- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.361
Çok geçmiş olsun, gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım.Kasımda yakalandık. Tamamen şuursuzluktan gerçekten. Eşi tır şöförü. Perşembe gece ateşli bir şekilde gelmiş eve. Kadın da cuma bize geldi sabahtan. Ben bırakıp çıktım kızımı. Cumartesi beni arayıp diyorki, eşim dün test verdi, covidmiş. Perşembe hasta gelmişti zaten diyorBana niye haber vermiyorsun, neden cuma geldin bize diyince aklıma gelmedi diyor. Cumartesi o arayınca test verdik hemen, eşimin de benim de pozitif çıktı.
Eşim de tat kaybı oldu ama çok hafif geçirdi. Ben sıfır belirti ile geçirdim. 1 ay sonrasında göğüs hastalıkları uzmanına gittik, hasar var mı diye. Ben de bir sıkıntı yoktu. Eşimin pıhtılaşma değeri çok yüksek çıktı. Küt diye gidebilirmiş yani, bir kadının şuursuzluğu yüzünden.
çogunluk boyle asalaklar yuzunden kapti zatenAyy ne salak ne aptal insanlar var. Sabır taşı olsam çatlarım böyle insanlar yüzünden kapsam
Kim akıl verdi acaba...Benim kayınvalidem ve kayınpeder aşı olmayacakmış. Zaten fındık toplamaya gidip orda kalacağız köyde kimi göreceğiz diyorlar . Karadeniz en beteri desek de dinlemediler.
tam covit olunca yanlarina gidip oturulmalik piril piril kafali insanlar.Benim kayınvalidem ve kayınpeder aşı olmayacakmış. Zaten fındık toplamaya gidip orda kalacağız köyde kimi göreceğiz diyorlar . Karadeniz en beteri desek de dinlemediler.
Ben de delirdim ama ne yapacaksın, çocuğa bakacak kimse olmayınca 3 hafta sonra tekrar başlattım. Geçen hafta gitti şükür, kurtuldum.Ayy ne salak ne aptal insanlar var. Sabır taşı olsam çatlarım böyle insanlar yüzünden kapsam
bakin gordunuz mu sebep benmişimBen de delirdim ama ne yapacaksın, çocuğa bakacak kimse olmayınca 3 hafta sonra tekrar başlattım. Geçen hafta gitti şükür, kurtuldum.
Bak bir daha böyle tedbirsizlik istemiyorum konuşması yaptığımda da “Allahtan gelene engel olamazsın, zaten hep açım giyineneler yüzünden geldi bu virüs başımıza” demiştiBu kadına neyi nasıl anlatabilirsin yani. Bizi ikinci kez hasta etme olasılığı çok yüksekti. Kreş daha güvenli yani bizim için:)
Epey bir süre kullandı. Biz pozitif olduğumuzu öğrenir öğrenmez doktor tavsiyesi ile kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştık zaten, ona rağmen çok ciddi yükselmiş. İğne yapıldı, ardından epey bir süre ilaç kullandı. Sonra normale döndü değeri çok şükür.Çok geçmiş olsun, gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım.
Şu oyun alanlarında deliklerden bir şey çıkar balyoz ile vururuz ya, bakıcının kafasına öyle indirerek magmaya kadar gönderesim geldi.
Eşiniz o zaman kan sulandırıcı mı kullanıyor şimdi?
O çok önemli bir detay hatta aşı sırasında da öncelikli oluyorlar.
Sürekli hale gelen bir durum ise rapor çıkartın mutlaka.
Allah korusun ya../
Ben şuan hastayım, oğlanlar zaten okula başladığından beri hasta.Ben de delirdim ama ne yapacaksın, çocuğa bakacak kimse olmayınca 3 hafta sonra tekrar başlattım. Geçen hafta gitti şükür, kurtuldum.
Bak bir daha böyle tedbirsizlik istemiyorum konuşması yaptığımda da “Allahtan gelene engel olamazsın, zaten hep açım giyineneler yüzünden geldi bu virüs başımıza” demiştiBu kadına neyi nasıl anlatabilirsin yani. Bizi ikinci kez hasta etme olasılığı çok yüksekti. Kreş daha güvenli yani bizim için:)
Kafalar bir milyon. Geçen ay eve bir geldim benim kızların ellerine kına yakmışbakin gordunuz mu sebep benmişim
cok afedersin ama OHA diyecegim bakicinaKafalar bir milyon. Geçen ay eve bir geldim benim kızların ellerine kına yakmışBu nereden çıktı diyince dün gece kına gecesindeydim diyor Bunun üstüne kreşler ile görüşmeye başladım zaten.
O kısmı bende anlayamıyorum. İnançlıyım diye geçiniyorlar, kul hakkına girmek bu bir kere.Ben şuan hastayım, oğlanlar zaten okula başladığından beri hasta.
Yarın gayet güvenle göndereceğim, neden?
Çünkü covid olmadığımıza milyon kere eminim, çocuklar da maske takıyor zaten.
Minnacık şüphe duysam bırak kreşi, geniş geniş böyle evde oturabilir miyim acaba?
Başkalarının canını da geçtim, kendilerininkini nasıl önemsemiyorlar?
Ya delili geçtim, bana sormadan çocukların ellerine ne münasebet kına yakarsın, fiziksel bir müdahale bucok afedersin ama OHA diyecegim bakicina
kafayimi yemis ya birde delil le birlikte geliyor.
ben o kinayi ona yedirirdim heralde.
kişilerin inanç boyutlari çok degisken bence.O kısmı bende anlayamıyorum. İnançlıyım diye geçiniyorlar, kul hakkına girmek bu bir kere.
Kul hakkı da değil, benim için gayet cinayete teşebbüs bu.O kısmı bende anlayamıyorum. İnançlıyım diye geçiniyorlar, kul hakkına girmek bu bir kere.
en azindan kendi yaktigini soylemis, ya gece melekler kinalamis deseydiYa delili geçtim, bana sormadan çocukların ellerine ne münasebet kına yakarsın, fiziksel bir müdahale buBir de kına gecesi diyor
Benim bir abla vardı, açıkta kalan yiyecekleri asla yemezdi.en azindan kendi yaktigini soylemis, ya gece melekler kinalamis deseydi
bazen dusunuyorum acaba benim ruh sagligim bozuk mu diye boyle seyler okuyunca karar veriyorum gayet yerinde bence
allah kimsenin ruh sagligini su duruma düşürmesin ya
Aynen öyle. Ama bizim bakıcı ülkenin önemli bir kesimini temsil ediyor. Bu kafalar yüzünden kontrolden çıktı zaten bu iş.Kul hakkı da değil, benim için gayet cinayete teşebbüs bu.
Dünyada pandemi varken, bu semptomları gösteren birine denk gelip nasıl aynı hayatına devam edersin?
Ne farkı kaldı birini bıçaklamaktan, ölürse yine Allahtan o zaman.
yaaa ben o olaya cok sasirmistim.Benim bir abla vardı, açıkta kalan yiyecekleri asla yemezdi.
Örneğin kuruyemiş kasede duruyor, meyve falan yıkamış koymuşum.
Kadın her gün burada, gözünün önünde olsun diye hazırlıyordum geceden.
Neyse, cinler işermiş asla açıkta kalan yiyecek yenmezmiş
Antiseptik abla bir şey olmaz, yiyiver dedim artık
Aa bak daha güzel örneklerim var:) Benim küçük kıza makyaj malzemelerimi vermiş. Çocuk bir güzel hem kendini hem etrafı boyamış. Ürünlerin çoğunu kırmış. Kırdığı ürünler de Boby Brownen azindan kendi yaktigini soylemis, ya gece melekler kinalamis deseydi
bazen dusunuyorum acaba benim ruh sagligim bozuk mu diye boyle seyler okuyunca karar veriyorum gayet yerinde bence
allah kimsenin ruh sagligini su duruma düşürmesin ya
Tevekkül diye bir şey var, elinden geleni sonuna kadar yapıp sonrasını Allah’a havale edeceksin.Aynen öyle. Ama bizim bakıcı ülkenin önemli bir kesimini temsil ediyor. Bu kafalar yüzünden kontrolden çıktı zaten bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?