Geçinemeyenler kulübü

Bizimkinde kurup var. Ona en iyi gelen ıhlamura tatlandırmak için elma armut atmak, zencefil karanfil ve tarçın kabuğu atmak olurdu. Zencefil karanfil güzel rahatlatıyor. Ama acısını alsın diye ıhlamur ve meyve de atıyorum meyve çayı diye içerdi. Dene bence

Larenjite en iyi gelen şey kimyon çayı, aklında olsun.
Ben tane falan bulamamıştım, bayağı bildiğimiz toz kimyonu bir poşet çayın içine doldurup zencefil ve balla içirmiştik birkaç gün.
Tabii iğnelerden mi kimyondan mı bilmem, hastaneye yatma eşiğinden döndü büyük veledim, hızlıca toparladı.

Aa duymadım hiç. Teşekkür ederim

Aa duymadım hiç. Teşekkür ederim
Rica ederim
Benim oğlan aşırı aşırı kötü olmuştu, anlayamadı birçok doktor.
adrenalin iğneleriyle açtılar hava yolunu, ben ikinciyi doğurmak üzereydim bir de oğlanın da göbeğinden yanıktı, ondan yatırmadılar hastanede, halimize acıdılar.
Hala hayatımda en çok korktuğum hastalıktır krup, çok geçmiş olsun Deniz’e de.

Ben de çok korkmuştum. Gece çok tuhaf bir sesle öksürüp kusmuştu. Doktoru hemen teşhis koymuştu, acilden ücret dahi alınmamıştı. Demek ciddi bir şey demiştim para almadıklarında. Hala kışları soğul hava buharı çalıştırırım korkuma

acilde ücret alamazlar ki zaten

Bir cehennem kütüğü daha derdi anneannem olsa
herkesin inancina ibadetine saygim sonsuz, ama benim icin onemli olan niyet.
yetim oksuz hakki yememek kimsenin hakkini gasp etmemek.
canlilari incitmemek vs.
bunlari yapip oruc tutmadim diye cehenneme gideceksemde yapacak bir sey yok

Ateş düşürmeye gidersen alıyorlar ölümcül olacak, kaza olacak fln gibi bazı kriterler var.
ya ben denizi atesliyken kac kez goturdum, kan alindi gaita testi yapildi vs hatta diyorum ya ilk zamanlar cocuk hickirsa acildeydim hic para odemedim
normalde acilden giris yapandan ucret almak yasak diye biliyorum ben.

herkesin inancina ibadetine saygim sonsuz, ama benim icin onemli olan niyet.
yetim oksuz hakki yememek kimsenin hakkini gasp etmemek.
canlilari incitmemek vs.
bunlari yapip oruc tutmadim diye cehenneme gideceksemde yapacak bir sey yok
Yok canım takılıyorum, dedğim gibi ben de hiç oruç tutan insan değilimdir. Az çok biliyorsundur buradan zaten.

ya ben denizi atesliyken kac kez goturdum, kan alindi gaita testi yapildi vs hatta diyorum ya ilk zamanlar cocuk hickirsa acildeydim hic para odemedim
normalde acilden giris yapandan ucret almak yasak diye biliyorum ben.
Benden bugüne kadar iki kere alınmadı denizde. Biri kurup biri de kırıktı. Kalanlarında ücret çıktı.

Khomyuk bu arada gecmis olsun.
cocukta en cok korktugum seylerden biri kırık neden bilmiyorum ama korkuyorum.
benim hic bir yerim kirilmadi simdiye kadar ama eminim cok agritan bir seydir.
cocuklar nasil dayaniyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…