• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi Eş Adayına Anlatmak

işinize gelmeyen yorum oldumu saldırın ayrıca sen demişsin ya yok canı çekiyodu da yapmamış tutmuş
bilmem ne diye hiçbirşey bilmeden saçma sapan konuşmuşsun
evet sizin gibiler yüzünden yapanlar değil yapmayanlar yargılanıyor bu devirde.
ve sizin gibiler yüzünden aldatmalar oluyor çok geniş mezheplisiniz ya sizler.
benim evliliğime kimse laf edemez yok boşanırmışta bilmeme ne,bizim aşkımız dillere destandı
halada öyle,siz ucundan bile geçemedzsiniz benim evliliğimin sözlerinize dikkat edin. boşanmak kelimesini biz ağzımıza bikere bile almamışken siz kimsinizde benim adıma kullanıyosunuz terbiyesizce

bende6 yıllık evliyim, kayınvalidemden çok çekmiştim ama son 2,5 yıldır bu maddeleri harfiyen uyguluyorum ve sonuç süper,
eşime dicek bişeyde bulamadığı için hakkımda konuşamıyor.ve sanırım artık beni daha çok seviyor
ben öyle hissediyorum enazından.ama aramız çok iyi oldu.eskiden birbirimizi sevmez geçinemezdik,eşimlede
bu sebepten huzursuzluk yaşardık ama şimdi kayınvalidemle aram süper.telefonla aradığımda efendim kuşum
diye açıyor telefonu:))))))))))))

Ablacım sen kaç yıllık evli olduğunu bile farklı yazıyorsun her başlıkta? kayınvalidenin seni sevmesiyle bile övünüyorsun ama ondan da az çekmemişsin, hep bayılmamış yani sana. Bence sana iyi eğlence çıktı burada. Hayırlı işler.Sizin aşkınız dillere destanmış da sizin dışınızdakilerin ağızda sakız mıymış? Peeh.

Bir hikaye vardı böyle ibret alınacak türden, kızın teki herkese mükemmel hayatını, ilişkisinin harika olduğunu, çocuklarıyla mutlu mesut olduğunu, işini gücünü hava atıyordu millete. Hikayenin sonunda kızın aslında hiç birine sahip olamadığını, olmasını istediği şeyleri çevresindekileri özendirerek olacağını zannettiğini anlıyorduk. Aklıma geldi öyle.

işinize gelmeyen yorum oldumu saldırın ayrıca sen demişsin ya yok canı çekiyodu da yapmamış tutmuş
bilmem ne diye hiçbirşey bilmeden saçma sapan konuşmuşsun
evet sizin gibiler yüzünden yapanlar değil yapmayanlar yargılanıyor bu devirde.
ve sizin gibiler yüzünden aldatmalar oluyor çok geniş mezheplisiniz ya sizler.
benim evliliğime kimse laf edemez yok boşanırmışta bilmeme ne,bizim aşkımız dillere destandı
halada öyle,siz ucundan bile geçemedzsiniz benim evliliğimin sözlerinize dikkat edin. boşanmak kelimesini biz ağzımıza bikere bile almamışken siz kimsinizde benim adıma kullanıyosunuz terbiyesizce

Hayattan anlamıyorsun. Sana kimse "inşallah boşanırsın, boşan da gör filan" demedi.
O kadar büyük konuşuyorsun ki...
Dikkat et dendi.
Ki öyle ...
Benim annem babama kaçarak evlendi de, çok büyük aşk yaşıyorlardı, sizin gibi dillere destandı da noldu ?
17 yıl önce ayrıldılar :)
Bazen ne kadar seversen sev , kader ayırır.
Böyle konular hakkında övünmek,kibirdir.
İşimize gelmeyen değil, elbetteki sen ilk eşinle öpüşmüşsündür ne güzel, kim istemez ki ?
Ben de isterdim keşke ilk öpüştüğüm eşim olsaydı.
Sen ilk eşinle öpüşmüşsün, buna saygı duyulur bu bir seçimdir.
Ama ilk eşiyle öpüşmedi diye vs, sen kimseyi hakir göremezsin, işte bu nokta kimsenin işine gelmez.
Herkes senin kadar şanslı değil, eşin seni hiç bırakmamış evlenmişsiniz, her şeyi eşinle yaşamışsın. Ne mutlu, ama hayat herkese aynısını sunmuyor.
O yüzden ben kimseye kötülük yapmadım bugüne kadar dediğinde, bu sözlerine bakınca kimse inanmaz.

ay bu kadar sinirlenme canım.herkez ne ekerse onu biçer.ben eşimle ayrı şehirlerde ne zorluklarla yıllarca sürdürdüm.üniversite yıllarında bile yapabileceğim birçok özgürlük varken hep tuttum kendimi.kızlar dalga geçerlerdi benle ne yobazsın sen diye.övünmeyimde ne yapayım şimdi canım çeksede birçok şeyi sevgilim uzak olduğu halde yalnızken yapmadım evleneceğim günü bekledim.millet sevgilileri ile her haltı yerken ben hep bekledim.övünürüm hakkım. geleceği düşünseymiş oda benim gibi banane.yaşarken oh ne ala bitince bittim ben derler

bu yazdıklarınızla konunun bır alakasını goremedım ben .
sız bence ayrı bır konu acın orada kendınızı yuceltın ovun .
cunku konu sahıbının cıddı sorunları var onun uzerıne tartısılıyor burada.
ayrıca hıc anlamam bır baskası mutsuz ıken mutlulugunuzdan bahsetme amacını nedır ?
Allah bozmasın mutlulugunuzu dıyelım bız de o zaman .

Üniversite okuduğunuz senelerde aman sevgilimle sevişmeyeyim diye kendinizi paralayacağınıza , "herkes" yazmayı öğrenseydiniz keşke :31:

ne oldu şimdi açıkmı buldun zannediyosun
ben Türkiye nin en ünlü gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum canım edebiyatım türkçemle sen yarışamazsın
hadi herkes işine baksın bidaha benim hakkımda yorum yapmayın

Artık şuna eminimki eğer bir sorunun varsa ve yardımlaşmak adına bunu yazıyorsan, o sayfaya ilk gelenler yaptığından dolayı sana tükürerek kendini abartacak olanlar.. pes kardeşim....... bu bir değil beş değil hepp böyle... herkesin iyiliği kendine burada asıl olay konuyu açan arkadaşın buradaki arkadaşların fikirlerine ihtiyaç duymasıydı, kimsenin özeli yada saldırgan tutumu değil....

Son düzenleme:
Bir gün en yakın arkadaşım, bana neden o zamanlar çıktığım çocuğa 'Seni seviyorum.' demediğimi sordu..Ben de o iki kelime benim için çok önemli, evlendiğim insana söyleyeceğim dedim..Arkadaşım bana döndü ve 'Peki evlendiğin insanın senden önce kimseye söylemediğini nerden bileceksin?'dedi.....Kafamı çevirdim...Yürüdüm..Akşamında sevgilime 'Seni seviyorum.' dedim..

Söylemeseydim çok pişman olurdum..Bazı şeyler şanstır ve bir defa yaşarsınız..Demiyorum ki iyi yapmışsınız diye..Ama ben sizi terkeden çocuğun samimiyetine hele ki bu devirde inanmadım..Hadi inandım diyelim, dürüst davrandığın ve çok ileri gitmediğin için sana güvenmesi gerekirdi..Erkeklik bu değildir.Seven insan fedakarlık eder..Gerek uykusundan, gerekse gururundan..Bırakın gitsin ve geçmişinizden pişmanlık duymayın..İleriye bakın her zaman..

Arık şuna eminimki eğer bir sorunun varsa ve yardımlaşmak adına bunu yazıyorsan o sayfaya gelenler ilk sana tükürerek kendini abartacak olanlar.. pes kardeşim....... bu bir değil beş değil hepp böyle... herkesin iyiliği kendine burada asıl olay konuyu açan arkadaşın buradaki arkadaşların fikirlerine ihtiyaç duymasıydı, kimsenin özeli yada saldırgan tutumu değil....

:46: :46: :46: :16:

ben Türkiye nin en ünlü gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum canım edebiyatım türkçemle sen yarışamazsın

Sizde açık vermeyin bir zahmet.. Yarış değil zaten burada mevzu, öncelik Türkçe yazaken enazından büyük harf kullanımına dikkat etmek mesela , dilinize saygılı olmak.... ? Birilerine çıkış yaparken cümlelerinizde kendinizi destekler şekilde olursa sanıyorum büyük bir gazetede yazar olmanız komik olmaktan çıkar biraz bile olsa gerçek olma ihtimaline bürünür... ;)

hangi gazete o gazete peki?sizden anca eleştirmen olabilir,Türkçeyi katleden bir eleştirmen!

Hayattan anlamıyorsun. Sana kimse "inşallah boşanırsın, boşan da gör filan" demedi.
O kadar büyük konuşuyorsun ki...
Dikkat et dendi.
Ki öyle ...
Benim annem babama kaçarak evlendi de, çok büyük aşk yaşıyorlardı, sizin gibi dillere destandı da noldu ?
17 yıl önce ayrıldılar :)
Bazen ne kadar seversen sev , kader ayırır.
Böyle konular hakkında övünmek,kibirdir.
İşimize gelmeyen değil, elbetteki sen ilk eşinle öpüşmüşsündür ne güzel, kim istemez ki ?
Ben de isterdim keşke ilk öpüştüğüm eşim olsaydı.
Sen ilk eşinle öpüşmüşsün, buna saygı duyulur bu bir seçimdir.
Ama ilk eşiyle öpüşmedi diye vs, sen kimseyi hakir göremezsin, işte bu nokta kimsenin işine gelmez.
Herkes senin kadar şanslı değil, eşin seni hiç bırakmamış evlenmişsiniz, her şeyi eşinle yaşamışsın. Ne mutlu, ama hayat herkese aynısını sunmuyor.
O yüzden ben kimseye kötülük yapmadım bugüne kadar dediğinde, bu sözlerine bakınca kimse inanmaz.

Uzun zamandır okuduğum en kısa, öz ve güzel yorumdu..Parmaklarınıza ve düşüncenize sağlık...
Ayrıca Türkçe'yi bu kadar güzel, noktasına virgülüne dikkat ederek yazmanız da çok hoşuma gitti..(Konu dışına çıktım, özür diliyorum herkesten.)

Son düzenleme:
malesef bende "ben yapmadım sizde yapmasaydınız" diyenleri hiçbir zaman anlayamayacağım. işte bu tarz zihniyetler "dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez" diyorlar. kız zaten hatta ettim tövbe ettim diyor ya. ohh yaptım keyfime baktım demiyorki hoş dese bize ne. tabiki doğru olan yapmamak ama herşey insan için değilmi?
şimdi bu kızımızın başına Allah korusun tecavüz olayı gelmiş olsaydı ve bunu o şahsa söyleseydi kendi istemeden yaşadığı bu olayı kabul edermiydi erkek. yine kadın namuzsuz mu olurdu acaba. yada "o senin elinde olan bişey değildi deyip bak anlaşıyoruzda boşver mi" derdi
bazı insanlar doğuştan şanssız doğabiliyorlar ama bu zihniyetlerle hepde şanssız olurlar. o yüzden kimse tacize hatta tecavüe uğradığını itiraf edemiyor saklıyor. neden? her durumda kadın namuzsuz da ondan.
,ayrıca el değmemiş kadın arayan erkekler evlendikten sonra büyü bozuldu deyip bi çok genç kızımızı mutsuzluğa hapsetmiyor mu. yıllarca sevip bekleyip kavuşunca birdenbire değişen nice erkek neden değişiyor.

Ablacım sen kaç yıllık evli olduğunu bile farklı yazıyorsun her başlıkta? kayınvalidenin seni sevmesiyle bile övünüyorsun ama ondan da az çekmemişsin, hep bayılmamış yani sana. Bence sana iyi eğlence çıktı burada. Hayırlı işler.Sizin aşkınız dillere destanmış da sizin dışınızdakilerin ağızda sakız mıymış? Peeh.

Bir hikaye vardı böyle ibret alınacak türden, kızın teki herkese mükemmel hayatını, ilişkisinin harika olduğunu, çocuklarıyla mutlu mesut olduğunu, işini gücünü hava atıyordu millete. Hikayenin sonunda kızın aslında hiç birine sahip olamadığını, olmasını istediği şeyleri çevresindekileri özendirerek olacağını zannettiğini anlıyorduk. Aklıma geldi öyle.

arkadaşım ben 7 yıllık evliyim orada öyle yazmıştım düzeltmedim ne olmuş yani be şimdi yalancı oldum çıktım öyle herşey hayal hahaha ya arkadaşlar çok üstüme geliyorsunuz ben aslında ilk msjımda bu yazdım tam hata yaptığımı düşünüyordum ki hepiniz çok üstüme geldiniz ve savunmaya geçtim kendimi övmedim ben sizin kullandığınız cümleleri haketmedim diye öyle olmadığımı anlatmaya çalıştım ama yoruldum günah keçisi oldum
ilk msjım için hatalıyım özür dilerim kızgınlığımdan karşıymışım gibi yazdım evet eşimle biçok şey yaşadım ve onunla evlendim ama nişanlıyken yaşadım.evlenmeden ilişkiyide yargılamıyorum çok üstüme gelince savunmaya geçtim

Keske anlatmasaydin tatlim,
yaptigin hatalar seninle Allah arasinda.
Belki Rabbim seni coktaaan affetmistirde elin aciz insanoglu seni cezalandiriyo.
Ondan once yasadigin seyler onu ilgilendirmesin.
Hic bisey anlatmak zorunda degilsin. Ben utanacak birsey yapmadim de, kapat defteri..
Muhim olan ilerde hata yapmamak. Tertemiz oldugunu dusundugu bir kizi alip evlendikden sonra aldatilsinda gorsun gununu,
sinirlendim yaa, onun bu sebepten dolayi seni bu kadar uzmesine hakki yok!!
Eh, bende nisanlandim ayrildim, hatta imam nikahimda vardi, kimse almasin beni, iyi ya..

Bana göre sorması hataydı, kimseyi gecmisiyle yargılamamalı ve yasadıgın hic birseyden pismanlık duymamalısın..

sen gerçekten büyük bir ego sahibisin ve burda tatmin etmeye çalışıyorsun
napalım yani en ünlü gazetede köşe yazarı isen görende dünyayı kurtaran kadın sanıcak seni yani
ne hava atma meraklısıymışsın be
ha haa evet mükemmle senin ilişkin hayatın kariyerin falan biz hepimiz sapız burda dimii
aman bravoo ne büyük erdem yani bir ünlü gazetede yazmak pehhh:19:

30 yasına gelmıs bır adamın bırsey yasamadıgına nasıl ınanılabılır kı aklım almıyor .
hele kı 30 yasındakı bır adam nasıl olur da ''sadece yanaktan optum '' gıbı komık bır yalan soyleme geregı duyabılırbunu hıc aklım almıyor..
yalan degıl yasamadı gercekten hıc demeyın bosuna dupeduz yalan !
ve konu sahıbı ,sızın anlatmanız gereken bır gecmısınız de yokmus kı sız neyı anlattınız ben onu da anlamadım .
bahsettıgınıze gore cınsel ılıskı de yok ortada.anlatmanız gereken bır gecmısınız yokmus zaten .
eskı sevgılınız ıle opustunuz bıraz da olsa yakınlastınız dıye sızı terkettıyse eger,bırakın gıtsın yolu da acık olsun.
yanı bunu anlatmaya bıle gerek yoktu dıye dusunuyorum .

Son düzenleme:
ben şunu çok iyi anladım size hata yaptığımı, özür dilediğimi, kızdım çok üstüme gelindi kendimi savundum dediğimi yazdım.ama siz bu msjı önemsemediniz diğerlerine hala yorum yapıyorsunuz.
hatta gazetede yazdığım ütopyaymış filan hala yargılıyorsunuz.sanal alemde kimseye inanılmıyor diye düşünceniz varsa niye burda vakit geçiriyorsunuz.
ben kadınlar klubünü çok sevmiş ve üye olmuştum ama bukadar samimiyetsiz ve benim yargılayan kişi olduğumu söylerken beni durmadan yargılayan sizler sayesinde üyeliğimi iptal ediyorum.gerçekten dönün bir kendinize bakın bana yaptığımı söyladiğiniz şeyi siz bana yaptınız iyi geceler

karşı tarafın zamanlaması çok yanlışmış madem bu kadar hassasmış bu konuya neden en başından sormamış (sorması bence zaten büyük yanlış). bence en hayırlısı olmuş çünkü anladığım kadarıyla sen zaten geçmişte yaşadığın şeyler için çok pişmansın ve belli ki içinde çok yer etmiş bi de karşı tarafa yalan söyleseydin o zaman vicdan azabı duyardın diye düşünüyorum sonucu ne olursa olsun doğru söylemekten zarar gelmez. hayatta herkes çok şey oluyor da bi dürüst olamıyor sen zoru yapmışsın helal olsun..

Ayşe Arman'la mı, Yazgülü Aldoğan'la mı, Selcen Doğan'la mı konuştuğumu merak ettim :31: A-a durun. Nazlı Hanım. Yoksa siz misiniz? Zira sadece bu isimler değil, tanıdığım bildiğim bütün köşe yazarları Türkçe'nin T'sinin büyük yazıldığını, "mi" lerin ayrı yazıldığını vs vs bilir. Benim de evime her gün 4 farklı gazete girer. Zannediyordum ki köşe yazarları evlerinden yazılarını yazarak gazeteye e-mail yolu ile gönderiyorlar. Meğersem önceden bir imla kurulunun elinden geçiyormuş. :31:
Siz bir arkadaşımızın da dediği gibi kendinize bir ayrı topik açın. Ben çok güzelim, evlendiğim güne kadar bakireydim, Türkiye'nin en önemli gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum, dünyanın en harika insanıyım falan diye içinizi dökün. İhtiyacınız var belli ki. Burada hanımefendiye destek olmak için yazıyouz yazılarımızı. "Vurun kahpeye" zihniyetinde olanları da pek tabii ki kınıyoruz.
Sevgiler, hürmetler :42:

ben şunu çok iyi anladım size hata yaptığımı, özür dilediğimi, kızdım çok üstüme gelindi kendimi savundum dediğimi yazdım.ama siz bu msjı önemsemediniz diğerlerine hala yorum yapıyorsunuz.
hatta gazetede yazdığım ütopyaymış filan hala yargılıyorsunuz.sanal alemde kimseye inanılmıyor diye düşünceniz varsa niye burda vakit geçiriyorsunuz.
ben kadınlar klubünü çok sevmiş ve üye olmuştum ama bukadar samimiyetsiz ve benim yargılayan kişi olduğumu söylerken beni durmadan yargılayan sizler sayesinde üyeliğimi iptal ediyorum.gerçekten dönün bir kendinize bakın bana yaptığımı söyladiğiniz şeyi siz bana yaptınız iyi geceler

Hanımefendi rica ediyorum mesajlarınızı okuyun vede bir köşe yazarıyla uzaktan alakası olabilirmi objektif bir biçimde siz söyleyin... benim mesajlarınızdan yapabildiğim tek çıkarım ahlak anlayışınız sebebiyle Ayşe Arman olmadığınız :) neyse şaka bir yana malum mesajınızı görmeyen biri bu yorumu yapmış olabilir burada alınıp kırılacak birşey yok, herkes sizi desteklemek zorunda da değil kanımca... sanal alemde vakit geçirmek için herkese güvenme zorunluluğu diye birşeymi var?... ozaman; ben doktorum kulakta bilinenin aksine ensede olur demek gibi birşeydi yazdıklarınız.. gereksiz alınganlık yaptığınızı düşünüyorum pekala şurada birer damlayız KK deryasında, hergün kimler geliyor kimler gidiyor... bu sizin kararınız ve inanın bu tavrınızda çocuksu bir taraf sezdim ve kendi adınıza olduğunuzu iddia ettiğiniz profille bağdaştıramadım.. kusura bakmayın lütfen ama düşüncelerim böyle....

Back
X