Gecmisi

Tercihi o yönde olabilir tabiki benim için boşa geçmiş zaman demek. Herkesin kendi tarzı. Ama dediğiniz gibi bu yasta sorgulamak ve kafaya takmak çok saçma.
Benim arkadaşlarım arasında 23 yaşında birliktelik yaşamamış olan bir kız vardı. Cinselliğin zirvesi olan 5 yılı boşuna harcadım, zamanım boşa gitti derdi, o aklıma geldi . Benim için de öyle. Ben 19 yaşındaydım ilk ilişkimde. Benim için ne çok erken ne çok geçti .

Bunun bir zamanı yok ki 18 yaş üstünden başlar isterse ömür boyu yaşamaz. Herkesin kendi hayatı kendi bedeni. Ama cinsellik yaşa yaşa adamlar evlenmek istemeyince de kandırıldımmm diye dört dön

Bunun bir zamanı yok ki 18 yaş üstünden başlar isterse ömür boyu yaşamaz. Herkesin kendi hayatı kendi bedeni. Ama cinsellik yaşa yaşa adamlar evlenmek istemeyince de kandırıldımmm diye dört dön
Yapılan araştırmalara göre cinsellikte zirve, en verimli yıllar 18-20 aralığıymış. Arkadaşım onu görmüştü, en verimli zamanlarımı boşa harcamışım diye üzülüyordu .

Kesinlikle, yaşayacak insanın hazır olduğunda ve arkasında durabileceği zaman yaşaması en önemlisi.

Hepsi hemşeri ama arkadaşınız evli olduğunu bilmiyormuşmuşmuş. İnanmadım hiç buna.
İlk bir iki görüşmede kandırılabilirsin ama kahve içmiş olursun yemek yemiş olursun sadece. Lanet olsun der yoluna bakarsın. Ama cinsellik yaşayacağın adamın kim olduğunu da bir iyice araştırır emin olursun yaniiifb ilişki değilse doğrusu bu değil mi? Acelen ne tanı bir adamı arkadaş ortamına gir kuzeniyle falan lafla işyerine bir git

Kesinlikle anlatmasın. Ben her zaman dürüstlükten yanayım ama bizim ülkemizde ki erkeklere karşı dürüst olmucaksin. Kendi ilişki yaşadığı halde bekaret peşine düşen tonlarcasi var, evlilik yapıp boşandığı halde ikinci evlilik yaparken hiç evlenmemiş arayan bile gördü bu gözlerim. Anlatma mutluysan yoluna bak.

Ha şunu da ekleyim. Kandırmak evet ilişki olarak kandırılmış ama cinsellik olarak kandırılmamis sonuçta adam evli olmasa da evleneceği kesin değildi.

ama senin ilişkinin son dönemi böyle :) insan yeni tanışıp 1 senede o kadar az görüşüp söz gibi ciddi karar verirse bu tuhaf olur tabi ki.

Neeeeeeğğğğyyyyyy ben şok su an ben de genc sanmıstım

Neeeeeeğğğğyyyyyy ben şok su an ben de genc sanmıstım

Adam kendi gecmisini mahcup sekilde anlatip kabul edilmek icin kirk takla atmiyorsa karsisindakinden de bunu beklemesin. Hatta bakire isteyen bakir olsun deseyi hemcinslerimiz, bu kadar rahat kadinlari yargilama hakkini gormezdi erkekler de.

başınıza kakacak tıyniyette biri olduğunu o şeyi anlatmadan öğrenemezsiniz. güveninizi zedeleyen biriyle zaten olmayın. ve bahsedilen adam önce kendi hayatına dönsün baksın. arkadaşınız da kekolarla takılmasın.

tamam anladım şimdi.

o zaman hayatı ne kendisi için ne de partneri için zorlaştırsın.

olmayacak şeyi oldurmaya çalışmamak lazım.

mevzu bahsi geçen hanım evlilik öncesi sekse sıcak bakan birisi, o yüzden aynı fikre sahip bir erkek bulmalı bence.

herkes kendi hayat görüşüne uyan insanlarla görüşmeli.

bence arkadaşınız ayrılsın. çünkü bu mesele ileride her türlü patlak verecek.

ama senin ilişkinin son dönemi böyle :) insan yeni tanışıp 1 senede o kadar az görüşüp söz gibi ciddi karar verirse bu tuhaf olur tabi ki.
Tabi ki tabi ki. Görüşememe konusunda iş yoğunluğu dese inanacaktım, paraları yok komik oldu . Hatta hazır online eğitim varken uzun süre birbirlerinde de kalabilirdi evliliği düşünebilecekleri durumdaki bir ilişkide. Aileleriyle yaşamıyorlarsa tabi

Arkadaşınız cinsellige kullanılmak olarak bakıyor ama çatir çatır da sevisiyor. Önceki sevgilisiyle de yaşamış adam kaldıramıyorum demiş ayrılmış bu da öyle olursa diye bakire gibi davranmış ama adam sormuş işte Şimdi de kendi kandiracak ne farkı kaldı öbür sevgiliden?

Ayrılsın ve bu konularda sorun çıkarmayacak birini bulsun. İnsanların tercihine saygı duysun.

Ben anlatmaması gerektiği taraftarıyım çünkü en elit en modern Türk erkeği bile takıyor . Takmasa da en ufak kavga da kıskançlık krizlerinde başa kakar sırf bel altı vurmak için. Yapacağı en doğru şey kızlık zarı operasyonu. Vicdan azabı da duymasın hiç evleneceği erkek sanki yapmadı mı. Toplum bizi bu şekilde baskılıyorsa bizim de silahımız bu şekilde olur bıyun eğmeye ezilip büzülmeye hiç gerek yok .

Birini karşıma alıp sen seviştin mi sevişmedin mi diye sormaya utanırım, hayat da beden de onun, bana ne? Aynı şekilde benimkinden ona ne? Koca koca insanlar anlaşıp anlaşamadıklarına baksınlar beden başka bedenle temas edince eskimiyor. Bir şeyler yaşadıysan kendin yaşadın başkasını ilgilendirmez ki… kişisel sınırlarına saygı duymayan kişiyle de görüşme bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…