- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.647
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.261
oyle bir imkani olmadigi icin ilaclara yapisiyor ya zaten direkAyy film hadi inşallah öyle olsun her bünye farklı hamileliği nasıl geçirdiği ayrı ama burda yazıyo bayanlar ayy kusuyorum ay öldüm midem çok kötü ya Bi kendime baktım acaba sorun mu var diyorumama başından beri böyle benim umarım böyle de devam eder tekrar çok geçmiş olsun sana da hastalık neyse de çocuklar varken zor oluyordu hastayken insan sadece yatmak dinlenmek istiyo sanmıyorum ama senin öyle bi imkanın olacağını
Nerdee...Ayy film hadi inşallah öyle olsun her bünye farklı hamileliği nasıl geçirdiği ayrı ama burda yazıyo bayanlar ayy kusuyorum ay öldüm midem çok kötü ya Bi kendime baktım acaba sorun mu var diyorumama başından beri böyle benim umarım böyle de devam eder tekrar çok geçmiş olsun sana da hastalık neyse de çocuklar varken zor oluyordu hastayken insan sadece yatmak dinlenmek istiyo sanmıyorum ama senin öyle bi imkanın olacağını
Yok deniz ben demedim ama asla içemem o tür bir şeyi.film adacayi ve ebegumeci gargarasi yap senmi soylemisti yoksa banaacayip ise yariyo
En boy uzunlukları önemli tabii salonun.Biz de salon ve mutfak sesi çocuk odalarına gitmesin diye koridor başına kapı düşünüyoruz.
Berjerleri cam önüne almayı ben de düşündüm ama yemek alanını L koltuğun kenarı çok daraltacak gibi geldi. Bir de biz hiç oturmuyoruz berjer tarzı koltuklarda, herkes direkt ayak uzatma peşinde:)
icmeyeceksin gargara yapacaksin onuda.Yok deniz ben demedim ama asla içemem o tür bir şeyi.
Karbonat tuz gargarası çok iyi geliyor, onu yapıyorum ama nafile.
Kendinden bilirsin ilacını almadan geçmez bu meret.
deşmeNerdee...
Dünya yemek, iş yaptım yine çünkü evde sadece haftasonu beraberiz.
İlaçlar olmasa mümkünatı yok işte, en çok özlediğim çocuksuz hayatıma dair, hastayken tv karşısında saatlerce yatıp uyur uyanık halde tepsi ile bana bakılması
Bir daha asla bunu yaşayamıyorsun çünkü.
Korona olmasın da gerisi Bi şekilde düzelir bu sıralar çok korkuyorum ölüm sayılarını duydukçaoyle bir imkani olmadigi icin ilaclara yapisiyor ya zaten direk
azicik basim agrir gibi olsa ay cocuga kim bakacak yatamam ki diyip direk ilaca yapisiyorum bende.
gerci filmle rahatsizliklarimiz cok benziyo cocuk olmasada ilac almadan gecmiyordu.
Ahh demi film akşama kadar battaniyenin altında zap yapmakNerdee...
Dünya yemek, iş yaptım yine çünkü evde sadece haftasonu beraberiz.
İlaçlar olmasa mümkünatı yok işte, en çok özlediğim çocuksuz hayatıma dair, hastayken tv karşısında saatlerce yatıp uyur uyanık halde tepsi ile bana bakılması
Bir daha asla bunu yaşayamıyorsun çünkü.
Aslında acı haber olacak ama kimse çıkaramıyor burcu ya, öyle bir hayat yok yaniKorona olmasın da gerisi Bi şekilde düzelir bu sıralar çok korkuyorum ölüm sayılarını duydukça
Ahh demi film akşama kadar battaniyenin altında zap yapmakçocukların yada eşin çıkarıyordur şimdi keyfini bunun boşa dememişler cennet annelerin ayakları altında diye valla bu anneler çok çekiyo taaa doğumla başlıyo çok korkuyorum çooook
Maşallahhhh ya eşine ne güzel yardım etmesi çocuklardan öncede mi böyleydi mesela şimdi benim eşimde öyle yapmazdı hamileyim ya bide düşüğüm var önceden doktor yorma kendini falan dedi Bi dolanıyo evde dediğin gibi nevresim değiştiriyor yatağı topluyor ben daha elimi yüzümü yıkamaya gidinceAslında acı haber olacak ama kimse çıkaramıyor burcu ya, öyle bir hayat yok yani
Kocama sağlam sövsem de hakkını vermem lazım, tek yapmadığı yemek adamın.
Hastayım diye değil, hep böyle.
Yemeği de ben istemiyorum zaten.
Bugün mesela çocuklara o bakıyor, bir yandan çamaşır yıkadı, nevresimleri değiştirdi, mutfakta ardımı topladı, ev süpürdü ama o an ben zaten yatamıyorum ki.
Yemek yapıyorum, tam uzanayım diye gidiyorum oğlanın biri tepeme çıkmış zıplıyor hadi top oynayalım.
E oynuyorum tamam şimdi gideyim azıcık oturayım, bu sefer öbür oğlan boyaaa diye ağlıyor.
Onu yaparken acıktık deniyor, hazırla et getir, yedir vs
Çocuklu evde hem çocuğa bakacak hem de işi yapacak ayrı ayrı 2 şer kişi olması lazım ki anne boşa çıkıp dinlensin.
Benimki işsiz yahuMaşallahhhh ya eşine ne güzel yardım etmesi çocuklardan öncede mi böyleydi mesela şimdi benim eşimde öyle yapmazdı hamileyim ya bide düşüğüm var önceden doktor yorma kendini falan dedi Bi dolanıyo evde dediğin gibi nevresim değiştiriyor yatağı topluyor ben daha elimi yüzümü yıkamaya gidinceinşallah böyle devam eder çok amin
bizimki de hafta sonlari yirtmak icin kendine ugras bulmuş unv okuyacakmisBenimki işsiz yahu
Çocuk öncesi zaten iş olmuyordu ki doğru düzgün evde. pandemiye kadar da hep yardımcı vardı.
Ama yapmadığı bir süreç oldu, feci kavgalar iğrenç bel altı vurmalarla hayatımıza devam ettiğimiz 1 seneden uzun bir süre var.
2. Çocuk ve onun dükkanının kapanması fazlaca etkiledi bizi.
Lakin sen şimdiden görevler vermelisin.
Ev işi yapan adam karısına yardım etmez, zaten görevidir.
Aynı şekilde çocuk bakan adam da babalık yapar, bunlar böyle hem sorumluluk hem zorunluluk.
İki kişi el ele verirse her şey hallolur ama biri el ense yapıp diğeri yatarsa o evde ne huzur kalır ne sevgi.
Mesela bebişi yıkama görevi daima eşinin olabilir.
Gece 4 den sonra uyanmalarına eşin baksın, sen yemek yap, mutfağı o toplasın.
Sen ev süpürürken o silsin, biriniz bebekle ilgilenirken diğeri evde ne lazımsa onu yerine getirsin.
Böyle olmazsa çok çok zor.
Ajshshshshbizimki de hafta sonlari yirtmak icin kendine ugras bulmuş unv okuyacakmis
okuturmuyum ben o ikinci üniyi sanacocuktan onceki 3 sene yat yat ondan sonra gidiyimde ders calisiyim oldu
birde beni gazliyor, muhendislige dikey gecismidir nedir o varsa onu yapacakmis, yoksa tekrar kazanacakmis bilmem kac sene sonra yurt disina is basvurusu yapacakmis daAjshshshsh
Sonuna kadar haklısın, okusaydı şimdiye kadar
Bir tanıdığımızın eşi, çocuk olmasın diye evlendikten sonra yüksek lisans, doktora falan yaptı yetmedi ikinci üni okudu.
Sonra o alanda master falan, kaçış yok 12 senelik evliyken çocukları oldu, boş durmayan karısı çocuk 1 yaşındayken bir daha hamile kaldı.
Geçen konuştuk, adam yine işinden memnun değil başka bir şey daha okuyacakmış.
Mühendislik, ekonomistlik, akademisyenlik kesmedi, yeni hedefleri varmış.
İyi güzel, çok da imreniyorum ama artık 45 yaşında geldiğinde bir alanı kendine ana hedef seçmiş, diğerleriyle donanım, ilgi ve yan amaçlı ilgileniyor olmak lazım.
Ne oldu ki hemşireye?Neyapsamkisimdi ne durumdasın toparlanabildin mi ?
ev sahipleri hemsireden habersiz ellerinde yedek anahtar tutuyorlarmis, gecen gun hemsirenin balkonuna kazaklari dusmus.Ne oldu ki hemşireye?
Sözleşme yapıldığı an neden kilit değişmedi ki?ev sahipleri hemsireden habersiz ellerinde yedek anahtar tutuyorlarmis, gecen gun hemsirenin balkonuna kazaklari dusmus.
kiz evde yokken anahtarla acip eve girip balkondaki kazaklarini almislar
hemsirede tartismis ev tasiyacakti
degismemesi icin bir sebebi varmış burada açiklayamadi.Sözleşme yapıldığı an neden kilit değişmedi ki?
Bu ilk yapılacak şey kiracılıkta.
Gerçi ne olursa olsun resmen haneye tecavüz ama nasıl atladı kilit olayını ki...
Sözleşme miSözleşme yapıldığı an neden kilit değişmedi ki?
Bu ilk yapılacak şey kiracılıkta.
Gerçi ne olursa olsun resmen haneye tecavüz ama nasıl atladı kilit olayını ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?