- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.132
- 798
sitede fikir belirtmek serbest.benim fikrim bu.karaktersiz demedim ki arkadaşınıza.ama bilerek yaşayanlar tonla var.çoğu da iş sahibi eğitimli paralı kadınlar toplumda sayılan kadınlar.çoğu ülkede bunu yazsanız gene aynı şeyleri duyardınız.Öyle biri degil arkadasim. Karekteri saglam olmazsan ve bu gibi iliskinin pesinden gitmis olsa, Ben bir adim bile onun yaninda olmazdim. Milletin günahini almayin
Öyle biri degil arkadasim. Karekteri saglam olmazsan ve bu gibi iliskinin pesinden gitmis olsa, Ben bir adim bile onun yaninda olmazdim. Milletin günahini almayin
sitede fikir belirtmek serbest.benim fikrim bu.karaktersiz demedim ki arkadaşınıza.ama bilerek yaşayanlar tonla var.çoğu da iş sahibi eğitimli paralı kadınlar toplumda sayılan kadınlar.çoğu ülkede bunu yazsanız gene aynı şeyleri duyardınız.
arkadaşınız ömür boyu utanç duymamalı sünger çekmeli hayatına bakmalı.ama bir erkekle evlenmek için kara kara düşünüyor ne yapsam diye.bu da olmamalı.hangi erkek kara kara düşünüyor?çifte standartta varMaalesef var öyle kadinlar.
Ve iyiki hepsi öyle degil. Kimi utanc duYar benim dostum gibi, kimi ceker gider yasanmamis sayar …
Adamın evli olması ayrı birşey arkadaşınızın onunla birlikte olması ayrı birşey. Bekar olsaydı da ayrılabilirlerdi. O zaman ne diyecekti, bekardi ama evlenmekten vazgeçti mi?Evet , bu adam evli kızı kandırmıştı. Bekarım diye. Tabi kendisi öğrenince hemen bıraktı ama iş işten geçmişti maalesef
15 aylık ilişkide arkadaşınız ile hiç cinsellik yaşamamış adam gayet de bekareti sorun ediyordur. 15 ay sevgilin olacak ve evlilik dışı cinsellik yaşamayı normal gören biri olarak sevgilinle seks yapmayacaksın. Ya arkadaşınız bakire olduğunu belirtti bir şekilde ya da sevgilisi evlilik dışı ilişkiyi doğru bulmuyor. Erkek var, kadın var 15 ay seks yok. Niye yani.
Geçiştirmek diye bir şey yok. Niyet okuyamayız buradan. Adam belki de bakire olduğundan emin olduğu için hiç sormadı. Sonuçta 15 ay sekssiz kaldıysa öyle olduğunu düşünüyordur. Başına kakar diyorsunuz e böyle bir korkusu varsa 15 ay neyi bekledi? En başında henüz ilişki ilerlemeden konuşsaydı.
Biz burada yazıyoruz geçmiş kimseyi ilgilendirmez, anlatmak zorunda değil kimse diye ama bu konuda hassasiyeti olan insanlar için geçerli değil bu durum. Adamın bu hususta bir takıntısı yoktur tabi ki oturup seks anılarını anlatmazsın çünkü ne münasebet. Sormasına bile müsaade etmezsin. Ancak adam bakire biri ile evlenmek istiyor ise ve kadın da bunu biliyorsa geçiştirmek, oyalamak ikiyüzlülüktür.
Başıma kötü bir şey geldi diyerek klasik tecavüz yalanına zemin hazırlamış çakal arkadaşınız. Ya da bisikletten düştüm vs. Valla kusura bakmayın ama sayısız adamla seks yapıp kimseye eyvallah etmeyen kadın daha omurgalı benim gözümde. Dünyada erkek kıtlığı yok. Böyle hassasiyetleri olmayan biriyle de gayet mutlu olabilir.
Kötü bir şey yaşadım çok pişmanım modunda asla olmasın.Türk erkeğine anlatilacak birşey olsa zaten anlatacak. Ama değil maalesef. Bu yüzden hiç birşey anlatmak istemiyor . Ne yalan ne de doğru.
Nasıl geçiştirebilir?
Lüften yazdilar okuyun öyle yorum yapin. Iliskiyi neden kötü diye adlandirdigini burda defalarca yazdim.
Adam elbette yakinlasmak istedi ama Uzak mesafeli bir iliski bunlarin ki. Birbirlerini belki 10 defa gördüler. Kiz geri cevirdi bir kac kez. Kullanilmak istemiyor Artik cünkü yeterince aci cekti
15 ayda 10 defa yüz yüze geldiği bir erkek için mi bu çabası ?
Lüften yazdilar okuyun öyle yorum yapin. Iliskiyi neden kötü diye adlandirdigini burda defalarca yazdim.
Adam elbette yakinlasmak istedi ama Uzak mesafeli bir iliski bunlarin ki. Birbirlerini belki 10 defa gördüler. Kiz geri cevirdi bir kac kez. Kullanilmak istemiyor Artik cünkü yeterince aci cekti
Evet okudum. Adam evli olduğu için kötü demiş. Çok saçma. Tamam evli biriyle seks yaptığını söylemesin madem. Tüm detayları anlatmaya gerek yok. Dümdüz seks yaptım desin. Sonuçta hiç kimse evlenirken seks yaptığı adamları tüm detayları ile anlatmıyor. "aşgım ığdırın bir köyünde samanlıkta, orta yaşlı bir adamla" diye anlatılmıyor mesela. Yaşadığı kötü deneyim arkadaşınıza ve onun geçmişine ait. Detayları anlatmak zorunda değil o yüzden. Ama adamın hassasiyeti olan bir konuda geçiştirmek, yine diyorum ikiyüzlülüktür.
Kullanılmak derken? Hanımefendi arkadaşınız kullanılmadı. Bekar olduğunu düşündüğü bir adamla kendi isteği ile seks yaptı. Sonra evli olduğunu öğrendi ve ayrıldı. Adam bekar olup ayrılsaydı yine kullanılmış mı olacaktı?
He tam onun icin. Herkesin maddi durumu El vermiyor iki günde bir görüsmek.
Sacma sapan bir soru olmus
Evet okudum. Adam evli olduğu için kötü demiş. Çok saçma. Tamam evli biriyle seks yaptığını söylemesin madem. Tüm detayları anlatmaya gerek yok. Dümdüz seks yaptım desin. Sonuçta hiç kimse evlenirken seks yaptığı adamları tüm detayları ile anlatmıyor. "aşgım ığdırın bir köyünde samanlıkta, orta yaşlı bir adamla" diye anlatılmıyor mesela. Yaşadığı kötü deneyim arkadaşınıza ve onun geçmişine ait. Detayları anlatmak zorunda değil o yüzden. Ama adamın hassasiyeti olan bir konuda geçiştirmek, yine diyorum ikiyüzlülüktür.
Kullanılmak derken? Hanımefendi arkadaşınız kullanılmadı. Bekar olduğunu düşündüğü bir adamla kendi isteği ile seks yaptı. Sonra evli olduğunu öğrendi ve ayrıldı. Adam bekar olup ayrılsaydı yine kullanılmış mı olacaktı?
Bence arkadaşınız kendini kandırıyor, adamın evli çıkmasının arkasına sığınıp mağdur edebiyatı yapıyor.Kandirilmak bence kullanilmak. Bunun ötesi yok
Kandirilmak bence kullanilmak. Bunun ötesi yok
problem kızın evlilik dışı seks yapması sadece. bekar biriyle sevişmiş olsa bahane olmayacaktı, evli adam kandırınca bahane oldu.
milyonlarca kadın evli bir erkeği bekar sanmıştır yahu. içlerinden öğrenince ayrılan da olmuştur. hiç kimse de bunu kandırılıp seks yaptım diye anlatmamıştır yani.
Ben üzülüyorum böyle konuları okuyunca aslında. Keşke düşündüğümüz gibi olsa her şey ama yaşadığımız coğrafyada ütopik düşüncelere yer yok. Evet keşke "aman erkek hesap veriyor mu sanki, hiçbir şey söylemeye mecbur değilsin" deyip geçsek. Ama hala böyle konuların açılması, bunların konuşulması bile o işin öyle olamayacağının kanıtı. Bu düzelir mi, hiç sanmam.
Bu yüzden herkes kendi hayat görüşüne, inancına, yaşantısına uyumlu kişileri seçmeli işte. He konu sahibinin dediği şekilde de olabilir mi? Evet bu da mümkün. Cinsellik yaşamış ve bunun doğru bir şey olmadığını düşünen, pişman olan birileri olabilir. Bu da hakkıdır. Bu inanç doğrultusunda böyle düşünen biriyle evlenmek isteyebilir. Ancak maalesef geçmişimiz, yaşadıklarımız, geleceğimizin temelidir işte. Her şey istediğim gibi olsun, hem geçmiş açılmasın, hem gelenekçi biriyle evleneyim hem sorun olmasın. E yok öyle dünya. Madem ille de bu adam olacak o zaman sonrasında başa kakma ihtimali göze alınacak. O riske girilecek. Yok ben öyle bir şey istemiyorum deniliyor ise o zaman ayrılıp sorun etmeyen biriyle olunacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?