- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
sana katiliyorum
sinek kucuktur ama mide bulandirir.cog dogru.
sakin SAKİN böyle bir hata yapma.
Ben yaptim sen yapma canim.
Bende bir cahillik ettim anlattim ki sadece çiktiğimi biliyor.
Gercekten de bazen başima kalkiyor.
Eşimin tek bildigi.
Eski sevgilimin taksici oluşu
birde bir akşam morelim bozuk diye beni taksisiyle 2 saat gezdirmesi.
Arada sirada araba kullanmayi ögretiyordu bildikleri bundan ibaret.
Başima kalktigida sen nasil kizsin ki o adamla aksam akşam gezmeye gittin(çok salakça ve kiskanc bir cümle)
Araba almak istiyorum ehliyete yazilacagimi diyincede
nasil olsa şöförlükte tecrübelisin diyo
O aksam gezmeye gittiginizde kim bilir ne yaptiniz diyor.
Sanki birsey yapmak icin akşammi olmasi gerekiyor.
Halbu ki o aksam sadece moralim bozuk oldugu icin aglamistim.
Ama gelde anlat.
Öyle sinir oluyorum ki şeytan diyor ki
anlat o aksam degil ama diger bulusmamizda öpüsmüstuk diye.
Ama olmuyor ben yusuf yusuf.
çok pismanim anlattigim icin.
Bir ara vallahi anlattiklarim gercek degildi.
Seni denemek icindi diye cok yemin ettim ama yemedi.
Huzursuz olmustum cok
yemin ettim ama tòvbe ettim.
Baska sansim yoktu cunku.
Konu sahibi yine söyluyorum canim SAKİN AMA SAKİN BOYLE BİR HATA YAPMA.
Özellikle evli ablalarıma arkadaslarıma soruyorum...önceki konularımı biliyosunuzdur zaten..Geçmişteki ilişkilerinizi ve yaşadığınız yakınlaşmaları vs esinize anlattınız mı anllattıysanız neler oldu, anlatmadıysanız evliyken iciniz rahatmı bunun vicdanı geciyor mune olur bişeyler yazın ...bu arada mutasıp bi yerde yaşıyorum yorumlarda bunu da dikkate alabilirsek şimdiden tskkürler..
Canım özel mesaj atamıyorum sanaGeçmişim de yaşadığım her şeyi eşime ilk gün anlattım.
Hata olarak bakmıyorum yaşadıklarıma.
Yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış.
Anlattıklarım evliliğim de her hangi bir soruna yol açmadı.
Geçmişi düşünme artık lütfen.
Mutlaka seni olduğun gibi,hatalarınla,sevaplarınla sevecek bir insan çıkacaktır karşına.
Dün konu açtın bi dünya yazdık sana.. şifa ve iyilik diliyorum senin için çok zor öyle yaşamak..Canım özel mesaj atamıyorum sana
Pişman olup tövbe etmişsin canım. Geçmişi kurcalayan insanları da anlamiyirum kendisi kim bilir neler yaşadı. Ama gelip seni yargılıyor . Benim eşim de mutaassıp , dindar, çok kıskançtır ve ben daha önce nisan atmıştım eşim bunu biliyor. Bir kere bile ne oldu diye sormadı. Ima bile etmedi hatta ben şaşırdım sormuyor diye. Ilk zamanlar konuştum neden hiç sormuyorsun bişey merak etmiyor musun diye. Anlatırsan kiskanirim bana hiç bişey anlatma diyip kafasında herşeyi yok saymıştı. O zamanlar ben anlamadım ama şimdi bakınca en doğrusu yaşadığınız herşeyi sizde unutun sizin geçmişiniz ile değil geleceğiniz sevecek birini bulun..ahh ahh bu hataları yapmasaydm simdi nekadar mutlu rahat olucaktımcok üzülüyorum cok.affetmiyorm kendimi. gecmişi cok kurcalayan biri olmasın inşş peki snn icin tuhaf oluyo mu cnm esim bilmiyo ddn ya
Benim eşime anlatamayacağım bir seyim yoktu zira anlatmak istedim de geçmisi.ama o bana güvendiğini ve dinlemek istemediğini söyledi. Ben de onu dinlemedim aynı şekilde. Ve çok mutluyuz çok şükür. Ha benim hata denilecek boyutta bir şeyim de olmamıştı ama bu tavrı hoşuma gitti.Özellikle evli ablalarıma arkadaslarıma soruyorum...önceki konularımı biliyosunuzdur zaten..Geçmişteki ilişkilerinizi ve yaşadığınız yakınlaşmaları vs esinize anlattınız mı anllattıysanız neler oldu, anlatmadıysanız evliyken iciniz rahatmı bunun vicdanı geciyor mune olur bişeyler yazın ...bu arada mutasıp bi yerde yaşıyorum yorumlarda bunu da dikkate alabilirsek şimdiden tskkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?