- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.788
- 313
- 44
Yalnız iyi trollendik.Dün gece ceycey le beynimiz yandı otreradedim ki otrera ya şenlenelim gelsin beri
Aynen dediğin gibi konuyu sanki baştan başka biri yorumlar yapıyordu sonra değişti
Ve ben ceycey adına diyeyim diğer üyelerde aynıdır gece konuya yorum yazanlardan bahsediyorum sanki 20 24 yaşlarında kendi hallerinde yaşayan belki tutucu bir çevre ve muhafazakar belkide bir ailede gibi bakire olmadığı için ne yapicam diye panik yapan ne yapıcağını bilmeyen birine yorum yaptığımızı sandık
Sonra ben şok..meğer iki üniversite bitirmiş yaşları 40 olan dediği gibi tIp okuyan aktif sex hayatı olan ve bundan hoşlanan biri cıktı karşımıza arkadaşının da aynısı olduğunu bu ilişkinin 3 yada 4. Olduğunu yazdı
Madem böyle hayatları var ki olabilir beni ilgilendirmez ama 49 yaşında eğitimli birinin bu tarz durum için ah vah demesi tarihimize gitti konu içinde ayrı konu çıktı
Değişik
Korkunun ecele faydası yok seçenekler belliBir cogu sorun yok der. Ya kullanir ya da basa kakar. Bu da geldi basina.
Korku oradan geliyor
Evet ya gece gece zaten ben dedi ya ben severim aktif sec hayatım var deyince bi durdum baştan yazannkisiyle sonradan yazan kişi aynı değil bambaşka biri cıktıYalnız iyi trollendik.
Hay ağzına sağlık. Gece bir de azarlandım bir şey bilmiyorsun diyeBir de doktor ve doktora arasındaki farkı hepimiz biliyoruz elbette. Hatta tıp mezunlarına karışıklık olmasın diye tıp doktoru veya direkt hekim deniyor ki, doktorasını tamamlayıp dr ünvanı alan, tıp alanı dışındaki biriyle karışmasın diye.
ancak siz kişinin tıp fakültesinde tıp okuduğunu söylüyorsunuz. Mezun olduğunda tıp doktoru olur. Doktorasını tamamlamış olmaz. İkisi farklı şeyler.
ha zaten doktordur, üzerine akademisyen olarak devam etmek ister, yrd doç, doç vb adımlara geçer. O zaman doktora tamamlamak denilebilir.
Bakire olmayan kadına dememiştir başka sebebi vardır da yazamam burayaE tamam senin kuzenin normal ama anormal bir sürü adam var.
Benim eski görüştüğüm adam Proftu .çok önemli bir beyin cerrahı hatta ünlü biri çevresinde Tv lere çıkıyor herif
Kadınlara 2.el diyordu onu ne yapacaz?
Herkes okumuş diye bekaret sorgulamaz diye birşey yok valla
Böyle tiplerde var
Valla tam da öyle dediBakire olmayan kadına dememiştir başka sebebi vardır da yazamam buraya
E isteyebilir bakire kadınla evlenmek . Kadın da baklre değilse bunu sorun etmeyecek adamla evlenir. Sorun nerede?Valla tam da öyle dedi
Başkasıyla birlikte olmuş bir kızla asla evlenmem benim kurallarım vardır vs vs
Yalan borcum yok kimseye yani
Adamın dediklerini söylüyorum
Baktığın zaman ideal koca işte
Adam cerrah para var kariyer var tip var ama gözü açılmamış kız arıyor
Gayet var bu tipler
Herkesin kendi tercihi gerçi ben yargılamam banane
Hayır sen okumuş etmiş adamlar bunlara bakmaz dedin diye yazdımE isteyebilir bakire kadınla evlenmek . Kadın da baklre değilse bunu sorun etmeyecek adamla evlenir. Sorun nerede?
Ben insanların her türlü hassasiyetine saygı duyarım eleştirmem. İyi forumlarHayır sen okumuş etmiş adamlar bunlara bakmaz dedin diye yazdım
Kuzenim doktor şöyle böyle yazmışsın ona istinaden
Yani konu sahibinin bahsettiği kişi 40 yaşlarda kariyeri dorukta bir sürü ilişkisi olmuş olabilir ama yine de bu zihniyette olabilir inanılmayacak bir durum yok yani
Örnek verdim vende var böyle tipler
Ben şunu da hiç anlamam zaten evlenicek kadar yakın hissedip güveniyorsa bir adam bir kadına hiç mi aralarında birşey geçmez adamın şu ana kadar 100 kere anlaması getekirdi.
Bunlar demek ki evlenecekleri adamlarla yatmıyor evlenmeden olmaz çekiyorlar adamlara
Bilmem hiç evlenmedim ciddi ilişki ne bilmiyorum bile.
Seviyorsam ilişki yaşarım olmuyorsa olmuyor ayrılırım
Benim kafama çok ters bu tip şeyler
Gerdek gecesini bekleyip ben bakire değilim diyen zar diktiren yada sen benim helalimsin sana dokunmam evlenmeden önce diyen tipler birbirine layık işte
Sanada şekerimBen insanların her türlü hassasiyetine saygı duyarım eleştirmem. İyi forumlar
Bu tıp değilse nedir acaba? Diş hekimi ve şu an doktorasına çalışıyor.
Duygularıma tercüman olmuşsuntıp okuyan birinin diş hekimi olduğunu düşünmez kimse. tıp fakültesi ayrı diş hekimliği fakültesi ayrıdır çünkü. keza diş hekimlerinin gördükleri eğitim tıp doktorlarının gördüğü eğitim ile aynı değildir. alakaları yoktur.
evet diş hekimleri doktora yapar, ancak siz sadece tıp okuyup doktora yapıyor dediniz. tıp okuyanların zaten tıp doktoru unvanı vardır. dolayısıyla doktora yapmazlar.
yanlış yazdığınız için insanlar da ne alaka demiş haliyle. yoksa merak etmeyin buradaki tek bilgili değilsiniz, hepimiz gayet donanımlı insanlarız.
bu arada konunun ergen ve muhafazakar bir kızın bacak arasından ve kötü deneyiminden çıkıp bile isteye seks yapan erişkin bir kadına bir anda dönmesi değişik olmuş.
40 yaşında hem de 2 üniversite bitirmiş bir kadın hala böyle bir olayda 20 yaşında kız tepkisi veriyorsa malesef diplomaları almış ama kişisel gelişimini sağlayamamış, ayaklarının üzerinde durmayı becerememiş biridir.
aynı şey o yaşlarda diş hekimliği doktorasını vermeye çalışırken bacak arası ile karşısındakini değerlendiren erkekimsi için de geçerli.
Ama bakın siz 2 farklı şeyden nakşediyorsunuz.
bundan önceki evli biriyle seviştiğini kaldıramam demiş ve gitmiş, doğru mu? Ancak şu anki adayın bekarete önem verdiğini ve cinsellik yaşadığı için onu istemeyeceğini söylüyorsunuz. Yanlış mı anladım?
şimdi hanımefendi gerçekten Arap saçına döndü. Geçmişi boş verin. Şu anki güncel aday, bekarete önem veriyor mu? Yoksa evlilik öncesi cinsellik onun için normal mi? Buna bi cevap verir misiniz öncelikle?
Ama bakın siz 2 farklı şeyden nakşediyorsunuz.
bundan önceki evli biriyle seviştiğini kaldıramam demiş ve gitmiş, doğru mu? Ancak şu anki adayın bekarete önem verdiğini ve cinsellik yaşadığı için onu istemeyeceğini söylüyorsunuz. Yanlış mı anladım?
şimdi hanımefendi gerçekten Arap saçına döndü. Geçmişi boş verin. Şu anki güncel aday, bekarete önem veriyor mu? Yoksa evlilik öncesi cinsellik onun için normal mi? Buna bi cevap verir misiniz öncelikle?
Duygularıma tercüman olmuşsun
Aaa burası da var bak. Koskoca doktora yapan dişçi yol parası mı bulamıyor?bu arada bu iki yetişkin ve ikişer üniversite bitirmiş insan, maddi yetersizlikten 15 ayda 10 kere görüşebilmişlerdi.
benim aklım almıyor, 40 yaşında eğitimli insanlar 15 ay ilişkiyi nasıl öyle yürüttüler diye.
Aaa burası da var bak. Koskoca doktora yapan dişçi yol parası mı bulamıyor?ben 22 yaşlarında 2 öğrencinin aşkı diye ponçik yorumlar yaptım dün. Ama artık yapmammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?