Geçinemeyenler kulübü

Ben de sürekli koştur koştur yaşamaktan fenalık geçirmek üzereyim:) Sabah kızların kahvaltısını yaptırdım, küçüğü kreşe bıraktım. Büyük ile beraber işe gittik. 1 saat sürüyor gidiş zaten. Kızı yan masama yerleştirdim. Online ders yaparken ben de işlerimi hallettim ama beyin ölümüm gerçekleşti. Dersleri bitince yola çıktık, yine 1 saat araba kullan. Küçüğü kreşten aldım. Eve gelişimiz 18:00 oldu. Eşim oruçlu. Gelir gelmez mutfağa girdim, zor yetiştirdim yemekleri.

Artık inancımı kaybettim ben evim şehir merkezinde şöyle balkondan Bi bakıyım diyorum hangi yaşdan ararsan dolu yaşlı orta yaşlı amcalar gruplar halinde sohbet ediyo Bi ara banklar yasaklanmıştı şu sıralar onlar da kalktı oturup sohbet etme fırsatları buldular izin kağıdını yada sağlık çalışanı olup yada adliyede memur vs bunun rahatlığı ile gezmeye bile gidenleri gördüm yasaklarda. iyimser olmaya çalışıyorum da cidden çok zor gibi geliyo bana

Ben hafta sonu yasaklarında sağlık personellerine pozitif ayrımcılık yapılması taraftarıyım açıkçası. Mesai+nöbet ile çalışanlar haftanın 5günü covid ile içiçeyken (psikolojik+fiziksel) hafta sonu en azından bir yürüme yürüyüş hava alma ayrıcalıklarının olması gerekirdi.

yapilmiyorsa da alacaklar ellerine bir poset markete gidiyorum diye cikacaklar.

khomyuk neden banlanmış anlayan var mı acaba
Gelin kaynanalı bir konuda polemikten yemiştir sanıyorum.
Tabii ki sadece cevap vermek bile polemik sayılmış.
Anlamıyorum ya, karşı taraf seviye düşürüyor, ona usulünce hakaretsiz, kinayesiz cevap bile ban sebebi.
Resmen cevap hakkını kullandığın için banlanıyorsun, öyle bir durum/

şikayet etmiştir muhtemelen biri
bdv çok sıkıntılı ya bu konuda birisi hoşuna gitmeyen bir yorum yaptiysa usturubuna falan bakmadan, sırf bana yorum yapti diye sikayet edebiliyolar cidden.

şikayet etmiştir muhtemelen biri
bdv çok sıkıntılı ya bu konuda birisi hoşuna gitmeyen bir yorum yaptiysa usturubuna falan bakmadan, sırf bana yorum yapti diye sikayet edebiliyolar cidden.
Şimdi ben anlamıyorum.
Biri bana laf soktu, ben de ona hiçbir kusur içermeyen cevap verdim düzgünce, neden banlanıyorum ki?

İyi de biri sana hitaben aleni şekilde bir şey söylüyorsa, dünyanın her yerinde cevap hakkın vardır.
her yerinde yok demek ki
sonsuz cevap hakki tanisalar polemige baş edemezler burda bir yerde dur demek gerekir.
ya polemige dahil olur sende banlanirsin, yada sikayet edersin o banlanir
ayy bana salak dedi seninle muhattap olmayacagim mahkemede gorusuruz diyip mahkemeye hakaret davasi actigini dusun

Ben doğru bulmuyorum ya.
Verdiğin cevapta herhangi bir suç işlemiyor, kimliğine hakaret etmiyor isen sesinin kesilmesini aklım almıyor.
Tabii serde biraz habercilik var, o sebeple her türlü susturuluyor olmak kanıma ayrıca dokunuyor

Son düzenleme:
banlaninca temelli susuyoruz
haberlerde oyle zaten azicik sivrilince emekli ediyolar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…