Geçinemeyenler kulübü

Çok geçmiş olsun, gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım.
Şu oyun alanlarında deliklerden bir şey çıkar balyoz ile vururuz ya, bakıcının kafasına öyle indirerek magmaya kadar gönderesim geldi.
Eşiniz o zaman kan sulandırıcı mı kullanıyor şimdi?
O çok önemli bir detay hatta aşı sırasında da öncelikli oluyorlar.
Sürekli hale gelen bir durum ise rapor çıkartın mutlaka.
Allah korusun ya../

Benim kayınvalidem ve kayınpeder aşı olmayacakmış. Zaten fındık toplamaya gidip orda kalacağız köyde kimi göreceğiz diyorlar . Karadeniz en beteri desek de dinlemediler.
Kim akıl verdi acaba...
Ne diyeyim ya, köyde insan mı yok, marsta mı bu fındık bahçeleri?

Benim kayınvalidem ve kayınpeder aşı olmayacakmış. Zaten fındık toplamaya gidip orda kalacağız köyde kimi göreceğiz diyorlar . Karadeniz en beteri desek de dinlemediler.
tam covit olunca yanlarina gidip oturulmalik piril piril kafali insanlar.
benim kp falanda olsakmi olmasak mi diyorlardi surekli, en son aşi olan torununu asi olmayan ebesini gorur dedim
haftaya asi oluyorlar.

Ayy ne salak ne aptal insanlar var. Sabır taşı olsam çatlarım böyle insanlar yüzünden kapsam
Ben de delirdim ama ne yapacaksın, çocuğa bakacak kimse olmayınca 3 hafta sonra tekrar başlattım. Geçen hafta gitti şükür, kurtuldum.

Bak bir daha böyle tedbirsizlik istemiyorum konuşması yaptığımda da “Allahtan gelene engel olamazsın, zaten hep açım giyineneler yüzünden geldi bu virüs başımıza” demişti Bu kadına neyi nasıl anlatabilirsin yani. Bizi ikinci kez hasta etme olasılığı çok yüksekti. Kreş daha güvenli yani bizim için:)

bakin gordunuz mu sebep benmişim

Epey bir süre kullandı. Biz pozitif olduğumuzu öğrenir öğrenmez doktor tavsiyesi ile kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştık zaten, ona rağmen çok ciddi yükselmiş. İğne yapıldı, ardından epey bir süre ilaç kullandı. Sonra normale döndü değeri çok şükür.

Ben şuan hastayım, oğlanlar zaten okula başladığından beri hasta.
Yarın gayet güvenle göndereceğim, neden?
Çünkü covid olmadığımıza milyon kere eminim, çocuklar da maske takıyor zaten.
Minnacık şüphe duysam bırak kreşi, geniş geniş böyle evde oturabilir miyim acaba?
Başkalarının canını da geçtim, kendilerininkini nasıl önemsemiyorlar?

Kafalar bir milyon. Geçen ay eve bir geldim benim kızların ellerine kına yakmış Bu nereden çıktı diyince dün gece kına gecesindeydim diyor Bunun üstüne kreşler ile görüşmeye başladım zaten.
cok afedersin ama OHA diyecegim bakicina
kafayimi yemis ya birde delil le birlikte geliyor.
ben o kinayi ona yedirirdim heralde.

O kısmı bende anlayamıyorum. İnançlıyım diye geçiniyorlar, kul hakkına girmek bu bir kere.

O kısmı bende anlayamıyorum. İnançlıyım diye geçiniyorlar, kul hakkına girmek bu bir kere.
Kul hakkı da değil, benim için gayet cinayete teşebbüs bu.
Dünyada pandemi varken, bu semptomları gösteren birine denk gelip nasıl aynı hayatına devam edersin?
Ne farkı kaldı birini bıçaklamaktan, ölürse yine Allahtan o zaman.

Ya delili geçtim, bana sormadan çocukların ellerine ne münasebet kına yakarsın, fiziksel bir müdahale buBir de kına gecesi diyor
en azindan kendi yaktigini soylemis, ya gece melekler kinalamis deseydi
bazen dusunuyorum acaba benim ruh sagligim bozuk mu diye boyle seyler okuyunca karar veriyorum gayet yerinde bence
allah kimsenin ruh sagligini su duruma düşürmesin ya

bazen dusunuyorum acaba benim ruh sagligim bozuk mu diye boyle seyler okuyunca karar veriyorum gayet yerinde bence
Benim bir abla vardı, açıkta kalan yiyecekleri asla yemezdi.
Örneğin kuruyemiş kasede duruyor, meyve falan yıkamış koymuşum.
Kadın her gün burada, gözünün önünde olsun diye hazırlıyordum geceden.
Neyse, cinler işermiş asla açıkta kalan yiyecek yenmezmiş
Antiseptik abla bir şey olmaz, yiyiver dedim artık

Aynen öyle. Ama bizim bakıcı ülkenin önemli bir kesimini temsil ediyor. Bu kafalar yüzünden kontrolden çıktı zaten bu iş.

yaaa ben o olaya cok sasirmistim.
eski is yerimde bir arkadas gece bardakla yanina su aliyor ustune pecete koymayi unutup yatiyor, gece susuyor ustunu kapatmadim diye o suyu icmiyor.
evde misafir var mutfagada gidemiyor odada susuzluktan kivranmis sabaha kadar o yaz sicaginda e niye icmedin diyorum cinler isermis.
millet depremde enkaz altinda kalinca yeri geliyor kendi sidigini iciyor ne var icseydin bisey olmazdi dedim bende

Aa bak daha güzel örneklerim var:) Benim küçük kıza makyaj malzemelerimi vermiş. Çocuk bir güzel hem kendini hem etrafı boyamış. Ürünlerin çoğunu kırmış. Kırdığı ürünler de Boby Brown

Kadına kızdım, niye veriyorsun diye. Ertesi gün gitmiş Gratise, mor bir ruj almış benim iki yaşındaki kıza hediye olarak. Kız da nevresimleri boyamış o rujla. Hala çıkmadı lekeler. Sen neden çocuğa böyle birşey alıyorsun sorusunun cevabı, ben esirgemişim çocuktan makyaj malzemelerimi, o da üzülmüş gidip almış

Aynen öyle. Ama bizim bakıcı ülkenin önemli bir kesimini temsil ediyor. Bu kafalar yüzünden kontrolden çıktı zaten bu iş.
Tevekkül diye bir şey var, elinden geleni sonuna kadar yapıp sonrasını Allah’a havale edeceksin.
Ne de olsa kader diye yola bakmadan atlayacak mıyız kırmızıda?
Gerçi işte diyoruz da kime diyoruz, yine sana bana yani o kafada olmayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…