- 14 Eylül 2014
- 21.155
- 101.819
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.401
Ne yapayım canım, çocukları bırakacak kimsem yokki. İşimi de bırakamam, bırakırsam bu şartlarda bir iş bulamam. Ya sabır diyerek devam ettim ama yıpratıcı oldu gerçekten.elecda sen peygamber sabırlı mısın, evliya mısın? Neler yaşamışsın ya. Ay insan sinirden saç baş yolar. Kına gecesi dediğinde kovsan için rahatlardı, taş olsa çatlar
Ana sorun, bu işi yapan insanların genellikle eğitimsiz olmasından kaynaklanıyor. İyi şartlarda bir işim olmasaydı bırakır, bakardım kızlara. Neyse çok şükür bakıcı devri bitti:)zor ya cocuk isi cidden gozun kapali emanet edebilecegin birini bulmak.
insan kendi annesine bile birakinca surekli ariyor arama istegi hissediyor.
calisan bayanlarin isi zor gercekten.
Kesinlikle zor. Ben anneme baktırdım şanslıydım. Profesyonel çocuk bakıcısı bu ülkede büyük eksiklik.Ne yapayım canım, çocukları bırakacak kimsem yokki. İşimi de bırakamam, bırakırsam bu şartlarda bir iş bulamam. Ya sabır diyerek devam ettim ama yıpratıcı oldu gerçekten.
bizim yan komsunun kizina sabahtan oglene kadar aylik 500 liraya bir genc kiz bakiyor.Ana sorun, bu işi yapan insanların genellikle eğitimsiz olmasından kaynaklanıyor. İyi şartlarda bir işim olmasaydı bırakır, bakardım kızlara. Neyse çok şükür bakıcı devri bitti:)
doguda bu konuda biraz şansli sanki memurlar, esinin tayini sebebiyle ozel sektor calisani olup orda is bulamayan daha genc daha egitimli kisiler bakiyo genelde cocuklarina taniyoda oluyolar zaten.Kesinlikle zor. Ben anneme baktırdım şanslıydım. Profesyonel çocuk bakıcısı bu ülkede büyük eksiklik.
kayseride kocaman kardan adam yapmis bizimkilerYine kar yağdı bugün bitmeyen kış
Tatsız geliyor artık bu kar kış olayıkayseride kocaman kardan adam yapmis bizimkilerankrada kar yok henuz
baydı cidden yağacaksa kışın yağsınTatsız geliyor artık bu kar kış olayı
Kesinlikle eğitimli insanların yapması gereken bir iş bu. Bir de anne olunca insanın anneye şiddetle ihtiyacı oluyor. Annem hayatta olsaydı bu kadar sıkıntı çekmezdik muhtemelen.Kesinlikle zor. Ben anneme baktırdım şanslıydım. Profesyonel çocuk bakıcısı bu ülkede büyük eksiklik.
Başın sağolsun elecdaKesinlikle eğitimli insanların yapması gereken bir iş bu. Bir de anne olunca insanın anneye şiddetle ihtiyacı oluyor. Annem hayatta olsaydı bu kadar sıkıntı çekmezdik muhtemelen.
Teşekkür ederim canımBaşın sağolsun elecda
başın sağolsun elecdaKesinlikle eğitimli insanların yapması gereken bir iş bu. Bir de anne olunca insanın anneye şiddetle ihtiyacı oluyor. Annem hayatta olsaydı bu kadar sıkıntı çekmezdik muhtemelen.
Teşekkür ederim canımbaşın sağolsun elecda
Adaçayı temkinli kullanılır diye biliyorum ben de. Zencefilli çay yapsan biraz da bal koysan o da boğaza iyi geliyorBen bir şey soracağım.
Benim bebeler köh köh öksürüyor iki haftadır malum, başka bir şeyleri yok.
Sallama poşet bitki çayı vardı, kendime yaparken onlara da verdim.
1 büyük demlik kaynar suya, 2 poşet kuşburnu 1 poşet de adaçayı attım.
Onların bardaklarına limon sıkıp bal koyup, öyle verdim ve içtiler.
Hayatımda ilk defa bitki çayı verdim çocuklara, içmeyeceklerini düşündüğümden endişelenmemiştim ama şimdi okuyunca özellikle adaçayı 6 yaş öncesi önerilmez diyor.
Herhangi bir zararı olur mu ki, daha önce veren var mı?
İçtikleri bir kupa diyeyim, 200 ml yoktur.
bisey olmaz o kadarciktan ya.Ben bir şey soracağım.
Benim bebeler köh köh öksürüyor iki haftadır malum, başka bir şeyleri yok.
Sallama poşet bitki çayı vardı, kendime yaparken onlara da verdim.
1 büyük demlik kaynar suya, 2 poşet kuşburnu 1 poşet de adaçayı attım.
Onların bardaklarına limon sıkıp bal koyup, öyle verdim ve içtiler.
Hayatımda ilk defa bitki çayı verdim çocuklara, içmeyeceklerini düşündüğümden endişelenmemiştim ama şimdi okuyunca özellikle adaçayı 6 yaş öncesi önerilmez diyor.
Herhangi bir zararı olur mu ki, daha önce veren var mı?
İçtikleri bir kupa diyeyim, 200 ml yoktur.
Evet hamilelikte tek yasak bitki çayı aslında.Adaçayı temkinli kullanılır diye biliyorum ben de. Zencefilli çay yapsan biraz da bal koysan o da boğaza iyi geliyor
Ay daha önce bana bir tereyağlı kahve içirdiler ciğeri açar diye, 2 sene tiksindim resmen hem yağ hem kahveden.koca bir demligin icinde 1 poset adacayindan ne dusmustur zaten paylarina.
teryagini hafif ilit pekmezi kat icine 2 ser kasik içir oda iyi geliyo yumusatir goguslerini
Ne gezer, asla içmemfilmdelisi kuşburnu nun kendisi yokmu ?
o caylarin icine çolünü çöpünü dolduruyolar.
kendin kaynat ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?