- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.461
oyle bir durumda ne yapilmasi lazim miş peki?
Immm benSen bakma ona, sigarayo bıraktın mı bu arada bakayım
Soğuk havaya tutacaksın. Camdan baktırmak gibi. Soğuk buhar makinesi çalışıyor artık her gece bizde bu nedenleoyle bir durumda ne yapilmasi lazim miş peki?
Amaan birbirine zıt hassasiyetleri olması da ne zor.Khomyuk un dediği gibi soğuk hava.
İsterse kar yağsın, çocuğu soğuğa çıkaracaksın.
Biz buzluğu açık oradaki havayı soluttuk cihazı alana kadar.
Soğuk hava buharı üst solunum hastalıklarına çok iyi gelirken, alt solunum bronşit bronşiolit türevi olanları mahvediyor.
Benim küçük de bronşiolit olur hep, ondan artık kullanmıyorum.
Kullanmadığım için de işte kuru havalarda kaloriferden büyüğün boğazı mahvoluyor.
Ben hamileyim diye tutmadım, zaten ertesi ramazana gene hamileydim tutmadım.Sevap günah da değil de pişman olmak istemiyorum film zaten sürekli yüreğim agzımdaben bebemi aç bırakamam
Ay her şeyleri öyle.Amaan birbirine zıt hassasiyetleri olması da ne zor.
AhahahahBen hamileyim diye tutmadım, zaten ertesi ramazana gene hamileydim tutmadım.
Sonra iki çocuğa bakıyorum kolay mı layn dedim tutmadım, sonraki sene biraz tuttum, geçen sene pandemiydi herkes evde ben sigarasız katil olurum dedim tutmadım.
Ömrümde tek tuttuğum sene evlendiğim seneydi, şuan hatırladım.
Allah sabır versin filmcimAy her şeyleri öyle.
Birinin sevdiğini öbürü asla sevmez yemez.
Evde iki çorba pişiyor mesela, yemek iki ayrı çeşit.
Tek ortak noktaları oyuncakları ve makarna
1Ahahahahfilm senin çocuklar arasında kaç yaş var
allah korusun boyle bir durumla karsilassak ilk yapacagimiz sey buzdolabiKhomyuk un dediği gibi soğuk hava.
İsterse kar yağsın, çocuğu soğuğa çıkaracaksın.
Biz buzluğu açık oradaki havayı soluttuk cihazı alana kadar.
Soğuk hava buharı üst solunum hastalıklarına çok iyi gelirken, alt solunum bronşit bronşiolit türevi olanları mahvediyor.
Benim küçük de bronşiolit olur hep, ondan artık kullanmıyorum.
Kullanmadığım için de işte kuru havalarda kaloriferden büyüğün boğazı mahvoluyor.
Aa isteyerek mi yaş farkı az olsun diye kaza falan mı film neden bu kadar az
korunurken hamile kaliyorum diyo yaAa isteyerek mi yaş farkı az olsun diye kaza falan mı film neden bu kadar az
Bir insan isteyerek bunu yapabilir bi burcu kendine?Aa isteyerek mi yaş farkı az olsun diye kaza falan mı film neden bu kadar az
Abuuuu film korunurken mi kaldın bide hep imrenmişimdir yaBir insan isteyerek bunu yapabilir bi burcu kendine?
Benim iki hamileliğim de kazara
omur boyu calisacak mi o makine peki?Soğuk havaya tutacaksın. Camdan baktırmak gibi. Soğuk buhar makinesi çalışıyor artık her gece bizde bu nedenle
neyine imreniyosun ya dusunsene 2 cocugun var baska yapmayacagim deme sansin yok, korunsanda hamile kaliyosun cunkuAbuuuu film korunurken mi kaldın bide hep imrenmişimdir yaikisi bide
Aslında gerek yok da ben kalorifer yanınca iki saat çalıştırıp yatıyorum.omur boyu calisacak mi o makine peki?
Ceket atsa enişte film hamileneyine imreniyosun ya dusunsene 2 cocugun var baska yapmayacagim deme sansin yok, korunsanda hamile kaliyosun cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?