- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.644
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.481
hic ugrasmadan hamile kalabilmek, ama korunurken de hamile kalmamakCeket atsa enişte film hamileahahaha
Ama deniz sende uğraştın benim gibi biliyorum hangisi güzel peki
Ben cidden kaçırmışım filmin korunurken hamile kaldığını gelse de sorsam İvit İvithic ugrasmadan hamile kalabilmek, ama korunurken de hamile kalmamak
diger turlu ikiside kotu
hasta falan olmasinlar da.Ben cidden kaçırmışım filmin korunurken hamile kaldığını gelse de sorsam İvit İvitvalla Audreyi demişsin görmedim bu sıralar moda oldu ortadan birden kaybolmak tiona zorunlu birer birer gidiyolarlar
Evet fazla ödersen bir sonraki ay düşüyor total borçtanKızlar birşey soracağım. Şimdi benim güncel kart borcum 9bin, (güncel borcun her ay düzenli ödüyorum tamamını) taksitlerim de 4bin falan. Ben şu 4binlik taksitleri günü gelmeden ödeyemiyor muyum? Mesela totalde 13bin yatırsam karta biter mi? Taksitler kaybolur mu
Şimdi öyle değil komple taksitlerin yok olmasını istiyorum. Yoksa o ay zaten yine 8binlik harcama yapıcam fazla yaptığım 4bin düşecek 4 ödeyeceğim taksitler tekrar devam edecekEvet fazla ödersen bir sonraki ay düşüyor total borçtan
olmuyor diye biliyorum ben.Kızlar birşey soracağım. Şimdi benim güncel kart borcum 9bin, (güncel borcun her ay düzenli ödüyorum tamamını) taksitlerim de 4bin falan. Ben şu 4binlik taksitleri günü gelmeden ödeyemiyor muyum? Mesela totalde 13bin yatırsam karta biter mi? Taksitler kaybolur mu
Taksitli alışveriş hiç sevmiyorum ya içim rahat etmiyor. Kapanmıyor olması cok sacmaolmuyor diye biliyorum ben.
gecen bende kartin borcuna bakarken bir sey farkettim yanlismi anladim emin degilim, taksitle aldigim bir seyi iade ettim, parayida taksit taksit her ay iadeye ekliyorlar sanki.Taksitli alışveriş hiç sevmiyorum ya içim rahat etmiyor. Kapanmıyor olması cok sacma
Yok doğru taksitli iadeler taksitle geri ödeniyorgecen bende kartin borcuna bakarken bir sey farkettim yanlismi anladim emin degilim, taksitle aldigim bir seyi iade ettim, parayida taksit taksit her ay iadeye ekliyorlar sanki.
umarim ben yanlis anlamisimdir
Kapanmıyor maalesef.Taksitli alışveriş hiç sevmiyorum ya içim rahat etmiyor. Kapanmıyor olması cok sacma
Çok büyük bir acık bence. Ve de manasız. Karları ne ki bunu yapmıyorlarKapanmıyor maalesef.
İstersen git 30 bin koy karta, bir dahaki ay sabit taksitin gelince oradan düşülür ama silinmez.
Vade.C
Çok büyük bir acık bence. Ve de manasız. Karları ne ki bunu yapmıyorlar
Ben daha önce telefon bankacılığından ve şubedem kart borcunun tamamını kapatmıştım. Ama kendin direkt yatırınca olmuyor, sanki bo varmış gibi görünüyor.Kızlar birşey soracağım. Şimdi benim güncel kart borcum 9bin, (güncel borcun her ay düzenli ödüyorum tamamını) taksitlerim de 4bin falan. Ben şu 4binlik taksitleri günü gelmeden ödeyemiyor muyum? Mesela totalde 13bin yatırsam karta biter mi? Taksitler kaybolur mu
Müşteri hizmetlerini arayınca mı yani? Ödeyince taksitleri falan da yok ettiler mi pekiBen daha önce telefon bankacılığından ve şubedem kart borcunun tamamını kapatmıştım. Ama kendin direkt yatırınca olmuyor, sanki bo varmış gibi görünüyor.
Evet, geçen yıl hesabımdaki paradan toplam kart borcunu kapatın demiştim, yapmışlardıMüşteri hizmetlerini arayınca mı yani? Ödeyince taksitleri falan da yok ettiler mi peki
Ay süpersinEvet, geçen yıl hesabımdaki paradan toplam kart borcunu kapatın demiştim, yapmışlardı
Benim banka akbank, bankalar arası uygulama farkı olabilir mi bilemiyorumAy süpersin
Ben yarın bir arayayım bakalım ne diyecekBenim banka akbank, bankalar arası uygulama farkı olabilir mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?