• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi Eş Adayına Anlatmak

Tatlım bence senin için en hayırlısı olmuş.Erkekler ister 25 inde olsunlar isterse 35 bu soruyu muhakkak sorarlar.Seni sen olduğun gibi sevmeli insan şu anda bunu sorması ileride sana daha kötü bir hayat yaşatacağının göstergesidir.Bir keresinde bir erkek arkadaşım bana bağırarak benim karımın benden başka hiç kimse dudaklarından öpmemelidir demişti.Ama düşünüyorum da o ne kadar doğruydu? Her durum vardı üstüne üstlük boşanmış bir adamdı.Erkeklerin %80 inine inanmayacaksın senin gözlerinin içine bakarak benim hiçbir kızla ilişkim olmadı sütten çıkmış ak kaşığım diyorsa bu demek oluyor ki hayatında muhakkak birileri olmuştur.yaptıkların için pişmanlık duymamalısın ve sen sen ol bir daha karşına çıkacak insana hiç bir şekilde dürüst olma.Onlar senin kadar dürüst değiller çünkü ben de senin gibi düşünüyordum ama dürüstlük hiçbir şey kazandırmıyor hatta suçlu durumuna düşüyorsun.Kötü insan oluyorsun.

yorumiçin teşekkürler canım. Tabiiki böyle sorana,önce kendi eteğindeki taşları dökmesini talep etmek gerek. Soran kişi kendini anlatmalı önce değilmi. Kendi öyle olmadığı halde,eli eline değmemiş kişiyi arıyorsa hiç kusura bakmamalı zaten. İnşallah hayırlısı öyledir. Belki de ben layık değildim ona kimbilir.O bir erkek olarak kendini muhafaza edebildiği için..

iyi ki araniz bozulmus o adamla...
niye?
birincisi birinin gecmisinde kiminle ne temasta bulundugunun sorulmasi cok itici, sunu yaptim bunu yaptim diye anlatilmasinin istenmesi cok mide bulandirici...
tamam insan merak eder ama boyle sorulmaz...
sorulsa bile iliski yerine oturmussa sorulur, o zaman ciftler bunu durust sekilde cevaplayabilirler birbirlerine cunku aralarindaki iliski bazi seyleri asmis oldugu icin bu durum onlari birbirinden uzaklastirmaz...
bi de ben sunu anlamiyorum...yani bu devirde hic birini opmeyen genc kiz ne kadar var?
parmakla sayilcak kadar...e o zaman hala ne diye bir sey yasadin mi diye soruyorsun be adam? sanki bilmiyor musun...
erkeklerin ne haltlar yediginden bahsetmiyorum bile onlar bu konuda asmis durumdalar...
kendileri her halti yiyor kadina gelince is degisiyor...
erkeklerin kendi pisliklerini kadinlarin masumiyetiyle ortmek istediklerini dusunuyorum ben...

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere aylardır kafamı kurcalayan bir meseleyi anlatmak istiyorum.Daha önceki konularım beni aldatan sevgilim ve ondan sonra hayatıma giren başka birinin zamanla değişip terketmesiyle ilgiliydi..Her neyse..Ben 24 yaşında bir bayanım, yaklaşık 4-5 ay önce bir tanıdık aracılığyla birisiyle tanıştırıldım. Kısa sürede birbirimize çok ısındık,kafalarımız gönlümüz çok yakındı.Aile yapımız, yetişme tarzımız,kültür vs çok münasipti herşey.

Ailesi beni isteyecekti,ailem de razı olmuştu bu işe,sevinçlilerdi. Fakat bir konuşmamızda öyle bir şey sordu ki.. Daha önceki ilişkilerimin ne boyutta olduğunu sordu.Bu arada hemen söyleyeyim,sevgililerimden hiçbiriyle cinsel birlikteliğim olmadı, bazı yakınlaşmalarım oldu.(şimdi çok pişmanım..keşke olmasaydı-yapmasaymışım bunları...biliyorum ki bunlarda yeteri kadar büyük günahtı) Kendisi bana yanaktan öpme dışında hiçbir kızla ileri birşey yaşamadığını belirtmişti baştan. Beni o kadar zorladı ki,bunu bilmeye hakkı olduğunu,bu konuda çok hassas olduğunu, bir birliktelik kurulacaksa bilmesi gerektiğini vs vs derken ben hep az az anlattım. Kimseyle bir yatağa girip cinsel birliktelik yaşamadığımı en baştan söyledim, ama o hep detayları istedi :( Nasıl herşeyi dile dökebilirdim ki!? Tamam kendince haklıydı, bu tutumunu insan olarak takdir edebilirim bravo diyebilirim,keza öyle, fakat ben de kendimce haklıydım. Neden mi?
1.) ailelerin rıza gösterdiği aşamaya gelmişken,bunu söylesem ve terketse, belki gerekçe olarak bunu duyuracaktı aileme veya akrabalarıma (kimbilir..insanı %100 tanıyamazsın ki)
2.) geçmişte kalıp üzerine sünger çektiğin bu günahı hatayı söylemek çok utanç vericiydi :((
3.) pişmanlığımı görmüşken ve başka her ama her konuda uyuşup mutlu mesut bu yolda ilerlerken, bukadar ortak nktalarımızın olması ve ona hiçbir saygısızlık yapmayışım-anlayışıylı oluşumun anlamı yok muydu hiç?

detaylara girecek olsam uzun sürer.. şöyle bitireyim: bana ayrıntılarıyla söyletirken ben bir anda hepsini diyemedim ve aldatmak da istemedim onu, çünkü bana ima ediyordu'' zaten doğru söylemezsen ömür boyu yüzüme bakarken vicdan azabı duyarsın'' diye.. Ve Allaha yemin olsun ki ''köprüyü geçince herşeyi anlatırım o da bırakamaz beni' gibi düşünceler asla barındırmadım.

İşte bir anda söylemediğim ve bu durumlardan dolayı beni terketti.. Aileme ne diyeceğimi bilemedim. Onu asla kötülemedim,karşılıklı olamayacağını anladık dedim..
Onu çok sevmiştim.. beni geçmişimden dolayı sildi gitti..

Sizler böyle bir durum karşısında ne yapardınız?
Bir diğer sorum ise: hayatıma bundan sonra çıkacak yeni kişide anlatmalıyım!? Nerden bilebilirim suistimal edilip deşifre olmayacağımı?Hadi böyle yapmasa bile, ben evlilik kuramayacak mıyım yani sırf bu sebeple?? Yalan söylemeyi-kandırmayı ise asla düşünmüyorum.Hakkına giremem..

not: Geçmişteki bu yaşananlar keşke olmasaydı,gerçekten pişmanım ve Allah.a tövbeliyim. Rabbim beni affetsin.. Kaç ay oldu ama ben hala hatırladıkça üzülüyorumgözlerim doluyor, ağlıyorum..Hala Rabbimden onu diliyorum..Karmakarışığım :((

öyle arkadaşlar vardı ki okul hayatımda gözlemlediğim, hergün başka biriyle resmen çapkın erkek nası tatmin amaçlı kızlarla çıkar o şekilde yanında ki erkekleri değiştiren...sevgili bile demiyorum dikkat edin..ulu orta öyle hallerini gördük ki!...
şimdi aynı kız dünyanın en efendi insanlarından biriyle evli...ve kocası ona deli divane aşık...

yani malesef herkes dengiyle diye bi durum yok...
siz dürüst olarak en doğrusunu yapmışsınız..detaylara girmeme nedeninize hak veriyorum...ama yalan söyleyip kimsenin elini bile tutmadım deseydiniz bi bahane uyduramıycaktı elbette...ama emin olun bu kafada ki biriyle zaten nası mutlu olabilir ki bi insan...
kendi eğer anlattığı kadar masumsa bunu sizi tanıştıran kişiye sorucaktı nası bi kzıdır diye ve sizin genel hal ve hareketlerinize bakıp kararını vericekti...bu kadar detay sormak ne kadar kaba ve saçma bi davranış...herşeyin bi yolu yordamı vardır...bence sakın üzülmeyin böyle biri için....
elbette herkesin kendi dengini isteme hakkı var ama kimseyi rencide etme hakkı da yok...ailenize karşı sizi bu duruma düşürdüğü içinde sizin günahınızı almış oldu ne anladım ben o masumluktan...:19:

dediğim gibi çok ileri şeyler yaşayan kızlar erkekler var onlar bile sizin gibi bi muameleye maruz kalmıyo...
tövbenize devam edin, inş. dengini çıkarır rabbim herkesin karşısına...

yorumları okumadım canım.. fikrimi söylemek istiyorum. ne olursa olsun anlatmamalısın bence. dürüstülük falan filan burda işlemez. erkek bu en iyisi bile bunu aklından çıkaramaz. çok önüne gelecek gibi değilsede sevgilin olduğunu bile söyleme bırak yaşanmışlıları.. söylenmez erkek o unutmaz..
oda yaptı oda anlatsınlara hiç girilmez.. tutar sana erkeğin yaptığı elinin kiri olur kadının yaptığı o...luk olur der çıkar bu böyledir cnm.. o yüzden söyleme anlatma geçmiş geçmiştir..

Son düzenleme:
iyi ki araniz bozulmus o adamla...
niye?
birincisi birinin gecmisinde kiminle ne temasta bulundugunun sorulmasi cok itici, sunu yaptim bunu yaptim diye anlatilmasinin istenmesi cok mide bulandirici...
tamam insan merak eder ama boyle sorulmaz...
sorulsa bile iliski yerine oturmussa sorulur, o zaman ciftler bunu durust sekilde cevaplayabilirler birbirlerine cunku aralarindaki iliski bazi seyleri asmis oldugu icin bu durum onlari birbirinden uzaklastirmaz...
bi de ben sunu anlamiyorum...yani bu devirde hic birini opmeyen genc kiz ne kadar var?
parmakla sayilcak kadar...e o zaman hala ne diye bir sey yasadin mi diye soruyorsun be adam? sanki bilmiyor musun...
erkeklerin ne haltlar yediginden bahsetmiyorum bile onlar bu konuda asmis durumdalar...
kendileri her halti yiyor kadina gelince is degisiyor...
erkeklerin kendi pisliklerini kadinlarin masumiyetiyle ortmek istediklerini dusunuyorum ben...

Bilmiyorum,umarım o istediği kızı bulur. Fakat yine umarımki sadece bu mselede bi vukuatnın)olmayışına değil, diğer huy ve karakterine de önem verir.

öyle arkadaşlar vardı ki okul hayatımda gözlemlediğim, hergün başka biriyle resmen çapkın erkek nası tatmin amaçlı kızlarla çıkar o şekilde yanında ki erkekleri değiştiren...sevgili bile demiyorum dikkat edin..ulu orta öyle hallerini gördük ki!...
şimdi aynı kız dünyanın en efendi insanlarından biriyle evli...ve kocası ona deli divane aşık...

yani malesef herkes dengiyle diye bi durum yok...
siz dürüst olarak en doğrusunu yapmışsınız..detaylara girmeme nedeninize hak veriyorum...ama yalan söyleyip kimsenin elini bile tutmadım deseydiniz bi bahane uyduramıycaktı elbette...ama emin olun bu kafada ki biriyle zaten nası mutlu olabilir ki bi insan...
kendi eğer anlattığı kadar masumsa bunu sizi tanıştıran kişiye sorucaktı nası bi kzıdır diye ve sizin genel hal ve hareketlerinize bakıp kararını vericekti...bu kadar detay sormak ne kadar kaba ve saçma bi davranış...herşeyin bi yolu yordamı vardır...bence sakın üzülmeyin böyle biri için....
elbette herkesin kendi dengini isteme hakkı var ama kimseyi rencide etme hakkı da yok...ailenize karşı sizi bu duruma düşürdüğü içinde sizin günahınızı almış oldu ne anladım ben o masumluktan...:19:

dediğim gibi çok ileri şeyler yaşayan kızlar erkekler var onlar bile sizin gibi bi muameleye maruz kalmıyo...
tövbenize devam edin, inş. dengini çıkarır rabbim herkesin karşısına...

Aileme böyle birşey bahsetmedi. Bu konu aramızda kaldı. Amin,Rabbim herkesin günahını afetsin,hayırlısını nasibi kılsın.

yorumları okumadım canım.. fikrimi söylemek istiyorum. ne olursa olsun anlatmamalısın bence. dürüstülük falan filan burda işlemez. erkek bu en iyisi bile bunu aklından çıkaramaz. çok önüne gelecek gibi değilsede sevgilin olduğunu bile söyleme bırak yaşanmışlıları.. söylenmez erkek o unutmaz..
oda yaptı oda anlatsınlara hiç girilmez.. tutar sana erkeğin yaptığı elinin kiri olur kadının yaptığı o...luk olur der çıkar bu böyledir cnm.. o yüzden söyleme anlatma geçmiş geçmiştir..

Bu konuda vicdan yapmaya gerek yok mu dersiniz? Tabi soranın da önce rahatlıkla cevap vereceği geçmişi olmalı böyle bir durumda değil mi..

sadece bazı yorumları okudum
sen tövbe etmişsin helal olsun
bence artık kapat bu konuyu ve yeni görüşeceğin insana bu konuları açtırma
sütten çıkmış ak kaşık olmayabilirsin ama bunların hepsini anlatma kandır demiyorum ama
bunları duymaktan hiç bir erkek hoşlanmaz

yorumlarla ilgili şunları söylemek isterim
birincisi o kişinin hiçbirşey yapmadığına inanmayanlar için, nerden biliyorsunuz demek istiyorum
hayatta herkes farklıdır benim arkadaşım yıllarca çıktı ve elele bile tutuşmadılar
karşılıklı beklentileri farklı çünkü
benim eşim evlendğimizde 28 yaşındaydı ve hiç ilişkisi olmamıştı benim de öyle
ilk kez birbirimizle bazı şeyleri yaşadık o da çok çok basit şeyler
ancak ben bunlardan bile pişmanlık duyuyorum

umarım karşına iyi bir insan çıkar
kalbinin temizliğine inanıyorum Allah yardımcın olsun

Konusahibi halen seni red eden şahışta aklın kalmış gibi bitmiş,gitmiş o seni çoktan unutmuştur artık başka saf ve iyiniyetli kızları sorguya çekiyordur bu şahsın mutlu olacağınıda sanmıyorum epey bir günah işlemiş ve vicdanı rahat değil gibi,biliyorsunuz uzun saçlı kızın ahı tutar eğer üzdüyse!

Öncelikle böyle bir erkekten bu aşamada kaçabildiğiniz için şükretmelisiniz üzülmek değil.Çünkü bizim ülkemizde erkekler karısının gece rüyasında kendini aldattığını görüp karısını öldürebilen insanlar..

Anladığım kadarıyla karşınızdaki insan fazlaca takıntılı ve kendine güvensiz biri..Bunu size sorması bile terbiyesizlik çünkü bu ne olursa olsun sizin ÖZELİNİZ..

Bizim erkeklerimiz kendisi her haltı karıştırır ama bayanın sevgi duyduğu biriyle öpüşmesine bile karşıdır.Bunların sevgi getirisi olduğunu kabul edemezler.Edemiosan sorma..:47::47:
Ayrıca gerçekten çok aşık olduğu,inandığı biriyle birlikte olan bir kızmı namussuz yoksa birlikte olmamak dışında önüne çıkan her erkekle her istediğini yapan kızmı??Ne yazıkki erkekler hala bunun farkında değiller.Ve inatla kendini,beynini istediğine inanmakla tatmin EDİYORLAR.

Dürüst olmıcaksın bu konularda. Ayrıca kimseye anlatmak zorunda değilsin bunları.Çünkü bunları senden başka kimsenin bilme hakkı yok.Bunu senden kimse talep edemez.Doğrularıyla yanlışlarıyla yaşadıkların senin hayatındı ve senin tecrübelerindi..

Hayatına giren kişinin ondan sonrası ilgilendirir onu.Ki zeki bir insan bir bayanın ne olduğunu anlayabilir.Çünkü basit diyebileceğimiz kızlar kendini her şekilde her ortamda belli eder..

Sakın onu kaybettiğine üzülme ve hayatına giren herşeyin yasadığın her ilişkinin senin için bir tecrübe olduğunu unutma.Bunları yaşamadan senin için kimin doğru olduğunu bilemezsin dimi??

Son düzenleme:
Ayrıca bu tip erkeklerde kendi kazdığı kuyuya kendi düşüyor çünkü ne ten,nede kafa uyuyor kendi mutsuzluluğu ile başbaşa kalır,mutlu çiftleri görünce ,bu gibi erkekler evlendikten sonra mutsuzluğundan dolayı imam nikahlı kadınla beraber oluyor etraftan,gizli kapaklı

Bence onun hiçbir şey yaşamaması cok iğrenç. Bir erkek evlenmeden önce herseyi yasamalı. 12 yaşındakiler bile biliyor bunu. İlk herseyi eslerinde yasıyorlar sonra gözler bir açılıyor, aldatıp duruyor böyle tipler.

Ben böyle adama güven de duymam. Ne o öyle genc kız gibi kendini herkeslerden saklamış. Asosyal olduguna kalıbımı basarım.

Bir de diyorum ki, sadece Bekaret meselesini sorsa anlarım. Detay istemesi de ne oluyor? Düşünüp kendini tatmin mı edecek tövbe tövbe.

Arkadasım yaşadığın masumane paylaşımları kendinle beraber mezara götür. O sünepe cocuk iyi ki olmamış. Görmediğim halde ters bir enerji geldi yazdıklarından. Sus ve şükret o saplantılidan kurtulduğuna.

Geçmişteki ilişkilerini bu denli ayrıntılı öğrenmeye çalışması çok çirkin bi davranış.Bana biraz sapıkça geldi. Ne yaşanmışsa yaşanmış nerdeyse herkesin geçmişte cahilce davrandığı zamanları olur. Seninde olmuş ama artık büyüyor ve olgunlaşıyorsun. Senin geçmişte bıraktırdıkların onu hiç ilgilendirmez. Ben hayatta oturup nişanlımla eski sevgililerimi konuşmam o da butür konuları konuşmak istemez zaten.Bence sen sorunlu bi adamdan kurtulmuşsun.

sadece bazı yorumları okudum
sen tövbe etmişsin helal olsun
bence artık kapat bu konuyu ve yeni görüşeceğin insana bu konuları açtırma
sütten çıkmış ak kaşık olmayabilirsin ama bunların hepsini anlatma kandır demiyorum ama
bunları duymaktan hiç bir erkek hoşlanmaz

yorumlarla ilgili şunları söylemek isterim
birincisi o kişinin hiçbirşey yapmadığına inanmayanlar için, nerden biliyorsunuz demek istiyorum
hayatta herkes farklıdır benim arkadaşım yıllarca çıktı ve elele bile tutuşmadılar
karşılıklı beklentileri farklı çünkü
benim eşim evlendğimizde 28 yaşındaydı ve hiç ilişkisi olmamıştı benim de öyle
ilk kez birbirimizle bazı şeyleri yaşadık o da çok çok basit şeyler
ancak ben bunlardan bile pişmanlık duyuyorum

umarım karşına iyi bir insan çıkar
kalbinin temizliğine inanıyorum Allah yardımcın olsun

Evet pişmanım Allah biliyo,hem eski günahlarıma hem de bu insana anlattığıma (hiç birşey anlatmayıp hayatımdan çıkarmalıydım..ama sevmiştim,inanmıştım onunla birşeylere.)

Konusahibi halen seni red eden şahışta aklın kalmış gibi bitmiş,gitmiş o seni çoktan unutmuştur artık başka saf ve iyiniyetli kızları sorguya çekiyordur bu şahsın mutlu olacağınıda sanmıyorum epey bir günah işlemiş ve vicdanı rahat değil gibi,biliyorsunuz uzun saçlı kızın ahı tutar eğer üzdüyse!

Beni unuttuğuna eminim, hiç aramadı sormadı zaten. Umarım mutlu olur, bu da onun tercihi,her ne kadar kızdığım şeyler olsa da içten içe yine de saygı duyuyorum kriterlerine. Yalan söyleyip hakkına girme korkusuyla utanç ve kaybetmeme isteği arasında sıkıştığımı daha iyi görmesini isterdim.. bazı şeyleri bir anda söyleyemeyişimi güvensiz biri oluşuma değil de buna yormasını isterdim..

Öncelikle böyle bir erkekten bu aşamada kaçabildiğiniz için şükretmelisiniz üzülmek değil.Çünkü bizim ülkemizde erkekler karısının gece rüyasında kendini aldattığını görüp karısını öldürebilen insanlar..
Tabi bazı insanlarda ciddi takıntıdır bu,adeta paranoya..Allah öylelerinden korusun.

Anladığım kadarıyla karşınızdaki insan fazlaca takıntılı ve kendine güvensiz biri..Bunu size sorması bile terbiyesizlik çünkü bu ne olursa olsun sizin ÖZELİNİZ..

Bizim erkeklerimiz kendisi her haltı karıştırır ama bayanın sevgi duyduğu biriyle öpüşmesine bile karşıdır.Bunların sevgi getirisi olduğunu kabul edemezler.Edemiosan sorma..:47::47:
Ayrıca gerçekten çok aşık olduğu,inandığı biriyle birlikte olan bir kızmı namussuz yoksa birlikte olmamak dışında önüne çıkan her erkekle her istediğini yapan kızmı??Ne yazıkki erkekler hala bunun farkında değiller.Ve inatla kendini,beynini istediğine inanmakla tatmin EDİYORLAR.

Dürüst olmıcaksın bu konularda. Ayrıca kimseye anlatmak zorunda değilsin bunları.Çünkü bunları senden başka kimsenin bilme hakkı yok.Bunu senden kimse talep edemez.Doğrularıyla yanlışlarıyla yaşadıkların senin hayatındı ve senin tecrübelerindi..

Hayatına giren kişinin ondan sonrası ilgilendirir onu.Ki zeki bir insan bir bayanın ne olduğunu anlayabilir.Çünkü basit diyebileceğimiz kızlar kendini her şekilde her ortamda belli eder..

Sakın onu kaybettiğine üzülme ve hayatına giren herşeyin yasadığın her ilişkinin senin için bir tecrübe olduğunu unutma.Bunları yaşamadan senin için kimin doğru olduğunu bilemezsin dimi??

Bana büyük bir tokat ve fazlasıyla acı tecrübe oldu zaten. Keşke yaşanmasaydı ama yaşanması gerekmiş demek ki..

Geçmişteki ilişkilerini bu denli ayrıntılı öğrenmeye çalışması çok çirkin bi davranış.Bana biraz sapıkça geldi. Ne yaşanmışsa yaşanmış nerdeyse herkesin geçmişte cahilce davrandığı zamanları olur. Seninde olmuş ama artık büyüyor ve olgunlaşıyorsun. Senin geçmişte bıraktırdıkların onu hiç ilgilendirmez. Ben hayatta oturup nişanlımla eski sevgililerimi konuşmam o da butür konuları konuşmak istemez zaten.Bence sen sorunlu bi adamdan kurtulmuşsun.

İnşallah bir daha karşıma çıkacak kişide bu mevzuya maruz kalmam.. Hoş..zaten bu aralar fazlasıyla bunalımdayım, artık mutluluk hayal gibi, gelecek belirsiz,heryer karabulutla kaplı sanki..İçimden tam anlamda nasıl çıkaracağımbilmiyorum.

Bir insan bir insani detay anlatmiyor diye terk edermi yahu? Bence sevgiliniz sebep aramis kendince ve bunu öne sürmüs. Bana sacma geldi sahsen. Ilerde´de hic kimseye detay anlatmak zorunda degilsiniz. Zaten detay soran tiplerden uzak durun. Iyi be ozaman tüm evlenip ayrilanlar ikinci evliliklerinde es adayina gerdek gecelerini anlatsinlar. Böyle birsey olabilirmi? Olmaz tabiki. Mahrem diye birsey var herhalde. Bence kendinizi hiiiiiic bos yere üzmeyin.

Canım benim sakın ola ki bunalıma girme.

Gece olmadan güneşi göremezsin.

Bu yaşadığın sıkıntının ardından ödülünü alacaksın hiç üzülme.

Seni cok iyi anliyorum canim..
Bende esimi tanimadan önce 2 kisiyle cikmistim. Ama esimin bana benimle tanismak istedigini söylediginde ikisiylede ciktigimi biliyormus, arastirmis beni, herseyimi kubullenerek.
Bana bir gün sordu, "dudaktan öpüstünüz mü diye", bende sadece birisiyle dedim (dogru), ama öpüsmenin disinda dokunmalarda olmustu ben söylemedim, cok utandim, hatta eski sevgilimi sirf utandigim icin birakamiyordum. Simdi esime hala söylemedim ögrenmedi bilmiyor, yaklasik 6 aydir evliyiz. Nisanliyken bana "cinsel iliskiye girmis olsan bile fark etmezdi benim icin, yeter ki ömrünün sonuna kadar benimle ol" demisti.. Esim kendiside zamaninda cok kizla cikmis, sevgiliyken söyledi, o beni herseyimle kabullendi, bende onu.

Eger esime eski sevgilimle yakinlastigimi söyleseydim yüzüne bakamazdim. Esim her ne kadar "benim icin önemli degil" dese bile bakamazdim. Bazen dürüst olmamak gerekiyor. Kendin icin. Sadece yaptigin hatayi bir daha tekrarlama, ve bu hatanin seni sadece güclendirdigini bil.

Hicte üzülme bence, simdiden seni sirf bu yüzden birakiyorsa ilerde dahada cok kurcalayarak seni kendinden utandirirdi ve sürekli utanc duyardin, her tartismada laf sokardi bu konu hakkinda ve seni cok cok daha fazla üzerdi..

canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şey benim de başıma geldi.ayrılık sebebimiz bu değildi ama ikide bir soruyodu ilerde bizim için sorun olacaktı. gerçi soğukluk girmişti aramıza bundan dolayı. böyle hissetmen fazla dürüst olmandan kaynaklanıyor. bende senn gibi önce söylemedim ama sonra ona haksızlık edemem kandıramam onu yalan söyleyemem beni kaabul edeckse böyle etesin die düşündüm ama yok anacım bu erkeklere dürüstlük yaramaz.erkekler için zor böle şeyleri kabul etmek o yüzden sölemiceksin. hanii erkekler dio ya hep; yatakta basılsan inkar ediceksin die aynı şey bizim içinde geçerli inkar et yok de olmadı de.hatta kendini inandır. tövbe etmişsin zaten.günahını Allahtan başkasına söyleyipte şahit tutma kendine. o senin içsesin varya; hani vicdan azabı duyarsın söyle diyen , ona da kanma çünkü vesvesedir o.bundan sonraki karşına çıkacak olan insan da böle bişeyi soracaktır. söyleme.hadi hakkımızda hayırlısı öpüyorum seni cnm.:48:

canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şey benim de başıma geldi.ayrılık sebebimiz bu değildi ama ikide bir soruyodu ilerde bizim için sorun olacaktı. gerçi soğukluk girmişti aramıza bundan dolayı. böyle hissetmen fazla dürüst olmandan kaynaklanıyor. bende senn gibi önce söylemedim ama sonra ona haksızlık edemem kandıramam onu yalan söyleyemem beni kaabul edeckse böyle etesin die düşündüm ama yok anacım bu erkeklere dürüstlük yaramaz.erkekler için zor böle şeyleri kabul etmek o yüzden sölemiceksin. hanii erkekler dio ya hep; yatakta basılsan inkar ediceksin die aynı şey bizim içinde geçerli inkar et yok de olmadı de.hatta kendini inandır. tövbe etmişsin zaten.günahını Allahtan başkasına söyleyipte şahit tutma kendine. o senin içsesin varya; hani vicdan azabı duyarsın söyle diyen , ona da kanma çünkü vesvesedir o.bundan sonraki karşına çıkacak olan insan da böle bişeyi soracaktır. söyleme.hadi hakkımızda hayırlısı öpüyorum seni cnm.:48:

şu cümleni beğendim "allahtan başkasına söyleyipte şahit tutma kendine"çok anlamlı+puan

ben de sana başka bişey söyliycem, eğer seni seviyosa inan mesleğin farklı bişey bile olsa senle sonuna kadar gider bi erkek.ama seni sevmiosa isterse eline erkek eli değmemiş olsun başlar ve biter..sonuç değişmez artı seni sen olarak kabul etmeyen kimseyle diil evlenmek arkadaş bile olma ben dürüstlükten yanayım yani yalan üstüne kurulu bi evlilikten ne beklersin ama sen herşeyi anlatmanın evlenmeme durumunda riskli olacağını, o kişinin herkese durumu anlatacağını söylemişsin e o zaman sen bu kişiye zaten hiç güvenmemişsin güven olmayan yerde evlilik söz konusu olamaz

Back
X