Geçinemeyenler kulübü

ceycey lutfen artik çık topikten.
sacma sapan bir mesele yuzunden kimse bir birine bulaşıp kalp kırmasın bence.

Yazını okuyunca büyük kızımın o dönemini hatırladım. Muzu kesip vermiştim bir kere. Bunu yapıştır diye tutturdu. Başka vereyim dedim, kabul etmedi, illa onu yapıştır diyor.

Uçağı indir ben süreceğim ve ay dedeyi getir bu gece kendi gelmemiş konu başlıklarında da saatlerce ağlamışlığı vardır

Dünden beri geçmiyor vallahi. Uyuyunca geçerdi, ara ara uyandım hala ağrıyor diyr geri uyudum. Çok tatsız ya. Belki de migrenim var haberim yok.
Ekrana çok bakiyor musun isik hassasiyetin var mı eğer bunlar varsa bi göz muaynesi olmanı tavsiye ederim yakın zamnda kızımın başından gecti

Selamlar hanımlar,

Geçen hafta küçük kızımı kreşe başlattım. Alıştırma haftası olduğu için her gün 2 saat götürdüm. 3. gün beni oyun odasına almadılar diye yere attı kendini, tepine tepine ağladı. Ama ben bu filmi daha önce görmüştüm:)) Büyük kızım ilk kreşe başlayıp böyle ağladığında içim parçalanmıştı. Bunda hiç umrumda olmadı valla:) O da baktı benden hayır yok, geçti içeri bir süre sonra.

Büyük kız tam bir sene sabahları gitmeyeceğim, akşam da gelmeyeceğim diye ağlamıştı. Bakalım bu sefer ne bekliyor bizi:)

bu cocuklar niye boyle ya acaba duygularini kontrol edemedikleri icin mi her mevzu bu kadar buyuyo

bende ışıga hassasiyet, mide bulantisi yapiyo.
surekli agriyan, ayni zamanda birde zonklayan siddetini surekli arttiran bir agri dusun.
Işığa hassasiyeti bilemedim ama geçmiyor ağrı. Şimdi biraz azaldı sanırım.
yeteri kadar su iciyormusun khomyuk? susuzlukta yapar.
bir bardak su icip ayaklarini biraz havaya dikerek uzan istersen
Su içemiyorum çok bak haklısım.
Ekrana çok bakiyor musun isik hassasiyetin var mı eğer bunlar varsa bi göz muaynesi olmanı tavsiye ederim yakın zamnda kızımın başından gecti
Ekrana bakıyorum ne yazık ki
Teşekkürler kızlar

Bana eskiden şımarıklık gelenlerin hepsini çocuğumda tecrübe ediyorum kınadığım analar ve çocukları özür dilerim, büyümek böyleymiş bilememişim. Çocuk şımarık değilmiş de büyüme sancılıymış yaşayarak öğreniyoruz işte

Khomyuk tuzlu limon suyu icersen sana iyi gelir
hatta suyunu sık limonun kabukta kalan posasina tuz serp onu ye sana iyi gelir eminim.
hem enerjikte olursun

Hanımlar,
konu nereden sonra patladı bilmiyorum ama hepiniz koca insanlarsınız tartışmak, birbirinize laf sokmak yakışmıyor.

Hepinizin karakteri farklı, bir yerden sonra uyuşmamanız normal ama sen şu kadarlık x alıyorsun, benim bu kadarlık y almam mı suç tarzı yaklaşımlarınız da yanlış.

Yani ne bileyim zaman zaman hepimiz özelimizle ilgili bir konuda fazlaca yazıyor olabiliriz, bazen ben de mune ailenle ilgili çok mu yazıyorsun diyorum veya ne bileyim belki garipsenen şeylerim oluyordur bilmiyorum lakin hiçbirimizin kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum, belki en fazla o an kendimizi kaptırıyoruzdur, samimiyete dayanarak paylaştığımız özelimiz üzerinden birbirimizi vurmak olmuyor bence.

Çok da konuyu anlayarak yazdığımı söyleyemem fakat topikte istenmeyen şeyler yaşanabilir dediler geldim, bence sıkıntı neyse çözemiyorsanız bile tadında bırakın, anlaşamayanlar birbirini göz ardı etsin konu kapansın.

Devam ederse sonraki gelişim hoş olmayacak çünkü, biliyorum.

Yaa deme öyle şuan herşey toz pembe bana birden çakılcam herhalde dank etcek gerçekler noluyo diyecem
Canım doğurduktan sonra da anlamıyorsun. Hemşireler fln yardım ediyor. Eve çıkıyorsun ilk hafta gaz derdi yok. 2-3 hafta sonra bir çarpıyor gerçekler Allahın ondan sonra şaşıyor zaten. Rahat ol sen seneye ocakta başlarsın naptım ben demeye şu an ciciş kıyafet beşik fln alıp dönencesini kurup şarkısında uslu bebeğinin uyuduğunu hayal etmek var

Ayy Khomyuk şuan tam da dediğin gibiyim kıyafetler beşikler bide cinsiyeti belli olsa ohh değme keyfime

Ayy Khomyuk şuan tam da dediğin gibiyim kıyafetler beşikler bide cinsiyeti belli olsa ohh değme keyfime
İşte diyorum ya şu an sen olayı idrak edemezsin
O aldığın zıbında dümdüz uslu yatan bir bebek hayal ediyorsun gülümseyen az ağlayan bol uyuyan. Kusmalar, meme ucı yaraları, susmadan ağlayan bebek, gaz sancısı, diş ağrısı, bunlar akla hayale gelmiyod tulumlarda duracak güzel benek hayali sızmış kaka çitilemeye dönmeden anlayamazsın zaten şimdi tadını çıkar gez dolai hayal kur ve al cicilerini

Yaa Bi zaman deniz anlatıyordu şimdi sen Khomyuk ama her bebek öyle olmaz demi belki farklı olucak inşallah öyle olur çok sabırlı biri olmayabilirim o ağlarken naparım bilmiyorum önerdiğin kitaplar vardı ya hatırlımusun onlara başlayacağım bakalım neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…