- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.521
Toplu taşımaya binmeleri yasak dışarı çıkmaları değil diye biliyorum.olan yine 65 yasla 18 yas altina olduhalbuki sokakta en az gorduklerim onlar.
Ben de sürekli koştur koştur yaşamaktan fenalık geçirmek üzereyim:) Sabah kızların kahvaltısını yaptırdım, küçüğü kreşe bıraktım. Büyük ile beraber işe gittik. 1 saat sürüyor gidiş zaten. Kızı yan masama yerleştirdim. Online ders yaparken ben de işlerimi hallettim ama beyin ölümüm gerçekleşti. Dersleri bitince yola çıktık, yine 1 saat araba kullan. Küçüğü kreşten aldım. Eve gelişimiz 18:00 oldu. Eşim oruçlu. Gelir gelmez mutfağa girdim, zor yetiştirdim yemekleri.Ne kadar güzel, bir hayat belirtiniz var işte elecda.
Biz etkisiz eleman resmen bu ülkede, yaşıyor muyuz ölü müyüz farkımız yok.
Hadi ülkede yok tamam ama kendimizde de yok
Arkadaşların kreşlerinden yavaş yavaş mesajlar gelmeye başladı kapanma saati 16:30 oldu diye, belki gelirse o kararla 1 saat erken gelecek çocuklar, o kadar.
Birazcık yaşıyor hissederiz:)
Artık inancımı kaybettim ben evim şehir merkezinde şöyle balkondan Bi bakıyım diyorum hangi yaşdan ararsan dolu yaşlı orta yaşlı amcalar gruplar halinde sohbet ediyo Bi ara banklar yasaklanmıştı şu sıralar onlar da kalktı oturup sohbet etme fırsatları buldularGörülür canım. Şöyle ki hafta sonu hareketliliğin azalmasıakşam 7de yasakların olması özel sektörde çalışıp ailesel ziyaret için iftara gitmeleri bir ölçüde düşürür %90 gezecekse %40 gezer, cafe restaurant zaten çok önemli. Düşüşler bu hafta görülmez, bir hafta sonra ancak gösterir kendini.
Dedeler hep belediye otobüsü ile gezmelerde. Ben görüyorum:)olan yine 65 yasla 18 yas altina olduhalbuki sokakta en az gorduklerim onlar.
gezmeye gitmiyordur onlar ulusa ekmek almaya gidiyolardirDedeler hep belediye otobüsü ile gezmelerde. Ben görüyorum:)
sokaga cikma saatlerine duzenleme gelecek dedi sanki bir ara.Toplu taşımaya binmeleri yasak dışarı çıkmaları değil diye biliyorum.
Ben hafta sonu yasaklarında sağlık personellerine pozitif ayrımcılık yapılması taraftarıyım açıkçası. Mesai+nöbet ile çalışanlar haftanın 5günü covid ile içiçeyken (psikolojik+fiziksel) hafta sonu en azından bir yürüme yürüyüş hava alma ayrıcalıklarının olması gerekirdi.Artık inancımı kaybettim ben evim şehir merkezinde şöyle balkondan Bi bakıyım diyorum hangi yaşdan ararsan dolu yaşlı orta yaşlı amcalar gruplar halinde sohbet ediyo Bi ara banklar yasaklanmıştı şu sıralar onlar da kalktı oturup sohbet etme fırsatları buldularizin kağıdını yada sağlık çalışanı olup yada adliyede memur vs bunun rahatlığı ile gezmeye bile gidenleri gördüm yasaklarda. iyimser olmaya çalışıyorum da cidden çok zor gibi geliyo bana
yapilmiyorsa da alacaklar ellerine bir poset markete gidiyorum diye cikacaklar.Ben hafta sonu yasaklarında sağlık personellerine pozitif ayrımcılık yapılması taraftarıyım açıkçası. Mesai+nöbet ile çalışanlar haftanın 5günü covid ile içiçeyken (psikolojik+fiziksel) hafta sonu en azından bir yürüme yürüyüş hava alma ayrıcalıklarının olması gerekirdi.
Gelin kaynanalı bir konuda polemikten yemiştir sanıyorum.khomyuk neden banlanmış anlayan var mı acaba
şikayet etmiştir muhtemelen biriGelin kaynanalı bir konuda polemikten yemiştir sanıyorum.
Tabii ki sadece cevap vermek bile polemik sayılmış.
Anlamıyorum ya, karşı taraf seviye düşürüyor, ona usulünce hakaretsiz, kinayesiz cevap bile ban sebebi.
Resmen cevap hakkını kullandığın için banlanıyorsun, öyle bir durum/
Şimdi ben anlamıyorum.şikayet etmiştir muhtemelen biri
bdv çok sıkıntılı ya bu konuda birisi hoşuna gitmeyen bir yorum yaptiysa usturubuna falan bakmadan, sırf bana yorum yapti diye sikayet edebiliyolar cidden.
cevap vermeden şikayet etmen gerekiyo.Şimdi ben anlamıyorum.
Biri bana laf soktu, ben de ona hiçbir kusur içermeyen cevap verdim düzgünce, neden banlanıyorum ki?
İyi de biri sana hitaben aleni şekilde bir şey söylüyorsa, dünyanın her yerinde cevap hakkın vardır.cevap vermeden şikayet etmen gerekiyo.
cevap verirsen polemige girmiş oluyorsun sanirim
her yerinde yok demek kiİyi de biri sana hitaben aleni şekilde bir şey söylüyorsa, dünyanın her yerinde cevap hakkın vardır.
Ben doğru bulmuyorum ya.her yerinde yok demek ki
sonsuz cevap hakki tanisalar polemige baş edemezler burda bir yerde dur demek gerekir.
ya polemige dahil olur sende banlanirsin, yada sikayet edersin o banlanir
ayy bana salak dedi seninle muhattap olmayacagim mahkemede gorusuruz diyip mahkemeye hakaret davasi actigini dusun
banlaninca temelli susuyoruzBen doğru bulmuyorum ya.
Verdiğin cevapta herhangi bir suç işlemiyor, kimliğine hakaret etmiyor isen sesinin kesilmesini aklım almıyor.
Tabii serde biraz habercilik var, o sebeple her türlü susturuluyor olmak kanıma ayrıca dokunuyor
Ben de tehlikeli sularda yüzüyorum bakalım, banlanmam umarımbanlaninca temelli susuyoruz
haberlerde oyle zaten azicik sivrilince emekli ediyolar hemen
yüzmeBen de tehlikeli sularda yüzüyorum bakalım, banlanmam umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?