Geçmişteki ilişkilerini ve hatalarını eşine anlatmayan ve mutlu olan varmııı??

Günaydın herkese kızlarrrr
herkesin mesajını tam okumadım ama genel olarak büyük bir bölüm herhalde anlatma sakın diyordur
ben 4 senelik bir ilişkiden çıkıp şimdiki eşimle evlendim eşim daha önce başka birisiyle çıktığımı biliyordu ama sadece o kadarını biliyor
ne o sordu detayını ne ben anlattım ve huzurlu ve mutlu bir evliliğim var bence çok kurcalamayın geçmişi

hadi ya çok üzüldüm umarım tatlıya bağlanmıştır sonra

hayır bence anlatmayın ne gerek var arkadaşım...

yaşadın evet hayatdı bitti gitti...bunlardan ders çıkartabiliryormusun önemli olan bu.

önceki konularınız da biliyorum çok takıntı yapıyorsunuz 2 yıllık sevgiliniz vardı anlatayım mı derken anlatmışsınız ve bitmiş iyi mi oldu
hiç kimse sütten çıkma değil...

yorumlarda konu degistiyse bilmiyorum, oncelikle belirteyim evli degilim ama oturmuş bir iliskim var.

ben simdiye kadar ne su anki erkek arkdasıma ne de gecmistekilere, hayatımdaki her seyi anlatmadım.
hepsi bilmesi gerektigi kadarını bildi. bazılarına daha fazla bilgi vermis olsam da hicbir zaman hayatımı didiklemelerine izin vermedim. saklayavcak birseyim oldugundan mı? hayır. ama gecmis gecmistir.
bunun otesi de zaten benim ozel hayatımdır.

bencede sakın ama sakın anlatmayın onlar bıze ne anlatıyor kımse sütten çıkmış ak kaşık değil bizler unutuyoruz ama erkekler asla hep dönüp dolaşp söylerlerr...

Bence anlatılmamalı.. haa cinsellik olduysaa tabiki bunu söle geçmişte bi hata yaptım die bşlayarak anlatablrsin detaya inmeden sadece olduğunu ve pişmanlık duyduğunu söle çnkü zaten ewlndkten snra anlaşlck..

ama bu olmadysa masum şeyler yaşadysanz zaten onları herkes yaşıo.. anlatmanın da hiçbir manası yok..

içini rahat tut zaten pişman olmşsun.. büytme...

Canım özel mesaj atamıyorum sana

ona ne benim geçmişimden?
ne yaşadıysam yaşadım, kendime yaşadım. cinsellik de el ele tutuşmak da hata değildir bu kadar basit. ay ben hata yaptım ama bak dürüstüm, inşallah beni bu halimle kabullenirsin falan mı diyeyim? kendimi küçük mü düşüreyim? düşürenin kendi sorunu, bana ne.

ahh ahh bu hataları yapmasaydm simdi nekadar mutlu rahat olucaktım cok üzülüyorum cok.affetmiyorm kendimi. gecmişi cok kurcalayan biri olmasın inşş peki snn icin tuhaf oluyo mu cnm esim bilmiyo ddn ya
Pişman olup tövbe etmişsin canım. Geçmişi kurcalayan insanları da anlamiyirum kendisi kim bilir neler yaşadı. Ama gelip seni yargılıyor . Benim eşim de mutaassıp , dindar, çok kıskançtır ve ben daha önce nisan atmıştım eşim bunu biliyor. Bir kere bile ne oldu diye sormadı. Ima bile etmedi hatta ben şaşırdım sormuyor diye. Ilk zamanlar konuştum neden hiç sormuyorsun bişey merak etmiyor musun diye. Anlatırsan kiskanirim bana hiç bişey anlatma diyip kafasında herşeyi yok saymıştı. O zamanlar ben anlamadım ama şimdi bakınca en doğrusu yaşadığınız herşeyi sizde unutun sizin geçmişiniz ile değil geleceğiniz sevecek birini bulun..

erkekler her haltı yesin mesele yok ama kadının en ufak yakınlaşması hata olsun heee..
ben öyle ahlak anlayışına tükürürüm afedersin..
işte bu aldatan heriflere, tacizci itlere cesaret veren de bu anlayış.

kocamın yüzüne nasıl bakarım kafası nedir?
erkekler diyor mu karımın yüzüne nasıl bakarım diye..

ki sizin o yüzüne bakmaya çekineceğimiz herifler konu rus kızı filan oldu mu ne bekaret tanıyor ne başka şey çünkü biliyor o kızlar takmaz onun boktan kıskançlıklarını ama bizim kızlar el ele tutuşsa başlıyor zırlamaya.. yetişme tarzı çok sıkıntılı bizde.

insansın tabii ki ilişkilerin, yakınlaşmaların olacak.
ki senin o aman ne düşünür diye kendini sorunlara boğduğun herifler ne pislikler yapmış olacak kim bilir. hiçbir şey yapmasa gidip parayla yapmış olacak emin ol.

o yüzden hiç sıkma kendini.
erkeklere bu kadar değer vermeye gelmez.
benim hayatım ben kararım. yaşadım ve geçtim diyeceksin.
dini de bu işe alet etme.
hemen kapanayım da namuslu görüneyim zihniyeti bitirdi bizi işte.
hırsızlık yapan, kara para aklayan, hak hukuk yiyen dine sarılır oldu. üstelik bizim dinimizde böyle kapanma diye bir olay da yok bunlar hep yanlış öğretiler yüzünden...

sen mutlu ol. kimseye kendini aklatmak, bişeylere ispat etmek zorunda değilsin.
kendi hayatından sen mesulsun.
dine sığınma.

aileler varsa bu tip konuları okuyan ders alsınlar.
saçma ahlak yapıları gençleri ne hale sokuyor görsünler. yarın saçma ahlak kalıplarına sıkıştırdığınız, erkek yapar ama kız yapamaz dediğinizde kendi çocuğunuz da bu konumda olacak.

Benim eşime anlatamayacağım bir seyim yoktu zira anlatmak istedim de geçmisi.ama o bana güvendiğini ve dinlemek istemediğini söyledi. Ben de onu dinlemedim aynı şekilde. Ve çok mutluyuz çok şükür. Ha benim hata denilecek boyutta bir şeyim de olmamıştı ama bu tavrı hoşuma gitti.

Sorunun mantigini anlayamadim

Gecmiste cok sey yasadim hicbirini de anlatmadim , anlatmam da gerekmiyor ona ne ki?

Neden vicdan azabi cekilsin ki adi ustunde gecmis , ne kac tane sevgilim oldugunu bilir nede neler yasadigimi , bende onunkileri bilmem

Sadece evlilik yasadigimi biliyor bende onunkini biliyorum , gerisiyle de ilgilebmedik hic merak etmedik hic sormadik

Anlatma. Illaki o da biseyler yasamis olacaktir ama sana anlatmayacaktir. Anlatmak durustluge girmez bence. Ne sen karşına cikan insana sor ne de sana sorunca detaya gir. Ustun koru evet bazi konustugum kisiler oldu ama kafa yapimz uymadi bitti de gec.

Arkadaşım sen niye takıldın kaldın buna bu kadar ya,yaşadınsa sen yaşadın bitti gitti.Eşin,sevgilin vs her kimeyse niye hesap veresin onuda anlamış değilim,öte tarafta hesabı tek kişi veriyosun yanında eşin yada başkası olmuyor Allahdan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin abartıyosun bence bu konuyu bu kadar irdelemek seni dibe çeker,depresyona girersin..erkekler zilyon tane ilişki yaşıyorda hesapmı veriyorlar ? Sanırım biraz takıntılısın,burda sorarakda kendini rahatlatıyosun..

evlilige gizlilikle yalanlarla baslama taraftari degilim yanlis tercihler yapmis olabilirim hatalarda yapmis olabilirim ama hatayi hatayla kapatmak bana göre degildi yapmadim da saolsun esim bir kere konusunu bile acmadi

Ciddi boyutta 1 ilişkim olmuştu onunda oyleymis. Sadece bu kadarını biliyoruz ne o sordu ne de ben.ilgilenmiyorm merak da etmiyorm açıkçası adı üstünde gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…