- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi Nilcedunya
-
Canım, sen küçücükken o yükü taşımışsın.. Bu gün o da yüzleşecek mecbur..Aslında mantıklı bir düşünce. Annemin buna nasıl tepki verecegini biraz tartmam lazim.
ne kadar zor şeyler arkadaşım...adam bilidğin pedofili yalnız..ve iyileşen bir durum da değil bu üstelik..ailede herkesin de bilmesi gereken birşey..Biz esimle uzaktan akrabayiz. Ama bayağı uzaktan. Kendisi ise kuzeni. Ic camasiri ile Üstüme çıkması. Köşeye sıkıştırmasi. Sesli nefes al demesi gibi... hatırladıklarim bunlar... eşime anlatmam cok sıkıntılı cok zor..
Şöyle.. ben ve eşim ayri sehirlerde okuyorduk. O benim yanima geliyordu daha çok. Yani onun olduğu yerlerde değildik. Ertesi sene ise askere gitmiş. Anlayacağınız gerçekten hersey sacma sapan bir şekilde gelişti.
o şahıs buna hala devam ediyor olabilir başka çocuklar için korkmuyor musunuz? Endişe etmiypr musunuz?Evet sanırım uygun bir sekilde konuşmam lazim çünkü benim artik sürekli kafamda... esi o kadar iyi cana yakin bir insan ki onun içinde cok üzülüyorum...
Yillarca demedim bir dönem dedim. O dönemde de onlarla gorusuyorduk. Babamin işi sebebiyle..Yinede bu adamin ikinizinde akrabaniz oldugunu biliyordunuz yani, illaki bir sekilde bu adam karsiniza cikacakti sizin, ya ordan tasinin bir bahaneyle yada adami sizden uzaklastiracak tehdit edecek bir aile ferdinizden yardim isteyin. bu sekilde devam edemezsiniz. Ve esinizle bayagi uzaktan akrabayken bu cocugun defalarca size taciz edecek kadar yaninizda olmus olmasida cok ilginc. Cidden de o kadar uzaktan akraba degilsiniz belkide yanlis anlamayin beni ama millet kendi oz kuzeniyle bile bayramdan bayrama gorusurken bu cok uzaktan akraba sizi nasil yillarca duzenli taciz etti. Ve nasil aileniz anneniz bunu fark etmedi. Insan boyle hikayeler okudukca aklini yitirecek gibi oluyor cidden.
Dedigim gibi birinden yardim isteyin.
Tabiiki endişe ediyorum benimde çocuğum olabilir bu... Ancak bu benim bile kendimle yüzleşme zorlugu yasadigim bir durumken hele böyle bir toplumda ve bu karmasiklikta , cok rahat bahsedilebilecek birseymis gibi yansıtmayin lütfen. Buraya yazmak bile o kadar zor ki benim için.o şahıs buna hala devam ediyor olabilir başka çocuklar için korkmuyor musunuz? Endişe etmiypr musunuz?
Ewet bu konuşmaktan daha kolay. Bunu yapabilirim.Bence bu adamla kesinlikle görüşmeyin "pedofili bu adam ben gördüm" diye hayali bir olay uydurun en olmadı.
asla toplumda bahsetmeyin. Gidip onunla da konuşmayın. En azından bi psikologa danışın. Hem kendi buhranlarınızı atlatırsınz. Ardından o şahıs hala devam ediyor mu ediyorsa neler yapılabilire odaklanırsınz.Tabiiki endişe ediyorum benimde çocuğum olabilir bu... Ancak bu benim bile kendimle yüzleşme zorlugu yasadigim bir durumken hele böyle bir toplumda ve bu karmasiklikta , cok rahat bahsedilebilecek birseymis gibi yansıtmayin lütfen. Buraya yazmak bile o kadar zor ki benim için.
Ewet bu konuşmaktan daha kolay. Bunu yapabilirim.
Aslında devam ettigini sanmıyorum.Hatta bunun sadece bana ozel oldugunu bile düşünüyorum. Hatırladigim birkac sey yüzünden. Tabii bunların daha sonra farkina vardım.asla toplumda bahsetmeyin. Gidip onunla da konuşmayın. En azından bi psikologa danışın. Hem kendi buhranlarınızı atlatırsınz. Ardından o şahıs hala devam ediyor mu ediyorsa neler yapılabilire odaklanırsınz.
kiminle diyecekler,ispat et yüzleştir diyecekler...Ewet bu konuşmaktan daha kolay. Bunu yapabilirim.
Off.. ben bunu düşünmedim hic.kiminle diyecekler,ispat et yüzleştir diyecekler...
bence bununla mücadele etmek daha zor..
yaşınız 25 misal. ilkokulda okurken yine o dönem yaşadığınız çevrede pek bilinmeyen bir yer tarif edin ama olay yerini ve kızı net olarak hatırlamadığınızı, sapığın 14-15 yaşlarında olduğunu düşündüğünüzü söyleyin. önce eşinize açıklayın. duruma göre çevrenizi haberdar edersiniz veya etmezsiniz.Off.. ben bunu düşünmedim hic.
Esime söyleyemem. B Began in dedigi gibi nabzini olcebilirim ama sonrasinda tepkisine bagli hersey. Onunla konusmayi göze alabiliyorum. Ama bazi yorumlarda inkar eder, iftira atar yapma ddenildigi icin acikcasi ondan da cekinir oldum suan.Bak ikinciye yapıyorum yorumumu, eşine ve annene haber et, kendini tek başına bırakma ve gerekiyorsa git o herifin suratına haykır. İçinin yangını seni yakar yakar yine de sönmez, bırak dışına çıksın dünya yansın!
Ardını-sonunu düşünme artık, kim varsa kaldır ayağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?