- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.161
Ev taşıyorum ya. Ev sahibimle tartıştım taşınıyorum. Bari tayin olana kadar duraydım yerimde of ofTopiğimizin sağlıkçısıNeyapsamkisimdi sen napıyosun alışveriş düğün işleri nasıl gidiyo
Evet çok şükür geçti, o kadar korktum ki. Ara ara hafifçe yokluyor 2 gündür. Sanırım migren sahibi oldum ben. Evet köy öğretmeni olduğum için aşı sırası geldi.ögretmen oldugunuz icin erken oldunuz sanirim siz degilmi.
bas agriniz gectimi?
canimHuhuuufilmdelisi ve bebeklinick ne zaman geliyo acaba @LaylonCorap naptı kvsini kafamda deli sorular Khomyuk sen nasılsın chamallows naber kedi işi noldu hava buz kesti gene Bi yerlerim dondu
aaaa cidden tayine ne kaldi surda neden tartistiniz, tasinmani gerektirecek kadar buyuk olan olay neydi yaniEv taşıyorum ya. Ev sahibimle tartıştım taşınıyorum. Bari tayin olana kadar duraydım yerimde of of
tansiyon kaynakli bas agrisida olabilir.Evet çok şükür geçti, o kadar korktum ki. Ara ara hafifçe yokluyor 2 gündür. Sanırım migren sahibi oldum ben. Evet köy öğretmeni olduğum için aşı sırası geldi.
Selam burcucum, iyiyiz biz. Burada vakalar çok fena arttı eve kapandık yine. Oğlanı kreşe yollamayacağım bir süre. Evde oğlanla yuvarlanmaca, online dersler, yemek temizlik geçiyor günler. Havalar da berbat.kar atıştırıyor. Çok tatsız bir yıl olacak 2021de belli.Huhuuufilmdelisi ve bebeklinick ne zaman geliyo acaba @LaylonCorap naptı kvsini kafamda deli sorular Khomyuk sen nasılsın chamallows naber kedi işi noldu hava buz kesti gene Bi yerlerim dondu
Cok olmaya basladı artık ya. Birkaç gün yoktum, evimin bütün anahtarlarını almıştım öyle söylemişlerdi ama yedekte bir tane tutuyormus salaklar. Balkonuma kazakları mı ne düşmüş onu almaya girmişler. Cürrete bakar mısın?Selam burcucum, iyiyiz biz. Burada vakalar çok fena arttı eve kapandık yine. Oğlanı kreşe yollamayacağım bir süre. Evde oğlanla yuvarlanmaca, online dersler, yemek temizlik geçiyor günler. Havalar da berbat.kar atıştırıyor. Çok tatsız bir yıl olacak 2021de belli.
Sen de ne var ne yok?
chamallows amma temizlij yapıyorsun ya ben baya saldım o işleri de.
bebeklinick geçmiş olsun banın kalkmış. Sen naptın görmeyeli?
filmdelisi @LaylonCorap özlendiniz ya gelin artık.
Neyapsamkisimdi neden tartıştın bakiim ev sahibinle
oha demek istiyorum izninizle.Cok olmaya basladı artık ya. Birkaç gün yoktum, evimin bütün anahtarlarını almıştım öyle söylemişlerdi ama yedekte bir tane tutuyormus salaklar. Balkonuma kazakları mı ne düşmüş onu almaya girmişler. Cürrete bakar mısın?
Yaptıkları suç, farkındalar mı acaba? Annemin eski kiracısı aylarca ödeme yapamadı da biz kapı kilidini değiştiremedik. TerbiyesizlerCok olmaya basladı artık ya. Birkaç gün yoktum, evimin bütün anahtarlarını almıştım öyle söylemişlerdi ama yedekte bir tane tutuyormus salaklar. Balkonuma kazakları mı ne düşmüş onu almaya girmişler. Cürrete bakar mısın?
Benim artık psikolojim çöktü ya içinden bardak yıkayasım gelmiyor. Bu yasaklarda marketlerde kapanmış nihayet. Millet market poşediyle gezemeyecek en azındanKhomyuk yapmazsam baş edemiyorum, eskiden deniz pek dagitmazdi simdi elinde ekmek pogaca vs scootere binip geziyo evin icinde
birde denizde oyun oynuyomus gibi is uapmayi seviyo, yapacsk bir sey bulamayinca temizlik yapiyorum
esimin is yerindeki muhendis bir arkadasin babasina yogun bakimda yer bulamiyorlarmis.
herkes kendine dikkat etsin.
bizde alisverisleri online a cevirdik temasi azaltalim en azindan diyerek ama bakalim
hafta sonu marketler kapalimiymis?Benim artık psikolojim çöktü ya içinden bardak yıkayasım gelmiyor. Bu yasaklarda marketlerde kapanmış nihayet. Millet market poşediyle gezemeyecek en azından
Aaa nasıl senden habersiz gelirler eve ah canım keşke taşındığın da değiştirseydin kilidi ben çok korkarım bu yüzden taşınmadan değiştirdi eşim daha eski kilidi de kaldırdık eğer burdan taşınırsak onu takıp gideceğiz peki Bi zarar falan vermişler mi eve yada kaybolan eşyan falan nasıl anladın girdikleriniEv taşıyorum ya. Ev sahibimle tartıştım taşınıyorum. Bari tayin olana kadar duraydım yerimde of of
Cidden denizzzz temizliğe verdin kendini bu sıralar keşke benim eve de gelsen öyle ihtiyacım var ki şu sıralar temizlik yapmaya ama kılımı kıpırdatmıyorumcanimbebeklinick nun bani kalkti ama siteye girmiyor pek.
laylonu bende merak ediyorum, temizlik yapiyorum bugunbiraz sonra yine camasir sulu pijamami giyip yerleri silecegim
burda ksr yagiyo bu arada
Yaa dün 20 derece olan hava bugün nasıl 3 derece olabiliyor bana anlatabilir misin cidden psikolojim bozuldu dün terledik öyle sıcaktı ki bugün kar yağıyo şaşkınım. Sorma vakalar da berbat zaten ramazanda kapama olabilir diye duymuştum belli oldu mu takip edemedim olsa da nasıl olur gerçi Bi fikrim yok daSelam burcucum, iyiyiz biz. Burada vakalar çok fena arttı eve kapandık yine. Oğlanı kreşe yollamayacağım bir süre. Evde oğlanla yuvarlanmaca, online dersler, yemek temizlik geçiyor günler. Havalar da berbat.kar atıştırıyor. Çok tatsız bir yıl olacak 2021de belli.
Sen de ne var ne yok?
chamallows amma temizlij yapıyorsun ya ben baya saldım o işleri de.
bebeklinick geçmiş olsun banın kalkmış. Sen naptın görmeyeli?
filmdelisi @LaylonCorap özlendiniz ya gelin artık.
Neyapsamkisimdi neden tartıştın bakiim ev sahibinle
Bi yandan iyi olmuş marketlerin kapanması ama yahu gerçekten ihtiyacı olanlar napsın çocuklar tutturursa çikolata dondurma diye mesela yada ne biliyimhafta sonu marketler kapalimiymis?
bakkalar acikmi peki?
az once 3 yasinda cocugu olan bir aoleninde pozitif oldugu haberini aldim
cocuk alerjikti tomografiye falan sokmuslar, cigerlerine inmiş antibiyotik falan baslamislar
her gecen gun bir onceki virusu arar oluyoruz sanki ya.
en azindan bulas hizi bu kadar degildi karantinayla vs cozuluyordu iş
içim sıkıldı.
kaç gundur yayilimi fazla olsada hafif atlatiliyor en azindan diyordum kendi kendime, biz öyle saniyormusuz resmen.
birde biri cikti bir aciklama yapti, bazi seylerin olmasi icin vakalar saklanmis vs
allah bildigi gibi yapsin ya ne kadar maskesiz gezenleri, kendi cikarindan baska kimseyi dusunmeyenlerin belasini versin.
sıkıntıdanAaa nasıl senden habersiz gelirler eve ah canım keşke taşındığın da değiştirseydin kilidi ben çok korkarım bu yüzden taşınmadan değiştirdi eşim daha eski kilidi de kaldırdık eğer burdan taşınırsak onu takıp gideceğiz peki Bi zarar falan vermişler mi eve yada kaybolan eşyan falan nasıl anladın girdiklerini
Cidden denizzzz temizliğe verdin kendini bu sıralar keşke benim eve de gelsen öyle ihtiyacım var ki şu sıralar temizlik yapmaya ama kılımı kıpırdatmıyorumzaten ağır şeyler yapınca da lekem geliyo
Yaa dün 20 derece olan hava bugün nasıl 3 derece olabiliyor bana anlatabilir misin cidden psikolojim bozuldu dün terledik öyle sıcaktı ki bugün kar yağıyo şaşkınım. Sorma vakalar da berbat zaten ramazanda kapama olabilir diye duymuştum belli oldu mu takip edemedim olsa da nasıl olur gerçi Bi fikrim yok da
cocugun tutturacagi seyler belli oluyo zaten canim, ona gore hafta sonuna girmeden aliyoruz ihtiyaclarini.Bi yandan iyi olmuş marketlerin kapanması ama yahu gerçekten ihtiyacı olanlar napsın çocuklar tutturursa çikolata dondurma diye mesela yada ne biliyimne diyeceğimi şaşırdım
Yani poseti torbayı alıp da biz markete gidiyoruz deme gibi birsey kalmaz peki vakalar bu kadar artana kadar neden kapanmadı kimse farketmedi micocugun tutturacagi seyler belli oluyo zaten canim, ona gore hafta sonuna girmeden aliyoruz ihtiyaclarini.
ekstra bir seye tutturursada yapacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?