- 14 Eylül 2014
- 21.156
- 101.829
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.441
Acıbademeözelemi gidiyosunuz acile ?
Biz karı koca ikimizde kırdık. Çok ağrılı değildi benimki, eşim ameliyat olmuş o çekmiş epey.Khomyuk bu arada gecmis olsun.
cocukta en cok korktugum seylerden biri kırık neden bilmiyorum ama korkuyorum.
benim hic bir yerim kirilmadi simdiye kadar ama eminim cok agritan bir seydir.
cocuklar nasil dayaniyor bilmiyorum
ondan kaynakli olabilir, ozel hastaneler de belirli durumlarda ucret alinmiyordu sanirim.Acıbademe
Bize en yakın hastane o, doktoru da orada. Mecbur gidiyoruondan kaynakli olabilir, ozel hastaneler de belirli durumlarda ucret alinmiyordu sanirim.
ben unv hastanesine goturuyorum kendi dr. oldugu icin.
unv hastanesi oldugundan muhtemelen odeme yapmiyorum yani.
bizim deniz ile esimin cani çok tatli allah korusun birak bir yeri kirilmayi tirnaklari kirilsa skandal yani ikisinde, paşagillerden gelme bizimkilerBiz karı koca ikimizde kırdık. Çok ağrılı değildi benimki, eşim ameliyat olmuş o çekmiş epey.
Bizim oğlanınli şükür ameliyat gerektirmeyen ufak tip bir kırıktı. Alçıda bir ay durdu sorunsuz kaynadı. Çabuk kaynıyor tabii onların. Çok ağrısı olmadı. Yani ilk kırınca ağlıyor ağrıyor da sarılınca geçiyor ağrısı. Alçı rahatlatıyor epey
dr u ordaysa zaten en iyisi o hastaneye gitmek.Bize en yakın hastane o, doktoru da orada. Mecbur gidiyoru
Oğlan çocuğu bu açıdan rahat sanki. Kafa üstü düşer acıdığı basbaya bellidir, ayy acıdı mı dediğimde acımadı diye bağırır gider. Bazen kapıya çarpıyor kolunu gözü yaşarıyor, acıdı mı gel öpeyim diyorum, hııshh diye bir ses çıkarıp gidiyorbizim deniz ile esimin cani çok tatli allah korusun birak bir yeri kirilmayi tirnaklari kirilsa skandal yani ikisinde, paşagillerden gelme bizimkiler
bende ölüyorum diyene kadar sesim çıkmaz
o yuzden bazen gercekten mi canlari aciyo, yoksa canlari tatli oldugundan mi abartiyorlar bilemiyorum bazi durumlarda.
ohooo bizim deniz o konuda cok nazik ya, mesela tirnagiyla bir yerini ciziyor her gun gidip gelip gecmis mi diye bakiyor.Oğlan çocuğu bu açıdan rahat sanki. Kafa üstü düşer acıdığı basbaya bellidir, ayy acıdı mı dediğimde acımadı diye bağırır gider. Bazen kapıya çarpıyor kolunu gözü yaşarıyor, acıdı mı gel öpeyim diyorum, hııshh diye bir ses çıkarıp gidiyor
Asla canı acımaz. Öyle bi inat öyle bi gurur
ben hiç tutmadım canım.
hamilelere izin vermiyorlar diye biliyorum bende.
Olabilir tabiki canım herkesin kendi görüşü. Geçmiş olsun bu arada KhomyukHayırlı ramazanlar tüm inananlara
Ben ömrümde bir iki anca tutmuşumdur. Ailede anneannem hariç tutan olmayınca bizde tutmadık haliyle
Geçen sene kırdı burcucum, geçeli çok oldu. Normalde her sene kurup, influenza, altıncı hastalık gibi bin bir hastalıl atlatırdıl. Bu sene karantina ve maske hiç hastalanmadı oğlan. Şansına kreşe verdil kreş de kapandı hastalanamadı yine ondan geçmiş olacak bir durum olmadı bu sene hayretlerdeyiOlsun bakalım tutmayız bu sene de napalımama dediğinde doğru herşeyi yapıp edip ama oruc tutuyorum demek de olmaz tabi
Olabilir tabiki canım herkesin kendi görüşü. Geçmiş olsun bu arada Khomyuk
Doktorların geneli izin vermiyor, ben de doğru buluyorum hele gebelik başında susuz kalma çok riskli.Amin filmm sana da canım tutuyomusunuz kızlar oruç doktor izin vermedi bana
Ay bende yeni oldu sandım. Desene bu sene uslu uslu durmuşGeçen sene kırdı burcucum, geçeli çok oldu. Normalde her sene kurup, influenza, altıncı hastalık gibi bin bir hastalıl atlatırdıl. Bu sene karantina ve maske hiç hastalanmadı oğlan. Şansına kreşe verdil kreş de kapandı hastalanamadı yine ondan geçmiş olacak bir durum olmadı bu sene hayretlerdeyi
Biz sabah ayrı akşam ayrı acile götürdük çocuğu, bir Allahın kulu anlamadı. Ateşi var viral diye yolladılar, tabii ki haftasonuydu benimkiler hep haftasonu hastalanır zaten.Ben de çok korkmuştum. Gece çok tuhaf bir sesle öksürüp kusmuştu. Doktoru hemen teşhis koymuştu, acilden ücret dahi alınmamıştı. Demek ciddi bir şey demiştim para almadıklarında. Hala kışları soğul hava buharı çalıştırırım korkuma
Banada teyzem falan dedi ay teyzem tut yok ilk başlardasın nolucak falan yok tutamam bilmiyorum film ne kadar uğraştım bu bebek için inşallah susuz falan kalmadan devam etmeye çalışıyorumDoktorların geneli izin vermiyor, ben de doğru buluyorum hele gebelik başında susuz kalma çok riskli.
Doktoru izin vermediği halde tutanları biliyorum, artık günahı boynuna herkesin
Ben senede birkaç defa tutuyorum aslında istiyorum, inancıma dair tek yaptığım şey olduğundan ama hasta başladım bu sene.
Adapte olamayacağım şimdiden belli, Allah affetsin
Bizimki de kustu hastanede tedavi gördü eve yolladılar. Bir soğuk hava cihazı bir de nebül alın dediler. Karşıdaki eczanede buhar cihazı yokmuş nebülü aldık geçtik eve aile grubuna yazdım buhar cihazı yokmuş buz koyduk başucuna diye. Saat bir mi neydi canım ablam yeğenimden kalan buhar cihazını getirdi. Çocukcağız ondan sonra uyudu kaldı. Düşmanıma vermesin çok korkutan pis bir şeyBiz sabah ayrı akşam ayrı acile götürdük çocuğu, bir Allahın kulu anlamadı. Ateşi var viral diye yolladılar, tabii ki haftasonuydu benimkiler hep haftasonu hastalanır zaten.
Pazartesi sabaha karşı hiç unutmam çocuğun havasızlıktan kucağımda çırpınışlarını, oturup babasıyla ağlamamızı...
Tatlım içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma, kimseye de kulak asma.Banada teyzem falan dedi ay teyzem tut yok ilk başlardasın nolucak falan yok tutamam bilmiyorum film ne kadar uğraştım bu bebek için inşallah susuz falan kalmadan devam etmeye çalışıyorum
Sen bakma ona, sigarayo bıraktın mı bu arada bakayımBanada teyzem falan dedi ay teyzem tut yok ilk başlardasın nolucak falan yok tutamam bilmiyorum film ne kadar uğraştım bu bebek için inşallah susuz falan kalmadan devam etmeye çalışıyorum
oyle bir durumda ne yapilmasi lazim miş peki?Biz sabah ayrı akşam ayrı acile götürdük çocuğu, bir Allahın kulu anlamadı. Ateşi var viral diye yolladılar, tabii ki haftasonuydu benimkiler hep haftasonu hastalanır zaten.
Pazartesi sabaha karşı hiç unutmam çocuğun havasızlıktan kucağımda çırpınışlarını, oturup babasıyla ağlamamızı...
birakacak tabi yoksa pahali oyuncaklar alamaz.Sen bakma ona, sigarayo bıraktın mı bu arada bakayım
Sevap günah da değil de pişman olmak istemiyorum film zaten sürekli yüreğim agzımdaTatlım içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma, kimseye de kulak asma.
Kendi aklım fikrin var, bilgin var.
Yeri gelir doktorun dediği hakkında bile şüpheye düşersin, araştırır, başka doktor görüşleri alırsın.
Öyle teyzeye amcaya sakın ha, herkesin kendi hayatı kendi bedeni sevabı ya da günahı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?