- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.241
Tad dan kapanmadan önce arkadaşlarım almışlardı çocukları hep.Benim küçük çıkarıyor maskeyi sürekli, alışamadı bir türlü:))
Kreşi çok beğendim bu arada. Süreci çok iyi yönettiler. Büyük kızım Tad Alacaatlı’daydı. Orada 3 günde sınıfa almışlardı. Burada 10 gün okul sahibi birebir ilgilendi.
Bizimki kreşi başımıza yıktı:) Neyse alıştı şükür:)Tad dan kapanmadan önce arkadaşlarım almışlardı çocukları hep.
Şuan deltadan da aynı şekilde çok şikayet var, hiçbir şekilde profesyonel değillermiş.
Bizim kreş zaten küçük ölçekli yuva tadında bir yer olduğu için hep müdüre hanım sağolsun, o birebir ilgilenirdi.
Okul tarihinde ilk günden tam gün duran tek çocuk benim küçük oldu çünkü çıkaramadık okuldan.
Dolayısıyla oryantasyon olmadı, sabah okula girdi ve bitti
ben çok beğendim, sadece çocuk yatagi koydugu alan varya, ilerde o yatagin ebatlari buyuyecekmi? yatak standart buyukluktemi yani?Bu arada ev eşyalarını yenilemeyi düşünüyorum. Salonum 12 senelik, 3 taşınma ve 2 çocuktan sonra perişan oldu tam anlamıyla. Büyük kızımın odasını ve banyoları da değiştirmek istiyorum. Bir mimarla görüştüm. Çizimleri gönderdi . Bir bakar mısınız sizde nasıl diye?
Çocuk yatağı tek kişilik yatak, 110-200 cm olması lazım. Ben evden atana kadar kullanır sanırım:)ben çok beğendim, sadece çocuk yatagi koydugu alan varya, ilerde o yatagin ebatlari buyuyecekmi? yatak standart buyukluktemi yani?
degilse yatak ebatlari buyudugunde dikine koymaniz gerekirse calisma masasiyla arasinda bir sıkışma olurmu?
birde tv unitesi koltuga gore cok solda kalmamis mi
her şey çok guzel gorunuyor
hayir ben cok begendim çok uyumlu olmus renkleri benceÇocuk yatağı tek kişilik yatak, 110-200 cm olması lazım. Ben evden atana kadar kullanır sanırım:)
Bizim salonla mutfak arasında geçiş alanı var, o yüzden tv ünitesi sola kayıyor.
Rengi gri istedim salonun ama çok soğuk olmamış değil mi?
Salon, mutfak her yer kapısız, bir de ekstra salon-mutfak bağlantısı olunca böyle oluyorelecda yemek masasi ile koltuklar yer degisse olmuyor mu peki?
yani yemek masasi mutfak girisi tarafina koltuklar kitaplik tarafina gibi o zaman tv de kaymak zorunda kalmaz diye
yok olmuyormus ordada salon giris kapisi varmis simdi baktimda
giriş demem lazim diSalon, mutfak her yer kapısız, bir de ekstra salon-mutfak bağlantısı olunca böyle oluyor
Ay temizlik demeyin denizde temizlik yapıyorum deyip duruyo ben pek yapamıyorum bu sıralar içim gidiyo kıskanıyorum vallaKurunun yanında tazecik, körpecik beni de yaktılar
Hoşbuldum burcucum, sağolasın pek hastayım.
Hazır kk da yokken tüm işlerimi hallettim, koronaya kafa attım desem yeri.
Girmediğim delik kalmadı bu hafta ve sonuç olarak hastayım ama korona değilim şükür
Sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor?
Başladı mı belirtilet?
Hoşbuldum
Benim kreş aile bakanlığına bağlı, yırttım
Zaten bu dördüncü haftaydı, her hafta hasta oğlanlar.
Sürekli maske takıyorlar, ortamda hava temizleyici çalışıyor ve bunlara rağmen nasıl hasta olmayı beceriyorlar anlamıyorum.
Az önce baktım küçüğün boğazında beyaz benekler var, muhtemelen beta kaptı ve bana da aynını getirdi.
Büyük başarı ya, 1 ayda 4 kere hasta olabilmek!
Tatlım herkeste kusma olacak diye bir şey yok.Ay temizlik demeyin denizde temizlik yapıyorum deyip duruyo ben pek yapamıyorum bu sıralar içim gidiyo kıskanıyorum vallabende çok şükür iyiyim canım sabahları bulantı oluyo bazen ama öyle çok Bi belirtim yok acaba sonradan mı başlayacak diye düşünüyorum
Geçmiş olsun senin neyin var test falan mı yaptırdın korona değilim demişsin
geçmiş olsun film, havalarda bir tuhaf bunyelerde neye uyuk saglayacagini sasirdi.Tatlım herkeste kusma olacak diye bir şey yok.
İki hamileliğimde hiçbir şekilde bulantı ya da kusma yaşamadım ama aşırı koku hassasiyetim oldu, bir de aşırı uyku.
Durduk yere, oturduğum yerde uyur uyanırdım o kadar.
Ha bir de koku hassasiyetinden midem kaynardı, o kadar.
9 haftada başlamadıysa daha da başlamaz, rahat bir hamilelik bekliyor seni
Klasik farantijim ya, azdı diye boğazım iltihap kaplı resmen, nefes almak işkence.
Burnum sinüzitten su damlatıyor şıp şıp, başım desen taş taşıyor.
Etlerimi kediler kemiriyor vs
Koronada bunların hiçbiri yokmuş, ondan rahatım.
Salon tasarımına daha fazla çalışmalı.Salon, mutfak her yer kapısız, bir de ekstra salon-mutfak bağlantısı olunca böyle oluyor
Sağol cınım, hasta değilsem şaşılacak haber olur zaten genel halim hastalık malumgeçmiş olsun film, havalarda bir tuhaf bunyelerde neye uyuk saglayacagini sasirdi.
Ayy film hadi inşallah öyle olsun her bünye farklı hamileliği nasıl geçirdiği ayrı ama burda yazıyo bayanlar ayy kusuyorum ay öldüm midem çok kötü ya Bi kendime baktım acaba sorun mu var diyorumTatlım herkeste kusma olacak diye bir şey yok.
İki hamileliğimde hiçbir şekilde bulantı ya da kusma yaşamadım ama aşırı koku hassasiyetim oldu, bir de aşırı uyku.
Durduk yere, oturduğum yerde uyur uyanırdım o kadar.
Ha bir de koku hassasiyetinden midem kaynardı, o kadar.
9 haftada başlamadıysa daha da başlamaz, rahat bir hamilelik bekliyor seni
Klasik farantijim ya, azdı diye boğazım iltihap kaplı resmen, nefes almak işkence.
Burnum sinüzitten su damlatıyor şıp şıp, başım desen taş taşıyor.
Etlerimi kediler kemiriyor vs
Koronada bunların hiçbiri yokmuş, ondan rahatım.
o akşam geldi. Sanıyorum bahar geçişinden kaynaklı.
film adacayi ve ebegumeci gargarasi yap senmi soylemisti yoksa banaSağol cınım, hasta değilsem şaşılacak haber olur zaten genel halim hastalık malum
Benical, nurofen, c vitamini, multi vitamin abandım ama antibiyotik yok evde.
O olsaydı hemen geçirirdi faranjiti, onsuz da zor iyileşecek maalesef.
Aspiratör ile pişirince sıkıntı olmuyor. Ben çok memnunum bu şekilde olmasından.giriş demem lazim di
yemek kokusu salona dolmuyor mu bu sekilde?
amerikan tipi mutfaklarda da hep bunu merak etmisimdir.
memnunmusun boyle baglantili olusundan yani
Biz de salon ve mutfak sesi çocuk odalarına gitmesin diye koridor başına kapı düşünüyoruz.Salon tasarımına daha fazla çalışmalı.
Berjerleri cam önüne alacak bir tasarım, L koltuğun sırtına dresuar, aksesuar koymalıl bir alan yapabilir böylece yemek alanı ayrılır.
Bir de duvarda nish benzeri raf için kaç cm derinlik kullanacak, salonun metre karesinden yiyecek oldukça, alanı iyi kullanmalı.
Kapı olmasa bile en azından mutfağa ambar kapısı cam olabilir, seperatör ya da istediğin an gizli kapanacak bir alan olmalı.
Salonda sıkıntı olmuyor benimki de kapısız ama çocuklar uyuduktan sonra mutfakta iş yapılması ve diğer yerlere ses açısından o gizli sürgü kapılar önemli.
Biz bu sebeple gelen misafiri mutfakta ya da balkonda ağırlıyoruz çocuklar uyurken uyanmasın diye, salon imkansız oluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?