- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.021
buyuk bebek arabasi gercekten dert.Simdi yazilanlardan bakiyorum da aslinda bebege alınacaklar çok kişisel. Ben mesela bebekle ayni odada yatmam yatmiyorum. Anne yani besik bana hic lazim olmadi. Her yere toplayıp goturebilecegim o park yatak su an 3. Yü büyütüyor. Yaz olunca sadece beyaz kolsuz çıt çıtlı badi giydirdim. Ben çorap manyağıyım. Ilk ogluma aldığım coraplarin her bedeeni bir basket topu olur 3 bile giyiyor kuculenleri baskasina gonderdim. Ben pratik,kullanışlı ve uygunluktan yanayım. E bebekten bolca beyaz badi alıyorum uzun kollu,kolsuz. Benimkiler böyle büyüyor. Yaz olunca alt üst takım bezli bebek için bana gereksiz geliyor daraliyorum. Tulum aliyorum renkli desenli tek parça giydir cikart oksun bitsin. Kışın bile wvde uzun kollu tek çıçıtlı altina bir pijama ve corap bitti gitti. Kat kat hiydirmeyi sevmedigimden benim tercihim bu. Kimi emzirmek zorgelir mama tercih eder, gece uyanmasin der mamaya baslar memeye tutmaz bile. Bebek arabasina gelince travel sistem aldik. Kocaman bagaji olan bir araba yoksa külliyen dert. Taşımak dert, sığdırmak dert. Bir baston puset tarzi araba is görür. Ama araba icin puset oto koltugu ilk seviye olanlar guzel sart zaten. Hep yalniz olduğunu tasimasi temizlemesi kolay bir baskasina ihtiyac duymayacağım sekilde alisveris yapmani tavsiye ederim. Ben slig ya da kanguru kullanmadim ,bilemiyorum. Aklima gelenler bunlar.
birşey soracagim elecda benim kizinda surekli ustu acik oluyor ama bez olmayinca haliyle tulum zor olur diye dusundum.Ben kıyafet olarak en çok tulum ve çıtçıtlı body kullandım. Eldiven kullanmadım ikisinde de. Uyuturken elini kolunu sabit tutmak için yarım kundaklar var. Onun faydasını gördüm. Bol bol ağız bezi, salya için yakalık kullandım. Benim iki kız da 0-3 ay tulumları 2 hafta kadar giydiler, sonrasında 3-6 aylara geçtik. Bu nedenle 0-3 ay tuluma yatırım yapmamanı tavsiye ederim. Hastane çıkışları yeterli olur.
Evde hafif sallanan ana kucağı çok kurtarıcı oldu. İkea beşiğin yan kısmını söküp, anne yanı beşik olarak kullandım ben. 33 aylık oldu, hala üstünü örtmüyor, uyku tulumu ile yatırıyorum.
kis bebesi olursa hiç alma zatenHarikasınız her bilgiyi kaydettim bebem olursa travel araba yok skfmföfkfjgöhç
Yok yavrucanim gel gör benimkilerikısın usumuyorlar mi
ben denizi yazin dahi çorapsiz giydirmeye korkuyorum illa bir corap olacak ayaginda donlada dolaşsa yani
nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya doğru sanırım.Yok yavrucanim gel gör benimkileri
Benimkiler ne zaman parka gitse üşür bu cocuklar giydir der herkes yok yok.der gecistiririm. Annem de alisti garibim.nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya doğru sanırım.
benim denizi giydirme şeklimi sana hic anlatmayayim
Hiç kullanmadım ama ben slingciyim ilk 3 ay 3-6 ay arası da kangurucuyum. 6-12 de baston mu ne hafif arabalar daha mantıklı geliyor. Oto koltuğu iyi bişey olsun kafi uzun kullanılıyor cünkü.kis bebesi olursa hiç alma zaten
biz denizi 3 4 ay pusette tasidik zaten bebekle uzun uzadiya bir yere gidemiyosun disarda.
2 3 saatte bir aciktim nagralari atiyor cunku.
sonra yaz geliyor cocuk oturmaya baslayinca kanguru dusunmuyorsan, arabayla iste o yaz geziyorsun biraz, 12 13 aylikken yuruyor zaten bir daha arabaya kimse binmiyor.
daha erken yuruyenide var tabi.
kisin dogduysa yazin 6 7 ay binecek diye o parayi vermenin anlami kalmiyor.
aynen oto koltugunu arabadan daha cok kullaniyorsun.Hiç kullanmadım ama ben slingciyim ilk 3 ay 3-6 ay arası da kangurucuyum. 6-12 de baston mu ne hafif arabalar daha mantıklı geliyor. Oto koltuğu iyi bişey olsun kafi uzun kullanılıyor cünkü.
gecen hava biraz iyiydi 2 3 gun once sanirim, deniz elbise giymek istedi altina kulotlu corap giydirdim havlu gibi olanlardan.Benimkiler ne zaman parka gitse üşür bu cocuklar giydir der herkes yok yok.der gecistiririm. Annem de alisti garibim.
Mavi onlukle büyüdüm ben. Ama altinda balıkçı yaka bir badi, üstümde yelek. Atki bere eldiven yun fanila bilmem ne. Eziyete bakar misin. Yaz kis corap giymem.terletmem cocuklari da usumezler de kutuptan geldiler ahahahahgecen hava biraz iyiydi 2 3 gun once sanirim, deniz elbise giymek istedi altina kulotlu corap giydirdim havlu gibi olanlardan.
ona ragmen idrae yollarini usuttu hemen bugun ancak duzeldi.
seninki gibi giydirsem demek ki neler gelecek başımıza.
çünkü kalin kalin giymeye alıştı
benim annem de siyah ve sonradan maviye donen onlugumun altina ne kadar uygunsuz renk varsa o kadar uygunsuz renklerde tayt alir giydirirdi.Mavi onlukle büyüdüm ben. Ama altinda balıkçı yaka bir badi, üstümde yelek. Atki bere eldiven yun fanila bilmem ne. Eziyete bakar misin. Yaz kis corap giymem.terletmem cocuklari da usumezler de kutuptan geldiler ahahahah
Aa bu benBenimkiler ne zaman parka gitse üşür bu cocuklar giydir der herkes yok yok.der gecistiririm. Annem de alisti garibim.
Gece çişe kaldırmıyorum ben tutuyor. Ondan tulumla yatıyorbirşey soracagim elecda benim kizinda surekli ustu acik oluyor ama bez olmayinca haliyle tulum zor olur diye dusundum.
geceleri cis isini nasil halledebiliyorsunuz tulumlayada bunun icin ozel tulumlar varmi?
Benim slingle kanguru elim ayağım olmuştu mesela. Bağlar bağlar çıkardım. Yalnızken çocuğu topla çantayı al arabayı indir yapamadım ben. Yalnızsam kanguruyla çıkarırdım. Bir de içinde uyur kalırdı. Tüm ağlama krizlerini öyle çözerdim. Travel kullandıl biz ama bizimki çok severdi arabayla gezmeyi. Parçalanana kadar kullandık hatta. Ha bagaja yüklemesi evet dert ama daha konforlu sanki bebek için. Hoş şimdi olsa chicconun 25 kilo kapasitesi olanı alırdım.Simdi yazilanlardan bakiyorum da aslinda bebege alınacaklar çok kişisel. Ben mesela bebekle ayni odada yatmam yatmiyorum. Anne yani besik bana hic lazim olmadi. Her yere toplayıp goturebilecegim o park yatak su an 3. Yü büyütüyor. Yaz olunca sadece beyaz kolsuz çıt çıtlı badi giydirdim. Ben çorap manyağıyım. Ilk ogluma aldığım coraplarin her bedeeni bir basket topu olur 3 bile giyiyor kuculenleri baskasina gonderdim. Ben pratik,kullanışlı ve uygunluktan yanayım. E bebekten bolca beyaz badi alıyorum uzun kollu,kolsuz. Benimkiler böyle büyüyor. Yaz olunca alt üst takım bezli bebek için bana gereksiz geliyor daraliyorum. Tulum aliyorum renkli desenli tek parça giydir cikart oksun bitsin. Kışın bile wvde uzun kollu tek çıçıtlı altina bir pijama ve corap bitti gitti. Kat kat hiydirmeyi sevmedigimden benim tercihim bu. Kimi emzirmek zorgelir mama tercih eder, gece uyanmasin der mamaya baslar memeye tutmaz bile. Bebek arabasina gelince travel sistem aldik. Kocaman bagaji olan bir araba yoksa külliyen dert. Taşımak dert, sığdırmak dert. Bir baston puset tarzi araba is görür. Ama araba icin puset oto koltugu ilk seviye olanlar guzel sart zaten. Hep yalniz olduğunu tasimasi temizlemesi kolay bir baskasina ihtiyac duymayacağım sekilde alisveris yapmani tavsiye ederim. Ben slig ya da kanguru kullanmadim ,bilemiyorum. Aklima gelenler bunlar.
Biz 2 yaşa kadar kanguruyla gezdik. 2 yaşında 16 kilo mu ne oldu belimize yazık dedik bir arkadaşa hediye ettikHiç kullanmadım ama ben slingciyim ilk 3 ay 3-6 ay arası da kangurucuyum. 6-12 de baston mu ne hafif arabalar daha mantıklı geliyor. Oto koltuğu iyi bişey olsun kafi uzun kullanılıyor cünkü.
Canım ben her iki kızımın da tuvalet eğitiminde gece kaldırmadım hiç. Bir süre kaçırıp, sonra kestiler. Gece kalkmayınca problem olmuyor. Büyüğü de 5 yaşına kadar uyku tulumu ile yatırdım.birşey soracagim elecda benim kizinda surekli ustu acik oluyor ama bez olmayinca haliyle tulum zor olur diye dusundum.
geceleri cis isini nasil halledebiliyorsunuz tulumlayada bunun icin ozel tulumlar varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?