- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.381
Meraktan bakmıştım da şeytanın gece üfleme vs olayı varmış, rivayet mi hadis mi farz mı bilemem.yaaa ben o olaya cok sasirmistim.
eski is yerimde bir arkadas gece bardakla yanina su aliyor ustune pecete koymayi unutup yatiyor, gece susuyor ustunu kapatmadim diye o suyu icmiyor.
evde misafir var mutfagada gidemiyor odada susuzluktan kivranmis sabaha kadar o yaz sicaginda e niye icmedin diyorum cinler isermis.
millet depremde enkaz altinda kalinca yeri geliyor kendi sidigini iciyor ne var icseydin bisey olmazdi dedim bende
Tevekkülden önce tedbir var. O kısmı ısrarla atlıyor insanlar. Sen bir üstüne düşeni yap, sonra akışa bırak yani:)Tevekkül diye bir şey var, elinden geleni sonuna kadar yapıp sonrasını Allah’a havale edeceksin.
Ne de olsa kader diye yola bakmadan atlayacak mıyız kırmızıda?
Gerçi işte diyoruz da kime diyoruz, yine sana bana yani o kafada olmayanlara
burdan bir şeye kanaat getirdim sen çok sabirlisin.Aa bak daha güzel örneklerim var:) Benim küçük kıza makyaj malzemelerimi vermiş. Çocuk bir güzel hem kendini hem etrafı boyamış. Ürünlerin çoğunu kırmış. Kırdığı ürünler de Boby Brown
Kadına kızdım, niye veriyorsun diye. Ertesi gün gitmiş Gratise, mor bir ruj almış benim iki yaşındaki kıza hediye olarak. Kız da nevresimleri boyamış o rujla. Hala çıkmadı lekeler. Sen neden çocuğa böyle birşey alıyorsun sorusunun cevabı, ben esirgemişim çocuktan makyaj malzemelerimi, o da üzülmüş gidip almış
Çoğu böyle deniz.burdan bir şeye kanaat getirdim sen çok sabirlisin.
ben bu kadar sabirli ve hanim hanimcik bir insan degilim kendimi bu kadar olayin ustune tutamam olmayan salon kadini kisiligimi daha fazla burunemem vallahi diyorum.
benim icin bu saydiklarin bildigim gun yuzu gormemis kufurleri saya saya kadini evden kovmama sebep yani.
ne munasebet ya birde sen esirgemişsin guya.
nasil bir hadsizlik koskoca ankara da nasil buldun bu kadini anlamadim ki
ya ben diyorum ya bakici vs diyince gozumde cocuga dil egitimi veren turlu turlu etkinlikler yaptiran ablalar canlaniyordu gozumdeÇoğu böyle deniz.
Benim bir bakıcım hariç, kimle çalışsam ya da görsem böyle.
Türkü de böyle, kırgızı özbeği de.
Gerçekten filipinli değilse bir şey bekleyemiyorsun ve mecbursun.
Yeni birini eve almak, ona çocuk emanet edip gidebilmek çok çok zor mesele.
İdare ediyorsun en azından canına bir şey yapmıyor, hırsız ahlaksız değil vs diye.
Vallahi çok zor bakıcı işi, insana çalışma hayatını bıraktırır sinir stresten.
Onlar dadıya ben diyorum ya bakici vs diyince gozumde cocuga dil egitimi veren turlu turlu etkinlikler yaptiran ablalar canlaniyordu gozumde
suan bebeme kendim bakma kararimin ne kadar dogru bir karar olduguna bir kez daha kanaat getirdim mesela.
ben yapamazdim çunku belli yani
gecen elecda kizinin öğrendigi bir kelimeyi yazmisti ne oldugunu hatirlayamadim suanOnlar dadı
Çocuk gelişimi konusunda uzman, eğitimci kimlikleri yanında hayatlarını da planlıyorlar.
Bakıcı dediğin ‘ha guzum açıver bakam şu ağzını’ tadında teyzeler
E tabii ki pahalısından ziyade alanı farklı.gecen elecda kizinin öğrendigi bir kelimeyi yazmisti ne oldugunu hatirlayamadim suan
dadı pahalımı oluyor bakiciya göre
İtiraf değil ki zaten bilinen birşey. Aşı bizi hasta olmaktan korumuyor, ölmekten koruyor.
zaten bakici diyince gozumde matmazel canlaniyorduE tabii ki pahalısından ziyade alanı farklı.
Dadılık çok saygın bir meslek, özel eğitimci sonuçta.
Dadı çocuğa yemek yedirmez mesela, nasıl yemesi gerektiğini öğretir, direkt şeyi düşün aşkı memnu matmazel
O kadın dadı, evde mutfakta çalışanlar da bakıcıydı işte, işlerini yapıp göz kulak oluyorlar, öyle düşün.
e bunlar bilinen bir sey icin niye durdu durdu bu sacma aciklamayi yapti suanİtiraf değil ki zaten bilinen birşey. Aşı bizi hasta olmaktan korumuyor, ölmekten koruyor.
Sabırlı olmak zorundayım çünkü seçeneğim yok. Güvenilir insan bulmak zor, saçmalasa da en azından çocuğuma zarar vermiyor diye düşündüm hep. Bir de bunu göndersem yerine gelecek olan da aşağı yukarı aynı formatta:)burdan bir şeye kanaat getirdim sen çok sabirlisin.
ben bu kadar sabirli ve hanim hanimcik bir insan degilim kendimi bu kadar olayin ustune tutamam olmayan salon kadini kisiligimi daha fazla burunemem vallahi diyorum.
benim icin bu saydiklarin bildigim gun yuzu gormemis kufurleri saya saya kadini evden kovmama sebep yani.
ne munasebet ya birde sen esirgemişsin guya.
nasil bir hadsizlik koskoca ankara da nasil buldun bu kadini anlamadim ki
Benim bir bakıcım vardı, ilk temizliğe sonrasında da kaçan bakıcılarımdan ötürü bakıcılığa geldi.zaten bakici diyince gozumde matmazel canlaniyordu
megerse dadıymış
şuan tüm dadilardan özur diliyorum buradan
8 senedir hayatımda bakıcı kavramı var. İlki ile 7 yıl çalıştım. Allah var kendi torunları olsa bu kadar severdi. Evimin ağzına tükürdü o ayrı konu tabi:))Çoğu böyle deniz.
Benim bir bakıcım hariç, kimle çalışsam ya da görsem böyle.
Türkü de böyle, kırgızı özbeği de.
Gerçekten filipinli değilse bir şey bekleyemiyorsun ve mecbursun.
Yeni birini eve almak, ona çocuk emanet edip gidebilmek çok çok zor mesele.
İdare ediyorsun en azından canına bir şey yapmıyor, hırsız ahlaksız değil vs diye.
Vallahi çok zor bakıcı işi, insana çalışma hayatını bıraktırır sinir stresten.
Dadıyı bilmiyorum ama bakıcı pahalı yahu. Asgari ücret+sigorta ile bana aylık maaliyeti 3800 liraydı yani.gecen elecda kizinin öğrendigi bir kelimeyi yazmisti ne oldugunu hatirlayamadim suan
dadı pahalımı oluyor bakiciya göre
Memelerim adına özür dilerim hrkstnbakin gordunuz mu sebep benmişim
Demek hep senin yüzünden bu virüsMemelerim adına özür dilerim hrkstn
işte bir sebep dahaMemelerim adına özür dilerim hrkstn
zor ya cocuk isi cidden gozun kapali emanet edebilecegin birini bulmak.Sabırlı olmak zorundayım çünkü seçeneğim yok. Güvenilir insan bulmak zor, saçmalasa da en azından çocuğuma zarar vermiyor diye düşündüm hep. Bir de bunu göndersem yerine gelecek olan da aşağı yukarı aynı formatta:)
benim teyzemde yasli bir amcayla teyzeye giderdi yemeklerini yapmaya hafta sonlari, tirnaklar ojeli topuklu ayakkabilar etekler altinda araba vs.Benim bir bakıcım vardı, ilk temizliğe sonrasında da kaçan bakıcılarımdan ötürü bakıcılığa geldi.
30 ku yaşlarda minyon, süse püse düşkün bir kadın, 5 yaş büyüktü benden ve bana özenirdi.
Dışarı çıkarken benimle süslenirdi allahım saçları yapar, benim makyaj malzemelerimle sürünür de sürünür, benden giyinir kuşanır, biz onu beklerdik bebelerle, hazırlığı bitsin diye.
Her gören ‘bu nasıl bakıcı ya’ derdi.
Çünkü gerçekten bakıcı dediğin yardımcı abla işte, ev yardımcısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?