- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.541
cidden ha kim ne dese haddini bil usturubuna dikkat et olayina döndü
isteyipde cocuk sahibi olamayan bayanlar ile, cocuk sahibi olup yorulduuum diyen bayanlar yine bir birine girdiFeci ağız dalaşı var valla, okuyunca utandım ve çıktım
Ay bayan deme nolur, içim gıdıklanıyor, dolu dolu kadın deisteyipde cocuk sahibi olamayan bayanlar ile, cocuk sahibi olup yorulduuum diyen bayanlar yine bir birine girdi
her cocugum cok yoruyor konusunda ayni kavgalar ya.
ya bende kadın diyince kendimi bir tuhaf hissediyorumAy bayan deme nolur, içim gıdıklanıyor, dolu dolu kadın de
Çıkıyor da böylesi aniden seviyesizleşme görmedim aleni aleni.
Laf sokuşturmanın sivri zekalı olanlarına hastayım, okumaktan çok da keyif alırım ama sosyal medya ergenivari olunca tadı kaçtı.
İşte o örümcek ağlı halk yerleşkesi.ya bende kadın diyince kendimi bir tuhaf hissediyorum
doğrusu kadın evet biliyorum ama, bekarken bekar kiz diyip, sonradan evlenince birden kadin olu veriyosun ya bizim halk dilinde.
sevişmis ha ona göre diyomusum gibi hissediyorum
sana niye takti bu? gidin baska konuya yorum yapin yazip senide etiketlemisİşte o örümcek ağlı halk yerleşkesi.
18 yaşında her kız çocuğu, artık kadındır.
Maalesef kadınlığı bekarete indirgeyen iğrenç zihniyetimizin emaresi bunlar.
Niye tuhaf gelsin böyle ağzın dolu dolu ‘kadın’ diyecek hatta tanju okandan ‘kadınım’ şarkısını dinleyip tüylerini diken diken edeceksin
Hele bayan var ya, biri bana bayan dese ‘babandır o’ diye sövesim geliyor.
O ne ya, neyin tanımlaması, hitap bir kere cinsiyet belirten kelime değil ki.
Diğer hakaret edilen üyenin yorumunu beğendim çünkü, haklı yahu kadın.sana niye takti bu? gidin baska konuya yorum yapin yazip senide etiketlemis
kim begeniyor diyede takip ediyor hemiDiğer hakaret edilen üyenin yorumunu beğendim çünkü, haklı yahu kadın.
Denmeyen kalmadı, bu nasıl bir üslupsuzluk...
Niye sinsice beğeniyim ayol açık seçik beğendim işte, iş çığrından çıktıkim begeniyor diyede takip ediyor hemi
İyi geceler denizcim, ben de bebelerin eşyalarını hazırlayayım bari.yatiyim bari saat yine 2.5 olmusiyi geceler
lohusa depresyonunda sanirim yazik ya.Niye sinsice beğeniyim ayol açık seçik beğendim işte, iş çığrından çıktı
Sanki görmesinler diye üzerine çarşaf attım
Aman hep bana patlar zaten.
Ben kendimi deli bilirdim, çok iyiyim yahu maşallahım var.lohusa depresyonunda sanirim yazik ya.
anneside vefat etmiş sanirim sinirler bitmiş kadinda.
Haklı değil bence. Önce çocuğu olmayanlar böyle dertlere hasret tarzı yprum yaptı ki cok gereksizdi napsın depresyona giremesin mi üzülmeyin diye, baktı tepki görecek sonrasında kadını tahrik edip kışkırttı sonunda da banlandı konu sahibi. Oldukça sinsi bir yorumcuydu ilk polemiği o çıkardı sonra ayyy seviye olayına girdiDiğer hakaret edilen üyenin yorumunu beğendim çünkü, haklı yahu kadın.
Denmeyen kalmadı, bu nasıl bir üslupsuzluk...
Tünaydınnn deniz bulantılarım başladı sabaha kadar uyuyamadım taa bu saate kalktımgunaydin herkesciklere
iyiyim bende burcucum ortalik topluyorum.Tünaydınnn deniz bulantılarım başladı sabaha kadar uyuyamadım taa bu saate kalktımsen napıyosun
Kolay gelsin canım seviniyordum ya bulantı yok diye demek sonradan da başlayabiliyormuş napalım başa gelen çekiliriyiyim bende burcucum ortalik topluyorum.
tuzlu kraker at miden bulandikca
limonlu suda iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?