Geçinemeyenler kulübü

Ben özel günleri kutlamayı çok severim ama öyle dediğin gibi toplu partiler falan sevmem mesela eşimin doğum gününde ufak Bi hazırlıkla baş başa kutlamayı severim kv kp hala dayı ne alaka yada eşim özel bi günü hatırlasın Bi demet çiçek getirsin isterim öyle mekanlar kapatıp toplulukta kutlamayı sevmem attığın yazıda da çok güzel özetlemiş bu konuştuklarımızı kaç tane çocuk açlıktan ölürken siz koşu bandında fazla yediklerinizi eritmeye çalışıyorsunuz diye

özel gun tabiki olsun, olmalıda yani bir insanin cocugunun dogdugu gun veya sevdigi insanla evlendigi gun ozel bir gundur ama çılginliga cevirmenin anlami yok.
hic bir gunu.

özel gun tabiki olsun, olmalıda yani bir insanin cocugunun dogdugu gun veya sevdigi insanla evlendigi gun ozel bir gundur ama çılginliga cevirmenin anlami yok.
hic bir gunu.
Ben yanlızlığı zaten çok severdim korona olmadan öncede sanırım korona bana daha da sevdirdi yanlızlığı sessizliği eşimle oturmayı konusmayı huzuru ama bu bebek olduktan sonra ve korona inşallah biter tekrar sosyal hayata dönünce biraz alışma süresi olacak gibi

bende severdim yalnizligi pandemiden önce.
bu kadar yalnizlik bana bile fazla geldi yani

Ayy
ayy abim evli olsa bizden nefret edermiş bence yengemiz
Bizim ailede aşırı seviliyor böyle kutlamalar. Hatta bahane olsa da toplansak diyoruz Teyzeler, kuzenler, ablamlar, annemler fln toplanırız pasta keseriz. Yılbaşlarında da genelde büyük dayımda toplanırdıl. Gençler arka odada oyun oynardık
Anneler gününde hele anneannemi de alır açık alanda piknik yapardık. Hediyeler verilirdi. Rahmetli o ölünce herkes kendi annesini kahvaltıya götürmeye devam eder oldu
Kapitalizmin köpeği bir aileyiz Allah affetsin

ailecek toplanmaktan bahsetmiyorum ki ben, ailecek herkes toplaniyor ben bu gunlere ozel abarti abarti yapilan alisverislerden bahsediyorum.
yilbasina ozel evde giymek icin alinan kiyafetlerden, paran varsa istedigini yap ama millete gosterecegim diye yilbasinda hic ihtiyacin yokken o kiyafeti al evde giymek icin ama dogalgazin kulagini kivirirken elin titresin.
ele gosterecegimiz seylere fazla bonköruz bunu demek istedim esasinda.
eskiden bayramlik alinirmis mesela ama insanlar cogu zaman sadece bayramdan bayrama cocuguna kiyafet alabilirmis vs bir onemi olurmus el icine temiz ciksin diye, e simdi??
her gun ay su guzelmiiss diyip aliyoruz zaten birde bayramina ayri bir daha, dogum gunune ayri bir daha haksizmiyim?
aileyle toplanmak falan degil olay buyirsun gelsinlerde abarti tepkileri sevmiyorum yani masanin bile resmini cekip whatsaptan gruplarina falan atiyorlar yahu komsu guruplarina oyle hala dayi amca gurubu degil yani.
ben boyle insanlardan bahsediyorum

O konuda haklısın.
Ben de oğluma hiç öyle bayramlık almamışımdır. Yada baby shower fln yapmadım. Klişe şeyleri sevmem. Diş buğdayı da yapmadık.
Bohça da eskiden genç kızlar pek güzel iç çamaşırı fln olmadığından ömründe bir kere gezdirilip aldırmak için yapılan bir adetmiş. Ben de ondan bohça fln yapmadım.
Gereksiz tüketime karşıyım

aynen.
zaten var olanin ustune tekrar tekrar almanin mantigi yok.
sonuda yok bu işin maalesef.

Mesajları şimdi gördüm kızlar da anahtarı değiştirmemiştim sebebi var ama buraya yazamayacağım, ufak cocukları agzından kacırdı ablaaa evine girdik diye kavga ettim 2 güne boşaltıyorum dedim sinirlerim bozuk yani bayağı

acaba bunlar baska zamanda boyle aklina estikce giriyormuydu
sapkin falan bisey olsalar resmen skandal ya icim urperdi valla sen anahtar varmis evime girmisler diyince .

acaba bunlar baska zamanda boyle aklina estikce giriyormuydu
sapkin falan bisey olsalar resmen skandal ya icim urperdi valla sen anahtar varmis evime girmisler diyince .
Ya bide beni düşün şok oldum. Tüm kopyaları almıştım ama alamamışım evde günah cenneti yani. Neyse sakinim

Ya bide beni düşün şok oldum. Tüm kopyaları almıştım ama alamamışım evde günah cenneti yani. Neyse sakinim

ya dusunuyorum diyorum ki ben olsam eve girdim birden pat evde biri karsima ciksa balkondaki kazagi almak icin falan girmis olsa, ben aciklamayi falan dinleyemem cidden kalpten giderim heralde.
normalde evin icinde gece esimle karsilassam mesela elim ayagima dolaniyo benim
ya adamlarda ki rahatlik ne kazakmış sanırsin avrupa tatilinde indirimden yakalanmis ipek kazak

Evde değilim ya onun rahatlığı bu tamamen. E ben zaten genel olarak hiç evde durmuyorum ya işteyim ya şehir dışında

Evde değilim ya onun rahatlığı bu tamamen. E ben zaten genel olarak hiç evde durmuyorum ya işteyim ya şehir dışında
ya evde olsaydin iste, ya ahaha ayni sey gibi anahtari delikten dusurup hastane odasina giren adam var ya uyurken basina dikilen
sende bu anahtar mevzusu cok sıkıntı

ya evde olsaydin iste, ya ahaha ayni sey gibi anahtari delikten dusurup hastane odasina giren adam var ya uyurken basina dikilen
sende bu anahtar mevzusu cok sıkıntı
Hayır hastanede yumuşak davranıyorum ama normal yaşantımda korkulan bi tipim, cok tersimdir, şaka gibi

Hayır hastanede yumuşak davranıyorum ama normal yaşantımda korkulan bi tipim, cok tersimdir, şaka gibi
iste meslek aşkı işte iş kolik insan örneği
halbuki tam tersi olur genelde.
ben calisirken is ortaminda benden nefret edip, cikista cay iceeken enseye patlak moduna giriyolardi

iste meslek aşkı işte iş kolik insan örneği
halbuki tam tersi olur genelde.
ben calisirken is ortaminda benden nefret edip, cikista cay iceeken enseye patlak moduna giriyolardi
Plaza da calısıyor olsaydım eger belki bende böyle olurdum. Daha disiplinli ve sert ama hastaneye kimse keyfinden gelmiyor (istisnalar hariç) insanlara ters davranmayı kendi genel ahlak anlayışım da doğru bulmuyorum. Aksine daha cok Güleryüz + merhamet+ iyi niyet olmalı ki bu işi yapıyor olmanın bir anlamı olsun.

benim calistigim yerlerde esikten atlayinca iş arkadaşım yada musteri olduklarini hatirlamam gerekiyordu cunku is yerinde kanka modunda takilsaydim duzeni saglayamazdim.
ama musterilere karsi tabiki mecburide olsa bir anlayis ve guleryuz gostermek zorunda kaliyoruz zor durumlarda bile yapici olabilmek adina.
senin işin çok zor zaten hele şu donemde daha fazla zor ona ragmen hic durusunu bozmuyosun is konusunda anahtar mevzusunda onu anladim, senin gibi insanlar cogalsa keske boyle ortamlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…