Geçinemeyenler kulübü

evet yazdi.
bir sorun yokmus eriyormus fitil.
kizi ilaci attirmadigi icin cisini yaptiktan sonra poponu sileyim diye kandirip fitili atmaya calisirken yanlis yere atmis
Zararı yokmuymuş eriyodaa ne biliyim Allah emi nasıl becerdiyse

Zararı yokmuymuş eriyodaa ne biliyim Allah emi nasıl becerdiyse
yokmuş, verdigi fitil kabizlik onleyici gliserin yağ yani belkide o yuzden sorun olmadi.
denize de cok verdim o fitili ilk 4 ay insanin elindeyken bile kaymaya baslayan bir sey, alel acele yaptigi icin rota saşmiş

Aldonun çantalarına denk geldim fiyatları uygunmuş daha önce kullanan var mı kalitesi kötü mü

gecen sene anneler gununde almistim anneme, cokda bildigim bir marka degildi ama gayet guzel bence.
Ben de yeni duydum gördüm güzel görünüyorlar ama fiyatları uygun olunca acaba kalitesiz olabilir mi diye düşündüm

Ben de yeni duydum gördüm güzel görünüyorlar ama fiyatları uygun olunca acaba kalitesiz olabilir mi diye düşündüm
bana cengiz pakelin bir üstü gibi geldi.
modelleride benziyor sanki biraz.
eger uzun sure kullanmiyorum kalitesizde durmasin ama diyorsan cengiz pakelede bak.

Bu arada çocukların tıkalı burunlarını nasıl açıyorsunuz? 2 yaşına kadar şırıngaya serum çekip burna basıyordum ama yaş 3’e gelince yapamıyorum.
Coldmix damla ile yaşıyoruz biz.
Burnunu biraz daha küçükken nazal yıkama ile adeta işkence ederek açıyorduk, ardından kusuyordu.
Eğer çok diretmiyorsa demeyebilirsin, şırıngadan fazlaca pratik.

Aldo kaliteli markadır.
Sezonda da ucuz değil zaten, indirimde ancak makul seviyeye iniyor.
Ha aslına bakarsan hepsi dünya markalarının çakmaları yani.
Ben severim özellikle topuklu ayakkabı ve çanta stillerini.

allahtan baska bir sey degilmis
ben her fitil vermeye calistigimda esim basimda bekler yolu sasirma ha derdi
cocuga fitil atmak cok zor ya
En son 1 yaş falandı verdiğim, zaten çok zorda kalmadan vermezdim ateş için veriyorduk kusuyor diye.
Gerçekten iyi ki başka bir ilaç değilmiş, aşırı kötü sonuçları olabilirdi.
Bu arada kabızlık için niye fitil ya, probiyotik, birkaç gün beslenme olmadı kaşıkla zeytinyağı bitti gitti.

denizin poposunda çatlak vardi, mesele kabizlik degildi aslinda kakasini yapmaya calisirken koyu kivamli olunca acidigi icin yapmiyordu kakasini, mecburen kakayi civitmak icin fitil vermek zorunda kaliyordum. 2 ayliktan sanirim 6 aya kadar surdu bu olay yani ek gidaya bile baslamamisti.
en son dr un catlak icin verdigi kremler ise yaramayinca gozumu karartip aloe vera surdum poposuna 2 gunde bitti çıle
birde denizin bir arkadasi var mahallede 5 yasinda kiz kronik kabiz ayrica sanirim kabizliktan zorlanmaktandi fitik oldu göbeginde, ona da fitilden baska hic bir sey ise yaramadi kiza nerdeyse bardakla zeytinyagi icirecek dereceye gelmislerdi yinede yok. en son gecen gun fitiktan ameliyat oldu ama hala kabiz cocuk

Offf makat çatlağı zor.
Benim büyük oğlan da göbek fıtığı oldu gazdan, sıkmaktan ama bitkisel damlalarla geçirdik, ek gıda sürecinde de hep dikkat ettim.
Kabızlık çok zor bir şey, ne acı çekiyordur yavrucak.
Aslında acıyacak diye yapmayarak kendilerini o hale getiriyorlar zaten, tuta tuta bağırsak tembelleşiyor.
Ben hala makarna bile yapsam fazla zeytinyağlı yaparım, ellerinde hep salatalık vardır, kırmızı erik vs eksik etmem.
Geçen seneye kadar probiyotikli yoğurt yapıyorduk, şimdi şase olarak ekstra içiriyorum sıkıntı olduğunu hissedersem.

hangi probiyotigi kullaniyosun?
normal zamanda da verilebilir mi?
deniz dun cis yaparken popom acidi dedi bugun kakasini yapmadi umarim yeni bir kabizlik yada catlak vakasiyla karsilasmam
denize fitil atarken cok korktum tembellesecek diye ama şükür bir problem olmadi.
gerci denizin kaka problemi daha dogdugu gun basladi.
mekonyumuda yapmamisti tel salmislardi kakasini yapsin diye poposunu uyarmak icin.
probiyotikli yogurt duydum ama emin olamadim deneyemedim o yuzden surekli o tarz bir yogurt yapsam hep birlikte tuketsek zarari olurmu?

Enterogermina şase 2 yaş üzeri günde 1 tane kullanılabiliyor.
Ben ilaç aldıkları anda mutlaka içiririm zaten ilaçlar ya ishal ya kabızlık yaptığından mutlaka alınması gerekiyor.
2 gün çorba içmez biraz kuru beslenirse ya da muzu kaçırırsa yine içiriyorum, her gün vermiyorum yani.
Probiyotikli yoğurt mayalı satılıyor, onlarla yapmıştık.
Bulamadığımda da babymix var bebek yoğurdu, onu maya olarak kullandık hep.
Biz li konuşuyorum çünkü ikinci çocukla beraber bu işi anneme devretmiştim

Aldo kaliteli markadır.
Sezonda da ucuz değil zaten, indirimde ancak makul seviyeye iniyor.
Ha aslına bakarsan hepsi dünya markalarının çakmaları yani.
Ben severim özellikle topuklu ayakkabı ve çanta stillerini.
Bir çantasını beğendim 900₺ öyle cok ucuk gelmedi fiyatı uygun, modeli de güzel. Acaba dedim ama iyidir diyorsun alayım hemen

Bir çantasını beğendim 900₺ öyle cok ucuk gelmedi fiyatı uygun, modeli de güzel. Acaba dedim ama iyidir diyorsun alayım hemen
İyidir iyidir.
Ya mesela 900 bana göre çok çünkü dünya markası değil.
Şu sana artığım sitelerden bin küsüre coach alırım derim, aldoda indirim beklerim.
Gerçekten malı kaliteli ama ank da bir tek kentparkta vardı, başka yerde görmedim.
Umarım hala açıktır, indirimde talan ediyorum özellikle aksesuar kısmını.

Attıklarından saatler kaptım. Amanın ne de güzeller takmaya kıyamıyorum....

Attıklarından saatler kaptım. Amanın ne de güzeller takmaya kıyamıyorum....
Eferim, al ucuz ucuz.
Güle güle kullan.
Daha doğrusu tr ye göre ucuz olarak
İnanılmaz bir sektör haline geldi yurtdışından alışveriş, eskiden parası olan yapardı, şimdi az parası olan yapıyor.
Buradan alamıyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…