- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.761
Buradan almaya kalksam saatler 3den aşağı değil. Ordan 1400 falan. Çantalar hele, dağlar dağlar oyEferim, al ucuz ucuz.
Güle güle kullan.
Daha doğrusu tr ye göre ucuz olarak
İnanılmaz bir sektör haline geldi yurtdışından alışveriş, eskiden parası olan yapardı, şimdi az parası olan yapıyor.
Buradan alamıyoruz çünkü
Bazen ben de aşırı gaza geliyorum, sonra ‘amann alsam hayatımda ne değişecek, daha faydalı işlere lazım para’ diyorum.Buradan almaya kalksam saatler 3den aşağı değil. Ordan 1400 falan. Çantalar hele, dağlar dağlar oy
Film ben de zorlanıyorum artık ya. Ki standartlarım ortalamaydı yani. Gündüz bir elbise beğendim marks&spencer’dan. Amaan kalsın ihtiyacın yok dedim. Ben dedim yani asla düşünmeden herşeyi alan benBazen ben de aşırı gaza geliyorum, sonra ‘amann alsam hayatımda ne değişecek, daha faydalı işlere lazım para’ diyorum.
Analıq bunun adı
Eski ben olacaktım ki...
M&S kendini aştı yemin ediyorum.Film ben de zorlanıyorum artık ya. Ki standartlarım ortalamaydı yani. Gündüz bir elbise beğendim marks&spencer’dan. Amaan kalsın ihtiyacın yok dedim. Ben dedim yani asla düşünmeden herşeyi alan benallah herkesin yardımcısı olsun
Aynen alt tarafı dizde hanımhanımcık kısa kollu bir elbise alacaktık gaynanaya gidince giymelikM&S kendini aştı yemin ediyorum.
Vallahi deliriyorum hele bebek çocuk ürünlerini gördükçe.
Eskiden çok sevdiğim, iş güç resmi işte kayın aile bayram seyran vs de garanti mağazamdı, yok anacım yanına yanaşılmıyor.
Gerçekten artık orta gelir seviyesi kalmadı, hepimiz fakiriz vallahi bak.
Rahat rahat hesapsız kitapsız geçiniyorum demek için en alt limit 40 50 bin aylık gelir oldu.
Eskiden bu 15 bin falandı, 10 bin bile kurtarıyordu çok rahat yaşamak için.
E her şeyin kat be kat artmasıyla sonuç bu.
Bir tek yiyoruz, ona bile para dayanmıyor.
Araba kredileri olmuş 1.70, çüş dedim tefeci sanki.
Böyle faiz mi olur...
Senin araba ne oldu, duruyor mu?Aynen alt tarafı dizde hanımhanımcık kısa kollu bir elbise alacaktık gaynanaya gidince giymelik
Az önce eşimle telefonda konuşurken aynısını söyledim. Önceden alt orta üst vardı, artık fakir ve zenginler olarak ayrılıyoruz. Çalışan herkes fakir, ötekiler de ultra zengin....
Evet duruyor ahahahahah aynen hergün sahibinden de araç değerliyorumSenin araba ne oldu, duruyor mu?
Aynıydı diye hatırlıyorum arabalarımız, değeri düşmeye başladı elden çıkarmak lazım ama satıp bir o kadar eklemeden de iyisi alınmıyor.
Ne yapacağız nasıl olacak, seni beni geç, millet nasıl sınır seviyede yaşayacak, çok içlet acısı bir durum bu.
Eylül ayından beri 90 bin falan zarardayız, benden demesi.Evet duruyor ahahahahah aynen hergün sahibinden de araç değerliyorumama değiştirmem sanırım en azından 1 sene kadar. Şu an çalıştığım yere orta-üst bişey getirmek istemiyorum
Ne almayı planlıyorsun peki kafanda ne var? Ben iki böbreği verip range istiyorum inş (rüyamda)Eylül ayından beri 90 bin falan zarardayız, benden demesi.
Bir o kadar da aldığın şeyin artması derken, şuan ablama araba arıyoruz da düştük yine piyasanın içine.
Kesin kafaya koyduk satacağım
Ben jeep sevmiyorum Allahtan.Ne almayı planlıyorsun peki kafanda ne var? Ben iki böbreği verip range istiyorum inş (rüyamda)
Her araba konusunda senin zamanında ederi 300 olan arabalar 500 olduğu için şikayet edip zenginsin sus linci yemen geliyo aklımaBen jeep sevmiyorum Allahtan.
Bizim arabayı verip kusura bakma da sport olmadıktan sonra dandik evoque falan almam yani
İşte sıkıntı o aslında, bütçemiz dahilinde hem bizim ailece işimizi görecek hem de benim seveceğim araba yok.
Benim araba çocuklarla seyahat, uzun yol vs de kullanılıyor, daimi aile arabamız yani.
Kocamınki gün be gün değiştiğinden büyük olmak zorunda ama ne olacak nasıl olacak, tank gibi zaten daha büyüğü de zor, bilmiyorum.
Tek bildiğim değeri düşüyor, durduk yere zarar ediyoruz.
Sağlam yemiştim, yemiştik hattaHer araba konusunda senin zamanında ederi 300 olan arabalar 500 olduğu için şikayet edip zenginsin sus linci yemen geliyo aklıma
İşyerinde araçla alakalı konu açılınca ben de hemen şu şöyle bu böyle diyorum, hemen tabiii zenginsin yaftası yiyorum. İlk zenginsin tepkimi birken terlik aldığımı gördüklerinde yemiştim. Çıta yerlerde burdaSağlam yemiştim, yemiştik hatta
Bir daha ağzımdan çıkmadı öyle bir şey.
Anacım napiim koca al sat yapıyor, sürekli evde sahibinden araba ev arsa dönüyor, biliyor olmak da suç.
Şu 1 ay içinde aldığımız sattığımızın haddi hesabı yok mesela, faizler arttıkça kar oranı düşmeye başladı elden çıkarıyoruz ne varsa.
Maaşlı işimiz olaydı keşke, kafa rahattı.
Aaa öyle deme şuan birken resmen zenginlik göstergesi son fiyatlarlaİşyerinde araçla alakalı konu açılınca ben de hemen şu şöyle bu böyle diyorum, hemen tabiii zenginsin yaftası yiyorum. İlk zenginsin tepkimi birken terlik aldığımı gördüklerinde yemiştim. Çıta yerlerde burda
Bizdekiler 5-7 sene götürür bence bizi. Ondan sonra flodan devamAaa öyle deme şuan birken resmen zenginlik göstergesi son fiyatlarla
Ayacıklarım artık rahat da edemeyecek, o da gitti.
iyi hemsirecim senden naber ?Buradayızzzzz nabersiniz
Salüüü deniz nasılsın eşim yarın işe başlıyor bugün bol bol vakit geçirdik sanki bir aydır beraber değiliz gibiherkescikler nerede
aşk böcükleri siziSalüüü deniz nasılsın eşim yarın işe başlıyor bugün bol bol vakit geçirdik sanki bir aydır beraber değiliz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?