Geçinemeyenler kulübü

bende gece cok kalkarim kendim.
neyse bu gece kaldirmayayim bakalim yine

aslinda migren icin degil, gece baslayan ve gun boyu dinmeyen agrilara cok iyi geliyor ama bunu yapinca migren agrimda isiga hassasiyet ve mide bulantisi olusmuyo bende agriyida etkiliyo biraz.
Burada neden bahsettıgınızı bulamadım
Migren yasıyorum cok kötü yazabilirmsnz acaba

Hadi hadi açmadık seni şimdi
Havalar da çok basık fena.
Eskişehirde tüm parklar kapandı. Mesire alanları da tabii. Napacağız bu çocukla şimdi bilmem.
vallahi öyle demek istemedim ya
bizim burada cok basik.
parklar acik mesire alanlari hep kapaliydi zaten.
parklar da piknikler de bulasiyor demek ki,
toplantilarda degil

vallahi öyle demek istemedim ya
bizim burada cok basik.
parklar acik mesire alanlari hep kapaliydi zaten.
parklar da piknikler de bulasiyor demek ki,
toplantilarda degil
Bizim büyük parklar açıktı. Salı ikimizin de izin günü eşimle çocuğu bi sazovada scooterla gezdirir dönerdik şimdi o da yasak
Yavrum ne zamandır dışarda yemek yemediğinden evden çıkalım bari bi yemek yiyelim diye tutturunca gidip dışarda yedik kaç ay sonra ilk kez. Nasıl sevindi. Ne biçim bir şey oldu bu ya bitmiyor bitmiyor

boş arazi falan yok mu aracla gidebileceginiz?
orda biraz top falan oynar arada
şu pandemi bir dr hemsireleri ikincide kücük cocuklu aileleri mahvetti ya
buyuk cocuklar en azindan kendini bir nebze oyalayabiliyordur belki bu surecte ama kucukler illa biriyle oynamaya ihtiyac duyanlar evde çatladı resmen

Sorma ya çocuklara üzülüyorum en çok

84 daire de korona olmayan 5 aile kalmışız sadece
eskiden evden birileri olunca bazen eslerine falan bulasmiyodu.
simdi herkes ailecek atlatiyormuş
Aaa ciddimisin çember baya daralmış ya of nolacak böyle acaba günde 211 kişi ölüyo hiç azımsanacak Bi rakam değil

Aaa ciddimisin çember baya daralmış ya of nolacak böyle acaba günde 211 kişi ölüyo hiç azımsanacak Bi rakam değil
bizim burdakiler genellikle altli ustlu gelinli torunlu oturan insanlar, hepsi bir birine gidip geliyordu haliyle normal yasama devamlardi yani.
bir tek ailesi burda olmayan ogretmenler memurlar falan kaldi iste.

bizim burdakiler genellikle altli ustlu gelinli torunlu oturan insanlar, hepsi bir birine gidip geliyordu haliyle normal yasama devamlardi yani.
bir tek ailesi burda olmayan ogretmenler memurlar falan kaldi iste.
Gerçekten baya çokmuş sizin apartmanda hepsi karantinada mı acaba aynı evde olup karantinada olmayan da olabiliyor dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…