• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Bakar daha çok utandırır pişman ederdi sizi. Böylelerini kabul eden çok kadın var maalesef. Geçmişi irdelememek lazım denir ama hepimiz o dönemden geçtik hataların olur elbet fakat onun yaptığı hata olmuyor mesela. Bunu hataya çeviriyor sadece. Bilerek gayette zevk alarak yaptığı iğrenç bir yaklaşım bu. Sonradan öğrenmemiş ki evli olduğunu. Benim içinde bulunduğum öyle çirkin insanlar vardı ki uyuşturucu kullanan, sevgilisiyle yaşadıklarını grinin elli tonunu seyrettirir gibi anlatan :KK70: ruh hastaları çoktu. Ama hiçte aklımın ucundan geçmedi ailevi problemlerim şiddetli olduğu halde bende takılayım evli biriyle diye. Yani ergenliği bile bahane edenler var. Bunu normalleştirenlere çok şaşırıyorum. Siz en iyisini yapmışsınız hatta engelleyin bence.
Engelli zaten her yerden şu an. Evet bir de beterin beteri var diye anlattıkları var ki sormayın. Kendisini nimet sayıp öpüp başıma koymamı beklemiş de olabilir. Bilmiyorum ben bazı şeyleri yapan insanın bu hayatta her şeyi yapacağını düşünüyorum. Bu konular da tam olarak öyle. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Sizden öncesi sizi ilgilendirmeyebilir ama ahlaki değerleri sizi ilgilendirmeli. Demek ki adamın sınırı yok ,bunu evli de olsa yapabilir. güven vermiyor açıkçası hiç geri adım atmayın.
Çok geniş arkadaşlarinizin başına gelirse onlar geçmişe bakmayiversin.

Arkadaş çevresi de aynı rezillikte. Biri 3 senedir evli bir kadınla birlikte parasını yiyor kadının, evine kadar getirmiş ailesinde kalmışlar vs. Ben böyle geniş mezhep mide görmedim daha
Ahlak erozyonuna uğramış ruhu kirlenmiş onun bir daha temizlemez.Her insan kendi ahlak anlayisina sahip insanla beraber olmali evlenmeli.

İnanın bunlar terbiyemin müsaade ettiği anlatabildiğim kısmı. Villa kiralamalar toplu olarak ki sözde tatil amaçlı ama bu anlattıklarından sonra gittiği kişileri de az çok biliyorum. Rezil herif.
Adamın çocuğu bile cikabilir o zaman ilerde. Her önüne gelenle yatmışsa 😲😲😲😲

Geç olmadan kurtulmuşsunuz. Ya evlendikten sonra duysaydınız allah korusun böyle insanlardan. Bakın siz farkına varıp ayrılmışsınız bide böyle insanlarla evlenenler var tanıdığım insanlarda. Hiçbir ahlaki değeri olmayan biri insan olamaz net👌👍

Gecmisi evet ilgilendirmezde.. bazi seyler etik degil..yani aldatmissa demek sadakat problemi var tekrar yapabilir. Evlilerle beraber olmussa demek ki bazi seylere goz yumuyor
Onemsemiyor kendi menfaati isin icinde olunca.. bunlar gecmisiyle degil, karakteriyke ilgili

Normal bekar insan hovardalığı değil yazdıklarınız. Bunlar olsa kabul edilebilir şeyler derdim.
Ama adam afbuyurun jigolo mudur p.z.venk midir nedir belli değil. Anasını boyar babasına satar cinste biri. Soğumakta haklısınız.

Ve buna eklemek isterim: Böyle kisilerin yanina dezenfekte sıkmadan oturmayin. Bakalim neler tasiyor 🤢

Erkektir elinin kiridir yapar anlayışı bizim ülkemizde tahminen ne zaman değişir ki sizce hanımlar. Kriteri olmayan erkekler bana midesiz gibi geliyor. Geçmişte eskortlarla birlikte olduğunu söyleyen eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım yapmayan erkek mi var dedi bende ona bir kadınla ilişki başlatamayan ve yürütemeyen birisin demek ki ondan böyle ilişki yaşamışsın dedim. Geçmişinde o kadınlar sevdiği olsa sorun etmezdim çünkü benim de yaşanmışlıklarım var. İlerde belki çocuğum olsun isterim böyle adamları baba yapmak istemem. Kimse evlenince değişmiyor kendimizi kandırmayalım.

Konu başlığınız ve içeriğinizi yeniden okuyun.

"Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz ? " diye soran sizsiniz. Konunuza 100 kişi yazsa , 90 ı geçmişi beni bağlamaz dese ; olur bu adamla mı diyeceksiniz ? Demeyecekseniz , görüşmeyi sona erdirdiyseniz ; bu konuyu açmanızın amacı nedir ve adamın ilişkilerini anlatmanızın kime nasıl bir faydası var ?

Şu cümleyi kuran adam için neden konu açtınız , diğer 3 adamla da arkadaş mısınız ?

Hepsinin kızla çok daha yakın bir ilişki yaşadıklarına dair gizli bir imanız da var burada.

Bunu size anlatan adama tepkiniz de "Miden nasıl aldı" demekmiş ,pes. 😒
Sana neden dert oldu arkadaşım hayırdır ?

Back
X