Hayatımda ne muhteşem yy izledim,ne yorum yaptım,ne de böyle bir topicten haberim var...
siz ne biçim insanlarsınız ya bayılıyorsunuz atıp tutmaya.
Benim TÜRKÇE mi eleştiren sevgili üyeler dönün bir kendi kelimelerinize bakın!
Hepiniz çok komiksiniz, 'gaste' tebrik ederim sizi.
Benim gece çok sinirlendiğim için ne yazdığımı farketmemiş olmam, yazar olmamı eleştirme hakkı vermez sizlere.Evet yazarlıkta yapıyorum,haber spikerliğide yaptım,birçok kültür sanat dergisinde de yazdım.
Çeşitli yazarlarlada çalışmalarım oldu.Çok eleştirip merak ettiğiniz için yazıyorum.Hava atmak
normal yaşantım içerisinde ve buradada bana çok uzak,hiçbirzaman öyle olmadım.Eleştirilerinize cevap verebilmek adına yazmak istedim.
Burada herşeyi yaşadım diye anlatıp bizi özel hayatına dahil edenlere bravo demişsiniz,konu sahibi arkadaşı değil diğer üyeleri kastediyorum,'ben birşey yaşamadım' dedim diye, demediğinizi bırakmamışsınız.Biri yaşamış diğeri yaşamamış,herkez özelini yazmış.AMA İŞİNİZE GELENİ ANLAMIŞSINIZ.Hayat sizin gibiler yüzünden yapılmaması gerkenleri yapmak gerekiyormuş gibi tersine dönmeye başladı.Birçok konuda evlilik öncesi ilişki,çocuk vs.gibi konularda atıp tutuyor,demediğinizi bırakmıyorsunuz.Hepiniz namus bekçisi kesiliyorsunuz.Şimdi ne oldu birden iki cümle ile bukadar yargılandım.Sadece şunu söylemeliyim;bu konuya ikibin kişi bakıpta hepsi sizin gibi düşünmemiştir herhalde,benim gibi düşünenlerde olmuştur,fakat eleştirilerinizden korkup cevap yazamamışlardır.Demokratik olun eleştirilerinizi öyle yapın.Kişiye ve duruma göre oynamayın.