Geçmişten bir fotoğraf

Tanıdığında daha zor sanki,yarıştırmak gibi olmasın ama ben babamı tanıdım dertlestim saatlerce sohbet ettim akıl aldım,dağ gibi arkamda olduğunu bildim,96 saat filmindeki liam neeson gibiydi babam dünyaları yakardı bizim için hayatım boyunca gururlandırmak istediğim aferim almak istediğim sırtımı sıvazlasın diye beklediğim tek insan oydu,hala ekmeğini yerim onun kişiliğinin,geçen memlekete gittik köylü pazarından biseyler aldık kart geçmiyormuş nakitte yoktu,kart verdi eft numarası var gidince yollarsınız hesaba dedi,abla dedim ankaraya gidecez bu ne güven ya yollamazsak,sen dedi x 'in kızı değil mısın evet dedim,o zaman yollarsın dedi,beni daha önce görmüş babamla...
Bakın yokluğunda bile eli sırtınızda. Bunu hiç yaşayamamış olmak da ayrı bir zor. Düşününki sırtınızı yaslayabiyeceğiniz bir duvar yok :(

Bakın yokluğunda bile eli sırtınızda. Bunu hiç yaşayamamış olmak da ayrı bir zor. Düşününki sırtınızı yaslayabiyeceğiniz bir duvar yok :KK43:

Yani işte diyorum ya herkes çektiğini biliyo,herkese kendi derdi zor heralde derin konular ben kelimelerle kendimi ifade edemiyorum lafım sözüm yetmez özlemimi anlatmaya

Sizin babanız yok.. Başıniz sağolsun. Mekanı cennet olsun..
Bir de hayatta olup da çocuğunun saçını okşamayan, baba olduğunu hissettirmeyen, yok gibi olanlar var..

Ben çok küçük yaşta babamı kaybettim. Onunla sayılı resmimiz var ve hakkında bildiğim sayılı anım.
Az önce resmimize bakarken baştan aşagı giydiği kıyafetten farkettimki en sevdiğimiz renk aynı renkmiş.
Tutamadım kendimi deli gibi ağladım. Bunu bile tesadüfen varsayımla öğrenmek bana çok koydu içime bi ateş düştü.
Çözümü olmayan bir dert sadece yazıp paylaşmak istedim, kıymet bilin sevin sarılın demeye geldim :cry::cry:
Aynı acıyı bende 2 sene önce yaşadım.Seni çok iyi anlıyorum.
Anılar biriktikçe acısı daha da katlanıyor. :KK61:
Size sabırlar diliyorum
Başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun babanızın.

Ben çok küçük yaşta babamı kaybettim. Onunla sayılı resmimiz var ve hakkında bildiğim sayılı anım.
Az önce resmimize bakarken baştan aşagı giydiği kıyafetten farkettimki en sevdiğimiz renk aynı renkmiş.
Tutamadım kendimi deli gibi ağladım. Bunu bile tesadüfen varsayımla öğrenmek bana çok koydu içime bi ateş düştü.
Çözümü olmayan bir dert sadece yazıp paylaşmak istedim, kıymet bilin sevin sarılın demeye geldim :cry::cry:
Keşke hayatta olsa da sarılsam...

Allah rahmet eylesin ne güzel yine babanizla guzel aniniz var onu güzel aniyorsunuz :) hayatta olup baba sefkati göstermeyen onu geçtim düşmanı gibi kötülük yapan babalar var -_- hangisi daha zor bilmiyorum onu özlemle anip hayatta olmasa bilr sevgisinin sizi isitmasi mi? Hayatta olup sizinle ilgilenmeyip herhangi biri gibi olup baba figurunun hep bos kalması mi ? Bilmiyorum basınız sagolsun :(

Allah rahmet eylesin ne güzel yine babanizla guzel aniniz var onu güzel aniyorsunuz :) hayatta olup baba sefkati göstermeyen onu geçtim düşmanı gibi kötülük yapan babalar var -_- hangisi daha zor bilmiyorum onu özlemle anip hayatta olmasa bilr sevgisinin sizi isitmasi mi? Hayatta olup sizinle ilgilenmeyip herhangi biri gibi olup baba figurunun hep bos kalması mi ? Bilmiyorum basınız sagolsun :KK43:
Bende bilmiyorum Allah sabırlar versin her türlüsü kötü :KK43:

Back
X