Geçinemeyenler kulübü

Tad dan kapanmadan önce arkadaşlarım almışlardı çocukları hep.
Şuan deltadan da aynı şekilde çok şikayet var, hiçbir şekilde profesyonel değillermiş.
Bizim kreş zaten küçük ölçekli yuva tadında bir yer olduğu için hep müdüre hanım sağolsun, o birebir ilgilenirdi.
Okul tarihinde ilk günden tam gün duran tek çocuk benim küçük oldu çünkü çıkaramadık okuldan.
Dolayısıyla oryantasyon olmadı, sabah okula girdi ve bitti

Bizimki kreşi başımıza yıktı:) Neyse alıştı şükür:)

Bu arada ev eşyalarını yenilemeyi düşünüyorum. Salonum 12 senelik, 3 taşınma ve 2 çocuktan sonra perişan oldu tam anlamıyla. Büyük kızımın odasını ve banyoları da değiştirmek istiyorum. Bir mimarla görüştüm. Çizimleri gönderdi . Bir bakar mısınız sizde nasıl diye?

Eklentiler

• 037752C0-EDAB-4CC0-84E9-2857E2AD8878.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 1EFFC7D9-96F5-48BF-896C-B7404AE7C225.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 5DEE084E-3D0E-4BA6-946B-55BC5C1E292F.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 1B02DA96-0BA3-45B0-8353-720361F5ED3A.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 695E32DF-5B3C-4872-8A1B-65F28F7F46F5.webp
    21 KB · Görüntüleme: 48
  • F35E74D0-266C-44CF-9337-C55E963155FB.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 69786962-70F8-4740-B66D-43B452889107.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 56FC990D-0D27-4E07-AB09-6595871BEF2D.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
ben çok beğendim, sadece çocuk yatagi koydugu alan varya, ilerde o yatagin ebatlari buyuyecekmi? yatak standart buyukluktemi yani?
degilse yatak ebatlari buyudugunde dikine koymaniz gerekirse calisma masasiyla arasinda bir sıkışma olurmu?
birde tv unitesi koltuga gore cok solda kalmamis mi
her şey çok guzel gorunuyor

Çocuk yatağı tek kişilik yatak, 110-200 cm olması lazım. Ben evden atana kadar kullanır sanırım:)

Bizim salonla mutfak arasında geçiş alanı var, o yüzden tv ünitesi sola kayıyor.

Rengi gri istedim salonun ama çok soğuk olmamış değil mi?

hayir ben cok begendim çok uyumlu olmus renkleri bence
yatak resimde daha kucuk bir yatakmis gibi gorundu bana o yuzden sordum 90*190 bile degilmis gibi geldi resimden baya buyukmus

elecda yemek masasi ile koltuklar yer degisse olmuyor mu peki?
yani yemek masasi mutfak girisi tarafina koltuklar kitaplik tarafina gibi o zaman tv de kaymak zorunda kalmaz diye
yok olmuyormus ordada salon giris kapisi varmis simdi baktimda

Salon, mutfak her yer kapısız, bir de ekstra salon-mutfak bağlantısı olunca böyle oluyor

Salon, mutfak her yer kapısız, bir de ekstra salon-mutfak bağlantısı olunca böyle oluyor
giriş demem lazim di
yemek kokusu salona dolmuyor mu bu sekilde?
amerikan tipi mutfaklarda da hep bunu merak etmisimdir.
memnunmusun boyle baglantili olusundan yani

Ay temizlik demeyin denizde temizlik yapıyorum deyip duruyo ben pek yapamıyorum bu sıralar içim gidiyo kıskanıyorum valla bende çok şükür iyiyim canım sabahları bulantı oluyo bazen ama öyle çok Bi belirtim yok acaba sonradan mı başlayacak diye düşünüyorum
Geçmiş olsun senin neyin var test falan mı yaptırdın korona değilim demişsin

Tatlım herkeste kusma olacak diye bir şey yok.
İki hamileliğimde hiçbir şekilde bulantı ya da kusma yaşamadım ama aşırı koku hassasiyetim oldu, bir de aşırı uyku.
Durduk yere, oturduğum yerde uyur uyanırdım o kadar.
Ha bir de koku hassasiyetinden midem kaynardı, o kadar.
9 haftada başlamadıysa daha da başlamaz, rahat bir hamilelik bekliyor seni

Klasik farantijim ya, azdı diye boğazım iltihap kaplı resmen, nefes almak işkence.
Burnum sinüzitten su damlatıyor şıp şıp, başım desen taş taşıyor.
Etlerimi kediler kemiriyor vs
Koronada bunların hiçbiri yokmuş, ondan rahatım.

geçmiş olsun film, havalarda bir tuhaf bunyelerde neye uyuk saglayacagini sasirdi.

Salon tasarımına daha fazla çalışmalı.
Berjerleri cam önüne alacak bir tasarım, L koltuğun sırtına dresuar, aksesuar koymalıl bir alan yapabilir böylece yemek alanı ayrılır.
Bir de duvarda nish benzeri raf için kaç cm derinlik kullanacak, salonun metre karesinden yiyecek oldukça, alanı iyi kullanmalı.
Kapı olmasa bile en azından mutfağa ambar kapısı cam olabilir, seperatör ya da istediğin an gizli kapanacak bir alan olmalı.
Salonda sıkıntı olmuyor benimki de kapısız ama çocuklar uyuduktan sonra mutfakta iş yapılması ve diğer yerlere ses açısından o gizli sürgü kapılar önemli.
Biz bu sebeple gelen misafiri mutfakta ya da balkonda ağırlıyoruz çocuklar uyurken uyanmasın diye, salon imkansız oluyor çünkü.

geçmiş olsun film, havalarda bir tuhaf bunyelerde neye uyuk saglayacagini sasirdi.
Sağol cınım, hasta değilsem şaşılacak haber olur zaten genel halim hastalık malum
Benical, nurofen, c vitamini, multi vitamin abandım ama antibiyotik yok evde.
O olsaydı hemen geçirirdi faranjiti, onsuz da zor iyileşecek maalesef.

Ayy film hadi inşallah öyle olsun her bünye farklı hamileliği nasıl geçirdiği ayrı ama burda yazıyo bayanlar ayy kusuyorum ay öldüm midem çok kötü ya Bi kendime baktım acaba sorun mu var diyorum ama başından beri böyle benim umarım böyle de devam eder tekrar çok geçmiş olsun sana da hastalık neyse de çocuklar varken zor oluyordu hastayken insan sadece yatmak dinlenmek istiyo sanmıyorum ama senin öyle bi imkanın olacağını

film adacayi ve ebegumeci gargarasi yap senmi soylemisti yoksa bana acayip ise yariyo

giriş demem lazim di
yemek kokusu salona dolmuyor mu bu sekilde?
amerikan tipi mutfaklarda da hep bunu merak etmisimdir.
memnunmusun boyle baglantili olusundan yani
Aspiratör ile pişirince sıkıntı olmuyor. Ben çok memnunum bu şekilde olmasından.

Biz de salon ve mutfak sesi çocuk odalarına gitmesin diye koridor başına kapı düşünüyoruz.
Berjerleri cam önüne almayı ben de düşündüm ama yemek alanını L koltuğun kenarı çok daraltacak gibi geldi. Bir de biz hiç oturmuyoruz berjer tarzı koltuklarda, herkes direkt ayak uzatma peşinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…