Geçmişini dürüstçe anlatan çapkın erkek karşısındaki kızdan hoşlandığı içinmi anlatır

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Benden önceki ilişkilerini anlatan
Tabi karşılıklı anlattık ama o çapkın olmasına rağmen dürüstçe bana anlatması
benden hoşlandığını gösterir mi sizce?

böyle yapan erkek yarın öbür gün beni herşeyimle biliyordun demek için yapabilir bunu.
terketmişse daha önceden terketme potansiyelini ispat etmek isteyebilir.
kendisi anlatarak sana da anlattırarak seni deşmek istemiş olabilir
Daha peeek çok sebebi olabilir.Ama samimiyetten olduğunu hiç sanmıyorum.
Her ne olursa olsun,ama ilişki öncesi arkadaşlık yada flört öncesi neden konuşulur ve anlatılır hiç anlamam.lmaz:

belkide hava atmak için böbürlenmek için söylemiştir :sm_confused: yada dikkatli ol beni elinde tutamazsan başkasına giderim demek istemişde olabilir... belkide gerçekten dürüstçe davranmak istedi... bütün bunların cevabını yaşayarak onu tanıyarak öğrenebilirsin bence...

ama bende eskilerin anlatılmasından hiç hoşlanmam :mymeka:

anlatmaktan anlatmaya fark vardır. çok samimi olarak sölemişse iyi
ama hava atmak içinse onu bilemem
eger söledikleri dogruysa ona güvenebilcegini gösterir

bu tip şeylerle ciddi mi değil mi asla öğrenemezsin, sanıyorum ki böyle bir sohbet geçtiğine göre yeni tanıştınız.. Öyleyse ki belki anlık bir hoşlanma, yada elektriklenmede olabilir yaşadığınız şeyler. Ciddi mi, değil mi bunu zaman gösterecektir. Başlangıçta birşey tespit etmek oldukça güç.

canim sen erkek arkadasini daha iyi tanirsin.
Benimkide eski yaptiklari seyleri anlatti, ama ben onu iyi taniyorum, sadece hic birseyini gizlememek icin anlatti.
Senin erkek arkadasini tanimadigim icin bilemem.
Anlatma tarzida önemli, ve konuya giriside öyle.
Nasil anlatiyor mesela, biraz acarmisin?

tecrubeyle sabittir,

sakın inanma..

ve çapkın erkek mi? asla yanına bıle yaklasma..

sonra mutsuz olan sen olursun..

canım bız arkadasken anlatacağı bir gün en ıyısı anlatmayayım diye kapadı bende sormamıştm
biz çıkmaya başladık 3 ay sonra bir mesaj geldi eskı sevgılılerınden birinden, o zman herşeyi anlattırdım
hatta benım bır konum var şu an ben onun geçmişini kendi ağzından başka birine anlattığı konuşmalarını bile okudum senden daha beter durumdayım ama hala beraberim:)

anlatmaktan anlatmaya fark vardır. çok samimi olarak sölemişse iyi
ama hava atmak içinse onu bilemem
eger söledikleri dogruysa ona güvenebilcegini gösterir

samimi olarak anlattı cnm
ve bizim dışarda ilk görüşmemizdi
yani ben mümessil, o eczacı
dolayısıyla daha önce hep eczaneyi ziyarette bulunduğum zaman
bana yardım ederdi
yeni başladığım için yol gösterirdi bana
yani ben veya başka mümessil ya da kim olursa olsun karşısındakine yardım etmeyi seven biri
ve onu tanıyan iki kişiye sorduğumda insanlık olarak ii biri olduğunu ama geçmişi çok hızlı olduğunu söylemişlerdi

canım o zaman sen onun arkadaslığı ıle kendısı ıle ıyı hıssedıyor ama ona asılmıyormuş gibi, hanı olmasa da olur gibi, sana geldıgı her an ıyı karşılayacaksın ama gerısınde çok üstüne gitmeyeceksin, yaptıklarına da cok azar azar karsılık vereceksın zamanla , hep emek ve sabırla bekleyecek
benım sevgılımınde ilişkileri bır kac gun ıcınde ıstedıgı an olmuş ama ben bekletmiştim çok sıkboğaz etmemiştim onu, o zaman ısteyen değil ıstenılen olursunkaydirigubbakcemile5

evet evet hem de sen ara diyordu bana
uygun gördüğünde arar buluşuruz diyordu
bense hiç aramadım
zannediyor ki diğer kızlar gibi üzerine çok düşecem
sürekli arayacam
sanki bulunmaz hint kumaşı
ama hiç aramadım bekledim
hiç beklemediğim bi anda aramış çok şaşırmıştım...

erkeğine göre değişir
ama hava atmak için anlatmış olma ihtimali daha yüksek bence
erkeklerin çoğu için listenin kabarık olması övünülecek bir şeydir
özellikle kedi aralarında konuşmaya bayılırlar
tabii bu daha çok ciddiyetsiz tipler için geçerli
herkesi aynı kategoriye koymak doğru değil
ama ben geçmişin geçmişte kalması gerektiği inanıyorum
anlatılması gerektiğine de inanmıyorum
kafa karıştırmaktan başka işe yaramaz.

Benden önceki ilişkilerini anlatan
Tabi karşılıklı anlattık ama o çapkın olmasına rağmen dürüstçe bana anlatması
benden hoşlandığını gösterir mi sizce?

benim açık sözlü odun sevgilim tabii benimde merakımdan birazda 25.sevgilisi olduğundan tut herbirşeyi anlatmıştı sağolsun en ince detayına kadar lmaz:çok üzülmüüştüm halada üzülüyorum ama bu onun içinde kötü birşey beslemesinden değil yapısınsan kaynaklanıyor bak biz 3.senemizi devirdik o kadar üzme kendini yani:teselli:

yok hava atmak için anlatmadığından eminim..
çünkü o konuda olgunlaşmış
yani karşısındakini incitmeyi sevmeyen biri
o yönünü yakaladım
ilerde incinmemi istemediğini "yani bak bunları bil nasıl biriydim"i ifade etmek için

kızma canım ama niye bu kadar merak ettin anlamıyorum seni
üzüleceğini bile bile
ben detaya inmedim sormadım ve bunla şunu yaptın mı ettin mi bilmek istemiyorum
kendimi üzmekten başka elime bişey geçmeyecek çünkü
ve geçmiş sonuçta
o yüzden yüzeysel bilmem yeterli onun da öyle bilmesi yeterli bence

işte ilişki yaşamakta acemi olunca insan aşık olunca herşeyi bilmek istiyor benim gibi ama haklısın keşke bu konular hep yüzeysel kalsaydı:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…