Geçinemeyenler kulübü

buyuk bebek arabasi gercekten dert.
biz kayseriye falan gidecegimiz zaman bagaja sadece arabayi sigdirabiliyorduk, ustune belki bir kucuk valiz, geri kalani on koltukta gidiyordu hep ve cidden uzun sureli lazim olan bir sey degil.
birde burcu kisin doguracak, zaten o soguklarda nereye gidebilecek arabayla pandemide malum.
puset daha cok isini gorecek gibi

birşey soracagim elecda benim kizinda surekli ustu acik oluyor ama bez olmayinca haliyle tulum zor olur diye dusundum.
geceleri cis isini nasil halledebiliyorsunuz tulumla yada bunun icin ozel tulumlar varmi?

bu nedir ya

Eklentiler

• Screenshot_20210405_001943_com.android.chrome.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 15
Harikasınız her bilgiyi kaydettim bebem olursa travel araba yok skfmföfkfjgöhç
kis bebesi olursa hiç alma zaten
biz denizi 3 4 ay pusette tasidik zaten bebekle uzun uzadiya bir yere gidemiyosun disarda.
2 3 saatte bir aciktim nagralari atiyor cunku.
sonra yaz geliyor cocuk oturmaya baslayinca kanguru dusunmuyorsan, arabayla iste o yaz geziyorsun biraz, 12 13 aylikken yuruyor zaten bir daha arabaya kimse binmiyor.
daha erken yuruyenide var tabi.
kisin dogduysa yazin 6 7 ay binecek diye o parayi vermenin anlami kalmiyor.

nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya doğru sanırım.
benim denizi giydirme şeklimi sana hic anlatmayayim
Benimkiler ne zaman parka gitse üşür bu cocuklar giydir der herkes yok yok.der gecistiririm. Annem de alisti garibim.

Hiç kullanmadım ama ben slingciyim ilk 3 ay 3-6 ay arası da kangurucuyum. 6-12 de baston mu ne hafif arabalar daha mantıklı geliyor. Oto koltuğu iyi bişey olsun kafi uzun kullanılıyor cünkü.

Hiç kullanmadım ama ben slingciyim ilk 3 ay 3-6 ay arası da kangurucuyum. 6-12 de baston mu ne hafif arabalar daha mantıklı geliyor. Oto koltuğu iyi bişey olsun kafi uzun kullanılıyor cünkü.
aynen oto koltugunu arabadan daha cok kullaniyorsun.
ondada oturursa tabi

Benimkiler ne zaman parka gitse üşür bu cocuklar giydir der herkes yok yok.der gecistiririm. Annem de alisti garibim.
gecen hava biraz iyiydi 2 3 gun once sanirim, deniz elbise giymek istedi altina kulotlu corap giydirdim havlu gibi olanlardan.
ona ragmen idrae yollarini usuttu hemen bugun ancak duzeldi.
seninki gibi giydirsem demek ki neler gelecek başımıza.
çünkü kalin kalin giymeye alıştı

Mavi onlukle büyüdüm ben. Ama altinda balıkçı yaka bir badi, üstümde yelek. Atki bere eldiven yun fanila bilmem ne. Eziyete bakar misin. Yaz kis corap giymem.terletmem cocuklari da usumezler de kutuptan geldiler ahahahah

Mavi onlukle büyüdüm ben. Ama altinda balıkçı yaka bir badi, üstümde yelek. Atki bere eldiven yun fanila bilmem ne. Eziyete bakar misin. Yaz kis corap giymem.terletmem cocuklari da usumezler de kutuptan geldiler ahahahah
benim annem de siyah ve sonradan maviye donen onlugumun altina ne kadar uygunsuz renk varsa o kadar uygunsuz renklerde tayt alir giydirirdi.
ilk okul resimlerim ikoncan modunda gercekten
altina corap ustte dedigin gibi balikci giyemedigim icin onlugun altinda bir badi vs.
simdi bende denize uyguluyorum
hatta annem orme kalin kazaklarimi bile pantolonlarin altina sokardi sinir olur cikarirdim.
deniz usutunce 2 3 gun ayni kilikta ortada gezdirdim oyle.
annem ne kadar hakliymis yeaaa kadinin bildigi varmis modunda

Yaa benim canım arkadaşlarım teker teker yazmışsınız ellerinize sağlık hepsini okudum göz önünde bulundurarak alışveriş yapıcam inşallah gene takıldığım yerde sorarım ama sizi bıktırana kadar

Aa bu ben
Ömrümde yün yelek giymedi. Genelde çorapsız gezer. Herkes şişme yeleklerle gezdirir benimki sweatle gezer. Ama burcununki kasımda doğacak tam bir kış bebesi onun ihtiyacı olur bence

Son düzenleme:
birşey soracagim elecda benim kizinda surekli ustu acik oluyor ama bez olmayinca haliyle tulum zor olur diye dusundum.
geceleri cis isini nasil halledebiliyorsunuz tulumla yada bunun icin ozel tulumlar varmi?
Gece çişe kaldırmıyorum ben tutuyor. Ondan tulumla yatıyor

Benim slingle kanguru elim ayağım olmuştu mesela. Bağlar bağlar çıkardım. Yalnızken çocuğu topla çantayı al arabayı indir yapamadım ben. Yalnızsam kanguruyla çıkarırdım. Bir de içinde uyur kalırdı. Tüm ağlama krizlerini öyle çözerdim. Travel kullandıl biz ama bizimki çok severdi arabayla gezmeyi. Parçalanana kadar kullandık hatta. Ha bagaja yüklemesi evet dert ama daha konforlu sanki bebek için. Hoş şimdi olsa chicconun 25 kilo kapasitesi olanı alırdım.

Biz 2 yaşa kadar kanguruyla gezdik. 2 yaşında 16 kilo mu ne oldu belimize yazık dedik bir arkadaşa hediye ettik

Canım ben her iki kızımın da tuvalet eğitiminde gece kaldırmadım hiç. Bir süre kaçırıp, sonra kestiler. Gece kalkmayınca problem olmuyor. Büyüğü de 5 yaşına kadar uyku tulumu ile yatırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…