Geçinemeyenler kulübü

Benim covidin ilk 2 gününde daha covid olduğumu bilmiyorken 2 gün sadece ve sadece baş ağrısı çektim. Halsizlik ve eklem ağrıları kademeli olarak başladı. Biraz kendini gözlemle derim
Başka belirtiniz oldu mu? Benim de başım çok ağrıyor 3 gündür. Adetim yeni bitti ondan mı diyorum ama çok korkuyorum. Midem de bulanıyor ara ara. Ama böyle baş ağrısı görmedim

Başka belirtiniz oldu mu? Benim de başım çok ağrıyor 3 gündür. Adetim yeni bitti ondan mı diyorum ama çok korkuyorum. Midem de bulanıyor ara ara. Ama böyle baş ağrısı görmedim
pandemi başında covit topiginde konusmustuk sizinle anneniz nasıl?
bir test yaptirin isterseniz iciniz rahat eder en azindan.

pandemi başında covit topiginde konusmustuk sizinle anneniz nasıl?
bir test yaptirin isterseniz iciniz rahat eder en azindan.
Annemin hastalandığı dönemden bahsediyosunuz sanırım, annem gripmiş o dönem. 15 gün yattı, gribi de öyle atlatır o. Çok şükür şimdi iyi, aşısının ilk dozunu da oldu. Ama ben çalışmaya başladım, her şeyden korkar oldum doğal olarak annemle de halen sadece dışarıda görüşüyoruz, ondan bile korkuyorum.

notdefteri2_ yuz yuze egitime basladiniz öylemi sizin icin ekstra zor olmustur bu süreç.
okulunuzda temas ettiginiz sonradan hasta oldugunu ögrendiginiz biri oldumu hiç?
gerci cocuklarda sıkıntı.
insallah yoktur bir sey.
siz yinede stres yapmayin sakin olun.
zaten varsada 3 gundur basim agriyo diyosunuz sanirim 6.gunde falan olursunuz en zor sureci 5. ve 7.gunler derler ya.

Velilerden pozitif çıkanlar var, gelip sınıftan alıyorlar çocuğu. Delirmek üzereyim sormayın. Benim için ekstra zor oldu dediğiniz gibi. Her belirtiyi koronaya yoruyorum. Bir de sabahları hafiflemezdi baş ağrım değil mi? Artarak giderdi sanki benim akşam ağrıyor başım.

stresten agriyor olmasin sizin başıniz?
yada tansiyon hic ölçtunuz mu ?

Virüsü aldığım ilk iki gün baş ağrısı,3.günden itibaren bogaz-eklem agrısı+ates+hararet yüksek terleme, ilerleyen günler ishal. Şu anda belirtiler cok değişken burnu akan da covid çıkabiliyor, sırtı ağrıyanda. Bence test yaptırın maksat gönül rahatlığı

Hiçbir fikrim yok. Pazartesi belli olacak sanırım
okullari komple kapatir muhtemelen.
guzellik salonlarini falanda kapatir, otelleri açarlar, cafeler kapanir.
cocuklara yasak 65 yasa yasak, orta yasli kesim calişsin bi zahmet
avmlerde kapali olur.
bari eskisi gibi valilik emrine birakmadan kamuyu falanda bir sure yarim calistirsalar
is bankasindan mail geldi az once calisma saatleri degismis yine.

Lazer randevum vardı tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…