Geçinemeyenler kulübü

aynen hic affetmiyo valla
hayatlarina kaldiklari yerden devam edip hizini bile kesmeyenlere dogru giderse sevinirim
Kimseye gitmesin ya. Bugün hayal kurdum, maske yok mesafe yok kolanya yok, agızagıza iç içe ortamlara giriyoruz falan. O kadar uzak geldi ki bir daha asla eskisi gibi olmayacağız galiba

Kimseye gitmesin ya. Bugün hayal kurdum, maske yok mesafe yok kolanya yok, agızagıza iç içe ortamlara giriyoruz falan. O kadar uzak geldi ki bir daha asla eskisi gibi olmayacağız galiba
o sadece sen ben icin gecerli, hala agiz agiza maske kolonya dezenfektandan bir haber yasayan insanlar var.
biz de eskiden gittigimiz kafelerin, parklarin onunden gecerken cigerimiz sizlasin

Neyapsamkisimdi eskisi gibi olmayacak olsa ispanyol gribini atlatan ulkeler olmazdi heralde.
veya sars vs.
tamam farkli yapilardadir muhakkak ama sonucta onlarda bir cesit virusmus ve yok olmuslar
polyanna deme bana sakin
Polyanna değilsin ya gerçekçisin evet öyle olacak ama ne zaman olacak nasıl olacak.... psikolojim kaldırmıyor artık. Hastalık bittikten sonra psikiyatriye gidicem

Polyanna değilsin ya gerçekçisin evet öyle olacak ama ne zaman olacak nasıl olacak.... psikolojim kaldırmıyor artık. Hastalık bittikten sonra psikiyatriye gidicem
toplum olarak hepimizin gitmesi lazim bence pandemiden sonra.
pandemi yokken tup kacagini cakmakla kontrol eden millet, pandemiden sonra dogalgaz borusunun sizintisini bile kontrol eder bence cakmakla

84 daire de korona olmayan 5 aile kalmışız sadece
eskiden evden birileri olunca bazen eslerine falan bulasmiyodu.
simdi herkes ailecek atlatiyormuş
Benim de bir tanıdığımın aile büyüğü ölmüş bu hafta, üstüne mahalleden oğlanın eski kreşinden arkadaşı da yakalanmış çok duyuyorum bu kez. Umarım yakalanmayız bu aralar

Benim de bir tanıdığımın aile büyüğü ölmüş bu hafta, üstüne mahalleden oğlanın eski kreşinden arkadaşı da yakalanmış çok duyuyorum bu kez. Umarım yakalanmayız bu aralar
çocuk mu yakalanmiş, nasil atlatiyor acaba cocuklar

Dünden beri geçmiyor vallahi. Uyuyunca geçerdi, ara ara uyandım hala ağrıyor diyr geri uyudum. Çok tatsız ya. Belki de migrenim var haberim yok.
Merhaba, baş ağrınız geçti mi? Benim de 2 gündür başım çatlayacak gibi. Yazınızı gördüm, covidden korkuyorum. İlaç alınca geçiyor ama bugün 3. günüm halen başım ağrıyor.

Merhaba, baş ağrınız geçti mi? Benim de 2 gündür başım çatlayacak gibi. Yazınızı gördüm, covidden korkuyorum. İlaç alınca geçiyor ama bugün 3. günüm halen başım ağrıyor.
Regl olamamaktanmış benimki. Regl oldum geçti şükür ama dikkat etmek lazım. Her yerde bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…