- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.642
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.501
İzlemedim. Ne olmuş?yeni tedbirler aciklandi kizlar izlediniz mi
sokaga cikma yasagi aksam 7 de basliyo.İzlemedim. Ne olmuş?
onlarda biliyo cocuklarla babalari bas basa 2 saat biraksalar facia olacagini.İlk defa pozitif ayrımcılık görüyorum ama alt metninde çocuk annenin sorumluluğudur mesajı da yok değil
Neyse, hayatımda hiçbir şey değiştirmeyen kararlarıonlarda biliyo cocuklarla babalari bas basa 2 saat biraksalar facia olacagini.
neden olmasindi cunku cennet bizim ayaklarimizin altinda ya !
2 haftaya 30bine iner gibi. Ramazan varken sosyalleşme de min. çünküsokaga cikma yasagi aksam 7 de basliyo.
10 yastan kucuk cocugu olan kadinlar ve hamileler idari izinli.
kamuda esnek calisma ve mesai saatleri 16.00 da son olacak sekilde ayarlanacak özel sektorde tesvik ettirilecek dedi.
sehirler arasi yolculugu kapatti.
8. ve 12. siniflar egitime devam gerisi online egitim.
okul onceside acık.
bayram sonuna kadar kapali alanda yapilacak olan her turlu organizasyon yasak.
2 hafta boyle eger vakalarda dusus olmazsa daha sıkı tedbirler gelecek dedi.
lokantalar paket servis oteller sadece kendi musterisine hizmet edecek
18 yas alti ve 65 yas ustu toplu tasima kullanmasi yasak.
aynen yetkililerin bile kapatamayacagi kadar hemdeNeyse, hayatımda hiçbir şey değiştirmeyen kararlarıböyle karşılıyorum.
Gerçekten tek bir şey değişseydi bari, biz kendimiz bayağı kapalıymışız zaten onu anladım
ne zaman kiz ben duymadimEk olarak kuaförler berberler güzellik salonları da kapatıldı.
Hakkımızda hayırlısı olsun sizce bi düşüş görülür mü ben çook büyük kısıtlama görmedim acaba biz mi zaten çok aktif değilizne zaman kiz ben duymadim
Benim de hayatımı direkt etkiliyor. Büyük kızın okulu komple online oldu. Bizim şirket 10 yaş altı çocuğu olanların izinli olması kararına uyarsa sorun yok, uymazsa kızı yanımda işe götürmem gerekiyor.Neyse, hayatımda hiçbir şey değiştirmeyen kararlarıböyle karşılıyorum.
Gerçekten tek bir şey değişseydi bari, biz kendimiz bayağı kapalıymışız zaten onu anladım
Ne kadar güzel, bir hayat belirtiniz var işte elecda.Benim de hayatımı direkt etkiliyor. Büyük kızın okulu komple online oldu. Bizim şirket 10 yaş altı çocuğu olanların izinli olması kararına uyarsa sorun yok, uymazsa kızı yanımda işe götürmem gerekiyor.
Ben de okumadım gerçekten.ne zaman kiz ben duymadim
Ben de okumadım gerçekten.
Genelgede yazmıyor henüz, bakalım belki ekleme yaparlar.burada okudum
altindaki yorumlarda soylenmedigine dair ama belli olmaz.burada okudum
genelge yayinlansin o zaman belli olur.Hakkımızda hayırlısı olsun sizce bi düşüş görülür mü ben çook büyük kısıtlama görmedim acaba biz mi zaten çok aktif değiliz
Görülür canım. Şöyle ki hafta sonu hareketliliğin azalmasıHakkımızda hayırlısı olsun sizce bi düşüş görülür mü ben çook büyük kısıtlama görmedim acaba biz mi zaten çok aktif değiliz
olan yine 65 yasla 18 yas altina olduGörülür canım. Şöyle ki hafta sonu hareketliliğin azalmasıakşam 7de yasakların olması özel sektörde çalışıp ailesel ziyaret için iftara gitmeleri bir ölçüde düşürür %90 gezecekse %40 gezer, cafe restaurant zaten çok önemli. Düşüşler bu hafta görülmez, bir hafta sonra ancak gösterir kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?