o zamanda okul başlar ama pandemininde etkisi var Khomyuk bence
neden hayallerimizle oynadin ki şimdiBirkaç sene sonradan bildiriyorum, rahatlama falan yok, boşuna beklentiye girmeyin
Beklentiye girme diye:)) Durumu ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyineden hayallerimizle oynadin ki şimdi
bu cocuklar niye boyle yaSelamlar hanımlar,
Geçen hafta küçük kızımı kreşe başlattım. Alıştırma haftası olduğu için her gün 2 saat götürdüm. 3. gün beni oyun odasına almadılar diye yere attı kendini, tepine tepine ağladı. Ama ben bu filmi daha önce görmüştüm:)) Büyük kızım ilk kreşe başlayıp böyle ağladığında içim parçalanmıştı. Bunda hiç umrumda olmadı valla:) O da baktı benden hayır yok, geçti içeri bir süre sonra.
Büyük kız tam bir sene sabahları gitmeyeceğim, akşam da gelmeyeceğim diye ağlamıştı. Bakalım bu sefer ne bekliyor bizi:)
belki bir sihirli degnek deger yaBeklentiye girme diye:)) Durumu ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi
Işığa hassasiyeti bilemedim ama geçmiyor ağrı. Şimdi biraz azaldı sanırım.bende ışıga hassasiyet, mide bulantisi yapiyo.
surekli agriyan, ayni zamanda birde zonklayan siddetini surekli arttiran bir agri dusun.
Su içemiyorum çok bak haklısım.yeteri kadar su iciyormusun khomyuk? susuzlukta yapar.
bir bardak su icip ayaklarini biraz havaya dikerek uzan istersen
Ekrana bakıyorum ne yazık kiEkrana çok bakiyor musun isik hassasiyetin var mı eğer bunlar varsa bi göz muaynesi olmanı tavsiye ederim yakın zamnda kızımın başından gecti
Bana eskiden şımarıklık gelenlerin hepsini çocuğumda tecrübe ediyorumYazını okuyunca büyük kızımın o dönemini hatırladım. Muzu kesip vermiştim bir kere. Bunu yapıştır diye tutturdu. Başka vereyim dedim, kabul etmedi, illa onu yapıştır diyor.
Uçağı indir ben süreceğim ve ay dedeyi getir bu gece kendi gelmemiş konu başlıklarında da saatlerce ağlamışlığı vardır
Enerjim de çok düşük haklısın. Yani gece uyuyamayınca insan aptal gibi oluyorKhomyuk tuzlu limon suyu icersen sana iyi gelir
hatta suyunu sık limonun kabukta kalan posasina tuz serp onu ye sana iyi gelir eminim.
hem enerjikte olursun
susuz kaldigin icin vucut kandaki oksijenimi ne kullaniyordu oda yorgunluk yapar.Enerjim de çok düşük haklısın. Yani gece uyuyamayınca insan aptal gibi oluyor
Yaa deme öyleBirkaç sene sonradan bildiriyorum, rahatlama falan yok, boşuna beklentiye girmeyin
Canım doğurduktan sonra da anlamıyorsun. Hemşireler fln yardım ediyor. Eve çıkıyorsun ilk hafta gaz derdi yok. 2-3 hafta sonra bir çarpıyor gerçeklerYaa deme öyleşuan herşey toz pembe bana birden çakılcam herhalde dank etcek gerçekler noluyo diyecem
Ayy Khomyuk şuan tam da dediğin gibiyim kıyafetler beşikler bide cinsiyeti belli olsa ohh değme keyfimeCanım doğurduktan sonra da anlamıyorsun. Hemşireler fln yardım ediyor. Eve çıkıyorsun ilk hafta gaz derdi yok. 2-3 hafta sonra bir çarpıyor gerçeklerAllahın ondan sonra şaşıyor zaten. Rahat ol sen seneye ocakta başlarsın naptım ben demeye şu an ciciş kıyafet beşik fln alıp dönencesini kurup şarkısında uslu bebeğinin uyuduğunu hayal etmek var
İşte diyorum ya şu an sen olayı idrak edemezsinAyy Khomyuk şuan tam da dediğin gibiyim kıyafetler beşikler bide cinsiyeti belli olsa ohh değme keyfime
Yaa Bi zaman deniz anlatıyordu şimdi sen Khomyukİşte diyorum ya şu an sen olayı idrak edemezsin
O aldığın zıbında dümdüz uslu yatan bir bebek hayal ediyorsun gülümseyen az ağlayan bol uyuyan. Kusmalar, meme ucı yaraları, susmadan ağlayan bebek, gaz sancısı, diş ağrısı, bunlar akla hayale gelmiyodtulumlarda duracak güzel benek hayali sızmış kaka çitilemeye dönmeden anlayamazsın zaten şimdi tadını çıkar gez dolai hayal kur ve al cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?