- Konu Sahibi TersAlfabe
Zor şeyler yaşadım, dik durmaya çalışsam da yaşadıklarımın altında ezildim. İyileştim sayılır ama yine de kanadımın köşesi kırık kaldı. Haklısınız kendime güvenli olup onu tanımaya devam etmeliyim. Beni iyice tanımalı ki sonra anlatınca yanlış kanılara kapılmasın.
Zor seyler yasamis hatta dibe vurmus olabilirsiniz, fakat kendi cabanizla kalkmayi basarmissiniz.
Oncelikle bunun kiymetini bilin.
Siz bu kadar emek verip kendinizle gecegunduz hesaplasmisken adamin tekinin kabul edip etmemesi uzerinden kendinizi yargilamak gibi bir hataya dusmeyin... Dolayisiyla onun ne dusunecegi endisesi de sizin hakkiniizda olumsuz seyler soylemesi degil, hayalini kurdugunuz seylerin bu seferlik olumsuz sonuclanmasi olsun.
Kaldi ki sizi gecmisinizle ve bugununuzle kabullenemeyen saygi duymayan kisi ile yasayacaginiz sey, omur boyu eziyetten baska birsey olmaz.
Ancak karsi taraftan saygi beklerken bunun olusmasini saglayacak taraflardan biri de sizsiniz.
Oncelikle kendi ozsayginizi koruyun ve kendinize inanin ki o da sizin hakkettiginiz degeri verebilsin.
Iste tum bunlarin olusmasini saglayacak olan, onun karakterinin yanisira kaygilardan uzak bir sekilde aynen sizin de tarif ettiginiz gibi ozguveniniz ve kendinizi dogru ifade edebilmeniz

O yuzden takinti yapmadan ani yasamaya bakin. Gerisi zamanla karsilikli olarak birbirinizi tanidikca sekillenecektir...
Zaten kendinize olan guveniniz yukseldikce "dogru zaman" a da tereddutlerden uzak bir sekilde kendiliginden karar vermis olursunuz