Geçinemeyenler kulübü

Sonumuz hayır olsun, bu hafta duymadığım kadar hasta duydum. Önce annemin kuzeni şimdi benim kuzenim de ccovid olmuş. Arkadaş zatem coviddi.

Ben yeni covid geçirdim antikorlarım var diye yazdırmadım adımı. Beklemedeyim biraz gözlem yapmak istiyorum. Bide yerli aşı tercihim. Vatan millet Sakarya
Ben ve eşim inaktif aşıdan yanayız yerli tercihimiz ama şu aklıma takılıyor
Yerli aşı insanlara vurulmaya başlayıp yaş olarak bize gelene kadar zannedersem 2021 sonunu bulur zannediyorum
Sinovac aşısı neredeyse bir yıldır insanlara uygulanmış aşı olacak yan etkisi şudur budur ortaya çıkar "en azından"
Ama yerli aşı bir yıl farkla insanlara yeni uygulanmaya başlayacak acaba yerli aşı kararımızı sinovac ile degistirsekmi şuan aklımda deli sorular

Ben o mesajı yazdım ama sonrasında sinovac yaptırdım. Aşıyı olan ilk kişilerdenim. Çevreme de yaptırdım, ilk bulduğunuzu yaptırın beklemeyin zaten yenilenmesi gereken bir aşı bu

Ben o mesajı yazdım ama sonrasında sinovac yaptırdım. Aşıyı olan ilk kişilerdenim. Çevreme de yaptırdım, ilk bulduğunuzu yaptırın beklemeyin zaten yenilenmesi gereken bir aşı bu
Yan etkisi falan oldumu ? soruyorum kusura bakmayın artık gerçekten bu tür sorular mide bulandırıcı olmaya başladı ama insan korkuyor can tatlı
Eşime işi dolayısı ile birkaç hafta önce öncelik sırası geldi ama o zaman bilim kurulu aşı seçme hakkınız yok o an hstanede hangi aşı varsa onu vurulursunuz dedi ve bizde ismimizi yazdirmadik şuan pişmanız açıkçası çünkü ne olduysa fikirlerini değiştirip seçme hakkı verdiler ama iş işten geçti neyse hayırlısı olsun
Ailemden sinovac aşısı yaptıran oldu kimisi 77 yaşında kimisi eşten dolayı 50 yaşında hickimsede sorun çıkmadı

Yok sadece 1 hafta kol agrısı+Bir iki gün bas agrısı oldu o kadar. Tekrar yazdırma hakkınız yok mu? Eğer varsa yazdırın bence ben en güvenilir aşıyı sinovac olarak görüyorum zaten (sağlık camiasında) herkesin yapma sebebi de inaktif olmasıydı. Rna falan olsa bir durur düşünürdük.

diger arkadas sinovac asisini oldu ben bir seye takildim.
yerli asi dediginiz hangi asi?
bize siragelene kadar 2021 sonunu bulur demissinizde, piyasada yerli asi varda benim mi haberim yok

diger arkadas sinovac asisini oldu ben bir seye takildim.
yerli asi dediginiz hangi asi?
bize siragelene kadar 2021 sonunu bulur demissinizde, piyasada yerli asi varda benim mi haberim yok
Erciyes üniversitesi Hastanesi'nde faz 2 bitmek üzere şuan

faz 3 calismalarinin da olmasi gerekmiyor mu ?
ben siz yerli asi diyince butun calismalar bitti gibi dusundum
Yok canım bitti demedim yerli aşıyı beklemek istiyoruz ama işte onunda yan etkileri olursa ilk aşılanan olmak istemeyiz en azından sinovac yerli aşı çıkmaya bir yıl önde olmuş olur

Ben de sinovac oldum. Sadece ağzıma acı bir tad geldi. Ve 1 gün kolum sızladı. Bir de halsizlik oldu. Başka yan etki yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…