Gecmisi

Hem tip okuyor hep dış hekimi hem doktora yapıyor hem iki üniversite bitirmiş hem gelmek için yol parası yok ayrıca öğrenci nerden bulsun parayı hem 40 yaşlarındalar
Ne büyük trajedi
Aklın da Dolu deli sorular
Konunun bir başına bak bir sonuna

Bence arkadaşınız gerekli açıklamayı yapmış. Verilen cevaptan birşeyler yaşadığı anlaşılıyor. Daha fazla gündeme getirmeye gerek yok.

Aaa burası da var bak. Koskoca doktora yapan dişçi yol parası mı bulamıyor?ben 22 yaşlarında 2 öğrencinin aşkı diye ponçik yorumlar yaptım dün. Ama artık yapmammmmmmm
Erken yaşta evlilik olsaydı aynen 20 yaşlarında çocukları vardı
bu yaşta konu bekaret kullanılma neydi diğeri ha faydalanma ama sex hayatı aktif

Evli adamla iliski yasaması gecmiste biriyle ilişki yasamasından kötu bence.

O kadar korkuyorsa kızlık zarını diktirsin...

Şimdi daha da yanlış ifade ettiniz. Dul veya bakire olmayan kadınlar faydalanılacak kadınlar değildir. İlişkilere bakış açınız çok yanlış çokkk.
Hakikaten konu sahibi de arkadaşı da nerden tutsan elinde kalıyor. Gelenekselliğin dibine vurmuşlar. Bir de arkadaşı bu avam kafasıyla evlenmeden ilişki yaşayıp mağdur oldum ayağına kendini birilerine yamamaya çalışıyor. Tam bir kezbanlık örneği.
Konu sahibi Arkadaşınızın eski ilişkisinde adamın evli olduğunu bilmediğine de inanmıyorum. Başta bilmiyordur ama sonra anlamıştır. Kezban kafasıyla birlikte oldum ya karısına boşar beni alır diye düşünmüştür.
Bir insan yaşadıklarının arkasında durmalı. Evlenmeden birlikte olan bir sürü kadın var. Kendi kafasında birini bulup evleniyorlar. Bu kadar yalana dolana gerek yok. Kendiniz gibi olanlarla takılın. Bu kadar yani.

"Nasıl kandırayım da ilişkiyi sürdüreyim" derdinde mi bu arkadaşınız? Yolunu ayırmak yerine, dertlenip tasalandığına göre muhtemelen durum bu.

Bunu dert etmeyen biriyle birliktelik yaşamak varken, apış arası kırmızı kurdele kesimine meraklı biriyle olmak da...
Öncesinde kim vardı kim yoktu, zara zeval geldi mi gelmedi mi sorgusunda olan bir erkeği kendine layık görüp ilişkisi adına endişelenmesi, bir kadının kendisine yapabileceği büyük bir hakaret bence. Bunu başına kakacak adamla da birlikte olmasın, baştan yolunu ayırsın kendisine gram saygısı varsa.

Şu muameleye nasıl razı geliyorlar kadınlar, bir türlü anlamıyorum.
"Kullanıldım, mağdurum da mağdurum" ayağı çekip yaptığının arkasında duramayan kadına da anca böyleleri denk gelir zaten.

Anladım canım ama cok uzun bilgisayarda olsa okurdum da telefondan 19 sayfa zor oluyor
Aktif sex hayatları olan yaşları 40 olan iki üni bitirmiş tip okumuş doktor dış hekimi birileri arkadaşım dediği de aynen
Biz yaşlarının 20 lerde öğrenci olduğunu düşündük muhafazakar biri gibiler ama konu birden bire değişti bambaşka bir şey oldu
Kandırılmış ya sözüm ona bizde kandırildik

İş yoğunluğundan vs deseydi inanırdım. Benim erkek arkadaşım öğretmen, normal zamanda tatili yok ben yanına gidiyorum. İlişkimiz 6 yıllık, son 2 yılı uzak mesafe. 4 kere görüştük, minimum 1 haftadan 6 haftaya kadar.

Benim çevremde 20’sinden sonra kimse bekaret sorgulamıyor açıkçası. Bu yaşlarda da evlilik öncesi ilişkiye nasıl bakıyorsun diye sorulur, bakire değilsen devam etmeyelim diye değil de birliktelik yaşayabilir miyiz diye soruluyor . Hadi Türkiye ortalamasında 30 diyelim bu yaşa, 40 ne? 40 yaşındaki insana bekaret soranla mezara mı götürecektim der dalga geçerdim herhalde .

40 yaşına kadar ilişkiye girmemiş kişide ne bileyim

Tercihi bu yöndeyse olabilir. Böyle bir hayat seçmiştir, aseksüeldir vs. O kısmı çok kurcalamıyorum. Ama o yaşta birinden bekaret beklemek bana aşırı saçma geldi .
Tercihi o yönde olabilir tabiki benim için boşa geçmiş zaman demek. Herkesin kendi tarzı. Ama dediğiniz gibi bu yasta sorgulamak ve kafaya takmak çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…