Geçinemeyenler kulübü

İzlemedim. Ne olmuş?
sokaga cikma yasagi aksam 7 de basliyo.
10 yastan kucuk cocugu olan kadinlar ve hamileler idari izinli.
kamuda esnek calisma ve mesai saatleri 16.00 da son olacak sekilde ayarlanacak özel sektorde tesvik ettirilecek dedi.
sehirler arasi yolculugu kapatti.
8. ve 12. siniflar egitime devam gerisi online egitim.
okul onceside acık.
bayram sonuna kadar kapali alanda yapilacak olan her turlu organizasyon yasak.
2 hafta boyle eger vakalarda dusus olmazsa daha sıkı tedbirler gelecek dedi.
lokantalar paket servis oteller sadece kendi musterisine hizmet edecek
18 yas alti ve 65 yas ustu toplu tasima kullanmasi yasak.

onlarda biliyo cocuklarla babalari bas basa 2 saat biraksalar facia olacagini.
neden olmasindi cunku cennet bizim ayaklarimizin altinda ya !
Neyse, hayatımda hiçbir şey değiştirmeyen kararları böyle karşılıyorum.
Gerçekten tek bir şey değişseydi bari, biz kendimiz bayağı kapalıymışız zaten onu anladım

2 haftaya 30bine iner gibi. Ramazan varken sosyalleşme de min. çünkü

Neyse, hayatımda hiçbir şey değiştirmeyen kararları böyle karşılıyorum.
Gerçekten tek bir şey değişseydi bari, biz kendimiz bayağı kapalıymışız zaten onu anladım
Benim de hayatımı direkt etkiliyor. Büyük kızın okulu komple online oldu. Bizim şirket 10 yaş altı çocuğu olanların izinli olması kararına uyarsa sorun yok, uymazsa kızı yanımda işe götürmem gerekiyor.

Ne kadar güzel, bir hayat belirtiniz var işte elecda.
Biz etkisiz eleman resmen bu ülkede, yaşıyor muyuz ölü müyüz farkımız yok.
Hadi ülkede yok tamam ama kendimizde de yok
Arkadaşların kreşlerinden yavaş yavaş mesajlar gelmeye başladı kapanma saati 16:30 oldu diye, belki gelirse o kararla 1 saat erken gelecek çocuklar, o kadar.
Birazcık yaşıyor hissederiz:)

Hakkımızda hayırlısı olsun sizce bi düşüş görülür mü ben çook büyük kısıtlama görmedim acaba biz mi zaten çok aktif değiliz
genelge yayinlansin o zaman belli olur.
suan hersey askida kaldi gibi bir sey oldu.

Hakkımızda hayırlısı olsun sizce bi düşüş görülür mü ben çook büyük kısıtlama görmedim acaba biz mi zaten çok aktif değiliz
Görülür canım. Şöyle ki hafta sonu hareketliliğin azalması akşam 7de yasakların olması özel sektörde çalışıp ailesel ziyaret için iftara gitmeleri bir ölçüde düşürür %90 gezecekse %40 gezer, cafe restaurant zaten çok önemli. Düşüşler bu hafta görülmez, bir hafta sonra ancak gösterir kendini.

olan yine 65 yasla 18 yas altina oldu halbuki sokakta en az gorduklerim onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…