- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
Benim arkadaşlarım arasında 23 yaşında birliktelik yaşamamış olan bir kız vardı. Cinselliğin zirvesi olan 5 yılı boşuna harcadım, zamanım boşa gitti derdi, o aklıma geldiTercihi o yönde olabilir tabiki benim için boşa geçmiş zaman demek. Herkesin kendi tarzı. Ama dediğiniz gibi bu yasta sorgulamak ve kafaya takmak çok saçma.
Bunun bir zamanı yok ki 18 yaş üstünden başlar isterse ömür boyu yaşamaz. Herkesin kendi hayatı kendi bedeni. Ama cinsellik yaşa yaşa adamlar evlenmek istemeyince de kandırıldımmm diye dört dönBenim arkadaşlarım arasında 23 yaşında birliktelik yaşamamış olan bir kız vardı. Cinselliğin zirvesi olan 5 yılı boşuna harcadım, zamanım boşa gitti derdi, o aklıma geldi. Benim için de öyle. Ben 19 yaşındaydım ilk ilişkimde. Benim için ne çok erken ne çok geçti .
Hepsi hemşeri ama arkadaşınız evli olduğunu bilmiyormuşmuşmuş. İnanmadım hiç buna.Çünkü hepsi hemşeri ve tanıdık olup olmadığını bilmiyor kız.
Yapılan araştırmalara göre cinsellikte zirve, en verimli yıllar 18-20 aralığıymış. Arkadaşım onu görmüştü, en verimli zamanlarımı boşa harcamışım diye üzülüyorduBunun bir zamanı yok ki 18 yaş üstünden başlar isterse ömür boyu yaşamaz. Herkesin kendi hayatı kendi bedeni. Ama cinsellik yaşa yaşa adamlar evlenmek istemeyince de kandırıldımmm diye dört dön
İlk bir iki görüşmede kandırılabilirsin ama kahve içmiş olursun yemek yemiş olursun sadece. Lanet olsun der yoluna bakarsın. Ama cinsellik yaşayacağın adamın kim olduğunu da bir iyice araştırır emin olursun yaniiiHepsi hemşeri ama arkadaşınız evli olduğunu bilmiyormuşmuşmuş. İnanmadım hiç buna.
İş yoğunluğundan vs deseydi inanırdım. Benim erkek arkadaşım öğretmen, normal zamanda tatili yok ben yanına gidiyorum. İlişkimiz 6 yıllık, son 2 yılı uzak mesafe. 4 kere görüştük, minimum 1 haftadan 6 haftaya kadar.
Neeeeeeğğğğyyyyyy ben şok su an ben de genc sanmıstımAktif sex hayatları olan yaşları 40 olan iki üni bitirmiş tip okumuş doktor dış hekimi birileri arkadaşım dediği de aynen
Biz yaşlarının 20 lerde öğrenci olduğunu düşündük muhafazakar biri gibiler ama konu birden bire değişti bambaşka bir şey oldu
Kandırılmış ya sözüm ona bizde kandırildik
Neeeeeeğğğğyyyyyy ben şok su an ben de genc sanmıstımAktif sex hayatları olan yaşları 40 olan iki üni bitirmiş tip okumuş doktor dış hekimi birileri arkadaşım dediği de aynen
Biz yaşlarının 20 lerde öğrenci olduğunu düşündük muhafazakar biri gibiler ama konu birden bire değişti bambaşka bir şey oldu
Kandırılmış ya sözüm ona bizde kandırildik
Sorma sorma ben öyle sanarak dün ne akıllar verdim gençlere. Ama o kadar genç değillermiş bilemedimmmmmNeeeeeeğğğğyyyyyy ben şok su an ben de genc sanmıstım
Onlar bize akıl versin o zaman bu kadar katakulli bana bile fazlaSorma sorma ben öyle sanarak dün ne akıllar verdim gençlere. Ama o kadar genç değillermiş bilemedimmmmm
tamam anladım şimdi.Evli biriyle sevisti diye degil. Sevismis diye ayrildi. Ici almiyormus aklina geldikce, baskasiyla beraber oldugu. Oysa ilk basta hersey olabilir biz insaniz demis,
Simdiki sevgilisi de birsey bilmiyor . Ama konu acilinca „normal gözüyle bakmiyor bu duruma genel olarak“ kizin korkusu ögrenirse bunun da birden fikrini degismesi
Tabi ki tabi ki. Görüşememe konusunda iş yoğunluğu dese inanacaktım, paraları yok komik olduama senin ilişkinin son dönemi böyle :) insan yeni tanışıp 1 senede o kadar az görüşüp söz gibi ciddi karar verirse bu tuhaf olur tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?