- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
işinize gelmeyen yorum oldumu saldırın ayrıca sen demişsin ya yok canı çekiyodu da yapmamış tutmuş
bilmem ne diye hiçbirşey bilmeden saçma sapan konuşmuşsun
evet sizin gibiler yüzünden yapanlar değil yapmayanlar yargılanıyor bu devirde.
ve sizin gibiler yüzünden aldatmalar oluyor çok geniş mezheplisiniz ya sizler.
benim evliliğime kimse laf edemez yok boşanırmışta bilmeme ne,bizim aşkımız dillere destandı
halada öyle,siz ucundan bile geçemedzsiniz benim evliliğimin sözlerinize dikkat edin. boşanmak kelimesini biz ağzımıza bikere bile almamışken siz kimsinizde benim adıma kullanıyosunuz terbiyesizce
bende6 yıllık evliyim, kayınvalidemden çok çekmiştim ama son 2,5 yıldır bu maddeleri harfiyen uyguluyorum ve sonuç süper,
eşime dicek bişeyde bulamadığı için hakkımda konuşamıyor.ve sanırım artık beni daha çok seviyor
ben öyle hissediyorum enazından.ama aramız çok iyi oldu.eskiden birbirimizi sevmez geçinemezdik,eşimlede
bu sebepten huzursuzluk yaşardık ama şimdi kayınvalidemle aram süper.telefonla aradığımda efendim kuşum
diye açıyor telefonu:))))))))))))
Ablacım sen kaç yıllık evli olduğunu bile farklı yazıyorsun her başlıkta? kayınvalidenin seni sevmesiyle bile övünüyorsun ama ondan da az çekmemişsin, hep bayılmamış yani sana. Bence sana iyi eğlence çıktı burada. Hayırlı işler.Sizin aşkınız dillere destanmış da sizin dışınızdakilerin ağızda sakız mıymış? Peeh.
Bir hikaye vardı böyle ibret alınacak türden, kızın teki herkese mükemmel hayatını, ilişkisinin harika olduğunu, çocuklarıyla mutlu mesut olduğunu, işini gücünü hava atıyordu millete. Hikayenin sonunda kızın aslında hiç birine sahip olamadığını, olmasını istediği şeyleri çevresindekileri özendirerek olacağını zannettiğini anlıyorduk. Aklıma geldi öyle.