Geçinemeyenler kulübü

bende oyleyim iste ama bu karafatmalara ayri bir tiksintim var.
hatta bir ara astim tarzi hastaliklari olanlarin bu boceklere alerjisi oldugunu okumustum

Ablamın çıktı evet hamam böceğine alerjisi.
Biz de gülmüştük sanki beraberce yaşıyorlar ne alaka diye
benimki de ondan.
bir gun benim saf abim banyoda lavaboda goruyor bu bocekten benim korktugumu sandigi icin guya korkutacak beni cagirdi deniz kos kos burda cok guzel bir sey var diye.
lavabonun icine bakmamla saniyesinde bocegin ustune ustune kusmam bir oldu durduramiyorlar beni

Ben küçük oğlana hamile iken hatta 37 haftalık falandım, kafamda böcekle eve gelmişim.
Saçlarım at kuyruğuydu, akşam dışarıda yemek yedik vs.
Evde saçımla oynarken tuhaf bir şey elime geldi, sonra o hareket etti ve ben azimendi ile uçan sabri arasında bir karaktere büründüm.
Oğlan 1 yaşında, beni öyle görünce başladı böğürerek ağlamaya, kocam olayı anlamadığı için bana bağırıyor ne oldu diye, avaz avaz ağlıyorum imdat çığlıklarıyla uçarken.
Saçımı herhalde 40 dk kadar ince dişli tarakla kanatarak taradım, sıfıra vurma isteğimi zor durdurdum.
İkinci oğlan iyi doğmuş, bir şey olmamış ona.

tövbe tövbe kahkaha attirdin bana kiz uyandi iyimi
allahim ya

birde o anki çaresiz çirpinislar olur ya
Aksi gibi saçım da totoma kadardı.
Evet bir zamanlar kezbandım, bir zaman dediğim pandemi başına kadar aksjsjsj.
Tara tara bitmedi ve her bir yerinde arkadaşı ya da ailesi de olabilme ihtimaline karşılık gerçekten kazıdım kafamı.
Artık açık alanda daima topuz yapıyorum saçlarımı, dersimi aldım ben

öldurdugun an öldugu yere yuzlerce yumurta birakirmis zaten
sanirsin paşa soyu sen bir kara fatmasin bu ne azim

pazar gunu telasina start verip bol kopuklemeli haldir huldur keselemeli banyo zamaninin startini veriyorum

Vaaa.
Ben pislikten adeta kokuyorum ama ayağım sebebiyle bugün bekleyeyim dedim.
Tüm ev halkı yıkandı, yine evde ağır bir koku var, ben
o koku bende de bir ara deniz ilk dogdugu donemler olmustu
sonrasinda denizi esime birakip annemle 2 saatlik bir hamam olayi yasamistik.
annem beni gobek tasina yatirip tellah gibi keselemistide anca pasagim arinmisti
hamamda annemi tellah sanip abla kese kaça falan diyolardi tezgah kursak acayip para kaldirirdik

Benim de eşim kursta oğlanla oyun oynama, yemek yapmayla başladık, tv izlemeye döndülşu evlere kapanma olayı bizim ekran işini esnettikçe esnetiyor.

Benim de eşim kursta oğlanla oyun oynama, yemek yapmayla başladık, tv izlemeye döndülşu evlere kapanma olayı bizim ekran işini esnettikçe esnetiyor.
bizide artik usb videolari kesmiyor maalesef.
yapacak birsey kalmadi khomyuk.
bir senedir ekstra ekstra cabaliyoruz.
bizimki de can yani bir yere kadar.
en azindan duzgun olduguna inandigim bir kac degisik sey acmaya calisiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…