• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi Eş Adayına Anlatmak

sizin iliskinizde birsey yok ki yani gecmisteki yasadiklarinizda,
sanki gercekten yatmissin gibi davranmis,hem cok sacma birsey
ilk basta insan bilemedigi icin belki sorabilir ama bu ayrinti ne ya,
keske anlatamasaydiniz bu kesinlikle sakla filan diye ama
o kisiye nasil güvenirsiniz...ama olan olmus,
hani burda bazi kizlar konu aciyor ya,bakire degilim sevgilim,nisanlim vs bu konuda
hassas ne yapayim diye?hepte yaziyorlar gercegi söyle,bu yalanla nasil yasarsin
filan diye aslinda su kadar kücük bir örnekte bile gördük ki erkekler bazen gercegi hic hakketmiyor..eden var etmeyen var
iste bunu anlamak lazim...

ben 3 aydır nişanlıyım ama ilişkimizin geçmişi 9 yıl, 17 yaşındaydık tanıştığımızda ne yaşadıysam onunla yaşadım ama ondan önce başkası olsaydıda açık açık söylerdim ve beni salt bedenden ibaret gören birisiyse tekmeyi basardım, kendileri her b.ku yicek ama bize yasak, bizdede arzu denen şey var libido var

ben 3 aydır nişanlıyım ama ilişkimizin geçmişi 9 yıl, 17 yaşındaydık tanıştığımızda ne yaşadıysam onunla yaşadım ama ondan önce başkası olsaydıda açık açık söylerdim ve beni salt bedenden ibaret gören birisiyse tekmeyi basardım, kendileri her b.ku yicek ama bize yasak, bizdede arzu denen şey var libido var

dogrusun onlar yapacak kadinlar yapmayacak birsey,

benimde 7 yillik iliskim var öncesinde hicbir erkegin bile elini tutmamistim,ama ciktiklarim olmustu

yani illaki anlatiliyor,ama bu arkadasin ki kötü kiz hicbir sey yapmamis ama cok kötü bir muamele görmüs

hos böylesi iyide kiz kirilmis,sucluluk duymus...

ama erkekler konusunda haklisin,benim kuzenim kendinin sevgilisi vardi gezdi tozdu,birlikte tatile gittiler ayrildilar,

uzun süre kimseyle görüsmedi,ablam bir tandigi oldugunu söyledi,söyle böyle filan anlatti

direk sordugu daha önce sevgilisi olmusmu eger varsa ben yapamam dedi...

bende dedim ee senin hic olmadimi, yok o beni ilgilendirmiyor ben istemiyorum dedi...

düsün yani bu kisi benim kuzenim:)) ama erkek ne yaparsin

Son düzenleme:
sizin iliskinizde birsey yok ki yani gecmisteki yasadiklarinizda,
sanki gercekten yatmissin gibi davranmis,hem cok sacma birsey
ilk basta insan bilemedigi icin belki sorabilir ama bu ayrinti ne ya,
keske anlatamasaydiniz bu kesinlikle sakla filan diye ama
o kisiye nasil güvenirsiniz...ama olan olmus,
hani burda bazi kizlar konu aciyor ya,bakire degilim sevgilim,nisanlim vs bu konuda
hassas ne yapayim diye?hepte yaziyorlar gercegi söyle,bu yalanla nasil yasarsin
filan diye aslinda su kadar kücük bir örnekte bile gördük ki erkekler bazen gercegi hic hakketmiyor..eden var etmeyen var
iste bunu anlamak lazim...

bir de dediği şuydu (ara ara aklıma geliyor dialoglarımız) :erkek de yapmamalı, ama hadi erkek yapısı gereği daha kendini zor tutar,daha zayıftır bu konuda,sen bi kız olarak nasıl müsaade ettin!! Ya o erkekler kızlarla yapmıyor mu afedersiniz, demekki kadın-erkek farketmiyor bu hatada.

bir de dediği şuydu (ara ara aklıma geliyor dialoglarımız) :erkek de yapmamalı, ama hadi erkek yapısı gereği daha kendini zor tutar,daha zayıftır bu konuda,sen bi kız olarak nasıl müsaade ettin!! Ya o erkekler kızlarla yapmıyor mu afedersiniz, demekki kadın-erkek farketmiyor bu hatada.

yani kimse tek basina yapmiyor,bence yapilmasa iki taraf icin ama oluncada Allah affetsin...

birde erkeklerin yapilmasina karsi tepkileri ne, dini boyutta düsünüp yapilmamasi degil..

eger öyle olsa cidden insan adamin düsüncesi bu der ama dedigi erkek kendini tutamiyor zayif,kadin nasil müsade eder iste burda esitlik kalkiyor

ve inandirici olmuyorlar,senin iliskinin bitmesi iyi olmus ama insan yinede bu sekilde yargilanmasindan üzülüyor...

hakkinizda hayirlisi olsun Allah daha iyilerini cikarsin karsiniza insallah

bir keresinde sen X ile çıktın mı dedi hayır dedim niye soruyorsun yok birşey dedi.
sonradan duydum ki X herkese demiş ki ben Carrie ile çıkmıştım zamanında (hoş o zamanlar çocuktuk, 17 yaşlarında). eşime geldim sordum neden söylemedin bana dedim, oda dediki ben sana sordum ve sen hayır çıkmadım dedin, ben sana inanıyorum, sana detay sorma ihtiyacı duymadım demişti

bu arada eşimle tanıştığımda erkek arkadaşım vardı sonradan ayrılmıştım ve eşimle çıkmaya başlamıştım, yani biliyordu ilk erkek arkadaşım olmadığını

Eşin sana güvenmiş ne güzel,elaleme güvenip üzerine gelmemiş.
helal olsun :)

Oh ne güzel erkekler zayıf istediğini yapsın o zaman.
Kadınlar da duygusal konularda hassas sorsan beyfendi bunu kabul etmez,ona göre davranmaz ama iş uçkura gelince işin içinden böyle sıyrılmış.
Kendine yer yapmış.Bence böyle düşünen bi erkek aldatabilir de ona göre bi zayıflık bu tür meseleler

Oh ne güzel erkekler zayıf istediğini yapsın o zaman.
Kadınlar da duygusal konularda hassas sorsan beyfendi bunu kabul etmez,ona göre davranmaz ama iş uçkura gelince işin içinden böyle sıyrılmış.
Kendine yer yapmış.Bence böyle düşünen bi erkek aldatabilir de ona göre bi zayıflık bu tür meseleler

yaşadığımız şeylere niye hata diyelim arkadaşlar, o an hata olarak görüyo muydunuz, ayrıldıktan sonra, yeni biriyle tanıştıktan sonra mı hata mertebesine terfi ediyo

Cnm sen şükür namazı kıl böyle bir yobazdan kurtulduğun için..kız yapmasın,erkek yapsın!Düşünceye bak...

yaşadığımız şeylere niye hata diyelim arkadaşlar, o an hata olarak görüyo muydunuz, ayrıldıktan sonra, yeni biriyle tanıştıktan sonra mı hata mertebesine terfi ediyo

Hayır canım tabiiki de yeni biriyle tanışınca böyle düşünmeye başlamadım, önceden de 'keşke'm vardı bu konuda. Hem insan her zaman doğru yapmıyor, o durumun içindeyken doğru gibi gelebiliyor veya ilerisini hesap etmeden hareket ediyor.
Ama şu da var ki keşkelerin faydası yok artık mazi için.

Cnm sen şükür namazı kıl böyle bir yobazdan kurtulduğun için..kız yapmasın,erkek yapsın!Düşünceye bak...

erkek yapsın demiyor tabiiki de,ikisi de yapmamalı diyordu. Fakat bi hata varsa 2 cinse de hatadır,yani biri daha zaaflı fiziksel olarak,oyüzden hadi bir derece anlaşılabilir..mantığı çok abes.
Çok uç bir örnek olacak ama mesela cinsel istek açısından erkekten çok daha istekli kadınlar olduğunu duyabiliyoruz değilmi? Öyleyse cinsiyet farkının burada önemi yok.

Eşin sana güvenmiş ne güzel,elaleme güvenip üzerine gelmemiş.
helal olsun :)

evet, bu konuda öyledir
ama sağım solum belli olmuyor işte, bazen ona kızıyorum diyorum ki insan bi sorar bi sıkıştırır hiç mi umurunda değildim diyorum :ssz:

Hayır canım tabiiki de yeni biriyle tanışınca böyle düşünmeye başlamadım, önceden de 'keşke'm vardı bu konuda. Hem insan her zaman doğru yapmıyor, o durumun içindeyken doğru gibi gelebiliyor veya ilerisini hesap etmeden hareket ediyor.
Ama şu da var ki keşkelerin faydası yok artık mazi için.

tatlım o yorumu sadece sana yapmadım genel olarak düşün, hata dememek lazım, yaşadın gördün tecrübe ettin, tabiki bu demek değil ki daldan dala kon herkesle vıcık vıcık ol, ama tabi ki bizde bişeyler yaşayabiliriz lütfen bu konuda kendine çok yüklenme

Bütün sayfaları okudum. Sende bir yanlış göremedim...
Eğer sen sevdiğin insanlarla sevdiğin şeyler yaşamışsan bundan mutlu olmalısın.
Aşk da sevgi de masumdur çünkü.
Bunun dışında olmamıştır bitmiştir ilgilenmeyeceksin artık o kısmıyla.
Keşke demeye başladın mı kimseye değil sadece ruhuna acı verirsin.
O keşkeler hep boğar seni...
Tanıştırıldığın insan için de erkek diyemiyorum kusura bakma.
Kişiliksiz bir yaratık ki seni etten ibaret görüyor.
Kendi egolarını senle tatmin edecek.
Kusura bakma ağır olacak ama 'ilk ben onla yaşayacağım benim kadınım olacak.' gibi bir düşünce tarzıyla seni istemiş.
Bu çok çirkin...
Sen olayı özetlemek için kimseyle yatmadım demişsin o ısrarla detay sormuş.
Peki bu insan müsveddesi ileride siz evlenmiş olsaydınız, sana dokunup seni öperken sana zorla anlattıkları hiç mi gözünün önüne gelmeyecekti?
Bu nasıl midesizlik. Pislikten başka bir şey değil...
Böyle erkekler maalesef kandırılmaya mahkum, hiç de üzülmüyorum.
Onca kızın ahını alarak devam ediyor elbette kader de ona çelmeyi çakacaktır.
Üzülme, Allah senin de gönlüne göre verecektir ... :39:

bütün yorumları okumadığımı belirteyim.
belki tekrar olacaktır ama..

rohy, bu adamla evlenmediğiniz için şükredin. hayatı size zindan ederdi büyük ihtimalle.
bundan sonra karşınıza güvendiğiniz sevdiğiniz biri çıkarsa ona geçmişi anlatmayın.
geçmiş dediğiniz sizin hata olarak gördüğünüz şeyler hiç abartılacak şeyler değil.
26 yaşındasınız görüştüğünüz yakınlaştığınız birilerinin olmasından daha doğal ne olabilirdi ki?

hata olarak görüyorsanız,
size tavsiyem bunun için kimseden af dilemeyin.
dileyecekseniz Allah'tan af dileyin.
kimsenin sizi, hayatınızı bu şekilde yargılamasına izin vermeyin.
Nefsine, şeytana uyarak günah işleyen günahını da gizlemelidir.
bu konuda internette biraz araştırma yapar, okursanız yüreğiniz ferahlar.
forum kurallarını çiğnemek istemem:))

tatlım o yorumu sadece sana yapmadım genel olarak düşün, hata dememek lazım, yaşadın gördün tecrübe ettin, tabiki bu demek değil ki daldan dala kon herkesle vıcık vıcık ol, ama tabi ki bizde bişeyler yaşayabiliriz lütfen bu konuda kendine çok yüklenme
anlıyorum canım teşekkür ederim.

Bütün sayfaları okudum. Sende bir yanlış göremedim...
Eğer sen sevdiğin insanlarla sevdiğin şeyler yaşamışsan bundan mutlu olmalısın.
Aşk da sevgi de masumdur çünkü.
Bunun dışında olmamıştır bitmiştir ilgilenmeyeceksin artık o kısmıyla.
Keşke demeye başladın mı kimseye değil sadece ruhuna acı verirsin.
O keşkeler hep boğar seni...
Tanıştırıldığın insan için de erkek diyemiyorum kusura bakma.
Kişiliksiz bir yaratık ki seni etten ibaret görüyor.
Kendi egolarını senle tatmin edecek.
Kusura bakma ağır olacak ama 'ilk ben onla yaşayacağım benim kadınım olacak.' gibi bir düşünce tarzıyla seni istemiş.
Bu çok çirkin...
Sen olayı özetlemek için kimseyle yatmadım demişsin o ısrarla detay sormuş.
Peki bu insan müsveddesi ileride siz evlenmiş olsaydınız, sana dokunup seni öperken sana zorla anlattıkları hiç mi gözünün önüne gelmeyecekti?
Bu nasıl midesizlik. Pislikten başka bir şey değil...
Böyle erkekler maalesef kandırılmaya mahkum, hiç de üzülmüyorum.
Onca kızın ahını alarak devam ediyor elbette kader de ona çelmeyi çakacaktır.
Üzülme, Allah senin de gönlüne göre verecektir ... :39:

evet canım zaten o cümleyi kurdu bana, ilklerini bende yaşasın ben de ilklerimi onda yaşayayım isterim dedi. Herşeye rağmen bu tercihe de saygı duyuyorum ama demek istediğim şu: yani sadece ilki yaşaak mıdır mesele!? İlkini yaşayacağın insan 2.sini de başkasıyla tatmaya kalkışmayacağı ne malum? iLkini yaşayan kadınla evlenince namus kavramı garantiye mi alınmışoluyor. Eşe yaklaşım tarzı,insani ilişkisi,anlayışı, bağlılığı,kültürü bunlar bu kadar mı sıfırdı anlamsızdı ya. 2.el hükmü mü layık görülmeliydi,kızdığım bu.Sanki herşey orda bitiyor.

bütün yorumları okumadığımı belirteyim.
belki tekrar olacaktır ama..

rohy, bu adamla evlenmediğiniz için şükredin. hayatı size zindan ederdi büyük ihtimalle.
bundan sonra karşınıza güvendiğiniz sevdiğiniz biri çıkarsa ona geçmişi anlatmayın.
geçmiş dediğiniz sizin hata olarak gördüğünüz şeyler hiç abartılacak şeyler değil.
26 yaşındasınız görüştüğünüz yakınlaştığınız birilerinin olmasından daha doğal ne olabilirdi ki?

hata olarak görüyorsanız,
size tavsiyem bunun için kimseden af dilemeyin.
dileyecekseniz Allah'tan af dileyin.
kimsenin sizi, hayatınızı bu şekilde yargılamasına izin vermeyin.
Nefsine, şeytana uyarak günah işleyen günahını da gizlemelidir.
bu konuda internette biraz araştırma yapar, okursanız yüreğiniz ferahlar.
forum kurallarını çiğnemek istemem:))

Canım üstelik düşün yani daha önce görüştüğü kız birisiyle cinsel ilişkiye girdiği halde öncesinde, bundan saklamış. Bense böyle birşey yapömadığım halde daha ilk sorusunda doğru cevapladım,yalan söylemedim. Yanarım da buna yanarım.
Pişman olduğunu duymak isterdim gerçekten ama pişman olmaz biliyorum.

Yani öpüştü diye ayrılması bana da saçma geldi.Kendi yanaktan öpmüş aynı şey fark yok bence o da bi münasebet diğeri de

Canım üstelik düşün yani daha önce görüştüğü kız birisiyle cinsel ilişkiye girdiği halde öncesinde, bundan saklamış. Bense böyle birşey yapömadığım halde daha ilk sorusunda doğru cevapladım,yalan söylemedim. Yanarım da buna yanarım.
Pişman olduğunu duymak isterdim gerçekten ama pişman olmaz biliyorum.

Canım yaa sen baya kafaya takıyosun bırak şu adamı iyi ki kurtulmuşsun sana açık açık anlattırmaya çalışmış kendi utanmamış.
Sen anlattıklarının ailede falan duyulmasından korkuyorsun sanırım?İnşallah o kadar da ileri gitmez.

evet canım zaten o cümleyi kurdu bana, ilklerini bende yaşasın ben de ilklerimi onda yaşayayım isterim dedi. Herşeye rağmen bu tercihe de saygı duyuyorum ama demek istediğim şu: yani sadece ilki yaşaak mıdır mesele!? İlkini yaşayacağın insan 2.sini de başkasıyla tatmaya kalkışmayacağı ne malum? iLkini yaşayan kadınla evlenince namus kavramı garantiye mi alınmışoluyor. Eşe yaklaşım tarzı,insani ilişkisi,anlayışı, bağlılığı,kültürü bunlar bu kadar mı sıfırdı anlamsızdı ya. 2.el hükmü mü layık görülmeliydi,kızdığım bu.Sanki herşey orda bitiyor.

Canını inan ki boşuna sıkıyorsun.
Sana 2. el gibi yaklaşan insan için mi bunca üzüntü?
Seni eşya gibi gören mal gibi gören zihniyet için?
Yapma kendine bu haksızlığı...

Yani öpüştü diye ayrılması bana da saçma geldi.Kendi yanaktan öpmüş aynı şey fark yok bence o da bi münasebet diğeri de

dediğim gibi, bazı yakınlaşmalarımız oldu ama cinsel ilişki aşamasına gelmedi,ya da aedersiniz vücudumu teşhir etmedim.Bunu durumun boyutunu ifade etmek için yazıyorum ki sizlere doğru yansıtayım,böylece yerinde yorumlar alıp tekrardan düzgün bir şekilde değerlendireyim yaşadıklarımı.
Canını inan ki boşuna sıkıyorsun.
Sana 2. el gibi yaklaşan insan için mi bunca üzüntü?
Seni eşya gibi gören mal gibi gören zihniyet için?
Yapma kendine bu haksızlığı...

Artık sıkmamak için daha azla çaba sarfedeceğim inşallah

Back
X