Geçinemeyenler kulübü

Milli eğitime bağlı olanlar mı kapandı ki acaba?
Aile, çalışma ve sosyal politakalara bağlı olanlar hazirandan beri hiç kapatılmadı çünkü.
ankara da kapali kreş haberi almadim daha hiç ama bilemedim.
ankarada hastaneler çok doluymuş, annemin aşı olabilmesi icin endokrin bolumune gorunmesi gerekiyordu gelmezseniz hayriniza olur dediler resmen

Kurunun yanında tazecik, körpecik beni de yaktılar
Filmmm hoşgeldin naptın Bayadır yoktun nasılsın
Hoşbuldum burcucum, sağolasın pek hastayım.
Hazır kk da yokken tüm işlerimi hallettim, koronaya kafa attım desem yeri.
Girmediğim delik kalmadı bu hafta ve sonuç olarak hastayım ama korona değilim şükür
Sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor?
Başladı mı belirtilet?
Valilik hıfzı sıhha karar almış filmcim.
Tüm şehirdekiler kapandı. Yani mebe bağlılar.
hoşgeldin bu arada
Hoşbuldum
Benim kreş aile bakanlığına bağlı, yırttım
Zaten bu dördüncü haftaydı, her hafta hasta oğlanlar.
Sürekli maske takıyorlar, ortamda hava temizleyici çalışıyor ve bunlara rağmen nasıl hasta olmayı beceriyorlar anlamıyorum.
Az önce baktım küçüğün boğazında beyaz benekler var, muhtemelen beta kaptı ve bana da aynını getirdi.
Büyük başarı ya, 1 ayda 4 kere hasta olabilmek!

Ben de bakıcıyı gönderdim. Küçük kızım 1 gündür kreşte oryantasyondaydı. Önümüzdeki hafta 3 gün evden çalışmaya başlayacağım, büyük kızın online eğitim günlerinde evde olacağım. Okul günleri işe gideceğim. Okullar kapanırsa da büyüğü işe götüreceğim mecburen ama kreş kapanırsa bütün sistem çöker bizim evde

Kreş mebe mi bağlı elecda?
Mavi uçurtmaya vermiştin değil mi?

Çok hastalanmışlar, niye öyle oldu ki acaba ya. Bizim kreşte çocuklar maske takmıyor, yetişkinler takıyor. 2 hafta oldu başlayalı, bir sıkıntı yok şimdilik

Turuncu Montesorri’ye verdim. Aile’ye bağlı sanırım.
Aa diğeri diye biliyordum, aklımda yanlış kalmış.
Aile bakanlığına bağlı olanlar zor kapanır.
Tüm işyerleri kapanmadıktan sonra küçük grup aldıkları için ilk açılan ve bir daha da kapanmayan kreşler zaten.

Maalesef benimkiler öyle, havadan mikrop geçse kaparlar.
Bağışıklıkları çok düşük, bana çekmişler.
Maske büyük oğlanın grubunda herkes takıyordu, küçük oğlum sınıfta tek takandı.
2 haftadır yaş farketmeksizin sürekli taktırıyorlar vaka artışı sebebiyle.
Zaten benimkilerinkini çıkarttıramıyormuş öğretmenleri uğraşsalar dahi.
Sıkı tembihliler, anasının oğulları

Benim küçük çıkarıyor maskeyi sürekli, alışamadı bir türlü:))
Kreşi çok beğendim bu arada. Süreci çok iyi yönettiler. Büyük kızım Tad Alacaatlı’daydı. Orada 3 günde sınıfa almışlardı. Burada 10 gün okul sahibi birebir ilgilendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…