- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.561
Ahahahahahahhahskd linç is cominginstagramda kadinin biri kuaforler acik guzellik salonlari ne alaka kapali yazmisti, guzellik salonlari biyik alirken maske indirtmek zorunda kaliyo tedbirsiz yakin temas oluyor dedim diye yemedigim laf kalmadi yahu
Ben öyle düşünmüyorum.Haklı değil bence. Önce çocuğu olmayanlar böyle dertlere hasret tarzı yprum yaptı ki cok gereksizdi napsın depresyona giremesin mi üzülmeyin diye, baktı tepki görecek sonrasında kadını tahrik edip kışkırttı sonunda da banlandı konu sahibi. Oldukça sinsi bir yorumcuydu ilk polemiği o çıkardı sonra ayyy seviye olayına girdi
Her yerin kendine mi bırakıldı bu durum, kamuda değil miydin elecda sen?Bizim işyerinde 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılacak maddesi uygulanmayacakmış, holding bünyesindeki hiç bir şirkette uygulanmayacakmış
Bugün itibariyle 8 yaşındaki kızım işbaşı yapmış oldu böylece.
Özel sektördeyim ben. Özelde şirketlerin insiyatifine bırakıldı, devlette de hariç tutulan kurumlar var.Her yerin kendine mi bırakıldı bu durum, kamuda değil miydin elecda sen?
Özel sektör müydü?
E o zaman tek uygulanan yasak akşam 19:00 yasağı, öyle mi?Özel sektördeyim ben. Özelde şirketlerin insiyatifine bırakıldı, devlette de hariç tutulan kurumlar var.
Mesela biz. Adliye mesai saatleri sabah 10 akşam 16.00 oldu sadece.Özel sektördeyim ben. Özelde şirketlerin insiyatifine bırakıldı, devlette de hariç tutulan kurumlar var.
bende cocuk icin ugrasip kendisinde yok diye kimseye sikayetlenme luksu tanimayan kisilerin psikolojisi kacinci level cok merak ediyorum.Ben öyle düşünmüyorum.
Genelde çocuk konularında hassasiyetler yaşanabiliyor zaten, illa yazılır, kural gibi bir şey bu, yine yazılacaktı belliydi.
Herkes istediği şekilde yorum yapabilir, ona göre şımarıklıktır vs.
Verilen cevaplar şok edici oldu bana göre.
Bir insana 3 cümle kurarsın, 30 sayfa küfürden beter hale getirebilirsin.
Ama kimseye hakaret edemezsin, rencide edici söz söyleyemezsin.
İşte burada kalite devreye gidiyor, dün akşam da söyledim, laf sokmanın bile zeka pırıltısı göstereni, okudukça insana zevk veriyor, aşık atışması gibi
İş bayağılaşınca, gündüz kuşağı kavgaya bağlanınca ıykk.
Onu yapacağıma direkt küfrederim mesela
sizin yine olmuş, yarin yasaklae basliyo esimin kurumunun basindaki dangalaklar hala yarin kacta gitmeleri gerektigini bile soylemediler yani.Mesela biz. Adliye mesai saatleri sabah 10 akşam 16.00 oldu sadece.
sana daha cok sasiracagin bir sey soyliyimE o zaman tek uygulanan yasak akşam 19:00 yasağı, öyle mi?
Kısmi kapanma diye o iki saatlik zaman dilimi bahsediliyormuş meğer...
Ne diyeyim ki, her gün 1 er saat git gel yavruna mı üzüleyim yoksa bir çalışan bir anne olarak birçok parçaya bölünmene mi...
Yani diyo ki kıllı pis paspal gezmeyin.sana daha cok sasiracagin bir sey soyliyim
guzellik salonlari kapali ama manikur pedikur agda salonu diye kayitliysan acıksın
Öylesi böylesi.bende cocuk icin ugrasip kendisinde yok diye kimseye sikayetlenme luksu tanimayan kisilerin psikolojisi kacinci level cok merak ediyorum.
kac kez negatif gordum bilmiyorum tedavilerde dahil.
kse cocugundan sikayetleniyor diye buda bulmus bunuyor gozuyle bakmadim.
bir tek sokakta kagit medndil satan ciplak ayakli vs cocuklari gorunce icimden hey allahim bakabilecek olanlari aratiyosun, cocugunu su hale sokani gorup ust uste veriyosun derdim.
tek soylendigim sey buydu nasil boyle bir psikolojiye giriyolar anlamiyorum
Kapanmadı ki kuaförler?sana daha cok sasiracagin bir sey soyliyim
guzellik salonlari kapali ama manikur pedikur agda salonu diye kayitliysan acıksın
Şuan covid olan arkadaşlarım var.sizin yine olmuş, yarin yasaklae basliyo esimin kurumunun basindaki dangalaklar hala yarin kacta gitmeleri gerektigini bile soylemediler yani.
bugun tam 8 personel pozitif cikmis
o konu icin soylemedim zaten, her konuda boyle birileri cikiyor merak ediyorum cidden.Öylesi böylesi.
Her ne olursa olsun, tam tersi olsaydı da üslup çok önemli bir mevzu bana göre.
İstediği kadar biri beni kışkırtabilir, verdiğim cevaplar bana aittir.
Yapmadım değil, yaptım.
Bu işin yolu özelde söver banımı yerim
evet ingiltere mutasyonu cok agirmis sanirim, afrika varyantinada hafif demisti sanki hemşirecimŞuan covid olan arkadaşlarım var.
Mutasyonlu virüsü kapanlar rezalet durumda, çocukları da öyle.
Mutasyonsuz covid 19 olanı kapanlar bahar alerjisi tadında, güllük gülistanlıklar.
Bu son mutasyonlar mahvediyormuş.
guzellik salonlari kapali, kuaforler ve manikur salonlari acikKapanmadı ki kuaförler?
Nasıl ya, kapalı mı?
valla örerim yinede gitmem yaniYani diyo ki kıllı pis paspal gezmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?