Geçmişim

Nilcedunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
38
19
3
36
Merhaba kızlar. Aslında artık dayanılmaz hale gelmese gene konu acmazdim sanırım ama artik sürekli kafamda... uzun zamandir olmamis yasamamisim gibi davranmaya calisiyorum ve zaten hayatımın bir döneminde unutmus gibiydim. Inanin yazmak o kadar zor ki bunu. Kendimle yüzleşme gibi...
Ben 6 yaşında iken 15 yaşında bir cocugun tacizine uğradım belli bir süre. Ben bunu nasil oldu bilmiyorum ama unutmusum yasamamis varsaymis beynim.Yillar geçti üniversite okudum ve evlendim. Evlendiğim kisi ise onun akrabası. Inanin o dönemler onu görmüyordum bu yuzdende hatirlamadim hic. Sonra düğün sonrası kalabalik bir kahvaltida o da vardı ve ben o gün yavas yavas herseyi hatirlamaya başladım. Şuan çoğu sey aklımda.
Sıkıntım ise buaralar ayni sehirde oldugumuz için her ay bazen hafta bir şekilde esimin akrabasi oldugundan görüsuyor olmamiz. Ben artik yoruldum birsey yokmus gibi davranmaktan... napacagimi bilmiyorum.
Buraya yazmak bunu anlatmak bile rahatlattı beni birazda olsa..

Son düzenleme:
eşine anlatsan bu durumu belki uzak davranır.. anlayışla karşılar.

peki o sizi gördüğünde nasıl davrandı ?
siz küçükmüşsünüz ama o 15 yaşındaymış sizi hatırlıyordur

kendisi evli mi ?
Evet evli suan. Yeni daha.. zaten bu yüzden görüşüyoruz.
Kendisi cok normal hicbirsey olmamis gibi davranıyor.
Esime bunu anlatamam kaldiramaz dahasi cok samimiler...

Eşinizle konuşmalısınız bence. Gerekirse birlikte bir uzman desteği de alın. İşlerin daha kötü bir hale gelmesi olası şu durumda.

sinirlerim bozuldu ne kadar kötü bir durum
eşin nasıl biridir ne desen sana destek çıkarsa
anlatmalısın

Ya bilmiyorum hatirlamiyor gibi o da... cok normal davranıyor...

Bunu tek başınıza aşmaya çalışmayın lütfen; eşinize durumu anlatın. Görüşmeyin, uzman desteği alabilirsiniz.
Ve sizi daha iyi hissettirecekse, suratına suratına bile bağırabilirsiniz o insanın.
15 yaş doğru ile yanlışın çok rahat ayırt edilebildiği bir yaş çünkü.

Eşinle konuşmayacaksan bile, adama bir köşede iki laf söyle, yüzüne tükür. Ya bu görüşmelere bir son versin bir bahaneyle, ya da hem kendi eşine hem onun eşine açılacağını söylersin.

sinirlerim bozuldu ne kadar kötü bir durum
eşin nasıl biridir ne desen sana destek çıkarsa
anlatmalısın
O kadar iyi biri ki eşim. Bazen kendimi cok suclu cok günahkar hissediyorum ona kötü birsey yapmis gibi... anlatamam bütün hersey darmaduman olur. Cok düşündüm anlatmayi olmuyor. Yapamam yani kaldiramaz bunu sanırım.

Bence o kucuk oldugunuz icin sizin hatirlamadiginizi dusunup rahat davraniyor olabilir ya da zaten boyle insanlar piskin olur hic birsey olmamis gibi davranir.
Terapiye gitmelisiniz, tek basiniza asabileceginiz birsey degil bu durum.
Ayrica esinize bu olayi anlatamasaniz da onlarla gorusmemek icin bir bahane bulun ya da bir olay cikarin. Zaten gorusmenizin guvenli oldugunu dusunmuyorum.

Eşinle konuşmayacaksan bile, adama bir köşede iki laf söyle, yüzüne tükür. Ya bu görüşmelere bir son versin bir bahaneyle, ya da hem kendi eşine hem onun eşine açılacağını söylersin.
Evet sanırım uygun bir sekilde konuşmam lazim çünkü benim artik sürekli kafamda... esi o kadar iyi cana yakin bir insan ki onun içinde cok üzülüyorum...

Cok zor ve kotu bir durum. Esine soyle diyorsunuzda nasil bir ravri olur ki esinin? Mesela boyle bir durumda ben soylemeyem gider öldürür ALLAH korusun

Zor bir durum

Yok maalesef. yazın özellikle sürekli aileler hep birlikte. Yani sadece onlarla gorusmemek degil maalesef mesele... aileler bir araya geliyor. Ben zaten uzak duruyorum. Ama dedigim gibi çözüm yolu yok kafamda o kadar arapsaci ki durum. Napacagimi inanin bilmiyorum gercekten...

Senin yerinde olsam eşine hiç anlatmazdım ama başka bir bahaneyle tedavi olmayı istediğimi söylerdim eşime. Ben de çok yakınım tarafından ortaokuldayken tacize uğradım. Annem ve bir kuzenim biliyor sadece. Özel günlerde filan onu görmek beni o kadar kötü yapıyor ki inanamazsın. Onun olduğu ortamda kafamı yerden kaldıramıyorum, nefesim çıkmıyor gibi hissediyorum. Yaşamayan bilmez bu iğrenç duyguyu, Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…