- 3 Haziran 2009
- 7.564
- 29.708
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.221
Sadece sizin kreş mi kapandı? Bize herhangi bir bilgi gelmedi.Kreşler kapandı bugün. Keşke yazdırmasaymışım ben de
muhtemelen valilik karari.Sadece sizin kreş mi kapandı? Bize herhangi bir bilgi gelmedi.
Milli eğitime bağlı olanlar mı kapandı ki acaba?muhtemelen valilik karari.
ankara icinde yakin sıkı tedbirler,pazartesi gelir gibi
Neden gittin?Herkese merhaba bu arada
Filmmm hoşgeldin naptın Bayadır yoktun nasılsınHerkese merhaba bu arada
ankara da kapali kreş haberi almadim daha hiç ama bilemedim.Milli eğitime bağlı olanlar mı kapandı ki acaba?
Aile, çalışma ve sosyal politakalara bağlı olanlar hazirandan beri hiç kapatılmadı çünkü.
mesajin bana baba filminde ki neden polise gittiniz, neden bana gelmediniz repligini hatirlatti birden ne alakaysaNeden gittin?
Ben merak ediyorum, bdv ye ayak basma ile gidiyor.mesajin bana baba filminde ki neden polise gittiniz, neden bana gelmediniz repligini hatirlatti birden ne alakaysa
Eskişehirde kapanmış, hıfzı sıhha kapamılSadece sizin kreş mi kapandı? Bize herhangi bir bilgi gelmedi.
Valilik hıfzı sıhha karar almış filmcim.Milli eğitime bağlı olanlar mı kapandı ki acaba?
Aile, çalışma ve sosyal politakalara bağlı olanlar hazirandan beri hiç kapatılmadı çünkü.
bdv cısss.Ben merak ediyorum, bdv ye ayak basma ile gidiyor.
Bunlar hep pandemi kaynaklı işsizlik.bdv cısss.
son zamanlarda yeni üyeler cok tartismaya acik konular aciyolar
Kurunun yanında tazecik, körpecik beni de yaktılarNeden gittin?
Hoşbuldum burcucum, sağolasın pek hastayım.Filmmm hoşgeldin naptın Bayadır yoktun nasılsın
HoşbuldumValilik hıfzı sıhha karar almış filmcim.
Tüm şehirdekiler kapandı. Yani mebe bağlılar.
hoşgeldin bu arada
Kreş mebe mi bağlı elecda?Ben de bakıcıyı gönderdim. Küçük kızım 1 gündür kreşte oryantasyondaydı. Önümüzdeki hafta 3 gün evden çalışmaya başlayacağım, büyük kızın online eğitim günlerinde evde olacağım. Okul günleri işe gideceğim. Okullar kapanırsa da büyüğü işe götüreceğim mecburen ama kreş kapanırsa bütün sistem çöker bizim evde
Çok hastalanmışlar, niye öyle oldu ki acaba ya. Bizim kreşte çocuklar maske takmıyor, yetişkinler takıyor. 2 hafta oldu başlayalı, bir sıkıntı yok şimdilikKurunun yanında tazecik, körpecik beni de yaktılar
Hoşbuldum burcucum, sağolasın pek hastayım.
Hazır kk da yokken tüm işlerimi hallettim, koronaya kafa attım desem yeri.
Girmediğim delik kalmadı bu hafta ve sonuç olarak hastayım ama korona değilim şükür
Sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor?
Başladı mı belirtilet?
Hoşbuldum
Benim kreş aile bakanlığına bağlı, yırttım
Zaten bu dördüncü haftaydı, her hafta hasta oğlanlar.
Sürekli maske takıyorlar, ortamda hava temizleyici çalışıyor ve bunlara rağmen nasıl hasta olmayı beceriyorlar anlamıyorum.
Az önce baktım küçüğün boğazında beyaz benekler var, muhtemelen beta kaptı ve bana da aynını getirdi.
Büyük başarı ya, 1 ayda 4 kere hasta olabilmek!
Turuncu Montesorri’ye verdim. Aile’ye bağlı sanırım.Kreş mebe mi bağlı elecda?
Mavi uçurtmaya vermiştin değil mi?
Aa diğeri diye biliyordum, aklımda yanlış kalmış.Turuncu Montesorri’ye verdim. Aile’ye bağlı sanırım.
Benim küçük çıkarıyor maskeyi sürekli, alışamadı bir türlü:))Aa diğeri diye biliyordum, aklımda yanlış kalmış.
Aile bakanlığına bağlı olanlar zor kapanır.
Tüm işyerleri kapanmadıktan sonra küçük grup aldıkları için ilk açılan ve bir daha da kapanmayan kreşler zaten.
Maalesef benimkiler öyle, havadan mikrop geçse kaparlar.
Bağışıklıkları çok düşük, bana çekmişler.
Maske büyük oğlanın grubunda herkes takıyordu, küçük oğlum sınıfta tek takandı.
2 haftadır yaş farketmeksizin sürekli taktırıyorlar vaka artışı sebebiyle.
Zaten benimkilerinkini çıkarttıramıyormuş öğretmenleri uğraşsalar dahi.
Sıkı tembihliler, anasının oğulları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?