- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.321
Bizde ekran hep vardı, tablet tlf yoktu.Benim de eşim kursta oğlanla oyun oynama, yemek yapmayla başladık, tv izlemeye döndülşu evlere kapanma olayı bizim ekran işini esnettikçe esnetiyor.
bizimki de arada bi telefonu alip kaciyo napacaksa.Bizde ekran hep vardı, tablet tlf yoktu.
Şu son 2 3 aydır tableti keşfettiler, kedicik tomla ve bir de boya yapma oynuyorlar.
20 dk izinleri var derken bugün defalarca ağlama krizine girdiler bir daha oynamak için, tabii ki vermedim.
Elini veren kolunu kurtaramıyor çocuklardan
Tablete biz de daldıkBizde ekran hep vardı, tablet tlf yoktu.
Şu son 2 3 aydır tableti keşfettiler, kedicik tomla ve bir de boya yapma oynuyorlar.
20 dk izinleri var derken bugün defalarca ağlama krizine girdiler bir daha oynamak için, tabii ki vermedim.
Elini veren kolunu kurtaramıyor çocuklardan
Youtube da miniyo nun dinozorlu ve gezegenli şarkısına taktı bir ara. Ezberledik resmen. Tek yararı her dinozoru ve gezegeni özellikleriyle ezberledi. Nolacak böyle bilmembizimki de arada bi telefonu alip kaciyo napacaksa.
kavga ediyo benim diye
denizde bunara miniyo izliyo, video baslarken miniyo diyo ya kedi gibi onu taklit ediyoYoutube da miniyo nun dinozorlu ve gezegenli şarkısına taktı bir ara. Ezberledik resmen. Tek yararı her dinozoru ve gezegeni özellikleriyle ezberledi. Nolacak böyle bilmem
Miniyo zaten bebeleri çok çekiyor nispeten iyi içerik diye avunuyorum.denizde bunara miniyo izliyo, video baslarken miniyo diyo ya kedi gibi onu taklit ediyo
tren bob izliyo
Ben daha yeni uyuttum geldimpazar aksami sessizligi cokmus yine
bende 9 da uyuttum bugun ki maratonum son bulduBen daha yeni uyuttum geldimparti şimdi başlar bana
keske 1 hafta kadar beklesen, denizin dr 12-16 tarihleri arasindaki tum randevularini pandemi nedeniyle iptal ettiBu arada yarım cildiyeye randevu aldım. İnşallah virüs kapmadan gelirim. O bahsettiğim renk açılması artı kocaman bir çıban çıkması olunca risk almaya karar verdm
Katılıyorum en azından Ramazan gelene kadar bekle Ramazan da insanlar kolay kolay keyfe keder hastaneye gitmiyor.keske 1 hafta kadar beklesen, denizin dr 12-16 tarihleri arasindaki tum randevularini pandemi nedeniyle iptal etti
Sen de öyle diyorsan iptal edeyim. Ramazana alayım.Katılıyorum en azından Ramazan gelene kadar bekle Ramazan da insanlar kolay kolay keyfe keder hastaneye gitmiyor.
İptal ediciim haklısınız yakeske 1 hafta kadar beklesen, denizin dr 12-16 tarihleri arasindaki tum randevularini pandemi nedeniyle iptal etti
Aynen. Oruçlu oruçlu çıkmayalım amaaan iftardan sonra yürüyüş yapar giderik kafasına bürünüyor kalabalık oluşturan %99luk kısım.Sen de öyle diyorsan iptal edeyim. Ramazana alayım.
hatta sana soyle soyliyim, annemin aşı olayini anlatmistim burda, e nabizda gorunmuyor kanser oldugu diye hastaneyi aradim endokrin bolumunde bir dr a gorunup belgelerinide gostersin tani koydurtsun hemen acilir asi sistemi e nabizda ama gelmesini tavsiye etmem zaten bir sonraki yas siralamamizda anneniz var 10 gun 15 gun erken olacak diye buraya getirmeniz cok buyuk risk dedi bas hekimlik direkİptal ediciim haklısınız ya
kışın sıcak diye hastaneye gidip gelenler var ya isinmak icinAynen. Oruçlu oruçlu çıkmayalım amaaan iftardan sonra yürüyüş yapar giderik kafasına bürünüyor kalabalık oluşturan %99luk kısım.
Ben olsam etmezdim.İptal ediciim haklısınız ya
şimdikinin yayilim hizi çok fazla digerine gore amaBen olsam etmezdim.
Maskeni indirmen gereken bir muayene olacak mısın?
Covid testine hurra girip temizce çıktım ben.
O sebeple virüsün gerçekten tedbirsizlikten, anlık boşluktan faydalandığını düşünüyorum.
Çift maske, toplu saç, gözlük, gerekirse hastaneye girerken kabul ediliyorsa eldiven, çıkışta açık havada hepsinin değişmesi ve kıyafete hunharca sıkılan kolonya ile bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?