Gecmisi

Yalnız iyi trollendik.

Yalnız iyi trollendik.
Evet ya gece gece zaten ben dedi ya ben severim aktif sec hayatım var deyince bi durdum baştan yazannkisiyle sonradan yazan kişi aynı değil bambaşka biri cıktı
Sordum da niye böyle dedin diye
Hepimiz evli çıkan sevgili ilk biliyorken meğer bir kaç sevgilisi olmuş cinsellik yasadigi bura ayri bir şaşkınlıkti
Sonra 40 yaş çıktı iki üni çıktı
Dedim ya konu içinde konu çıktı birbirinden alakasız

Ben seni böyle kabul edemiyorum lafına ben çok takıldım. Bence arkadaşımız başta sevgilisime ben bakire değilim beni böyle kabul et derse sonucunda cevap alabilir . Bu tarz cumlerler kurmak zaten başlı başına yanlış.Sen sanki yanlış bir şey yapmışsında o snei bu şekilde kabul edicek gibi lanse edersen karşı tarafta bunun kötü bir şey olduğunu düşünür .Başına kakar zaten .Sen başta zaten söylerken evlenmeden cinselliği yaşadığın için kendini ayiplamis gibi davranmissin.Hata burda yapilmis

Hay ağzına sağlık. Gece bir de azarlandım bir şey bilmiyorsun diye

Bakire olmayan kadına dememiştir başka sebebi vardır da yazamam buraya

Bakire olmayan kadına dememiştir başka sebebi vardır da yazamam buraya
Valla tam da öyle dedi
Başkasıyla birlikte olmuş bir kızla asla evlenmem benim kurallarım vardır vs vs
Yalan borcum yok kimseye yani
Adamın dediklerini söylüyorum
Baktığın zaman ideal koca işte
Adam cerrah para var kariyer var tip var ama gözü açılmamış kız arıyor
Gayet var bu tipler
Herkesin kendi tercihi gerçi ben yargılamam banane

E isteyebilir bakire kadınla evlenmek . Kadın da baklre değilse bunu sorun etmeyecek adamla evlenir. Sorun nerede?

E isteyebilir bakire kadınla evlenmek . Kadın da baklre değilse bunu sorun etmeyecek adamla evlenir. Sorun nerede?
Hayır sen okumuş etmiş adamlar bunlara bakmaz dedin diye yazdım
Kuzenim doktor şöyle böyle yazmışsın ona istinaden
Yani konu sahibinin bahsettiği kişi 40 yaşlarda kariyeri dorukta bir sürü ilişkisi olmuş olabilir ama yine de bu zihniyette olabilir inanılmayacak bir durum yok yani
Örnek verdim vende var böyle tipler
Ben şunu da hiç anlamam zaten evlenicek kadar yakın hissedip güveniyorsa bir adam bir kadına hiç mi aralarında birşey geçmez adamın şu ana kadar 100 kere anlaması getekirdi.
Bunlar demek ki evlenecekleri adamlarla yatmıyor evlenmeden olmaz çekiyorlar adamlara
Bilmem hiç evlenmedim ciddi ilişki ne bilmiyorum bile.
Seviyorsam ilişki yaşarım olmuyorsa olmuyor ayrılırım
Benim kafama çok ters bu tip şeyler
Gerdek gecesini bekleyip ben bakire değilim diyen zar diktiren yada sen benim helalimsin sana dokunmam evlenmeden önce diyen tipler birbirine layık işte

son şunu yazacağım toplumumuzda her görüşte erkek var. Bir kadın hem bekarete aşırı önem veren hem de asla sorun etmeyen erkeklerle sevgililik yaşayarak hata yapıyor zaten bakire değilse.tonla bekarete asla önem vermeyen erkek te var. Onlar arasından bulsun eşini.niye ısrarla değiştirmeye kandırmaya çalışıyor bu doktoru onu anlamadım. Mesleği için diye düşünmeye bile başladım maalesef

Ben insanların her türlü hassasiyetine saygı duyarım eleştirmem. İyi forumlar

Konunun sonlarına dogru yaşım 40 falan yazınca hadi len ordan dedim bi kendi kendime. Sonra eski konuyu hatirladim, bi yenge vardi onun 50 yasindaki ogluyla görüşmeye çalışıyordu hanimefendi, muhendisti falan. Ama cok abes yani konuda yazdıkları, baya baya 22 23 yaşında küçük kızlar tecrubesizlikten böyle düşünüyorlar sanmistim. Bırakında 40 yasindan sonra da kimseye şeyimin hesabini vermeyim bi zahmet

Bu tıp değilse nedir acaba? Diş hekimi ve şu an doktorasına çalışıyor.

tıp okuyan birinin diş hekimi olduğunu düşünmez kimse. tıp fakültesi ayrı diş hekimliği fakültesi ayrıdır çünkü. keza diş hekimlerinin gördükleri eğitim tıp doktorlarının gördüğü eğitim ile aynı değildir. alakaları yoktur.
evet diş hekimleri doktora yapar, ancak siz sadece tıp okuyup doktora yapıyor dediniz. tıp okuyanların zaten tıp doktoru unvanı vardır. dolayısıyla doktora yapmazlar.
yanlış yazdığınız için insanlar da ne alaka demiş haliyle. yoksa merak etmeyin buradaki tek bilgili değilsiniz, hepimiz gayet donanımlı insanlarız.

bu arada konunun ergen ve muhafazakar bir kızın bacak arasından ve kötü deneyiminden çıkıp bile isteye seks yapan erişkin bir kadına bir anda dönmesi değişik olmuş.

40 yaşında hem de 2 üniversite bitirmiş bir kadın hala böyle bir olayda 20 yaşında kız tepkisi veriyorsa malesef diplomaları almış ama kişisel gelişimini sağlayamamış, ayaklarının üzerinde durmayı becerememiş biridir.
aynı şey o yaşlarda diş hekimliği doktorasını vermeye çalışırken bacak arası ile karşısındakini değerlendiren erkekimsi için de geçerli.

Duygularıma tercüman olmuşsun

Evli biriyle sevisti diye degil. Sevismis diye ayrildi. Ici almiyormus aklina geldikce, baskasiyla beraber oldugu. Oysa ilk basta hersey olabilir biz insaniz demis,

Simdiki sevgilisi de birsey bilmiyor . Ama konu acilinca „normal gözüyle bakmiyor bu duruma genel olarak“ kizin korkusu ögrenirse bunun da birden fikrini degismesi

Aaa burası da var bak. Koskoca doktora yapan dişçi yol parası mı bulamıyor?ben 22 yaşlarında 2 öğrencinin aşkı diye ponçik yorumlar yaptım dün. Ama artık yapmammmmmmm

Aaa burası da var bak. Koskoca doktora yapan dişçi yol parası mı bulamıyor?ben 22 yaşlarında 2 öğrencinin aşkı diye ponçik yorumlar yaptım dün. Ama artık yapmammmmmmm

valla 40 yaşında, neredeyse 1,5 senede birkaç kez gördüğüm bir adamla evlenirsem muhtemelen vegas'ta sarhoş kafayla yaptığım bir iş olur bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…