Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Hemen sil hayatından gitsin

Sizden öncesi sizi ilgilendirmeyebilir ama ahlaki değerleri sizi ilgilendirmeli. Demek ki adamın sınırı yok ,bunu evli de olsa yapabilir. güven vermiyor açıkçası hiç geri adım atmayın.
Çok geniş arkadaşlarinizin başına gelirse onlar geçmişe bakmayiversin.
Ben de tam olarak onu anlatmaya çalıştım hep. Benim de hoşlandığım sevdiğim birlikte olduğum kişi oldu hayatımda. Ama arada duygusal paylaşım vardı sadece işim görülsün diye bakmadım kimseye. Düşünce yapısı her şeyi normal kabul etmesi beni soğutan. Kardeşimle yalnız bırakamam ben böylesini.

Geç olmadan kurtulmuşsunuz. Ya evlendikten sonra duysaydınız allah korusun böyle insanlardan. Bakın siz farkına varıp ayrılmışsınız bide böyle insanlarla evlenenler var tanıdığım insanlarda. Hiçbir ahlaki değeri olmayan biri insan olamaz net👌👍
Kendi etrafından bu kadar uzak tutmasının sebebi de duyurmamaktı sanırım. Söz tarihi konuşuyorduk her şey çok hızlı ilerliyordu çok şükür ki Allahım yüzüme baktı. Oradan dönüşü çok daha yıpratıcı olurdu benim açımdan

Gecmisi evet ilgilendirmezde.. bazi seyler etik degil..yani aldatmissa demek sadakat problemi var tekrar yapabilir. Evlilerle beraber olmussa demek ki bazi seylere goz yumuyor
Onemsemiyor kendi menfaati isin icinde olunca.. bunlar gecmisiyle degil, karakteriyke ilgili
Hiçbir kriteri olmaması zevki uğruna bu kadar haysiyetsiz yaşaması benim de derdim. Yoksa çok fazla ilişkisi olmuş, çok kız arkadaşı olmuş değil zaten. Aşırı bir rahatlık var ve normal karşılıyor yarın öbür gün bana da aynı şeyi yapmayacağının bir garantisi yok dediğiniz gibi

Kendi etrafından bu kadar uzak tutmasının sebebi de duyurmamaktı sanırım. Söz tarihi konuşuyorduk her şey çok hızlı ilerliyordu çok şükür ki Allahım yüzüme baktı. Oradan dönüşü çok daha yıpratıcı olurdu benim açımdan
Az daha ketempereye getiriyorlarmış sizi. Bu pisliklerin çevresinin dahi ödü kopar kendi bacılarına kızlarına falan ilişir diye, tez elden bi yabancıdan falan bulsun başı bağlansın diye dua ederler. Hatta kendi elleriyle bulurlar .

Benim böyle bir sevgilim vardı, benden öncesi beni ilgilendirmez, benimle olan ilişkisi bambaşka, o bana aşık artık öyle şeyler yapmıyor diye 3 sene falan dolaştım sonra beni de aldattı tabii ki :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de duyduklarımdan sonra sadık kaldığını düşünmüyorum ilişki süresince. Allahın cezaları bari insan kendini bilsin de uzak dursun. Karakteri bozuk oluyor böylesinin sizi de Allah kurtarmış

Can cikar, huy cikmaz derler. Bu adam uskanmaz, evlense de. Ayrica arkadaslarinin durustluk kavrami cok ilgincmis.
Uslansa ne olur yav. Herif yarınlar yokmuş gibi yaşamış, ar yok namus yok. Evli kadınlar, nişanlı kadınlar, takıldığı kadını kankasına paslamalar, gruba da girmiştir şimdi bu, biseksüel değilse ben de bişey bilmiyom. Bu defolu malı üstüne bulaştırmadan kaktırcak yer arıyor cümbür cemaat çevresi, bu kızı saf bulmuşlar işte .

Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz. Bide böyle iğrenç insanlarla evlenen insancıklar var maalesef dünyada siz onlar gibi görmezden gelip evlilik gibi bir yola girmemişsiniz tebrik ederim sizi. Kendi değerini bilen biriymişsiniz ve bıçak gibi kesip atmışsınız o pislik herifi 👏👏👏👏

Erkektir elinin kiridir yapar anlayışı bizim ülkemizde tahminen ne zaman değişir ki sizce hanımlar. Kriteri olmayan erkekler bana midesiz gibi geliyor. Geçmişte eskortlarla birlikte olduğunu söyleyen eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım yapmayan erkek mi var dedi bende ona bir kadınla ilişki başlatamayan ve yürütemeyen birisin demek ki ondan böyle ilişki yaşamışsın dedim. Geçmişinde o kadınlar sevdiği olsa sorun etmezdim çünkü benim de yaşanmışlıklarım var. İlerde belki çocuğum olsun isterim böyle adamları baba yapmak istemem. Kimse evlenince değişmiyor kendimizi kandırmayalım.
Hepsinin de ağzında aynı laf, yapmayan erkek var mı.. Benim de zamanında ilişkilerim oldu inanın onu dert edecek bir insan değilim. Telefonunu karıştırdım o zaman istek attıkları görünüyordu, bakın benimle ilişki yaşıyor ama 300e yakın kadına istek atmış zamanında ve duruyorlar öyle. Kabul etseler ki birkaç tanesi etti silerim ne olacak dedi. Yapacak olsam eklemeden mesaj atarım ruhun mu duyar dedi. Dedi de dedi yani. Hem yaşadıkları hem bu arsızlıklar iyice mide bulandırdı.

Uslansa ne olur yav. Herif yarınlar yokmuş gibi yaşamış, ar yok namus yok. Evli kadınlar, nişanlı kadınlar, takıldığı kadını kankasına paslamalar, gruba da girmiştir şimdi bu, biseksüel değilse ben de bişey bilmiyom. Bu defolu malı üstüne bulaştırmadan kaktırcak yer arıyor cümbür cemaat çevresi, bu kızı saf bulmuşlar işte .
Off midem bulandi.
Yok ben bu tipler uslanmiyor dedim zaten.

Evlenmek üzere olan eski sevgiliyle veda tatili aşırı iğrenç değil mi ya o nasıl şey, gerçekten tiksindim 🤮
Bildiğiniz kadınla tatil planı ayarlıyor, gitmeye birkaç gün kala kadının nişanlısı öğreniyor. Kadın da beni tehdit ediyor zorluyor demiş sonrası tehditler kavga gürültü. Mesajları kendim görmesem yalan söylüyor kadını tehdit etmiştir diyeceğim her şeyi bekliyorum ama kadınla bayağı aşk dolu, özledimli, otel seçmeli mesajları var. Silmemiş bir de. Kanıt olsun diye durmuş mesajlar yarın öbür gün şikayet ederse diye. 🤢

Back
X