- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.061
ben hep diyorum, hamile kalmak istemeyen sevismesin
Tövbe tövbeben hep diyorum, hamile kalmak istemeyen sevismesin
Ay tenli anne dua ette esimin dedesinin arsasinda ki insaatlar baslasin da koseyi doneyim kiz
Denizi boş ver Khomyuk
Şaka bir yana gecikme olunca içim rahatlasın diye nolur nolmaz diye yaptım. Teknik olarak olması imkansız korunuyoruz neticede,Denizi boş ver Khomyukkendine bak sen naptın ha bu ay
Valla deniz ne kadar korunuyorum derse desin Bi üye vardı ya burda klozetten sperm bulaşıp hamile kalırsam diye gezenŞaka bir yana gecikme olunca içim rahatlasın diye nolur nolmaz diye yaptım. Teknik olarak olması imkansız korunuyoruz neticede,chamallows in ki kadar garanti olmasa da
Onların tuvaleti de ayrıValla deniz ne kadar korunuyorum derse desin Bi üye vardı ya burda klozetten sperm bulaşıp hamile kalırsam diye gezenherşey olabülür
Hay Allahım deniz sapasağlam o zamanOnların tuvaleti de ayrı
Adam çalışıyor covid getirirse diye onu bile ayırdı
su topige henuz gumbur gumbur geciniyoruz para bile arttiriyoruz diyen bir zengin gelemedi yavalla ben yine buradayım :))) hayır geçinemiyoruzzz
su topige henuz gumbur gumbur geciniyoruz para bile arttiriyoruz diyen bir zengin gelemedi ya
sende haklisinonlar baska topikte takılıyorlar hahah :)))
Bişi yazardım ama yazmışım gibi anla sensu topige henuz gumbur gumbur geciniyoruz para bile arttiriyoruz diyen bir zengin gelemedi ya
tamam tamam anladimBişi yazardım ama yazmışım gibi anla sen
dizi izleyen arkadaşlara önerim hafta içi saat 16.00da aşkı memnu oynuyo kanald detamam tamam anladim
dizi film seyretmeyi seven arkadaşlara exxen tv hükümsüz dizisini öneriyorum buradan.
yine ciğerim parcalandi.
benim bu aglayamamam ne olacak peki
aşki memnu ve muhtesem suleymani bi 50 kere izledim ben heraldedizi izleyen arkadaşlara önerim hafta içi saat 16.00da aşkı memnu oynuyo kanald de
Beni sakın gece kaldırıp başına iş açma diye doktor uyarmıştı. Ben kendim de gece hiç kalkmam tuvalete. Bu arada ben evde sürekli ayaklarım çıplak gezdiğimden kızlar da öyle geziyor yaz kış:)ben gece uyandirmakla hatami ettim anlamadim.
simdi ben uyandirmasam da kendi uyaniyo.
nasil duzeltecegim bunu
ben kendim de corapsiz gezemem.Beni sakın gece kaldırıp başına iş açma diye doktor uyarmıştı. Ben kendim de gece hiç kalkmam tuvalete. Bu arada ben evde sürekli ayaklarım çıplak gezdiğimden kızlar da öyle geziyor yaz kış:)
Bağırsaklar nasıl alışırsa öyle devam ediyor. Bir süre kaldırmazsan alışır bence ama kaçırma olabilir tabi.ben kendim de corapsiz gezemem.
ayaklarim donar.
ben denizi kaldirmasamda uynacak sanki çiş için bir gece deneyeyim dedim, uyy uyy ayy ayy diye kosa kosa kalkti tuvalete gitti.
demek ki sıkışıyor
kacirmasi onemli degil, dogru olana alistirmak benim icin onemli olanBağırsaklar nasıl alışırsa öyle devam ediyor. Bir süre kaldırmazsan alışır bence ama kaçırma olabilir tabi.
Yerler sıcak bir de benim doğumlardan hediye ayaklarım yanıyor ara sıra. Çorap veya terlikle ateş basıyor bana:)
Şeker problemim yok, genetik sanırım. Annemde de hamilelikte ayaklarında yanma hissi oluyormuş. Doğumdan sonra kalmış. Hep ayakları dışarda uyurdu:) Bende de aynısı oldu. Hamilelik boyunca yandı tabanlarım, sonrasında da devam etti.kacirmasi onemli degil, dogru olana alistirmak benim icin onemli olan
sekerin falanmi var neden yaniyo ayaklarin, yada dogumdan kalma olmasinin sebebi gebelik sekeri falanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?