Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Arkadaş çevresi de aynı rezillikte. Biri 3 senedir evli bir kadınla birlikte parasını yiyor kadının, evine kadar getirmiş ailesinde kalmışlar vs. Ben böyle geniş mezhep mide görmedim daha

O zaman, burada bu adam için ; neden "Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz ? " başlığıyla konu açtınız ?

Bu bilgileri neden bizimle paylaşıyorsunuz ?

Ya otelde herkesi ekleyen bir abazingoveri çok beğenseler bacılarına alırlar size mi yedirirler aklınızı başınıza alın.
O da öyle tabii bir de sanırım dışarıdan böyle bilinen bir insanla adım anıldığı için de utanıyorum. Adam yediği haltlardan utanmıyor arsız, ben bu adamla görüldüm diye kendimi yiyorum aylardır.

Çok üstünüze gelirlerse, sizin bacınız yok mu kaptırmayın bu pırlantayı hemen alın deyin. Hıyar yutmuş gibi susarlar.

O zaman, burada bu adam için ; neden "Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz ? " başlığıyla konu açtınız ?

Bu bilgileri neden bizimle paylaşıyorsunuz ?
Herkes sizler kadar farkındalık dolu bir çevrede yaşamıyor maalesef. Yaşadığım çevrede ve sürekli bulunmak zorunda olduğum ortamda elinin kiri, sen abarttın diyerek her defasında taciz boyutunda uzunca nutuklar dinliyorum.
Doğrusunu yaptığıma eminim. Yaptıkları beni de ilgilendirmiyor ama bunaldım ve paylaşmak istedim.
Galiba konu içeriğine de ben karar veriyorum, teşekkürler.

Siz de deyin bakalım, ben de önüme gelenle yattım benim de kimseye sorumluluğum yoktu diye, alın size miss gibi kurtuluş

Bilmem ben çok rahatsız olmadım söylemeseydi beyfendi olarak evlenecektiniz sonuçta hayatınıza ben bana nasıl davrandığına bakardım heralde karaktersizse zaten ne olduğu çıkar ortaya bekar birinin yaptıklarıyla çok ilgilenmem ben bekarken neler yaptım bilen var mı yok

Arkana bile bakmadan kaç… aynı şeyleri sen yapmış olsaydın eminim ben namuslu kız arıyorum der seni terk ederdi
Aynılarını ben anlatsaydım büyük ihtimalle şu an erkek whatsapp gruplarında numaram dağıtılıyordu. Terk etmezdi hatta yüce gönlüyle ortam yaratırdı galiba diğerleri için de

En sonunda o olacak ya da uzaklaşacağım herkesten. Bugün net konuştum ama bakalım bu sefer işe yarar inşallah
Bu sizin hayatınız, nasıl bu kadar söz sahibiler , bu çok garip değil mi? Sanki kendilerine bulaşmasın diye size kaktırıyor gibiler.

Değiştiyse bile ben bunları bilerek evlenemem. Midem kaldırmaz. Düpedüz ahlaksızmış işte.

Bekar olduğu zamanlar ne yaptığı beni bir noktaya kadar ilgilendirmiyor belki ama ben bir insanın karakterinin çok fazla değişeceğini düşünmüyorum özellikle bir yaştan sonra. Sürekli abaza, kız kovalayan biriyle de evli diye anılmak istemezdim. Sevgilileri olabilir iki taraf bekar olur her şeyi özgürce paylaşır. Ama evli bir insanla ilişki yaşaması ve diğer duyduklarım neler yaşayacağım konusunda da az çok fikir veriyor bana. Ahlaki bir sınırı yok adamın, her şey normal ve olabilir diye düşünüyor. Böyle biriyle bir ömür güvensizlik içinde yaşayamam zaten. Birkaç şey duyduktan sonra aynı ortamda plan her kadına o gözle bakıyor gibi gelmeye başladı.

normal ilişkiler yasayan kisinin gecmisi bizi ilgilendirmez ama sizin bahsettiğiniz vatandaş tam bir leş.
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Her hafta biriyle görüşmüş olsa bile sadece o kişi olur hayatında. Aynı anda bir sürü kadın, ihanet, bu kadar uçkuruna düşkünlük. İlk defa bu kadarına şahit oluyorum

Adamla ayrıldıktan sonra , adamın neden tüm çarpık ilişkilerini ve detaylarını anlatma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum.
Adamdan ayrılamıyor olsa, tehdit edilse veya aşkından ölüyor olsa dert sahibi olsa anlayacağım da. Sadece biz öğrenmiş olduk, gıyabında sövdük bitti.
"Evet var böyle şeref yoksunları "diyeyim ben de, konuya yorumum olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…