- 14 Eylül 2014
- 21.154
- 101.796
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.421
Bizimkinde kurup var. Ona en iyi gelen ıhlamura tatlandırmak için elma armut atmak, zencefil karanfil ve tarçın kabuğu atmak olurdu. Zencefil karanfil güzel rahatlatıyor. Ama acısını alsın diye ıhlamur ve meyve de atıyorum meyve çayı diye içerdi. Dene benceEvet hamilelikte tek yasak bitki çayı aslında.
Endişe ettim ama neredeyse 1 lt suya yaptım hepsini. Çocuklarda bir şey yok aslında kuru öksürük o da alerjik çocuklar zaten mevsimi geldi, köh köh geçmez mayısa kadar, sürekli ilaç kullansınlar istemiyorum zatiden var ama nereye kadar işte.
Ay daha önce bana bir tereyağlı kahve içirdiler ciğeri açar diye, 2 sene tiksindim resmen hem yağ hem kahveden.
Üşütme yok ya da bir hastalık, her zamanki hem mevsim hem de okul öksürüğü ama korona var olunca canımı sıktı.
Ne gezer, asla içmem
Bu bile geçen sene yeğen kalıyordu bizde, ondan kalma zaten.
Larenjite en iyi gelen şey kimyon çayı, aklında olsun.Bizimkinde kurup var. Ona en iyi gelen ıhlamura tatlandırmak için elma armut atmak, zencefil karanfil ve tarçın kabuğu atmak olurdu. Zencefil karanfil güzel rahatlatıyor. Ama acısını alsın diye ıhlamur ve meyve de atıyorum meyve çayı diye içerdi. Dene bence
Aa duymadım hiç. Teşekkür ederimLarenjite en iyi gelen şey kimyon çayı, aklında olsun.
Ben tane falan bulamamıştım, bayağı bildiğimiz toz kimyonu bir poşet çayın içine doldurup zencefil ve balla içirmiştik birkaç gün.
Tabii iğnelerden mi kimyondan mı bilmem, hastaneye yatma eşiğinden döndü büyük veledim, hızlıca toparladı.
Rica ederimAa duymadım hiç. Teşekkür ederim
Amin...Kızlar hayırlı ramazanlar hepinizeumarım herşey gönlümüzce olur şu virüs biter çok amin
Amin filmm sana da canım tutuyomusunuz kızlar oruç doktor izin vermedi banaAmin...
Sana da hayırlı ramazanlar burcucum, tüm güzel dileklerini getirsin mübarek günler.
Ben de çok korkmuştum. Gece çok tuhaf bir sesle öksürüp kusmuştu. Doktoru hemen teşhis koymuştu, acilden ücret dahi alınmamıştı. Demek ciddi bir şey demiştim para almadıklarında. Hala kışları soğul hava buharı çalıştırırım korkumaRica ederim
Benim oğlan aşırı aşırı kötü olmuştu, anlayamadı birçok doktor.
adrenalin iğneleriyle açtılar hava yolunu, ben ikinciyi doğurmak üzereydim bir de oğlanın da göbeğinden yanıktı, ondan yatırmadılar hastanede, halimize acıdılar.
Hala hayatımda en çok korktuğum hastalıktır krup, çok geçmiş olsun Deniz’e de.
ben hiç tutmadım canım.Amin filmm sana da canım tutuyomusunuz kızlar oruç doktor izin vermedi bana
Hayırlı ramazanlar tüm inananlaraAmin filmm sana da canım tutuyomusunuz kızlar oruç doktor izin vermedi bana
acilde ücret alamazlar ki zatenBen de çok korkmuştum. Gece çok tuhaf bir sesle öksürüp kusmuştu. Doktoru hemen teşhis koymuştu, acilden ücret dahi alınmamıştı. Demek ciddi bir şey demiştim para almadıklarında. Hala kışları soğul hava buharı çalıştırırım korkuma
Bir cehennem kütüğü daha derdi anneannem olsaben hiç tutmadım canım.
hamilelere izin vermiyorlar diye biliyorum bende.
Ateş düşürmeye gidersen alıyorlaracilde ücret alamazlar ki zaten
herkesin inancina ibadetine saygim sonsuz, ama benim icin onemli olan niyet.Bir cehennem kütüğü daha derdi anneannem olsa
ya ben denizi atesliyken kac kez goturdum, kan alindi gaita testi yapildi vs hatta diyorum ya ilk zamanlar cocuk hickirsa acildeydim hic para odemedimAteş düşürmeye gidersen alıyorlarölümcül olacak, kaza olacak fln gibi bazı kriterler var.
Yok canım takılıyorum, dedğim gibi ben de hiç oruç tutan insan değilimdir. Az çok biliyorsundur buradan zaten.herkesin inancina ibadetine saygim sonsuz, ama benim icin onemli olan niyet.
yetim oksuz hakki yememek kimsenin hakkini gasp etmemek.
canlilari incitmemek vs.
bunlari yapip oruc tutmadim diye cehenneme gideceksemde yapacak bir sey yok
Benden bugüne kadar iki kere alınmadı denizde. Biri kurup biri de kırıktı. Kalanlarında ücret çıktı.ya ben denizi atesliyken kac kez goturdum, kan alindi gaita testi yapildi vs hatta diyorum ya ilk zamanlar cocuk hickirsa acildeydim hic para odemedim
normalde acilden giris yapandan ucret almak yasak diye biliyorum ben.
yok okudum o mesajini takildigini anladim zatenYok canım takılıyorum, dedğim gibi ben de hiç oruç tutan insan değilimdir. Az çok biliyorsundur buradan zaten.
özelemi gidiyosunuz acile ?Benden bugüne kadar iki kere alınmadı denizde. Biri kurup biri de kırıktı. Kalanlarında ücret çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?