Geçinemeyenler kulübü

isteyipde cocuk sahibi olamayan bayanlar ile, cocuk sahibi olup yorulduuum diyen bayanlar yine bir birine girdi
her cocugum cok yoruyor konusunda ayni kavgalar ya.
Ay bayan deme nolur, içim gıdıklanıyor, dolu dolu kadın de

Çıkıyor da böylesi aniden seviyesizleşme görmedim aleni aleni.
Laf sokuşturmanın sivri zekalı olanlarına hastayım, okumaktan çok da keyif alırım ama sosyal medya ergenivari olunca tadı kaçtı.

ya bende kadın diyince kendimi bir tuhaf hissediyorum
doğrusu kadın evet biliyorum ama, bekarken bekar kiz diyip, sonradan evlenince birden kadin olu veriyosun ya bizim halk dilinde.
sevişmis ha ona göre diyomusum gibi hissediyorum

ya bende kadın diyince kendimi bir tuhaf hissediyorum
doğrusu kadın evet biliyorum ama, bekarken bekar kiz diyip, sonradan evlenince birden kadin olu veriyosun ya bizim halk dilinde.
sevişmis ha ona göre diyomusum gibi hissediyorum
İşte o örümcek ağlı halk yerleşkesi.
18 yaşında her kız çocuğu, artık kadındır.
Maalesef kadınlığı bekarete indirgeyen iğrenç zihniyetimizin emaresi bunlar.
Niye tuhaf gelsin böyle ağzın dolu dolu ‘kadın’ diyecek hatta tanju okandan ‘kadınım’ şarkısını dinleyip tüylerini diken diken edeceksin

Hele bayan var ya, biri bana bayan dese ‘babandır o’ diye sövesim geliyor.
O ne ya, neyin tanımlaması, hitap bir kere cinsiyet belirten kelime değil ki.

sana niye takti bu? gidin baska konuya yorum yapin yazip senide etiketlemis

Diğer hakaret edilen üyenin yorumunu beğendim çünkü, haklı yahu kadın.
Denmeyen kalmadı, bu nasıl bir üslupsuzluk...
Haklı değil bence. Önce çocuğu olmayanlar böyle dertlere hasret tarzı yprum yaptı ki cok gereksizdi napsın depresyona giremesin mi üzülmeyin diye, baktı tepki görecek sonrasında kadını tahrik edip kışkırttı sonunda da banlandı konu sahibi. Oldukça sinsi bir yorumcuydu ilk polemiği o çıkardı sonra ayyy seviye olayına girdi

iyiyim bende burcucum ortalik topluyorum.
tuzlu kraker at miden bulandikca
limonlu suda iyi gelir.
Kolay gelsin canım seviniyordum ya bulantı yok diye demek sonradan da başlayabiliyormuş napalım başa gelen çekilir
Khomyuk da gitmiş ay birimiz geliyoruz birimiz gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…