- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.041
ben gece uyandirmakla hatami ettim anlamadim.Canım ben her iki kızımın da tuvalet eğitiminde gece kaldırmadım hiç. Bir süre kaçırıp, sonra kestiler. Gece kalkmayınca problem olmuyor. Büyüğü de 5 yaşına kadar uyku tulumu ile yatırdım.
gozun aydin burcuuuVeee miniğimin kalp atışlarını duydum kızlar güm güm gümçok farklı bi duygu bunlardan hiç bahsetmediniz ama
Çok teşekkür ederim Deniz Valla baktı tek sanırımgozun aydin burcuuu
çok sevindim duymana
iyice baktilarmi tek cocukmu
artik ayda bir dr yollari gorundu sanaÇok teşekkür ederim Deniz Valla baktı tek sanırımtahlil istedi Bi 10 gün sonra tahlillerini yaptır gel diye
Bana kalsa haftada bir gidicem merak ediyorum ama doktorda öyle diyo 10 gün sonra tahlillerle gel sonra ayda bir diye bide kese yuvarlaktı fasülye gibi olmuş denizartik ayda bir dr yollari gorundu sana
gördün mü mercimeğini :)
mercimek olan beben kızBana kalsa haftada bir gidicem merak ediyorum ama doktorda öyle diyo 10 gün sonra tahlillerle gel sonra ayda bir diye bide kese yuvarlaktı fasülye gibi olmuş deniz
Mercimek de var canımmm tabimercimek olan beben kız
kese bebisten buyuktur
Hayırlı olsun canıımMercimek de var canımmm tabikese büyük de ilk yuvarlaktı gördüğümüzde mercimek falan yoktu için bugün tam Bi fasülye gibi olmuş kesenin şekli
Çok sağol Khomyuk teyzesiHayırlı olsun canıım
Ahahahah hahahaBenim de bugün uzun zaman sonra ilk kez üç gün reglim gecikti, dedim hamilenin sözü tutar derler ah burcu ahkoşa koşa gittim test yaptım negatif çok şükür
Üç gün gecikmede silik olmaz ki. Denizinikinde gelmesi gereken günde bile net çıkmıştı.Ahahahah hahahaKhomyuk öyle bi haykırdım ki anlatamam baksaydın silik çizgi falan var mı atsana yada resmini
ben hamile oldugumu bildigim halde 15.gun falan silik cizgiyi ancak yakalayabildim desemÜç gün gecikmede silik olmaz ki. Denizinikinde gelmesi gereken günde bile net çıkmıştı.
Tövbeler olsun diyorumben hamile oldugumu bildigim halde 15.gun falan silik cizgiyi ancak yakalayabildim desem
Yaaa deniz bence olabilirben hamile oldugumu bildigim halde 15.gun falan silik cizgiyi ancak yakalayabildim desem
valla oyle oldu hatira olarak saklayayim diye tedavi doneminde toptan aldigim gebelik testlerini kullaniyodum 15.gun falandi ancak yakaladimTövbeler olsun diyorum
bana dua etsende işlemez o yuzden icim rahat heheheheYaaa deniz bence olabilirgeç döllenme at resim dedim galiba çekmedi dur Bi kaç güne dayanamaz bidaha yapar zaten
Ne meselabana dua etsende işlemez o yuzden icim rahat hehehehe
ama benim icin baska bir dua edebilirsin
Ay yok değildir değildir, akşama gelecek benceNe meselaahahah valla Khomyuk eğer öyle birsey olursa Bi Bi kaç hafta fark olacak aramızda ay çok heyecanlı sen niye öyle diyosun deniz bu kadar emin olduğuna göre hiç fanfini yok başka her türlü ihtimal var
EvetNe meselaahahah valla Khomyuk eğer öyle birsey olursa Bi Bi kaç hafta fark olacak aramızda ay çok heyecanlı sen niye öyle diyosun deniz bu kadar emin olduğuna göre hiç fanfini yok başka her türlü ihtimal var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?