- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.081
bende gece cok kalkarim kendim.Şeker problemim yok, genetik sanırım. Annemde de hamilelikte ayaklarında yanma hissi oluyormuş. Doğumdan sonra kalmış. Hep ayakları dışarda uyurdu:) Bende de aynısı oldu. Hamilelik boyunca yandı tabanlarım, sonrasında da devam etti.
Büyük kız 8 yaşında. Sınıf arkadaşını da hep gece kaldırmış annesi. Hala kalkıyoruz dedi geçen gün. Senin yolun yol değil dön geri yani:)
Burada neden bahsettıgınızı bulamadımaslinda migren icin degil, gece baslayan ve gun boyu dinmeyen agrilara cok iyi geliyor ama bunu yapinca migren agrimda isiga hassasiyet ve mide bulantisi olusmuyo bende agriyida etkiliyo biraz.
limon posasina tuz serpip yemekten bahsetmistim :) gecmis olsunBurada neden bahsettıgınızı bulamadım
Migren yasıyorum cok kötü yazabilirmsnz acaba
Deniz hayır olsun arkadaşım cinsiyet tahmini yap diyenler ilaç isteyenlerrrlimon posasina tuz serpip yemekten bahsetmistim :) gecmis olsun
valla bende anlamadimDeniz hayır olsun arkadaşım cinsiyet tahmini yap diyenler ilaç isteyenlerrr
Neden hayırdırvalla bende anlamadimcinsiyet tahmini deme bana
vallahi ya banada buhran basti sohbetlerini ozledim.Zorunlu ve film kkdan ücretsiz izne mi ayrıldılar bu nası ban
Ben kesmiyorum yani hmmm okvallahi ya banada buhran basti sohbetlerini ozledim.
hayir canim ne munasebetBen kesmiyorum yani hmmm okKhomyuk duydun mu....
Hadi hadi açmadık seni şimdihayir canim ne munasebetbuhran basti derken banlarinin uzunlugundan bahsetmistim.
vallahi öyle demek istemedim yaHadi hadi açmadık seni şimdi
Havalar da çok basık fena.
Eskişehirde tüm parklar kapandı. Mesire alanları da tabii. Napacağız bu çocukla şimdi bilmem.
Bizim büyük parklar açıktı. Salı ikimizin de izin günü eşimle çocuğu bi sazovada scooterla gezdirir dönerdik şimdi o da yasakvallahi öyle demek istemedim ya
bizim burada cok basik.
parklar acik mesire alanlari hep kapaliydi zaten.
parklar da piknikler de bulasiyor demek ki,
toplantilarda degil
boş arazi falan yok mu aracla gidebileceginiz?Bizim büyük parklar açıktı. Salı ikimizin de izin günü eşimle çocuğu bi sazovada scooterla gezdirir dönerdik şimdi o da yasak
Yavrum ne zamandır dışarda yemek yemediğinden evden çıkalım bari bi yemek yiyelim diye tutturunca gidip dışarda yedik kaç ay sonra ilk kez. Nasıl sevindi. Ne biçim bir şey oldu bu ya bitmiyor bitmiyor
Sorma ya çocuklara üzülüyorum en çokboş arazi falan yok mu aracla gidebileceginiz?
orda biraz top falan oynar arada
şu pandemi bir dr hemsireleri ikincide kücük cocuklu aileleri mahvetti ya
buyuk cocuklar en azindan kendini bir nebze oyalayabiliyordur belki bu surecte ama kucukler illa biriyle oynamaya ihtiyac duyanlar evde çatladı resmen
Aaa ciddimisin çember baya daralmış ya of nolacak böyle acaba günde 211 kişi ölüyo hiç azımsanacak Bi rakam değil84 daire de korona olmayan 5 aile kalmışız sadece
eskiden evden birileri olunca bazen eslerine falan bulasmiyodu.
simdi herkes ailecek atlatiyormuş
bizim burdakiler genellikle altli ustlu gelinli torunlu oturan insanlar, hepsi bir birine gidip geliyordu haliyle normal yasama devamlardi yani.Aaa ciddimisin çember baya daralmış ya of nolacak böyle acaba günde 211 kişi ölüyo hiç azımsanacak Bi rakam değil
Gerçekten baya çokmuş sizin apartmanda hepsi karantinada mı acaba aynı evde olup karantinada olmayan da olabiliyor dikkat edinbizim burdakiler genellikle altli ustlu gelinli torunlu oturan insanlar, hepsi bir birine gidip geliyordu haliyle normal yasama devamlardi yani.
bir tek ailesi burda olmayan ogretmenler memurlar falan kaldi iste.
Mutasyonlu virüs bu. Eline geçeni götürüyor84 daire de korona olmayan 5 aile kalmışız sadece
eskiden evden birileri olunca bazen eslerine falan bulasmiyodu.
simdi herkes ailecek atlatiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?