Geçinemeyenler kulübü

oyle bir imkani olmadigi icin ilaclara yapisiyor ya zaten direk
azicik basim agrir gibi olsa ay cocuga kim bakacak yatamam ki diyip direk ilaca yapisiyorum bende.
gerci filmle rahatsizliklarimiz cok benziyo cocuk olmasada ilac almadan gecmiyordu.

Nerdee...
Dünya yemek, iş yaptım yine çünkü evde sadece haftasonu beraberiz.
İlaçlar olmasa mümkünatı yok işte, en çok özlediğim çocuksuz hayatıma dair, hastayken tv karşısında saatlerce yatıp uyur uyanık halde tepsi ile bana bakılması
Bir daha asla bunu yaşayamıyorsun çünkü.

film adacayi ve ebegumeci gargarasi yap senmi soylemisti yoksa bana acayip ise yariyo
Yok deniz ben demedim ama asla içemem o tür bir şeyi.
Karbonat tuz gargarası çok iyi geliyor, onu yapıyorum ama nafile.
Kendinden bilirsin ilacını almadan geçmez bu meret.

En boy uzunlukları önemli tabii salonun.
Koltuğun uzunluğu masanın konulacağı uzunluğu geçmiyorsa daraltmaz.
Ya da U koltuk yapıp tel berjere düşebilir o da cama çapraz konulur tek berjer.
Bir de önerim mimarlık ofisiyle değil, iyi bir mobilya markasının mimarı ile özel tasarım çalışmak olur.
En azından gelecek şeyin kalitesinden emin olursun.

Evet koridora da olabilir kapı, olmalı hatta.
Salon kapım tehlikeli oluyor diye geçen sene seperatörle değiştirdim, tam açık bırakamadım mobilyam evin ortasına taşıyordu.
Hem de dresuar rafı koydurdum hol alanına seperatör üzerine, kullanışlı oldu ama ses olayı fena.
Dizi filmi kulaklıkla izliyorum çünkü yüksek sesi severim ben.

Yok deniz ben demedim ama asla içemem o tür bir şeyi.
Karbonat tuz gargarası çok iyi geliyor, onu yapıyorum ama nafile.
Kendinden bilirsin ilacını almadan geçmez bu meret.
icmeyeceksin gargara yapacaksin onuda.
beni bu cok rahatlatti bende icemem ot cayi midem kalkar hemen ama bu gargara olunca sorun olmadi

deşme

oyle bir imkani olmadigi icin ilaclara yapisiyor ya zaten direk
azicik basim agrir gibi olsa ay cocuga kim bakacak yatamam ki diyip direk ilaca yapisiyorum bende.
gerci filmle rahatsizliklarimiz cok benziyo cocuk olmasada ilac almadan gecmiyordu.
Korona olmasın da gerisi Bi şekilde düzelir bu sıralar çok korkuyorum ölüm sayılarını duydukça

Ahh demi film akşama kadar battaniyenin altında zap yapmak çocukların yada eşin çıkarıyordur şimdi keyfini bunun boşa dememişler cennet annelerin ayakları altında diye valla bu anneler çok çekiyo taaa doğumla başlıyo çok korkuyorum çooook

Aslında acı haber olacak ama kimse çıkaramıyor burcu ya, öyle bir hayat yok yani
Kocama sağlam sövsem de hakkını vermem lazım, tek yapmadığı yemek adamın.
Hastayım diye değil, hep böyle.
Yemeği de ben istemiyorum zaten.
Bugün mesela çocuklara o bakıyor, bir yandan çamaşır yıkadı, nevresimleri değiştirdi, mutfakta ardımı topladı, ev süpürdü ama o an ben zaten yatamıyorum ki.
Yemek yapıyorum, tam uzanayım diye gidiyorum oğlanın biri tepeme çıkmış zıplıyor hadi top oynayalım.
E oynuyorum tamam şimdi gideyim azıcık oturayım, bu sefer öbür oğlan boyaaa diye ağlıyor.
Onu yaparken acıktık deniyor, hazırla et getir, yedir vs
Çocuklu evde hem çocuğa bakacak hem de işi yapacak ayrı ayrı 2 şer kişi olması lazım ki anne boşa çıkıp dinlensin.

Maşallahhhh ya eşine ne güzel yardım etmesi çocuklardan öncede mi böyleydi mesela şimdi benim eşimde öyle yapmazdı hamileyim ya bide düşüğüm var önceden doktor yorma kendini falan dedi Bi dolanıyo evde dediğin gibi nevresim değiştiriyor yatağı topluyor ben daha elimi yüzümü yıkamaya gidince inşallah böyle devam eder çok amin

Benimki işsiz yahu
Çocuk öncesi zaten iş olmuyordu ki doğru düzgün evde. pandemiye kadar da hep yardımcı vardı.
Ama yapmadığı bir süreç oldu, feci kavgalar iğrenç bel altı vurmalarla hayatımıza devam ettiğimiz 1 seneden uzun bir süre var.
2. Çocuk ve onun dükkanının kapanması fazlaca etkiledi bizi.

Lakin sen şimdiden görevler vermelisin.
Ev işi yapan adam karısına yardım etmez, zaten görevidir.
Aynı şekilde çocuk bakan adam da babalık yapar, bunlar böyle hem sorumluluk hem zorunluluk.
İki kişi el ele verirse her şey hallolur ama biri el ense yapıp diğeri yatarsa o evde ne huzur kalır ne sevgi.

Mesela bebişi yıkama görevi daima eşinin olabilir.
Gece 4 den sonra uyanmalarına eşin baksın, sen yemek yap, mutfağı o toplasın.
Sen ev süpürürken o silsin, biriniz bebekle ilgilenirken diğeri evde ne lazımsa onu yerine getirsin.
Böyle olmazsa çok çok zor.

bizimki de hafta sonlari yirtmak icin kendine ugras bulmuş unv okuyacakmis
okuturmuyum ben o ikinci üniyi sana cocuktan onceki 3 sene yat yat ondan sonra gidiyimde ders calisiyim oldu

bizimki de hafta sonlari yirtmak icin kendine ugras bulmuş unv okuyacakmis
okuturmuyum ben o ikinci üniyi sana cocuktan onceki 3 sene yat yat ondan sonra gidiyimde ders calisiyim oldu
Ajshshshsh
Sonuna kadar haklısın, okusaydı şimdiye kadar
Bir tanıdığımızın eşi, çocuk olmasın diye evlendikten sonra yüksek lisans, doktora falan yaptı yetmedi ikinci üni okudu.
Sonra o alanda master falan, kaçış yok 12 senelik evliyken çocukları oldu, boş durmayan karısı çocuk 1 yaşındayken bir daha hamile kaldı.
Geçen konuştuk, adam yine işinden memnun değil başka bir şey daha okuyacakmış.
Mühendislik, ekonomistlik, akademisyenlik kesmedi, yeni hedefleri varmış.
İyi güzel, çok da imreniyorum ama artık 45 yaşında geldiğinde bir alanı kendine ana hedef seçmiş, diğerleriyle donanım, ilgi ve yan amaçlı ilgileniyor olmak lazım.

birde beni gazliyor, muhendislige dikey gecismidir nedir o varsa onu yapacakmis, yoksa tekrar kazanacakmis bilmem kac sene sonra yurt disina is basvurusu yapacakmis da deniz orda yaşarmış he babam he dedim bende.
babamda 18 sene yurt disina gitmeden once cocuklarin hayati kurtulur diye gitmis gidis o gidis
yermi anadolu cocugu deniz bunlari

Ne oldu ki hemşireye?
ev sahipleri hemsireden habersiz ellerinde yedek anahtar tutuyorlarmis, gecen gun hemsirenin balkonuna kazaklari dusmus.
kiz evde yokken anahtarla acip eve girip balkondaki kazaklarini almislar
hemsirede tartismis ev tasiyacakti

ev sahipleri hemsireden habersiz ellerinde yedek anahtar tutuyorlarmis, gecen gun hemsirenin balkonuna kazaklari dusmus.
kiz evde yokken anahtarla acip eve girip balkondaki kazaklarini almislar
hemsirede tartismis ev tasiyacakti
Sözleşme yapıldığı an neden kilit değişmedi ki?
Bu ilk yapılacak şey kiracılıkta.
Gerçi ne olursa olsun resmen haneye tecavüz ama nasıl atladı kilit olayını ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…