- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.281
Öğretmenevine taşındım. Kısa süre icin ev sahibi cekmeye mecalim yok valla artıkdegismemesi icin bir sebebi varmış burada açiklayamadi.
en guzelini yapmışsın.Öğretmenevine taşındım. Kısa süre icin ev sahibi cekmeye mecalim yok valla artık
Burası da leş gibi ama evime gelen yardımcı ablayı cagırıcam gelip el atsın artıken guzelini yapmışsın.
İstediği kadar dağ başı olsun, sözleşmesiz kiracı mı kaldı yahuSözleşme mitatlış polyanna film
Sözleşme yok, ev sahipleri kendi çıkarlarına göre hareket ediyor.İstediği kadar dağ başı olsun, sözleşmesiz kiracı mı kaldı yahu
Sen bu tongaya nasıl düştün acaba?Sözleşme yok, ev sahipleri kendi çıkarlarına göre hareket ediyor.
Benlik değil aslında işleyiş böyle, var olan düzene ayak uyduruyorsun mecbur aksi yokSen bu tongaya nasıl düştün acaba?
Resmen güvenlik tehditi yahu bu, öyle şey mi olur?
İyi yapmışsın öğretmenevine geçmekle, pis mis deme güvenli en azından.
umarim geceleri karafatma falan cikmiyordurBurası da leş gibi ama evime gelen yardımcı ablayı cagırıcam gelip el atsın artık
Kalorifer böcekleri. Çiğdem ebatlarında, kocaman antenleri varumarim geceleri karafatma falan cikmiyordur
lojman ögretmen evi vs diyince aklimi dayimin ddy lojmanindaki evi geliyo hemen
sus tamam ya öfff.Kalorifer böcekleri. Çiğdem ebatlarında, kocaman antenleri var
Ev boşken parti yapıyorlardı, eve giriyoz halının üstü komple doluydu. YİBO lojmanlarısus tamam ya öfff.
aylardir surda begeni atip atip kaciyosun gunde bir mesajin var onda da bocekmi anlatasin tuttu detayli detayli
Milyon dolar verseler, giremem ben oraya.Ev boşken parti yapıyorlardı, eve giriyoz halının üstü komple doluydu. YİBO lojmanları
ayy dayimin evindekiler resmen tuvalet tipasinin icine dolusup isigi acar acmaz insanin ustune kosuyorlardi bak yine midem kalkti yaEv boşken parti yapıyorlardı, eve giriyoz halının üstü komple doluydu. YİBO lojmanları
Alışmıştık biz ya. Yıllarca yaşadık orda.Milyon dolar verseler, giremem ben oraya.
1 tanesi yeter hatta girmememe.
Bizimkiler kaçıyordu. Çok ilginç.ayy dayimin evindekiler resmen tuvalet tipasinin icine dolusup isigi acar acmaz insanin ustune kosuyorlardi bak yine midem kalkti ya
belki onlarda kaciyordu ama ben ustume geldiklerini dusunuyordumBizimkiler kaçıyordu. Çok ilginç.
Timsahla yaşarım daha iyiAlışmıştık biz ya. Yıllarca yaşadık orda.
bende hiç sevmem resmen tiksiniyorum hatta görünce oğuruyorum direkTimsahla yaşarım daha iyi
Direkt fobi yahu benimki, her tür eklem bacaklı canlıya var.bende hiç sevmem resmen tiksiniyorum hatta görünce oğuruyorum direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?