- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Çok tesekkur ederim ablacim her konuda pozitif olmaya sikmamaya calisiyorum içimi yoksa çok çekilmez oluyor herseyinşallah abla ama yakinsak gorusebiliriz biliyon mu ben çok mutlu olurum :)
msj attm özelden gülm bakarsınn..
Allah aşkına canım, nedir bu ızdırap yani, sen karşındaki adamı sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyorsun...
Hep kendini kötü, karşındakini masum görüyorsun..
unutma, kimse senin sandığın kadar masum değil...
Ablacim bende cevap attim ama acaba becerebildim mi ilk defa ozelden konuşuyorum ondan bide telefondan giriyorum ondan tam bilmiyom ablacim inşallah becerip cevap atabilmisimdir :)
zehir gibi kızsın becerirsin tabiki geldi mesajın :)
anlatmaya gerek yok vicdanın da rahat olsun. Bir arkadaşım evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmuştu o da ayrılmadan önce yok aşk yok heyecan falan diyordu uyarmama rağmen buna devam etmişti yani başka ilişkilerinde de yaşadı bende hep senin gibi evladının yüzüne nasıl bakacaksın mantığındaydım. Neyse ben evlendim sağolsun düğünümde yanımdaydı bir yıl geçmedi o da yeni birisiyle tanıştırıldı evlenecekler falan bu kişi benim 7 yıllık arkadaşım! olmasına rağmen saf gibi gitti evleneceği kişiye ben bunu yaşadım dedi tabi sadece bir kişi ile dedi her neyse çocuk kimler biliyor demiş bu da vivan biliyor demiş veeeeee düğününe gidemedim şuan görüşemiyoruz kocası izin vermiyor. Bu ne gerzek bir mantık sanki ben yatırdım kaldırdım töbe yarabbim hatırladım gerildim. Anlatma çevrenden de olursun:2:
valla haklısın cnm .insan o yaşlarda hatayı yaparken düşünemiyor ilerisini ama su anki fikrim aynen senin gibi... bide takmaz takmaz gün gelir bi kavgada yüzüme vurur kaldıramambakireyim demişsin tamam biçok şey yasamıs olabilirsin ama sonuçta onu yasamamıssın sanki karsındaki yasamamış mı olucak bişeyler.sen bence anlatma bakireliğe önem verirse karsındaki bakiresin zaten.önem vermiyosada sorun yok zaten bence hiç aklında şüpheler oluşturma karsındakinin ben erkek olsam takardım bu duruma açıkçası.geçmiş geçmişte kaldı deniyor ama o geçmişi anlattığında karsındakinin aklına gelicek bi şekilde bu durum arada sırada ve en ufak tartışmada bunu yüzüne vurabilir .bazen düşünüyorum evlensem evlenceğim kişi kimbilir kimlerle o işi yaptı ya evlendiğimde benlede yaparken o yaptıklarındaki kişilerden birini hatırlarsa o an bana dokunurken o kızla daha güzeldi sanki gibi diye düşünürse.bak kız olduğum halde ben bile bunu düşünebiliyosam bir erkek olmuş olsaydım cok kıskanç olurdum herhalde :)
cnmın içi 5 dakikada bir atılabiliyor özel mesaj o yuzden biraz sıkıntılı olsa bile konşmaya devamm ben beklerm snden cevap daha uyumam zatenTesekkur ederim ablacim :) becerdigime çok sevindim ne güzel rahatça konusabilcez :)
cnmın içi 5 dakikada bir atılabiliyor özel mesaj o yuzden biraz sıkıntılı olsa bile konşmaya devamm ben beklerm snden cevap daha uyumam zaten
anlatmaya gerek yok vicdanın da rahat olsun. Bir arkadaşım evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmuştu o da ayrılmadan önce yok aşk yok heyecan falan diyordu uyarmama rağmen buna devam etmişti yani başka ilişkilerinde de yaşadı bende hep senin gibi evladının yüzüne nasıl bakacaksın mantığındaydım. Neyse ben evlendim sağolsun düğünümde yanımdaydı bir yıl geçmedi o da yeni birisiyle tanıştırıldı evlenecekler falan bu kişi benim 7 yıllık arkadaşım! olmasına rağmen saf gibi gitti evleneceği kişiye ben bunu yaşadım dedi tabi sadece bir kişi ile dedi her neyse çocuk kimler biliyor demiş bu da vivan biliyor demiş veeeeee düğününe gidemedim şuan görüşemiyoruz kocası izin vermiyor. Bu ne gerzek bir mantık sanki ben yatırdım kaldırdım töbe yarabbim hatırladım gerildim. Anlatma çevrenden de olursun:2:
gercekten miSakin ama sakin anlatma.Sen vicdanin rahat olsun diye yada etraftan duymasin diye anlatirsin ,o basta olmasada yillar sobra yuzune vuracaktir.Aylar yillar gectikce zoruna gidecektir.Eger konumu okursan anlarsin.Biz bosaniyoruz tesmen eski sevgilum yuzumden.
Burada bir arkadas vardi.
esine durust olmak isteyip herseyi anlatmis.
sonra adam bunu baslarda hiic sorun degil gbi gorup
ilerki zamanlarda her kavgada sen ikinci elsin dye yuzune vurmus(iliskiye felan girmedim diyordu kiz)
neyse bunlar bu konu yuznden ayrilma noktasina geliyor.
aileleri cagriyorlar.cocuk da cinsel isteksizlik varmis frlan.kiza diyor ki ille anlat o yasadiklarini seni niye istemedgmi diyor.
bu arkadas baya bi zor durumda kalmisti simd ne yapti bilmiyorumda.
konunu okuyunca o geldi aklima..
eminim o da cok sevmistir basta.
kim ister ki kocamdan gizlim olsun??
Ama evliligini sonradan sonraya bitirme noktasina getirdi bunu anlatmasi.
ne tepki verecek sonradan isitip isitip onune de getirebilir,tam tersi hic konuyu acmaya da bilir(ama sanmiyorum ki unutur anlattiklarini.sana dokundukca aklina gelip sana demeye de bilir.)
Soylemezsen icin icini yiyecek biliyorum
ama soylersen de acaba aklina geliyor mu bnmle sevisirken diye yiyeceksin kendini.
bu yuzden.bence bu konuyu kendin dahi hatirlamamak uzere kapat.
yasadin ve bitti.bilmek zorunda degil.farkinda olmayacak ama ona iyilik yapmis olursun
sana katiliyorumNe siz onunkileri sorun,ne de kendi geçmişinizi anlatmaya gerek yok.
Yarınlara bakın. Mutluluğunuzun tadını çıkarın. (Sinek küçüktür,ama mide bulandırır)
Geçmiş adı üstünde,geçmiş'tir.
sakin SAKİN böyle bir hata yapma.bende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...
yarınları hep karanlık görüyorumbir türlü atlatamadım pişmanlıklarımı..anlatmayı düşünmüyorum ztn ama ya vicdanım beni yine rahatsız ederse, ya coluğmun cocuğmun yüzüne zor bakarsam..bunlar var hep aklmda
çok pismanim anlattigim icin.bence de anlatma çok özel değilse ama sadece masum sevgili hikayeleri ise başkasından duyacağına senden duysun. Tabii bu da kişiye göre değişir erkeğin karakter meselesi takıntılı kıskanç biriyse bilemem
erkekler biz kadınlar gibi değil soğuk yemek gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyar bunu da unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?