Bence arkadaşınız gerekli açıklamayı yapmış. Verilen cevaptan birşeyler yaşadığı anlaşılıyor. Daha fazla gündeme getirmeye gerek yok.Onu söylemiş evli birinin bunu kandırıp oyaldığını ama devamını getirememiş.
Sevgilisi bir gün sormuş biriyle beraber oldun mu diye o da “ çok meraklısın “ cevabını vermiş.
Korkusu bunu ilerde gene sorması
Erken yaşta evlilik olsaydı aynen 20 yaşlarında çocukları vardıAaa burası da var bak. Koskoca doktora yapan dişçi yol parası mı bulamıyor?ben 22 yaşlarında 2 öğrencinin aşkı diye ponçik yorumlar yaptım dün. Ama artık yapmammmmmmm
Evli olduğunu sonradan öğrenmişEvli adamla iliski yasaması gecmiste biriyle ilişki yasamasından kötu bence.
O kadar korkuyorsa kızlık zarını diktirsin...Onu söylemiş evli birinin bunu kandırıp oyaldığını ama devamını getirememiş.
Sevgilisi bir gün sormuş biriyle beraber oldun mu diye o da “ çok meraklısın “ cevabını vermiş.
Korkusu bunu ilerde gene sorması
Hakikaten konu sahibi de arkadaşı da nerden tutsan elinde kalıyor. Gelenekselliğin dibine vurmuşlar. Bir de arkadaşı bu avam kafasıyla evlenmeden ilişki yaşayıp mağdur oldum ayağına kendini birilerine yamamaya çalışıyor. Tam bir kezbanlık örneği.Şimdi daha da yanlış ifade ettiniz. Dul veya bakire olmayan kadınlar faydalanılacak kadınlar değildir. İlişkilere bakış açınız çok yanlış çokkk.
Erkeğin pipisi var çünkü. Bizim yok. Olsa kullanıcaz ama yok işte. Pipisi olan kullanır, olmayan kullanılır. Çok basit. Anlayın bunu. Pipimiz yok.
evli olduğunu da baştan öğrenip ilişki yaşamasın bir zahmetEvli olduğunu sonradan öğrenmiş
Konuyu baştan bide sondan okumalısınız
evli olduğunu da baştan öğrenip ilişki yaşamasın bir zahmet
Evli biriyle sevisti diye degil. Sevismis diye ayrildi. Ici almiyormus aklina geldikce, baskasiyla beraber oldugu. Oysa ilk basta hersey olabilir biz insaniz demis,
Simdiki sevgilisi de birsey bilmiyor . Ama konu acilinca „normal gözüyle bakmiyor bu duruma genel olarak“ kizin korkusu ögrenirse bunun da birden fikrini degismesi
Sizin arkadaşınız da su an yeni evleneceği cocugu kandırmasın bir zahmetEvli olanlara da ş…sizlik yapip milleti kandirmasin bir zahmet.
Adam yalan demiş olmuş bitmiş ama konuyu sondan okursan daha çok sasiricaksin ben onu demek istedimevli olduğunu da baştan öğrenip ilişki yaşamasın bir zahmet
Anladım canım ama cok uzun bilgisayarda olsa okurdum da telefondan 19 sayfa zor oluyorAdam yalan demiş olmuş bitmiş ama konuyu sondan okursan daha çok sasiricaksin ben onu demek istedim
Aktif sex hayatları olan yaşları 40 olan iki üni bitirmiş tip okumuş doktor dış hekimi birileri arkadaşım dediği de aynenAnladım canım ama cok uzun bilgisayarda olsa okurdum da telefondan 19 sayfa zor oluyor
İş yoğunluğundan vs deseydi inanırdım. Benim erkek arkadaşım öğretmen, normal zamanda tatili yok ben yanına gidiyorum. İlişkimiz 6 yıllık, son 2 yılı uzak mesafe. 4 kere görüştük, minimum 1 haftadan 6 haftaya kadar.bu arada bu iki yetişkin ve ikişer üniversite bitirmiş insan, maddi yetersizlikten 15 ayda 10 kere görüşebilmişlerdi.
benim aklım almıyor, 40 yaşında eğitimli insanlar 15 ay ilişkiyi nasıl öyle yürüttüler diye.
Benim çevremde 20’sinden sonra kimse bekaret sorgulamıyor açıkçası. Bu yaşlarda da evlilik öncesi ilişkiye nasıl bakıyorsun diye sorulur, bakire değilsen devam etmeyelim diye değil de birliktelik yaşayabilir miyiz diye soruluyorKonunun sonlarına dogru yaşım 40 falan yazınca hadi len ordan dedim bi kendi kendime. Sonra eski konuyu hatirladim, bi yenge vardi onun 50 yasindaki ogluyla görüşmeye çalışıyordu hanimefendi, muhendisti falan. Ama cok abes yani konuda yazdıkları, baya baya 22 23 yaşında küçük kızlar tecrubesizlikten böyle düşünüyorlar sanmistim. Bırakında 40 yasindan sonra da kimseye şeyimin hesabini vermeyim bi zahmet
40 yaşına kadar ilişkiye girmemiş kişide ne bileyimBenim çevremde 20’sinden sonra kimse bekaret sorgulamıyor açıkçası. Bu yaşlarda da evlilik öncesi ilişkiye nasıl bakıyorsun diye sorulur, bakire değilsen devam etmeyelim diye değil de birliktelik yaşayabilir miyiz diye soruluyor. Hadi Türkiye ortalamasında 30 diyelim bu yaşa, 40 ne? 40 yaşındaki insana bekaret soranla mezara mı götürecektim der dalga geçerdim herhalde .
Tercihi bu yöndeyse olabilir. Böyle bir hayat seçmiştir, aseksüeldir vs. O kısmı çok kurcalamıyorum. Ama o yaşta birinden bekaret beklemek bana aşırı saçma geldi40 yaşına kadar ilişkiye girmemiş kişide ne bileyim
Tercihi o yönde olabilir tabiki benim için boşa geçmiş zaman demek. Herkesin kendi tarzı. Ama dediğiniz gibi bu yasta sorgulamak ve kafaya takmak çok saçma.Tercihi bu yöndeyse olabilir. Böyle bir hayat seçmiştir, aseksüeldir vs. O kısmı çok kurcalamıyorum. Ama o yaşta birinden bekaret beklemek bana aşırı saçma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?